Astaggad.

Tack och förlåt för igår. som en blixt från en klar himmel. Den här veckan blir den värsta i mitt liv.


Jag har aldrig känt mig mer ensam.

fyfan.


Inte okej.

Det är farligt att gå på stan när man har råd. köpte fler baslinnen, 3 st närmare bestämt. 2 st armband och en tunika på mindre än en timma - inte okej. väskan + en till köpte jag igår.




baby..


Du är det bästa jag vet..



Förkastlig musik.

Min dag hittills har varit toppen på snoppen! Vi Börjadfe med killdag som dock verkade lite tvivelaktigt för alla killar som mest var obekväma med situationen. Fredrik fick en helkroppsmassage och så fick han en id-make. kom killen och var en 7a så var har definitivt en 9a när han gick därifrån, alla blev fantastiskt fräscha. Fredrik är ju dock redan finast i hela världen så det enda jag kunde göra var att polera lacken lite ;)

Efter att vi groomat våra pojkar till max såg vi desgin 3ornas modevisning för att sedan fika med 2orna. Modevisningen var bra, jag ångrar alltid att jag bytte linje vid sånna här tillfällen, det bör dock tilläggas att vissa hade valt förkastlig musik.




ModdaModdaModda.

Jag har varit pysslig hela dagen idag, klippt och klistrat med inspirationsbilder och nu fick jag ytterligare ett pysselryck när jag såg hundbenen som låg och skräpade på skrivbordet. De kommer egentligen ifrån en brosch men i mitt våld förvandlades de hipp som happ till charms på ett gammhalsband jag inte använt sedan... ptja jag har nog aldrig använt det. Jag är eko.




Helgens påsfyllning.



Efter att jag unt Rebecca gjort stan på vårt egna vis kom jag faktiskt hem med 2 stycken baslinnen ett vitt och ett grått, nu kan äntligen min basgarderobs-make over börja! (det blev lite annat pill också.)



Jag blir less på folk som dig Mattias.

Jag älskar att skratta åt vegetarianer, jag vet inte varför. Jag skulle aldrig själv kunna vara det men självklart har jag respekt för folk som valt att inte äta kött men då vill jag gärna ha ett starkt argument bakom, inte som "Mattias" i fredagens Metro.

topicen var att det är synd om kycklingar som endast får leva i 30 ynka dagar. visst sure, jag läser vidare, Mattias resonerade kring att han tyckte att det var fel att vi drog ned på att käka ko och gris för att minska koldioxidutsläppen men han tyckte att kycklingindustrin fick för lite fokus, och visst så länge följde jag fortfarande med men sedan tog insändaren en helsjuk vändning och började häva ur sig saker som att "kycklingar bara lever 30 dagar från kläckning till slakt och att deras liv var tragiska när de fick trängas med andra kycklingar på en boyta lika stor som ett A5-papper, de fick aldrig gå i gräs, andas frisk luft eller det värsta, de fick aldrig träffa sin mamma."

MEN VÄNTAVÄNTA! Mattias, som jag har förstått det så finns det vegetarianer som käkar både fisk och kyckling, varför? jo för att fisk och kyckling är de enda djuren som inte vet om att de själv existerar. De är alldeles för korkade, de har näst intill inga känslor och lever endast på instinkter så snälla skärp dig. jamenar även om denna stackars kyckling skulle träffa sin mamma så skulle den inte bli gladare för det. jag blir less på konstiga människor som dig Mattias.


P4 efter 4

Missa inte måndag i P4 efter 4 då jag och Rebecca tycker till om reklamation som storstadsbrats med pappabetalar-syndrom. jag skäms lite.


SotaSotaSota

Nu harj ag nyss sminkat Frida som ska ut ikväll, mycket trevligt och det var bra att få öva på sotningen. Jag känner mig riktigt stressad nu... helt utan anledning egentligen, nu blire hopp i duschen. pussen.

jag är föressten med i en bloggtävling hos
Days with Jen, känns kul :)


Catwalk-rosett.

Vi gjorde catwalk-rosetten på hårlektionen i torsdags, det var kul men svårt. min blev för långt bak och rufsig, tur att man inte blev frisör.




Zeeeb-ra


Jag älskar zeeeb-ra men jag är rädd att mitt begär snart går överstyr då jag väntar på ett par hellånga zebratights också.
Mina andra är ju faktiskt korta och helt håliga efter sommarens festivaler. Tunikan är dagens köp.



