Innan eftertänksamheten...

tack för igår!

Dagen har spenderats med gott sällskap, tv och pizza. Inte allt för anstängande - ibland behövs det dagar utan planering då man gör absolut ingenting.

Sedan har jag börjat tvivla på att det här är en bra idé egentligen. äh den som lever får se. Carpe diem.


LipFusion plump

När vi ändå är igång och snackar lips så fick jag hem 2 nya gloss idag (shit va tjejig jag låter!) Först fick jag ett från skolan som Anna-Fia från Bare minerals skickat och sedan ett som jag köpte från tradera.

Nu lovar jag att sluta tjata om det där wonder-glosset som jag en gång fick låna av Josefine då det var rocktema. Det där läppglanset som jag aldrig skulle införskaffa för att det egentligen kostar 400 spänn! Det där jätteröda glanset som man fick lagpm plumpade läppar av och där färgen satt i flera timmar. För nu har jag det!

Vem hittade inte exakt samma gloss på tradera, oanvänt, med obruten förpackning för 149 spänn. JAG!




Röda läppar.

Guuud jag försov mig idag igen! Antingen så funkar inte mitt alarm på mobilen eller så hör jag inte att det ringer.

Hur som helst så missade jag mejken då vi hade läppar - och som jag har längtat till den lektionen! Jag älskar läppar det är så snyggt!
Jossan ställde i alla fall upp på att guida mig igenom ett par redlips efter lunchen.

Och jag säger då det - röda läppar är ingen picknick alls- shit va svårt! Men på Josefines båtmun blir ju allt awsome hur man än gör ;)





Fredagsfika!

Igår gjorde jag och Rebecca negerbollar. ja... negerbollar. Jag blev tvungen att handla då hon såg ut som att hon hade en burk vaselin i fejjan. De blev fruktansvärt fula - men goda. Hoppas hennes kollegor tyckte det också.




Muffin, Crow och Sugarpink.

20% på Make Up Store - ja tack!





Fuck svinrygg.

Åh alltså död åt hårstyling! idag skulle dessa 90-talsbollar plockas ut och 3 kg stelnad hårgelé skulle kammas ut. Det blev cirkus, ett jäkla poof som vägrade lägga sig, ordet afro var heller inte sällsynt ute i salongen.

När helvetet blivit utrett skulle detta upp i en svinrygg, yeah right, fuck svinrygg tänkte jag och trotsade klassikern för en ny sned uppfuckad version av den så välkände grisryggen! med tillhörande tjorv-slinga.

Ja ni hör ju, egentligen tycker jag att det är ganska roligt men det är så sjukt svårt och jag är så dålig på det blir lite"FUCK ME" över det hela.




The quick fix

Åh idag gjorde jag Februaris sista pass på online, man hinner dock aldrig njuta, nu blir det ju snart ny månad med 10 nya pass, näe usch. Jag kan dock glädjas över en trevlig lön på fredag!

Imorgon äre klubbdag på både The body shop och Make up store, då lovar jag att jag inte kommer hem tomhänt. Muffin come to mama!


The devil wears make up.



När jag har tråkigt så har lösskuggorna och eyelinern en tendens att åka fram och det skapas det mest konstiga kreationer framför spegeln (don't even get me started on clownfacet jag gjorde förra veckan) Näe men jag älskar de där skuggorna! Det är faktiskt endast lypsyl och skugga på läpparna, inget gloss. Samma skugga som på locket alltså! fatta att lägga ett plumpis innan och sedan skuggan - Det blir nästa gång!



Nice.

Jag sålde just den här klänningen på Tradera för 388 spänn. Nice.



--





Fast kanske..

Nu har jag börjat få en askonstig känsla av att mitt bästföre-datum gått ut. Näe jag vet det är inget fel på mig- jag är ju världens bästa men just nu känner jag mig som en förbrukningsvara som blivit brukad och slängd, jag vet inte vad jag ska göra åt saken heller. Jag ska nog färga håret. Jag tror inte att det hjälper. Fast kanske. Det lutar åt åderlåtning. RENA MIG!


