Packa till fjällen

Idag ska jag packa jävel till fjällen, det så mycket som ska med, men det känns skönt. När vi kommer hem är lovet slut, och jag tänker faktiskt erkänna att jag tycker att det ska bli skönt att allt blir som vanligt igen (innan jag biter mig i tungan och tar i trä) och så är jag nöjd med ha gjort en massa saker det här lovet i jämförelse med förra då jag låg sjuk.

I övrigt idag ska jag träffa Rebecca och så måste jag på maxi för att införskaffa övriga bortglömda nödvändigheter inför sista helgen, jag ser fram emot att åka och tror att resan kommer att bli jättemysig!
image534

image471

Äntligen!

Äntligen är påsken över, jag är så sjukt jävla less på påsk och godis och mat och att flänga omkring som en annan fucking vante lixom, äntligen är dessa outhärdliga röda dagarna slut också, bussarna går inte som dom ska och inget är öppet, det enda man kan göra är att sitta hemma typ. Det största äntligen är dock att Danmark kom hem idag, det var efterlängtat, stackars Fredrik som haft mig hängandes runt halsen hela lovet för att alla kompisar varit borta, haha :D

På torsdag drar vi till fjällen, Jag, Fredrik, Karin, Jimmy, Mattias, Helena, Johan, Linda , Simon och Maja, det blir en höjdare :D

fan va jag blev sugen på chips och dip!


image471

Den vit/lila Wct'n

Ännu en wct-tröja införskaffad, asså först måste jag ursäkt den läskiga bilden till höger som är tagen från just tradera annonsen, den bilden visade färgen bättre än min bild men kolla handen lixom, gränslöst läbbig (om man får citera Disney). 101 pengar - jag satt dock en halv dag och sprättade bort ett broderat märke på den "take off" snyggare nu, och mina fingrar blöder. *fniss*
image529

image471

Fredriks stuga

För några timmar sedan kom jag och Fredrik hem från hans stuga där heal feta släkten varit och firat påsk, har precis kommit ur duschen, fredrik spelar ps2 och jag trokar. det blir mcdonken ikväll, annat är vi för trötta för.

helgen var astrevligt på alla sätt och vis, vi freeloadade på hans släkt och imorgon går vi på min :) jag längtar dock tills Rebecca och co. kommer hem, jag sakanar fettfettfett, hoppas allt gick bra i helgen - för alla. pöz

image471

Att uppnå full potential

Senaste halvåret har jag mått piss, sjunkit längre och längre ner och nu sitter jag där på botten, är en jävla surfitta och lever under all rekomendation och min omgivning får ta en massa skit för att jag mår dåligt - nu är det slut på det.

jag ska börja träna, städa, äta, umgås, ta hand om mig och bara göra saker jag mår bra av och just nu finns det inget som känns mer rätt, jag måste upp härifrån, jag är inte såhär egentligen, jag är ingen surfitta.

image471

De blommiga tygskorna

jag blev kär direkt när jag såg dom! från början fightades jag rätt hårt med andra som också tydligen förälskat sig i dessa wonderbara sneakers de paert var dock en stl. större än dessa och gick av för 200-nånting (vilket är rätt absurt då de är divided). Jag var lite bitter så jag loggade in dagen efter för att kolla om det fanns ett par till och gissa om det gjorde ! :D ett par i min stl. utropspris 50 kr och köp nu för 60 spänn, jag slog till lyllo lyllo mig!
image523

image471

Fingrarna...

