Lite nyårsångest som vanligt.

nu började jag tänka på att det var en massa saker jag ville hinna med innan klockan dunkar midnatt för sista gången i år! massor av saker jag vet att jag itne kommer att hinna, träffa människor jag vet att jag inte kommer träffa alls år 2008.

Men jag är endå glad över att året är slut, kunde inte komma lägligare alltå, du börjar vi om på nytt och glömmer alla pinsamheter och så får alla börja använda nya kalendern som är alldeles superfresh. Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen, vid 4 ska vi till Ersboda för at börja stöka med maten och innan de ska jag ju vara färdigduschad färdigklädd och färdigpackad (väskan) så önska mig lycka till och GOTT NYTT ÅR!

image478

image471

Färdigkittad.

nu har jag pimpat min blogg inför det nya året! det är lite färger som är fel och så behövs en ny bild men det är bara små petitesser som kommer att åtgärdas snarast, kika er omkring - do ya like eet?

image469

Jag älskar dig men inte just nu.

igårnatt kom jag hem halv 4 och dörren var låst - uppgivet.

idag på morgonen ringde pappa och ville att vi skulle fara och fika men just då var jag så trött at jag ville ta mitt liv så jag sa nej. När jag sedan vaknar en timma efteråt fick jag lite dåligt samvete och ringde upp honom, så det blev fika på NK på strömpilen i alla fall. efter fika var vi på h&m och jag hittade skorna jag hade kollat på ett tag i min storlek (inte direkt vinterdojjormen..) som jag slog till på.

ikväll var jag Mia och Rebecca och köpte mat tills imorron, jag hoppas det blir kul, man har ändå alltid för höga förväntningar på nyår, fuck that. Eftersom att de nu gått ett år sedan förra nyårsafton så väcker det lite minnen och obehagliga jobbiga känslor som jag inte trodde jag skulle få uppleva igen, blandade med ångest. yes!
image462

image393

sjukt söt unge!


jag hittade den här hos
Frida och var bara tvungen att lägga den tillgänglig på bloggen, ungen är så sjukt söt! får mig att vilja ha barn nu!

image393

Det är sjukt vilken tur man har

gårdagen var jättetrevlig och jag har saknat er, hoppas allt löste sig med allt tillslut. tack för kvällen.

igår var jag somsagt på Face för att vaxa benen, det blev superlent o fint, vaxade lite andra ställen också där det också blev väldigt fint :) inte nog med att jag blev superlen och fin så färgade hon mina ögonfransar och ögonbryn också och plockade brynen, och innan jag for hem fick jag med mig en ny dagcreme - min moster is the greatest!

image393

Ska man va fin får man lida pin, eller?

min moster ringde och väckte upp mig för en timma sedan med ett budskap om att en av hennes kunder på FACE image469 nere på stan hade gett återbud så hon undrade om jag ville komma och vaxa benen den tiden (16.30) jag var inte långsam på att tacka ja ;D . idag känns allt bra förutom att jag har lite träningsvärk från igår (har inte tränat på 2 månader pga sjukdom) annars så ska jag väl använda dagen till att vila och städa lite, tills Fredrik kommer.

Ikväll blir det alternativt poker hos Rebecca med Frida Fredrik och överiga, det blir nog trevligt.

image393

Jag gillar inte mellandagsrea!

idag var jag på stan på mellandagsrean och armbågades.
jag gillar inte mellandagsrea 1, det kanske jag har sagt förut men det är ju bara så att de tar fram de gamla grejerna de inte fick sålda i höstas och kanske till och med innan det och pryder prislapparna med en liten röd klisterlapp. Detta tror jag dock inte gäller på elektronik då jag är fullt övertygad om att det är okej att köpa sånt på rean.

jag gillar inte mellandagsrea 2 , eftersom att gina tricot brukar ha en mycket uppskattad "halva reapriset rea" på basgrejjer smög jag mig dit, men låt mig bara få uttala, mellandagsrea är verkligen inget för mesar, folk är ju helt galna och gör verkligen allt för att komma åt just dendär klänningen i stl 36 det är som en jävla djungel out there!

men självklart som det alltid brukar vara så köps aldrig det som man tänkt, mina
planer var: billiga basplagg, kanske några billiga smycken och en eventuell klänning till nyår. men kom hem med:

image467
  • en grå stickad cardigan (ej rea)
  • en tunn grå t-shirt (ej rea)
  • rosa leggings (ej rea)
image393

I hate how much I love you boy..

ikväll tog jag och Rebecca en tripp till outforskade marker på mariehem till Svens mammas lägenhet, där såg vi film med Frida och Sven och godis. Mycket trevligt om jag får säga mitt och jag är nöjd med kvällen, nu kommer bara ångesten, jag måste läsa min engelskabok som jag inte ens börjat med under lovet och sedan göra en powerpoint-presentation om något "vadsomhelst" som ska redovisas för DP1AD första lektionen efter lovet och den har jag ju anturligtvis inte börjat med heller, imorgon ska jag sova ut.