Ring så spacklar vi.

Jag är skitsugen på att lägga en make på någon, inte på mig själv näe fyfan va tråkigt. Typ kajal i globen från igår! övaövaöva, är det någon som är sugen på att få va assnygg ikväll så hör av er seriöst!.


Cold as fire baby..

Även fast jag försöker att tighta upp min budget så fick både en scarf från bianco och ett par örhängen från bikbok följa med mig hem igår. Nu ska jag städa mitt rum! på riktigt, damsuga och byta sängkläder, rubbet!




Mer Kajal!

    
Jag och Anna


Kajal i globen

Shit, nu börjar det avancera på riktigt. Idag stod "Kajal i globen" på schemat och det var precis var det var, en massa kladdig kajal i globen.Linnea var mitt offer även denna gång och Jag jublade inombords då jag såg hur mörkt det blev (har fortfarande svårt för pastelliga skuggor), och Linnea är så duktig, hon är en stjärna på shading, helt galet! Min ansiktsform blev någon helt annans när hon var färdig med mig. Näe den mejken var lite knivig att sudda men blev snygg tillslut, tacka gud för tops!



I'm lost in the game

Innan jag säger något annat idag så vill jag bara säga förlåt för att jag inte bryr mig och inte lyssnar. Jag gör verkligen inte det - jag varken lyssnar eller hör eller bryr mig särskillt men det vet jag att du inte heller gör så egentligen kan vi fortsätta låtsas, det känns i alla fall bra. Eller hur? I'm so lost in this game.


Onlinereklam

Nu kom jag nyss hem från Online från Oskars plåtning (haha plåtning, säger man så?). Jag skulle lägga make up på modellen som skulle fotas men när vi kommer dit är hon fullt sminkad och klar, vilket var skönt samtidigt som det kliade otroligt mycket i fingrarna på mig och jag ville bara slita upp penslarna och börja spackla.

Hursom helst så fanns jobb åt mig, fick fixa håret på modellen med minsta möjliga medel och sedan lägga en snabbmake på uppdragsgivaren som tänkte ta tillfället i akt och fota några CV-bilder.

Och sen är jag sjukt imponerad av
Oskar, han är ju jätteduktig! och jag är sjukt taggad på att se de färdiga bilderna! Jag hade varit sjukt nöjd även om jag inte fått betalt!


Love will tear us apart.

Alltså jag älskar min klass! Idag försökte Sandra helt diskret att bränna ned skolan (you go girl) och det enda vi andra gjorde var att skratta och plocka fram kamerorna, så sjukt endå, och just på Ingelas lektion, stackarn.

Vi hade i alla fall hårstyling idag och gjorde en skitful frisyr som ser ut som att den är klippt direkt ur 90-talet. Det kallades visst något speciellt men det hann jag inte uppfatta mellan allt snurrande, kammande och bland all hårgelé. "den här frisyren kan ni göra när ni har jättelite tid innan en visning, en modell kommer sent och ni har absolut inga grejjer förutom en kam" - jo för det lär ju hända.




Motherfucking VIP..

Dagen har varit härlig och spenderats i glada vänners lag. Det blev fika med mina sidekicks på Waynes, grymt mysigt att få catcha up lite då det var ett tag sedan sist. Efter lite rundgång på stan efter det var det off till Kii's VIP-kväll med Frida som min date. Där bjöds det på sushi och vårtrender, alltid lika kul med events! När sushin började sina och vi tyckte att vi förstått oss på vad som komma skall så tog jag bussen till Stadsgränsvägen. Väl där visades ett sjukt program om kvinnor som väljer att föda hemma som fick mig att vilja operera in en p-stav, en spiral, skaffa pessar, fyra sorters p-piller och köra med dubbla kondomer resten av mitt liv!




Shame on me.