För alla oroliga eller bara skadeglada (jag vet att ni finns där ute) kan jag berätta att mitt pekfinger nu nästan ser helt läkt ut och på långt håll ser det inte ut som att det hänt någonting alls med det förutom att den har som en liten knöl längst upp.

långfingret då? ptja där kan ni skratta er lyckliga åt att nageln växer långsamt och att fingret blir platt, men jag ska allt visa er, mina fingrar kommer att bli de bästa fingrarna i världen när detta är över.

image471

Sötaste Reklamen!!



inget skämt! det här var de sötaste jag sett i reklamväg - slår allt annat med hästlängder! om jag åt bananer efter jag tränat skulle jag lätt börja dricka gainomax istället efter denhär! om jag tränade... oftare

image471

700 kr på ett bräde bah!

jag vann mitt och Christians vad om att han snuset om han kunde sluta skulle han få 500 spänn av mig (avbetalning ofc) men om han drog en prilla igen EVER!
(jag hade oddsen med mig)
så skulle jag så fint få 500 av honom :) och igår berättade han med tungt hjärta att det varit väldigt jobbigt för honom när han var sjuk och trött och tvungen att åka till leos lekland med lillasyster Amanda så han hade motvilligt köpt en dosa och inte kunnat stå emot = klad Rebeca

om man inte tycker att de klirrar tillräckligt i kassn så kan jag också tillägga att jag hittade 2 st hundralappar på bussen idag, på golvet, blöta och smutsiga, men jag är då inte kräsen. 700 på ett bräde bah, känns som att det var lägligt. - det går bra nu kompis!

image471

En fuckin jävla gam!

När jag kommer på migsjälv att lyssna på Fronda-rullar fram efter att ha konstaterat att homecoming med kanye börjar på nästan samma sätt då blir jag nästan ledsen, jag har ingen musik att lyssna på och inget att ha på mig, ptja allt är precis som vanligt.

Egentligen är Lödagar städdagar för min del men på grund av vissa (ett antal) komplikationer blir det nog inte av idag, om inte kanske Fredrik den pedanten plockar undan litegrann.

Annars så sitter jag mest och drygar på Tradera, håller koll på auktionerna och inget undgår mig, jag är som en jävla gam, en jävla gam ska ni veta! (jag är inte riktigt säker på om jag kan stå för det men tanke på att jag inte vet någonting om gamar, men frö stunden kändes det rätt, så rätt) - jag har föressten gjort en ny layout, hihi.

image471

Älsklingsmänniska!

image513
Later you can sing to me like a shining star!
...But I rather do you on the backseat of my car

image471

Gonatt och sov så gott ...eh okej?

uppvaknad från narkosen, och med frånkopplat EKG, allt gick bra.

Fredrik och jag har sovit idag, och ätit pizza det var asskönt, vi får se vad det blir imorgon respektive övermorgon. folk snaggar sig hit och dit och jag vill itne va en del av de, nu ska bejbi göra läxa så jag måste scooofa, pussen

image471

My ultimate addiction

image512nu när jag ändå berättar om det här på annat håll kan jag dra ett inlägg också. Eftersom att jag är sjuk har mamma köpt en "olbas inhalator" det ser ut som en stor tampong i plast som man stoppar upp i näsan om man har andningssvårigheter, Den är de sjukaste jag har varit med om, man blir helt störd när man dragit upp dendär peppargrejjen i vad man trodde var näsan, men det sprider sig som en fucking löpeld i hela huvet och halsen och det känns som att snorta mortlade halstabletter på tub. och man kan inte sluta.

image471

Jag är sjuk

jag är sjuk, på lovet. yes! och min pojkvän förstår inte att jag är sjuk, han vill typ ut och bygga snögubbar typ och springa varv runt huset. jag är sjuk men ingen fattar. jag är sjuk för in i helvette. saknar dig bäbispojk.

image471

Silverleggingsen

och ett till par damp ned igår, jag vet inte vart "leggingsfrossan" kommer ifrån alls, detta blir mitt 7e par (ej inkluderat de tunna) men då är inte alla från tradera. De här är det and i like em'. De är hellånga och i topp kvalité från American Apperel (som klänningen) de är lite tjockare än jag trodde men ska man vara fin får man lida lite pin inte sant. de kostade 149 spänn och jag är nöjd!
image510

image471