Fixatrixa.

Igår var vi hemma hos Josefines lillasyster johanna och mös och åt negerbollar (ja negerbollar). Sen gjorde jag en ny header åt hennes blogg, hoppas hon blev glad, hon verkar i alla fall nöjd :)

 


Love it!

Nu är vi nervösa, om ungefär en timma ska Designprogrammets alla modeller mejkas till deras stora modevisning som har premiär kl. 19 ikväll. Det ska bli så himla roligt! Jag älskar känslan av när klassen jobbar i stress och det är fullt med folk och det pumpar musik ur högtalarna, love it love it love it!


Sug.


Nu är jag less, ni vet när man vaknar och är påväg till skolan men inser att man inte börjar förens två timmar senare. Det här sög.


Tack för ikväll fyllesvin.

Ibland är det skönt att vara nykter bland fulla människor. Folk som får bankkort uppätna, skriker, spyr och sedan halkar i sina egna spyor, visst kan det vara charmigt när man är riktigt riktigt packad, att få skratta. Men den riktiga behållningen är att stå på sidan, och skratta. Tack för ikväll fyllesvin :)


Jag är pinsam.

 

Jag kände mig så dum idag, men jag har tänkt skylla allt på min omgivning. Jag ser inte tv, läser inte tidningen och det enda jag använder datorn till är att snabbt läsa igenom mina favoritbloggar och till eventuellt skolarbete. Varför pratar inte folk runt omkring mig om viktiga saker? - eller är jag döv?

 

Jag gjorde bort mig idag efter att ha sett förkväll där de sa att nyhetsmorgon ska tillägna hela lördagen åt katastrofen i Haiti då vräkte jag ur mig

"Vad har hänt i Haiti? :)"



Dagens tips.

 

Tänkte bara tipsa om min fina kompis josefine och hennes blogg.

 


Vi har kul!

Igår var det öppet hus och full rulle på skolan, vi var där från 8.20 med vanlig skola (20-tals make up och spa med ansiktsbehandling) till 21.00 på kvällen då det öppna huset stängde. Jag var sjukt trött när jag kom hem efter allt spring i korridorerna men jag gillar när det händer saker och det är liv och rörelse omkring mig, sen är jag ju grymt  stolt över utbildningen , vi har så himla kul!

Tack stylist med spa för att ni finns!


Feeling blue.

 

Jag har köpt en blå mockajacka från H&M. Rea för 150 spänn. Jag klämde faktiskt på den då den kom in i höstas men var för snål. Nu längtar jag till våren!

 


Make me up.

Imorgon blir det Manikyr på make up-lektionen. Skola och rutiner.

 


Sushi.

Igår fick jag och Fredrik ett ryck. Vi hade cravings efter sushi och bestämde oss för att göra egen! Vi gjorde hur mycket som helst, det blev så jävla bra! Snyggt och gott. För att vara första gången så är vi väldigt stolta över resultatet.

 


Håret går snart av!

Just nu sitter jag hos Jossiepossi och är fruktansvärt snygg med hetta och väntar på att slingorna ska verka, hon tycker att jag ska skölja ur nu med citatet "Rebeca nu måste du snart skölja, håret går snart aav!" så jag får väl lyda.


Provocative.

 

Jag har köpt en fin glittrig tröja på gina. Imorgon åker de mörka slingorna.

 

 


Catching up.

Jag ligger lite efter i bloggandet, jag förstår att det måste vara smärtsamt för er att inte ha någon koll på mig ;). Senaste veckan har jag så gott som bott hos Fredrik, Det är mysigt att vakna med honom sedan somna med honom på kvällen för att vakna med honom igen och grubbe är faktiskt mycket närmare allting
(dock all kärlek till Carlshöjd missförstå inte).

All min tekniska energi går åt till att lära mig mobilen jag fick i julklapp,
(det är fint att peka.)
jag vet vad ni tänker, att det var dags, right? När folk börjar säga "woow en såndär medeltidsgrej hade jag också när jag var liten" så har det gått för långt, 4 år för en mobil ju fan som hundår. Hur som helst, gonatt nu.


Mellandagsrea när den är som bäst.

 


Onanera mera.

Fredrik ringde mig nyss och sa att jag var tvungen att slå på 5an för att se en dokumentär om folk som inte kan sluta onanera! awsm! du känner mig så väl honey, att du vet att jag hellre sulle dö än att missa detta :D


2009 Recap.


Nyår spenderades med glada vänner, med caterad mat hemma hos Fredrik. Jag intalade mig bestämt att Rebeccas frånvaro skulle bli närvaro 2010 - förgäves. 2009 skulle dessutom bli mitt
bästa år hittills - Så blev det absolut inte! Största delen av januari var jag sjuk, jag och Fredrik såg benamin button på bio. HV hade killdag, DP hade modevisning och Jag och Fredrik hade svacka.


Februari bestod av tårar. många många tårar. Jag och Fredrik bröt upp av diverse anledningar och den redan bokade alla-hjärtans-dags-aktiviteten fick avbokas och ersättas mot middag med singlar i kassjö- tack Linnéa!. Jag fick en självförtroendekris och började färga håret. Rebecca och jag blev stoppade på stan för radio, Karin klippte mitt hår för fösta gången, Jag träffade Oskar på jobbet och hjälpte honom med onlines reklamjobb.


