Nu vet ni.

shit vad jag har bloggat dåligt under praktikveckorna, ni har ju missat att min tofsomkrets blivit helmassiv och att jag än inte har någon balklänning - Nu vet ni.


Mamma.

helgen var helgalen och till råga på allt såg jag att mitt morsdagsinlägg aldrig kom upp jag som gjort värsta kollaget och allt, hur som helst så får du ett ytterligare grattis nu såhär dagen efter också mamma. Här är hon på bild min mamma, superfin och superbäst, tack för att du finns! kolla in hennes blogg också där hon lägger upp det hon scrappar eller vad hon nu kallar det. :)


Jäkla Hispig!

Ikväll intogs kulturnatta, det var nog sista gången alltså. känns som att man fastnat mellan åldersgrupperna på stan och kände sig som världens missfit bland juniorkarate och folkdans.

Jag är alldeles för orolig också, att allt ska hända, de mest konstiga sakerna. Jag ringde fredrik nyss och skulle checka om han ville komma och ligga skavfötters med mig ikväll då han tryckte upptaget, allvarligt, vem fan trycker upptaget?! Efter denna totala förvirring ringde jag såklart upp igen då telefonen denna gång var avstängd. panik uppstår. Ringde därefter David för att får höra "näe jag vet inte var fredrik är, typ corona kanske, var nån tjej i taxin, eller han är typ med linus.. tror jag." Sedan ringer min telefon "hej gumman jag klev precis ur taxin när du ringde, kunde inte svara, jag kommer sen och sover hos dig, puss".    Jag måste ju vara världens jobbigaste flickvän. så jäkla hispig!


Stress.

Gud vad jag är stressad! typiskt mig att börja grina för att jag är så stressad. Skolarbete som ska in, jag står helt utan balklänning, paket som ska postas och saker som måste köpas av pengar som inte finns, Jag kommer att få magsår innan jag är 20.





Underbara dag!

Det finns vissa dagar då jag lever lite extra, idag var verkligen en sån dag! Igår var det fest hos Erik, saknad och älskad på tomtebo med massa annat löst folk, skönt att beblanda sig med nya fräscha människor ibland :D efter det var det hem och sova. Fredrik for och jobbade 10 i morse då styrde jag duschen och sen gleds det till Kristoffer för lite solning av magen. När fredrik slutade vid 14 blev det en tripp till boa och sen dess har vi suttit vid älven och solat, druckit öl och käkat pizza, Underbara, underbara dag!


Älskar dig.




Pirr i magen!

Nu är resan bokad! Älsklingen och jag åker till turkiet den 10e juni, mindre än en månad kvar och jag har ingen bikini! Men innan dess ska mycket göras, inte minst balen, jag är råstressad och pirrig angående detta, klänningen är beställd men jag har inte fått den än, om den inte passar är jag tillbaka på ruta ett med väldigt dåliga tidsmarginaler, shitshitshit. Jag ska försöka njuta av praktiken och ta det lugnt innan, vi får helt enkelt se hur det går!


Mina favoriter.



igår köpte jag en ny fin ring på H&M, 49 svenska enkronor kunde den ju vara värd! en ring med falsk eller äkta turkos har jag letat länge och den här kvalifiserade in riktigt bra, att den är stor gör den ännu finare! Den smala ringen med text är marc jacobs, Den fick jag av Fredrik med texten Datumamore. ad. defendum som betyder given in love for protection, fast på latin. Den andra hittade jag på botten av umelagun när jag var liten, det är nog en förlovningsring eller nåt för det är graverat initialer och år på insidan, hoppas inte det är någon som claimar den nu bara,


Sushi.

Nu har jag just kommit hem till Fredrik efter en lång och härlig praktikdag och sushimiddag med Josefine. Vi ska skart boka resan till turkiet snart som går av stapeln 10 juni om allt går som det ska. Det enda som cirkulerar i mina tankar nu är sommar och sol! När jag fick höra om den där ryssvärmen så kändes det så bra, så bra i hjärtat!




Indian.

Imorgon börjar en ny praktikvecka, jag är så himla trött, sitter nedbäddad med värsta indianfrillan och håller på att somna! Det är svart överdel som gäller på Twilfit, känns väldigt deppigt nu när det är vår och man är sugen på lite färg men jag ska se vad jag kan gräva fram den här veckan att pryda kroppen med, får kanske köra på färgad underdel eller något annat kreativt. - Gonatt nu!



The Studio

I lördags var jag och Mamma bjudna till The studios tour här i Umeå, vi var där nästan hela dagen och blev mejkade och fotade, man skulle ha med sig 3 st ombyten och så fotades vi med olika bakgrunder och ljussättningar. När det var färdigt fick vi sätta oss ned med en av deras viewers och köpa de bilder vi gillade. Det var riktigt roligt att bli fotad faktiskt, jag som inte alls brukar gilla att vara med på bild, eller föressten det var en lögn, jag vill ofta vara med på bilder men blir sällan bra. Vi fick dessutom bjuda in vänner att göra samma sak så om någon från The Studio ringer upp er så kanske det är för att jag bjudit er ;)

 


Stress!

Usch vad jag har varit dålig på att skriva! Det är mycket nu, praktik, vår och stress. Snart ska balklänningen provas, Min och Fredriks utlandsresa bokas, Håret sättas in och så är det snart brännbollsyran. Fan det går bra nu livet leker och snart är det sommar!


Twilfit.

Nu är andra dagen avklarad, jag trivs jättebra och ser fram emot de 4 och ½ vekor som är kvar! Det värsta är att man blir så sugen på att handla! Jag hittar nya fina saker varje dag därinne! Dagens goding som jag blivit väldigt förtjust i är en korallfärgad spets bh från twilfits egna märke. Mycket, mycket fin!