Modevisning öppet hus.

Här kommer gårdagen i bilder, då vi helstressade skulle lägga make upen till designs visning på öppet hus. och så vill jag bara säga att jag är så stolt över er DP. jag saknar er! jag har föressten inte lärt mig kameran än vilket ledde till en hel del dåliga bilder. enjoy!

        
        




        



sneakpee.

Haha dagens idag var helt klart sneakpee.

Fredrik duschar efter träningen och hör hur toaletten spolas.

-Fan pissade du nyss?!
- haha ja..
- Men jag hörde ju inget, vilken jävla sneakpee!!


... ja vi är störda and we love it!


Mejkalagom.

Nu sitter jag och dunkar GaGa i högtalarna alldeles för högt! torkar håret och ska börja klä mig snart. Bussen mot skolan går 15.38  sen ska vi mejka Design 2:orna! min gamla klass! åh så kul, jag är taggad samtidigt som jag är lite nervös. de ska göra en minivisning nu ikväll på öppet hus. kameran åker med!


Benjamin Button.

Jag och Fredrik kom nyss hem från bio, så nyss att mina kinder fortfarande är kalla. Vi såg Benjamin buttons otroliga liv. Det är den bästa film jag sett på sjukt länge! med riskt för att detta rubriseras som hets mot folkgrupp så slog den Twilight med hästlängder!

så sjukt välgjord film! Och Brad Pitt...! jag blev helt överväldigad och på vissa ställen blev det till och med lite vått i ögonvrån. Vilket mästerverk! Jag har inte tänk spoila den för er men ni måste se den. 10 av 5 helt klart!


Suddenly I see..

Igår var Jag, Rebecca, Fredrik, David och Kristoffer och käkade på great eastern, kvällen fortsattes med bräd och kortspel av olika slag tills den tillslut slutade med lite sång och livliga disskutioner.

Nu är jag skitsugen på att promenera ner på maxi o köpa karra men jag är osäker på om det fortfarande är 3.90, är det så skulle det vara toppen!

Imorgon är jag ledig, då ska jag till vårdcentralen sen ska jag övningsköra.

snygg tröja! den som köpte den måste vara asball!



Inbakad fläta, wtf?!

Jag är ändå flicka, och jag hade aldrig gjort en inbakad fläta på någon i hela mitt liv. Inte på mig själv och inte på någon annan heller så jag fick mig en smärre chock när våran lärare hade genomgången snabbt och smidigt som om inget hade hänt.

på 2 sekunder var de långa håret i en snirklig fläta ner i nacken på Marita. 'vafan hände?!' tänkte jag.
sen när hon frågade om det var någon som aldrig gjort en inbakad fläta förut,så fick jag äntligen pusta ut i ett "JAG!" och insåg att jag var den enda. fuck. Nu ska jag platta håret på Marita sen ska vi fnissa och skvallra om blondinbella. 





I wanna take a ride on your discostick!

Idag var en jobbig och lång dag men askul också! vi hade vår första hårlektion och jag kan ju säga på dirren att jag inte var bäst.

Jag köpte föressten jackan jag tjatat om innan från hm, silverjackan på herr, den var på rea och jag har provat den flera gånger men alltid tänk att jag aldrig kommer att använda den men för 179 spänn må det vara hänt ;D


Och så hittade jag mina rayisar igår, från i somras, sen storsjö är de lite vinda och dana men me love still.



Hosta.

Jag som hade tänkt gå på modelluttagningen till designs modevisning idag. tänkte att det kunde vara kul. taggade upp en massa folk för att sedan bli så sjuk att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

Jag har legat och hostat i Fredriks säng hela natten (stackarn) så nuh ar jag en helt sjuk träningsvärk i magen. varför promenerar jag inte på bättringsvägen?!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se the devil wears prada.


Sotade ögon.

Idag skulle vi egentligen ha haft scrub på spalektionen men då Eva var sjuk så tog Lisa tag och hade make-lektion istället. Och nu kom det, äntligen - sotade ögon! Som jag har längtat!

Jag fick spackla Linnea och jag chockade mig själv lite med att det faktiskt gick bra och blev snyggt. Basen las väldigt neutral med ett rouge åt de brunare hållet istället för rosa/röd för att sätta fokus mer på ögonen. Det var grymt svårt att få det jämnt utsuddat dock, skuggorna tenderade att bli flammiga. Sånhär make gillar jag, fuck färgglada skuggor och glitter lixom!




