490 Dagar kvar

Om 490 dagar bli jag myndig med allt vad det innebär. Å ena sidan känns det sjukt långt bort, när jag känner mig som 15 inombords och när det ibland känns som att jag lever ännu yngre, när dedär "nästan 500"-dagarna är 16 månader då känns det tungt.

Å andra sidan känns det nära, jag har kommit såhär långt, det är endast en endaste julafton kvar, det inte lång tid, 16 månader är ju ingenting när jag (imorgon) levt i 200 månader! (lät fan lite), 2009 blir vårt år, det kan inte gå fel.

image471

Ruin&Grip T-shirten

javet, det är mycket nu och mer blir det. denhär T-shirten köpte jag i hopp om att kunna ha den till nån utav mina 7 par leggings (räknade idag) vilket jag tror kommer att funka alldeles ypperligt bra. den är grå med text helt enkelt, finns inte så mycket att säga. kanske förutom att den är storlek 38/40, då jag vanligtvis har 34
(det trodde ni inte va?) blir den rätt så OvErSiZeD. 49 spänn tack.
image509

image471

De lackliknande leggingsen

när jag budade på dom trodde jag att de var mera glittriga (det hade varit onödigt då jag redan har ett par), vilket inte vara fallet men ag är ändå nöjd, jag har vair ute efter ett par riktiga lackleggings (jag vet det är old) men jag har för lite pening så detta får duga for now.

leggingsen är i nåt väldigt elastiskt material som är behagligt och följsamt inte som de plastiga vanöiga lackleggingsen jag träffat, vi är nykära och kommer att följas ett tag, tills jag ledsnar. vi har också pratat om att det måste vara okej att jag får vara med andra, han är lite tjurig men det får han va! jag har betalat 23 spänn, då får han fan anpassa!.
image507

image471

Halsfluss till lovet?

idag vaknade jag med jätteont i halsen och av en skalle på näsbenet, det har hänt förr och det kommer att hända igen, jag tror att han har en förkärlek för att skalla den där mannen.

Jag for inte till skolan då jag insåg hur ont det gjorde när jag svalde (både i halsen och öronen) Det känns så uppgivet, nu blir det ju lov lixom, så typiskt! men min plan är att ligga hemma i helgen och äta chips och chilla med de 3 V:na Värme, Vila, Vätska för att förhoppningsvis bli frisk till veckan så om nån är sugen på chill, kanske i min säng med film, pick it up and call me.

image471

För er som inte sett...

image506
Bilden är tagen med mobilkamera någon vecka efter olyckan. handen är inte orange det är bara ljuset, tack.

image471

Mjukiskjolen

idag fick jag hem mjukiskjolen. Den kommer från början ifrån Gina tricot (jag tror att den fortfarande finns i butik) det stod att den var helt oanvänd och det vågar jag inte sätta emot. När jag provade den på Gina var jag snål men nu fick jag bara punga ut 50 spänn och det kändes snällare mot eh.. pungen.
image505

image471

Studio B - I see girls



Asså det finns ingen gräns för hur bra den här låten är, jag har den först på winamplistan, jag har den i huvudet hela dagarna och jag har den till och med som ringsignal på mobilen (stackars omgivning) det finns ingen gräns!



image471

Överbelastad brevlåda

jag insåg just att det kommer komma i alla fall 3 stycken paket imorgon, fan både bloggen och brevlådan kommer ju bli överbelastade.

annars så gick helgen fort, jag gjorde inget av större värde, no offence Fredrik. Ikväll ska vi fika på stan, Jag Rebecca och Frida, det ser jag fram emot. och så imorgon blir det sömnad på Hedlunda hela förmiddagen. Jag vet inte hur bra det kommer att gå med mina feta fingrar men ajg hoppas på "asbra" för att sedan
(halv 4)
ta mig till vårdcentralen för att för förhoppningsvis sista gången lägga om fingrarna. peace.

image471

Vilken cirkus!

jag har slängt bort denhär dagen genom att inte röra på mig förens kl. 3. Jag drömde att jag skickat massor med konstiga ångestframkallande sms till massa folk, det var delvis sant men när jag vaknade alldeles stressad med mobilen under kudden så var inte meddelandena i "skickat" så farliga som i drömmen och vissa fanns inte alls :D

ikväll kommer nog Fredrik hit, jag längtar. igår blev knas, javet inte om jag ska säga förlåt eller nåt jag känner mig dum men samtidigt är jag asbesviken, hoppas jag inte förstörde nåt och att ni andra hade roligt. Hos Nils var de lajbans i alla fall :)

image471

Lugna sig.


se hela klippet
här

image471

Mycket mycket weird

fingrarna läker nu rätt så bra det har dock kommit fram att mitt pekfinger (hör och häpna) kommer att se mer defekt ut än de mer skadade långfingret vilket är mycket mycket werid.