hahaha btw dagens roligaste:
http://www.elfyourself.com/?id=1817299314

image393

Tjogofemte December

alltid lika uppgivet/skönt, men fick det man ville i julklapp plus massa annat och så la man på sig nåt kilo, vi blickar snart mot ett nytt år och nya äventyr.

ikväll sitter jag med mina två favoritpersoner och ser på scrubs och bara tar det lungt, livet leker och allt är bra, tack.

image393

God damn it!

jag hade inte hört Petters nya skiva förens i Rebeccas bil i fredags men nu är jag fast den är jättebra! fastän väldigt lite "petter" och jättemycket "annat"image460

iallafall, imorse vaknade jag hos Fredrik inte helt utvilad för att skjutsas iväg till farmor och farfar av pappa där fick jag julklappar och vi spelade kort hela dagen och fikade, jag fick också se lite bilder från pappas bröllop i somras som jag inte sett innan (se bild.) Igår hade de varit mycket party överallt fick jag höra men jag var med Fredrik på deras lilla julafton och åt god mat och det var jag nöjd med. jag var väldigt lättad över att det inte åts julmat utan någon köttgryta med ris och marängswisch (spelling?) till efterätt. imorgon är det jul, det har väl ingen missat.
image461
Sara, Linn och Jag

image393

Ge mig inte mer jul, tack

image455Näe! min jul börjar imorgon, Idag var det julavslutning på skolan och snart ska jag och mamma på stan coh inhandla de sista julklapparna sedan börjar min jul på riktigt. På lördag blir det "lilla julafton" med Fredriks släkt och bekanta ca 30 pers, där är första prestationsångesten, vad ska jag ha på mig :/ om hans släktingar ska träffa mig för första gången måste jag va söt och fin och bra - man får bara ett försök till det första goda intrycket. Söndag består utav "lilla julafton" åter igen fast denna gång med min pappa och alla de som hör till, prestationsångest igen, julklapparna vad ska dom få?! och sedan Måndag, vid denhär tiden lär jag redan ha fått överdos av jul överlag och vara ganska mättad men dethär blir nog de bästa av de 3 julaftonar, bara en hake vi ska till min moster i Obbola, herregud det kommer att bli som en röda korset-verksamhet med alla som ska dit: min mosters pojkvän, hans syster hennes man? och deras barn och sedan min mosters mans barn, alla i min ålder + - några år. inge mer jul tack.

image393

De rosa clipsen

komihåg-lapp till mig -
 LÄS ORDENTLIGT INNAN DU LÄGGER BUD PÅ NÅGOT NÄSTA GÅNG REBECA!

idag fick jag hem något som jag trodde var ett par örhängen när jag la budet. Ett par rosa pärlemorskimrande clips blev istället 54 par! dom är jättefina faktiskt och så fick jag även ett par blå och skimrande (som var snyggare). Jag blev så paff när jag efter att ha vunnit auktionen läste på den igen "parti med över hudra örhängen" gud hjälpe mig, vad ska jag göra med alla?! som som vill ha ett par? - bli inte förvånade om ni får ett par i julklapp! jag betalade 50 pix för alla, sjukt!
image452


image393

Livet är underbart!

igår grinade jag i 3 timmar så att ögonen sved men idag är allt så sjukt bra! Det var längesen jag hade en såhär bra dag det är som lugnet efter stormen eller solsken efter regn jag mår kanon!

jag slutade vid 14 (egentligen 15.40) och åkte till Fredrik, vi mös och åt middag sen skulle han på stan och göra sin synkoll till körkortet så vi fick skjuts dit, efter det vandrade vi på stan ett tag och allt var så sjukt mys, sen satte vi oss på Sandy's och fikade - halvkasst kaffe tyckte Fredrik men min latte smakade. sedan åkte jag buss hem, Träffade Hanna på bussen och allt är så bra! det var varmt idag och himlen var fin! åh tagga jul!
image451

image393

Gud så uppgivet.

idag hade jag kunnat vara hemma hela dagen men var jag -nej! jag sov bara en timma extra för att få "julpyssla" med DP1AD hela förmiddagen - såjävla värdelöst! efter lunch var det matteprov och jag kan nog med handen på hjärtat säga att jag idag skrev det sämsta prov jag hittills gjort i livet. Efter att ha misslyckats totalt och helt mongo blivit tvungen att springa till bussen för att sedan sekunder efteråt missa den åkte jag till stan, Det var meningen att jag skulle köpa lite julklappar men istället köpte jag ett par skor - det var jag värd - inte, så nu vet jag inte om jag har lust eller råd eller lust eller råd eller nåt att fara på club heat på fredag - uppgivet!

