hihi

asså jagvetinte om det är nån som har sett 'Rädd' och som fattade andra delen av teatern skulle jag vara mer än tacksam om ni förklarade för mig!? jag fattade ingenting och att sitta längst fram var ju en flopp, eller topp de beror på om man typ gillar självlysande foster, Fredrik och jag är så Kulturella..

jag var hos tandläkarn igår! sjukaste, älsklingen ska av 23 januari, TAGGA eller nåt.. jag vill typ inte , jag tror att jag kommer att se fett med konstig ut utan den :( buhu

jag var också på stan med Ebba och köpte sjukt mycke onödiga saker som jag iofs ville ha, och har man pengar så ska man ju unna sig, de kan man ju lixom inte när man inte har pengar! jag är också rårädd att Ebba kommer att sluta vilja gå på stan med mig i framtiden, hon tycker typ att det är påfrestande och jobbigt :D men jag tycker alltid att det är lika kul. Synd att du 'inte vågade' när vi var på Direct..
och på kvällen igår var jag hos Frej med Andreas de va hur trevligt somhelst och jag tvingade dom att lyssna på Veronica Maggio hela kvällen :D Puss!

idag köpte jag också onödiga saker, onödiga saker is the shiit ! och så träffade jag Isa de va FETT NAJS,
Ebba

..Grisar ska inte ha roligt

gahgahgah

jag är iaf nästan frisk, suck nu har jag suttit och försökt lindra min bittra huvudvärk med sex and the city.. jag har sett första säsongen och planerar att se season 2 ikväll om jag väljer att klassa mig som sjuk villsäga.
jag fuskade faktiskt igår, jag och Frida var på bio och såg saw 3, den var najs , jag satt och skrattade hela filmen nästan, de satt en kille bredvid mig också, det var cirkus, jag tror att han hade slagit vad med sin kompis eller nåt som satt bredvid om att han skulle försöka hålla mig i handen, sjukaste, så han satt hela och tittade på mig och tittade på min hand  och det blev ju bara pinsamt när jag fatade vad han försökte göra och flyttade konstant på min hand HAHA ojojoj

teater med mamma ikväll feeeett... pIIZ

jul

alltså jul är egentligen överskattat, sjukt överskattat med människor som tvingar sigsjälva att vara glada och trevliga hela dagen 'bara för att det är jul' o vi spenderar sjuka belopp på julklappar till folk som knappt vill ha dem 'bara föratt' haha fast jag har inte tänkt sitta här och skrika om att vi borde skänka alla våra pengar till alla stackars barn i afrika för det tycker jag verkligen inte, det är ju julklapparna som är det roliga med julen, no doubt och dessutom 'har de inte bröd kan de väl äta kakor istället' (industriella revolutionen, failade de provet, suck) haha näe men ärligt äre några vi borde skänka pengar så äre fan dom stackarna i indonesien, jamena hur kul kan de egentligen va med översvämmning... not very.

asså jag skickade 'go jul..' -sms till typ alla på min telefonlista igår (sorry, du är inte speciell) jag hade ju lixom gratis sms men det var hemsk för även fast jag inte visste vilka hälften var så fick jag lixom jättefå tillbaka som det stod god jul på, man kan väl va lite trevlig, de är ju förfan jul !!

näe men jag är faktiskt  sjuk, inte kul, jag var sjuk igår också det är sjukt synd om mig jag jobbar verkligen på att bli frisk till nyår :( de ska bli fett kul ! just nu förtär jag nästan migsjälv pga min enorma huvudvärk och att min kusin som är typ eeehmn.. 10 eller nåt spelar 'guitar hero' på mitt ps2 gör inte saken bättre hahah han är dessutom sjukt dålig :D ajja   PIIZ btw, tack sara  PUSSSSS !
Rebeca2
GOD JUL