Innan jag for till Vårdcentralen tog jag med mig min hand och drog en svängom på H&M jag köpte 2 t-shirtar (som på bilderna ser ut att bära askonstiga färger vilket inte är helt enligt sanningen) som jag tycker jag var värd efter allt..
bikinin kom på posten (från H&M) i förrgår, den är jag dock inte helt säker på om jag ska behålla,då jag fick en "fan jag ser ju flatchested ut, är jag flatchested?! puh näe okej det var bara bikinin"-upplevelse vid provning.
image504

image471

Justice - D.A.N.C.E



inget skämt, jag älskar videon, jamena kolla alla Tees - mums!

image471

HJÄLP.

asså det är så mycket som jag vill ha svar på saker som jag helt glömt bort hjälp, den som har alla svaren vinner.

1. Var det VM 2006 Sverige-Tyskland som vi såg på konfen på storbild, och var det i sånna fall den matchen domaren gjorde värsta fula grinet när han gav rött kort till nån svensk, och i sånna fall vem fick rött kort och vad gjorde domaren? jag vet att jag i tidigare dagar har sett youtube-filmer med detdär fula grinet men nu vet jag ingenting!!

2. Jag och Isabell försökte komma på vad han som spelade på Trästock i somras (förövrigt typ den enda hela spelningen jag såg) Jag tror att han börjar på T, det var första dagen och jag visste knappt vem han var, jag och sofie var mest taggade och mest ovetande, han står helt rakt när han spelar gitarr vem är han?!

3. VAFAN heter den tecknade serien som gick på MTV förut med någon konstig svartvit Betty boop-figur som fick anorexia och cuttade sig själv, en picachue (stavning?) som var helt vild, en gris och många fler som bodde i ett hus bigbrother typ. jag har sett hela serien 3 gånger men nu vettefan vad den hette, HJÄLP!

EDIT.
1.
Teddy Lucic blev utvisad och det var den matchen jag trodde

2. Tingsek
3. Drawn Together

image471


Nu har jag sett klart Gossip girl..

..vad ska jag se nu? Det ryktas om att det kommit nya avsnitt av Skins men jag frå inte hem dom, Dumma!
image503

 - ta mig! ät mig!

image471

AA double U-neck klänningen

idag fick jag hem klänningen från American Apparel som jag egentligen tänkt beställa från Nelly.se men antog att frakten skulle varit dyrare om jag beställt den därifrån istället för från Tradera där klänningen ändå var splitterny, så ett kap skulle jag inte kalla detta för, men den är snygg och jag ville ha den, men 299.- var nästan som nypris.

klänningen är urringad både fram och bak (längre ner bak än fram) och den är assnygg, problemer är bara att det är en fodralklänning och att den är jättetight så stora eller många underkläder är det inte en fråga om då BH är helt omöjligt med tanke på hur lågt ner urringningen i ryggen går.
image498
klänningen är allt annat än fotogenuin därför tog jag med nästa bild också, samma klänning fast in action.


image471

Helgen var pencilin

Hej alla, eller ingen vad vet jag.. Det var en mysig helg mest med Rebecca och Fredrik, Lördag hos Chris i ett garage med massa trevliga och Söndag nu med godis middag hos pappa med Fredik och tv med Rebecca. Efter att ha hittat en annons i UmeåCity för nattöppet "köp två lösviktsgodispåsar - betala för den dyraste" är målet att bli liiiite tjockare.

imorgon får jag klänningen jag köpt från Tradera, jag ska (än en gång) lägga om handen på vårdcentralen och försöka ha sömnad på morgonen.

lägesrapport handen:
läkarna tror att jag kommer att få tillbaka
nageln på pekfingret (långfingret är oklart)
känselfrågan vet de ännu inte, men resten
ser ut att börja läka. och jag slutade med
antibiotikan idag.

image471

Idag fyller Huayu år!

denna dag aka alla image497-dag är rätt mysig, i alla fall när man har nån att dela den med, förra allahjärtansdag-inlägget var lite sorgset och inte alltför upphetsat, men ikväll ska vi på Angelini och äta, jag och baby och jag VET vatt det kommer att bli mys :)

image471

Imorgon är jag ledig

- Najs

Nog om handhelvetet för en stund

Igår var mysigast på länge, Fredrik är underbarast av alla, satan så igår var bra! må det fortsätta på samma vis.
Nu ska jag snart ringa och boka bord till alla hjärtans dag då jag och bäbispojken ska ut och äta (förbise gärna dom töntiga snuttiplutt-namnen). Angelini hade vi tänkt oss, vi vet inte vart det ligger men enligt källa är det där de ska ha grymt käk.
image494

Ikväll ska jag umgås chilla vara med Rebecca pälskling som så troget skjutsat väntat och sypmatiat nu när det varit så ont. nu blir det lite Diklofenak Sandoz. peace

image471

Hand och plastik klinik

idag var jag på skolan (värdelöst) men jag hade lika gärna kunnat stanna hemma eftersom att jag varken kunde ha sömnad (2 h) eller trä (2 h) och hann ändå inte med matten då jag skulle till vårdcentralen och lägga om fanskapet.