image393

MakeUp boken

dethär var verkligen ett kap! jag hade tänkt önska mig den i julklapp (i butik 249 kr) men då den dök upp på tradera för 5 kr kunde jag inte låta bli, den landade på 11 spänn!! och det tyckte jag var lämpligt! boken är på 126 sidor och mycket fräsch och fin, jag har inte läst den än men jag får goda vibbar
image449


image393

Ikväll funderar vi på bio

idag var en 'stayinbed'-dag jag var sjukt trött och han bredvid mig vägrade kliva upp heller så vi sov och sov, sen när vi väl vaknat till oss utnyttjade vi hans nya boxer (sjukt najs) och såg en svensk komedi.

ikväll blir det kanske bio med Rebecca och Sigrid, jag vet inte vad vi ska se men jag känner verkligen för att hitta på något sådant ikväll.

image393

Bagheera overallen

för ett tag sedan fick jag hem denna möschpöcsh-overallen i brevlådan, den är i Wct-material och av märket Bagheera, precis som min favorittröja som även den är införskaffad från tradera (för jag minns inte hur mycket) som är vit och rosa och också den av Wct-material. Denhär dressen är lila (som den mörkare bilden). jag har planerat att använda tröjan också inom en snar framtid men nu är det så att jag har blivit förälskad i byxorna de är så mjuka och sköna att jag vill ha dom jämt! endast byxorna hade jag köpt (aldrig sålt!) för 140 kr
image438

image393

...och så var Lucia över

igår var en hektisk dag. Jag vaknade 05.15, klev upp 05.30, duschade åt frukost och sen var jag iväg. 06.45 skulle vi samlas på Tegskyrkan för avfärd mot första målet Hotel Royal på vasaplan tätt följt av TV4 med Luciamorgon (shit va jag såg blek ut i TV!) och Nordeabanken. under dagens gång hann vi göra våran grej runt 20 gånger på olika företag och sjukhem och vi sjöng i samanlagt ca. 12 timmar! jag var utmattad och trött när jag kom hem igår vill jag lova. Det har varit trevligt med träningar och tåg och tjejerna var underbara jag hoppas på en get together nästa månad. happy Lucia
image436
Från vänster: Anna, Anna, Sara (Lucia), Felicia, Andrea, Christina och Jag

image393

Generalrepetition - Lucia

image435jag är sååå sliten, jag tvivlar på att jag kommer orka på i skolan på fredag. Ikväll är det generalrepetition i tegskyrkan klockan 18.00 till 20.00 (hoppas att den slutar tidigare) sedan är de bara hopp isäng eftersom att jag ska vara på teg 06.35 fullt ombytt i luciakläder och ett glatt humör (eh.) Vi ska till 13 företag under dagen inkluvise 'kröningen' i tegskyrkan klockan 18 på kvällen (stor happening) samt 'Luciamorgon' på TV4 och min lärare tyckte "ska du vara ledig på Torsdag, gud va skönt!"

image393

2:a Advent

image434

image393

FORTFARANDE SJUK!!

jag tvivlar på att jag kommer bli frisk inom en snarfram tid, jag har varit sjuk till och från hela hösten och vintern ovh det vägrar gå över!

Idag är det första luciatåget och min hals gör så ont att jag vill skära av mig den. det är tåg imorgon också så det kommer att bli exakt som på skyltsöndagen då jag hade ont i halsen och sedan tog i så att jag tappade rösten helt dagen efter, känns lovande, det gör det

image393

klibba snälla öga!

jag vaknade klockan 4 i morse med en iskall pojkvän bredvid mig och ett igenklibbat vänsteröga -paniken! jag har varit sjuk i över en månad (mer eller mindre) min frånvaro har höga procent, ögoninfektion är smittsamt som fan etc.etc. Jag pallrade mig i alla fulla fall till skolan i några lila mjukisar och inget smink - som förvånansvärt många komenterade positivt - Rebeca va fin du var idag vad har du gjort? varpå jag svarade att jag var fett vacker utan spackel.

engelskagrejjen som ska vara inne imorgon -inte börjat på
Textilprovet som blir av imorgon - inte pluggat till

föressten de sjukaste hände mig idag påväg hem från Grubbe, busschauffören (invandrare av något slag) försökte stjäla min mobiltelefon, det blir ett samtal till ultra imorgon vill jag lova.

image393

1:a Advent

image433

image393

Fridas stuga, roadtrip och glögg

Jag, Rebecca och Frida tog Rebeccas pappas fancybil, ipoden, glöggen, colan, chipsen, godiset, värmeljusen, kupévärmarna och Helmer för en trip till Pengsjö. I pengsjö ligger Fridas stuga, den var inte uppvärmd men det löste vi, Med filtar tjocktröjor och kupévärmare var det ändå trivsamt tycker jag.

Innan vi skulle hem var alla kissnödiga som bara den, flugan skrämde livet ur mig, vi diskade i bubbelvatten med apelsinsmak, vi fick höra tonårstankar om och om igen, Fredrik halkade på grubbe och Jag somnade i bilen - tjejer det där gör vi om fast med pojkarna! :D

image393