Idag har jag käkat lunch med pappa på lobbyn, jag fattar inte varför man någonsin käkar någon annanstans än där! helt underbart. Sen har jag jobbat eftermiddagspass inomhus, och inte i solen jag vet, shame on me.

Nästa stopp blir duschen där allt  klotter jag har på armarna förhoppningsvis ska bort, tänk att klockan fortfarande är tio i 8! (dig förbannar jag), sen blir det kanske off till Fredrik, vi får se. peace.


Jag är inte den som är den..

All cred till Johnels som styrde upp en supermysig kväll igår, alltså hon hade ordnat allt ifrån middag - jess då snackar vi 3 rätters, till tipsrunda och bordsplaceringar. Ett minus var dock att det var i kassjö men summerar vi kvällen så var den toppen, och jag fick agera hitch enda in på småtimmarna. tack brudar för att ni är bäst!


crasha.

Nu är jag hemma, tack för ikväll.. nu ska jag crasha i sängen.

Jag fick en bare minerals foundation av mamma i alla hjärtans-dags present, hon är bästbästbäst. Hon blev nog less på att jag lånade hennes :D tack mamma!


KrimsKrams

  

Åh, gud nu svettas jag typ, men det där var något som ändå skulle göras förr eller senare. Nu har jag lagt bort allt som jag inte kommer att komma ihåg om de försvinner, Annars är alla mina älsklingar kvar. Jag trodde inte att jag hade så mycket krimskrams men ack så jag bedrog mig. Kvar blev; 29 par örhängen, 10 armband och 10 halsband, voila!



Räkna, Rensa, Slänga

Jag har haft en plan på att samla alla mina smycken någonstans och räkna, rensa och slänga dom. Ni lär ju få checka kaoset om jag orkar.



Tacka gud för elevpriser!

Idag har jag shoppat product från Lanza, tacka gud för elevpriser säger jag bara! Kom även hem med en svart klänning med dragkedja och en leopardkofta, det var ju 20% på hm lixom. djurmönstrat in my <3





Stackarn..

Nu är det äntligen någon som flyttat på den stackars gamla skärmen som legat i busshållplatsen i en vecka. Jamena stackarn på sin ålders höst, lixom ligga där och frysa..





I am the ultimate high

Mitt liv är lite konstigt just nu, jag känner mig som inte i fas med något, allt är random och jag har inte bestämt mig om huruvida allt som hände igår var bra eller dåligt.

Jag känner att jag inte har fokus på något. Känner mig ofokuserad. Fan. Utestängd och utelämnad men sekunden efter helt awsome. Jag är helt fucking awsome!



Gull.



Jag har bildbombat bloggen på senaste tiden men den här bilden hamnade just i mottagna-filer-mappen och jag kunde inte låta bli. Frej säger att den är från något lan och ptja ni kan ju kolla datumet i hörnet, är ju inte nyaste bilden!



Näe

- Rebeca, kan du inte bara bli ful?

...om jag visste hur man gjorde..fast näe.


Supergorgeous!

Ikväll har jag varit hos Karin som klippt mig och Frej, sedan höftade vi ihop en kladdkaka och mös. Vi sörjde det som varit och firade det som komma skall. Både jag och Frej blev supergorgeous! Fast det var vi i och för sig innan också.




 

Nitat, sotat, tuperat


kanske inte rockigast på stället men.. tack för kvällen!!



Gosmorgon!

Gosmorgon alla galda! just nu sitter jag och käkar världens lyxyoghurt med chokladbitar i, mamma skämmer bort mig. Senare går bussen mot stan med Frida och Jossan för att uträtta underverk!

Jag är måttligt sugen på hårvisningen ikväll på plaza, vill ju kika på Oskar och hans silvriga lugg - Cirkus! Näe men vi får se vad kvällen bjuder på!

Rebecca älskling, ring mig om du läser detta och inte ringt mig innan, miss ya. puss.


Ovärderligt


Nu ska jag städa till min och Beccas nya favvolåt. snacka om ordbajs och nödrim då det är som bäst.