väl på vårdcentralen Ålidhem där jag så fint är inskriven insåg de att fingrarna inte läkt alls på hela helgen och att jag hade en blödning lixom i köttsåret som jag förstod det i alla fall, så dom ringde nåt samtal och jag fick vallfärda till norrlands universitets sjukhus för att besöka hand och plastik kliniken. nu har jag både mindre bandage och mindre hopp om känsel - tagga detta i en månad.

image471

Det är så svårt

just nu käkar jag 10-14 piller per dag och mår för det mesta askasst, kan inte skriva för hand alls och bara kortare stunder på tangentbordet, farbro doktorn säger att det kommer att ta ca. en månad innan jag komemr kunna börja använda handen ordentligt igen vilket känns lite oroväckande med tanke på allt jag har att göra. Naglarna kanske inte kommer att växa ut och jag kanske inte kommer att få tillbaka känseln. jag vet att det verkar som att jag tar lätt på det men det gör jag verkligen inte.

jag klämde iallafall av fingertopparna i en maskin på metallen (en sån man bockar plåt i) och nu kan jag inte ens klä på mig själv, så tyck inte att det är konstigt att jag inte uppdaterar då jag bara kan skriva med vänster hand som blir jobbigt i längden. ni får ju gärna hålla en tumme åt mig - jag önskar jag kunde.

image471

...och jag har inte längre 5 fingertoppar

image493

image471

Nagellacken

tja nu bara väller det in paket från Tradera i stackars brevlådan, idag var det ett paket med nagellack, 8 stycken. egentligen var jag mest intresserad av Essie-lacken som kostar över 100 kr styck om man beställer de + frakt ju, så nu fick jag 8 st olika typer av lack för 98 kr alla helt nya!
image491
Essie first basecoat - kraftigt underlack, med extra bra fästgrund
Essie superduper topcoat - extra kraftigt överlack
Sally Hansen Maximum growth - näring för längre naglar
Sally Hansen Hard as nails - nagelstärkare
Sally Hansen Cuticle + nail oil - olja för nagel och nagelband
Sally Hansen Thicken up - nagelstärkare som gör nageln tjockare och tåligare
Maybelline Ultra lasting - Frosted rose 150
Mavala - Gold nr 37,



Den grå T-shirten

jag har letat aslänge efter en gråmelerad T-shirt med vanlig T-shirt-ärm men hittar bara H&Ms med kortkort ärm - astråkigt. Men nu hittade jag en lite oversizad som jag gillade asmycket på Tradera, jag tror att den gick av så billigt eftersom att bilden inte var så tilltalande, på den var på en tjej som inte passade i T-shirten och i ett konstigt ljus, näe tacka vet jag galgar. Nya favvo T-shirten gick alltså av för ynka 5 kr för att ingen annan än jag såg potentialen i den - YES!
image490

image471

LaZee - Rock away



Sigrids stuga ftw "vafan är det nån limpa eller?"
image471

Ett halvår nu bäbispojk!

image488javet, jag firar att man kan fira och då tappar det värdet javet men om man varit tillsammans ett 'halvår' - 6 månader borde man faktiskt få fira. Datumet vi räknar från är egentligen bara random taget så det kanske är lite mer än ett halvår men man måsteju ha ett datum så att man kan fira :]

förövrigt längtar jag till alla hjärtans dag, eller föressten, jag längtar först till fettisdag - imorron, sjukt gott!

image471

Sigrids Stuga

japp nu har vi kommit hem, välbehållna med smutsiga byxor och trasiga tänder

igårkväll drog vi en tripp till Sigrids stuga, efter att ha kört fel, förlångt och kringelkrokigt var vi framme och jag hade askul, det var tråkigt att mesta delen av folket for så tidigt men vi som blev kvar klarade oss bra ändå. :D vad som hände på natten förtäljer inte historien men sen åt vi bullens och for hem. Nu är det tandläkarn' nästa.

tack för helgen och framförallt tack Sigrid.

image471

Stora burgare till stora flickor

Denhär dagen var nog den slappaste hittills i år, på skolan lekte vi lekar på matten och skissade lite, sen såg jag modevisningen en och en halv gång (så fint av treorna att reservera platser åt oss, jag fick nästan lite dåligt samvete då vi inte satte oss där)

jag träffade Rebecca innan den andra visningen för att se den med henne då hon inte sett den dagen innan. Efter skolan bar det av till stan för att lämna mina älskade skor hos en turre, skomakarturre som förövrigt såg ut som någon som var fullt kapabel till att fucka upp dom helt, sedan vidare till max med jubileumsmål med stor hamburgare, stor pommes, stor dricka, dip, glass och kaffe - mina händer luktar fortfarande dressing.

ikväll blir de nog inte till att göra något alls överhuvudtaget om inte rebecca får nån uppenbarelse och är hemma med mig istället för att nyktra på x3m = boring.

imorgon blir det Sigrids stuga, nu är värmen på och jag tror att det kommer bli sjukt mysigt, hänka?

image471