Heineken.

Jag är ju en reklamjunkie som ni borde känna till vid dethär laget, älskar älskar älskar fyndiga reklamer! det är nästan så att jag borde göra en egen kategori för dessa videos!

här har jag i alla fall hittat en till charmig en, det där skulle lätt kunna vara jag och mina kompisar vs. Fredriks ;D





Anden i lampan.

Jag ramlade in på en sådan hemsida om är jättebra att fördriva tiden med. en ande ställer frågor om en person du bestämt dig för att tänka på tills han tillslut gissar på vem det är.

Först tog jag Fredrik, vilket var rätt sedan tog jag fredriks mamma vilket också verkade vara en baggis, rätt kul faktiskt.

prova här.



Att underskatta.

Fan man underskattar verkligen att vara frisk när man är det. jag hatar att vara sjuk!

Idag har jag varit hemma hos Fredrik och bara hasat omkring i hans morgonrock hela dagen, det är i och för sig en fördel med att vara sjuk, att du inte behöver göra ett jävla skit på hela dagen och ändå ha gott samvete när dagen lider mot slutet.


Solhattar.

Jag har fortfarande ont i halsen! Echinagard kan suga min! det funkar inte ens psykiskt. Och den där blomman - solhatt, näe den verkar inte vara något att ha alls. solhattar passar bäst på beachen punkt.

Online lär vara sura på mig då jag inte jobbat ett enda pass under januari månad och inte kommer att kunna jobba imorgon heller och förmodligen inte ens på tisdag om jag ska fortsätta att vara sjuk - helvette också. nu tänker jag skylla allt på petter, det var nog han som smittades.

Snart kommer Fredrik hit, då ska vi kramas!


hemligheter.

jag hatälskar hemligheter, speciellt när de är bra och när man inte får berätta dom..


You only live twice.







Rosa kurslitteratur.

Idag hade vi klädstyling, något jag längtat efter. Vi ägnade mest lektionen åt att ta reda på vilken huvudform/kroppform vi har. Det var inte det lättaste vill jag lova, det hela är ju en vetenskap för sig och jag är tydligen en person skala; medium med ett ovalt huvud på en rak timglasformad kropp.. eller? jag är förvirrad.

Kurslitteratur att tacka gudarna för!



bring it bara.

Jag tycker att det är illa att kommentera anonymt, varför gör man det ens? för att man inte riktigt kan stå för det man säger eller? det är det enda jag skulle kunna tänka mig i alla fall, speciellt eftersom att du tydligen vet vem jag är och har koll på situationen- men visst "grethel" jag gillar mothugg bring it bara!


Jag har inte tid att vara sjuk.

Guud jag är så sjukt less nu, Märkte inget igår utan vaknade i morse och kunde varken svälja prata eller andas över huvudtaget, fyfan jag har verkligen inte tid att vara sjuk. efter skolan blev det marschpankaka till apoteket och nu sitter jag och huttrar och knarkar echinagard. blomhelvete.


Jag ska vara ung tills jag dör!

Jag är väldigt väldigt orolig nu, det börjar bli så sjukt jobbigt och ändå tar jag inte tag i det..

Jag tänkte på det idag att fan va fort tiden går, jag känner mig fortfarande som 15 och det känns som att jag nyss var 13, klädd i trasiga jeans och min slitna nirvana t-shirt. Har man verkligen förändrats så mycket som man då trodde att man skulle? 18 kändes avlägset och man tänkte att 'det är ingen brådis'. När jag skrev in min och Rebeccas födelsedagar i den nya kalendern så blev jag helt överväldigad - 18 och 20. vart tog alla år vägen?! Men jag har i alla fall ingen brådis, jag ska vara ung tills jag dör.


2009 blir awsome.

Nyår var väl allt man kunde önska egentligen fast nog saknade jag Rebecca. Eller föressten så saknade jag henne jättemycket, inget sånt nästa år, då ska hon vara by my side. Förhoppningsvis är det på någon varm strand eller för att önska mindre - i ett glittrande fjällen. åt helvette med att frysa nere på torget! Aldrig mer säger jag bara! förra året var mitt sista och det höll jag i år. 2009 blir awsome.

Justja Gratis caterad för och efterrätt stod ju också på schemat, inte helt fel - Ture fixar!