Tack för helgen!

Hörni, alla helgens alla inblandade, jag behövde verkligen det här! tack!

Sjukt konstig helg förövrigt ,men jag är nöjd. Nu måste jag bara fylla mobilen, fucking jävla kuk halebop. Byt INTE till de nya, vad ni än gör! Nu är det eftermiddagspass som hägrar i fjärran och jag har lite ont i halsen, men vad gör det om 100 år lixom.

Pusshej och tack än en gång för helgen. allihop!


En tyst minut.

Idag är det ett år sedan jag kapade fingrarna, en tyst minut för det tack.


Spamanikyr

många stylistinlägg efter varann nu men jag tror att ni överlever. Igår hade vi spamanikyr med peeling, olja och hela köret kalaset tog över en timma på var och en av oss och var väldigt mysigt. sedan skulle det lackas fransks manikyr, och gud!, eloge till alla nagelspecialister där ute för det var verkligen ingen lek, tacka gud för the corrector-pen lixom. Det gick i alla fall an tillslut och Emelie fick finfina klor.




Hårstyling.


Gud vad jag är kass på den där skiten! Kan ju inte ens shamponera ordentligt, flätter omkring så Frida fick vatten örverallt annars än i håret, sen skulle jag föna, detr var också som ett jävla flams! usch näe jag säger då det, det är tur att man inte blev frisör.



For you forever.

Idag fick jag hem armbandet jag suktat efter länge men aldrig köpt då det är dyrt som stryk (för ett armband) meeeeeen på grund av omständigheterna tyckte jag att jag var värd det. leather bracelet by MARC JACOBS. For You Forever.




I taket lyser stjärnorna.

jag kom nyss hem från bio, glömma vardagen lite. Jag och Rebecca såg dendär filmen om stjärnorna som lyser i taket och det ni vet. den var väldigt fin och jag fällde en liten tår i slutet, dock inte som hon bredvid mig som höll på att gå åt, hon grinade så att hon skakade och jag ville bara krama henne!


Lite snååålt.

Haha nu hittade jag igen länken till mitt och Rebeccas chat med p4 i måndags om reklamation det var lite svårt att höra skillnad på oss tycker jag. Och oj så dumma vi låter.

spola fram till 14:00 och lyssna HÄR



I'm still a rockstar.

Ja det kom ju som en chock, och jag kan ju inte påstå att jag är glad över hur det blev, han var ju mitt hjärta och mitt allt men å andra sidan I'm still a rockstar lixom.



Jag vill också!



Jag vill också ligga insmord i olja och halvnaken i en soffa med två stycken asheta killar och vara skitsexig i Calvin Klein-jeans.



Attans!

Jag har fått världens hosta, jag hostar tills jag nästan spyr.. och jag som skulle övningsköra idag!


100 galna/fulla 13-åringar.

Nu kom jag nyss hem från Rebecca vi käkade och satt vid hennes köksbord från kl 17-20.30 och gjorde absolut ingenting, det är bara med henne det funkar, jag fattar inte hur det går till egentligen.

På bussen var 100 galna/fulla 13-åringar (jag vildgissar) som skrek så att de överröstade musiken i mina lurar, de sa till mig att sluta glo och jag suckade. två av tjejerna spottade konstant på golvet , en halsade ur en kvarting och en var sååååå sugen på att röka och kunde inte vänta tills de skulle av så hon tände sin cigg.

Ibland önskar jag att jag hade orken att bara slå någon på käften av ren ilska, samtidigt som jag skämdes å deras vägnar och tänkte att det är tur att man aldrig var sådär när man var yngre. När jag blev tillsagd att sluta glo hade jag dock lust att trycka på stoppknappen och suga tag i jackan på bruden och kasta ut henne vid nästa hållplats.

Jag satt där och kände mig både gammal och nöjd över att veta att jag faktiskt skulle hem och käka godis och sova.

Isklumpen i magen verkar förövrigt inte smälta, life sux.