Mars bestod av jobb och healing, återigen många många tårar. Jag umgicks mycket med Oskar och förtärde fruktansvärt mycket öl och vin. Hårblekningen började ta fart med 2 tillfällen i marHs med karin i handskar. Både Sigirds och Oskars 20-årsdagar firades och det var även fest hos Charlie och MNH under umeå-open-helgen


April började med frilufsdag på bräntismed Klassen, Jag aprilskämdade för att sedan chilla i solen på stan med fotografen. I början av april hade jag kul för första gången sedan i januari 2009, det var hemmafest hos Lars och Rebecca drog ett citat vi sent kommer att glömma. Fredriks syster fick Barn och jag mådde dåligt för att jag inte kunde vara där och hälsa henne grattis på grund av situationen men mig och Fredrik. Jag arbetsvägrade online och i övrigt var det mycket plugg.


Valborg spenderades med favoritbojen hos Charlie med fest och trevliga människor. Fredrik som fortfarande (självklart) var kvar i mitt liv åkte iväg och hälsade på i Oslo. Det blev fest i Andreas och Alexanders stuga där det hände många konstiga saker, vilket ledde till att Fredriks hemkomst blev jobbig för de flesta. Jag vaccinerade mig mot livmoderhalscancer. I slutet av maj var jag ute för första gången, helt utan leg men inte helt utan komplikationer så intogs både pipes och 2 våningar på samma kväll av 17åriga lilla jag. annars så fyllde Rebecca efterlängtat 20 och så blev det yran.


HV mejkade till balen, Jag for till Fredriks studentskiva och sommaren började. Jag åkte till lycksele med mina älsklingar och livet lekte. Det blev midsommar och jag och Fredrik hade börjat beté oss som vanliga människor igen. Jag ville ha tillbaka honom mer än nåt annat, aftonen var den bästa midsommaraftonen hittills, med glada vänner alkohol och sommerstuga. Det dubbeldejtades och spelades tequilamonopol dasgarna innan det var dags för peace and love där ögonfransar var tvugna att fladdras nästan sönder för att Rebeccorna skulle ta sig till borlänget över huvudtaget.


Jag fyllde 18 och firade detta på TC med Mina bästa Rebecca och Fredrik. Tid spenderades med flaska eller burk i handen under hela månaden, livet lekte med utgångar på pipes, båten och sommardroskan.Trästock blev också en anhalt innan månaden tog slut. Nolia började och jag och Fredrik mös och njöt av varandras tillvaro då vi båda visste att han skulle fara.


Jag sov hos Fredrik så mycket som bara gick innan han for iväg till Norge och Oslo. Jag grinade floder när han släpptes av på tåget och så grinade jag floder enda tills han kom hem ungefär en vecka efter. dagen innan åt vi middag och drack öl på Maxim - samma datum som jag och Fredrik skulle firat 2 år, men det kändes inte rätt att fira så vi gick ut och avskedskäkade med alla kompisar istället. Jag vill såklart tro att han kom hem för min skull men vem vet. (mitt livs värsta svek kom denna månad också, slynan är knappt värd att nämnas). Skolan började jag och Fredrik var tillsammans igen vi for till petters stuga och livet lekte. det står även Matildamånga ställen i min kalender denna månad. :)


skolan hade börjat, det blev mejk, vin hos john, onsdagsölallstar och klassen köpte in polkagrisar. JAg Josefine och Sofia hade en galen kväll på allstar och krogenkrogen hade reopening.


Svenskakrönikan skulle lämnas in. Det blev Dop för Julia som jag hade varit så ledsen över tidigare och krogen krogen var välbesökt. månadens höjdpinkt var fashionweekend där det blev jobb och fashion-fest på äpplet. Jag och Frida var senare i oktober hemma hos Maja och firade hennes födelsedag med middag utgång och trevliga människor. jag offrade mig också för Karins kompis karin och var hårmodell på draggen. slutet av månaden fylldes av tårar. Linn gick bort i en bilolycka och ingen av oss trodde att det var sant, humöret var inte på topp på Fridas halloweenfest på ön.


Fredrik fyllde 19 och fick en hdmi-kabel. kul. sen var det dubbeldejt med spel hos Filip och sara. 10 novembr hände något som fortfarande inte är bearbetat varken psykiskt eller fysiskt,  både skolan och Fredrik fick sig en smäll av detta. Det blev begravning, hårvisning, middag hos Erik och djävulshotelldagen.


Jag var sjuk i början och spelade poker hos Erik. Vaccinationen för svininfluensan togs den 7e och det är nästan så att den fortfarande värker i armen. frisörerna stylade oss och det blev sen luciamorgon. december kantades också utav julfester och familjemiddagar hos Fahlén eller mig. nu väntar vi spänt på av det nya året bjuder på.




Alla bilder blev suddiga.

Nyår har jag inte så mycket att säga om. Det blev sjukt mycket tårar och dom var inte av glädje, men det hör ju nyårsafton till. Tack för kvällen mina älsklingar. Nu är det dags för 2010an.