Undies och pollenallergi.

Alltså allvarligt, antingen är jag förkyld eller så har jag en riktigt jäkla omfattande pollenallergi helt plötsligt, sjukt jobbigt så det blir apoteket imorgon!

Imorgon är sista skoldagen för mig innan sommaren därefter väntar praktik på Twilfit i 5 veckor, jag längtgruvar om man säger så, känns kul att komma ut och bort från skolan men jag tror också att det kommer vara jobbigt att kliva upp på morgonen efter ett schema med många sovmornar. Och så är jag nervös, fast för vad vet jag inte riktigt.





...Inte skit under naglarna

Nu är vi hemma igen från en härlig lång helg i fjällen. Det var snålt med sol på dagarna när vi var uppe på fjället men på eftermiddagarna smög den sig på så jag har fått några fräknar faktiskt, även om de går att räkna på ena handen och egentligen bara ser ut som smuts så är jag nöjd.

Jag gillar att vara borta från vardagen, man glömmer alla problem och har knappt koll på vilken dag det är men det jag mest längtar till när jag kommer hem är att få vara fräsch, inte lukta skoter/grillkorv om håret, inte ha gammal mascara under ögonen och inte skit under naglarna. Jag räknas nog inte som 100% vildmarksjänta, Fast det gör inget :)



Vi drar till fjällen..

Idag är jag lite förkyld och har varit trött exakt hela dagen, tror att jag håller på att utveckla någon typ av narkolepsi. Jag har somnat tre gånger helt orutinerat - på Fredriks mage, i en fotölj och nyss framför datorn. Det blir att sova på riktigt snart när jag har packat. Imorgon bär det av till fjällen med Fredrik och hans syskon, alla respektive och barn. Jag har längtat men det känns jobbigt nu när jag är lite sjuk. Hoppas att det blir bättre efter lite frisk luft! jag tvivlar men vi kör!


Vimmelkantiga

 

Hittade en vimmelbild på mig och David från fiveclub, Kom igen tjejer han är fortfarande (länk) villig !

 


klänning är ett fult ord.

Idag har jag mått dåligt, haft lite feber och varit stressad. Balbiljetten är nog fixad - lät Johns kompis Fredrik stå i kö åt mig då jag hade nationella prov i engelska. Alltså två saker mindre att oroa sig för. Bara klänningen kvar. skit.


Typiskt pojkar...

Ikväll blev det öl, En himla massa folk kom hit till mitt andra hem för umgänge och förtäring av diverse alkoholhaltig dryck. Tanken var utgång och den var ju god men på något vis hamnade Jag med Fredrik, Andreas och Johan i bastun och jag svettas faktiskt hellre där än på ett trångt dansgolv.

Eftersom att jag är relativt mesig då det kommer till att basta så sitter jag nu och njuter av tystnaden och väntar på att Andreas och Fredrik ska sluta tävla om vem som kan sitta längst - Typiskt pojkar..


Tattoo.

Idag har dagen spenderats med Ebba. Vi drog några varv på stan. Träffade också Frida som var nygaddad, åh jag är så avundsjuk, har suttit och tittat på tattoos hela veckan med massor utav pirr i magen! Dilemmat är väl egentligen att jag tycker att stora tatueringar är allra snyggast men jag skulle nog inte våga göra en stor själv.

 


2000-tal

Nu på make up lektionerna har vi gått igenom tiden och lärt oss make uper från 20-tal enda fram till 90-tal så nu senast innan lovet var det dags för 2000. Där skulle vi göra en egen tolkning och redovisa den. De flesta gjorde riktigt mörka sotade ögon och nakna läppar, jag därimot gjorde en väldigt nude sminkning med nogrann bas, ljus skimmrig skugga (Vanilla och Muffin - make up store) och ljusa läppar.

 


Virkar kondomer.

 


Tänker inte ljuga

Sen i torsdags har jag åkt skoter, varit på uflykt och pussats med min pojkvän, jag är frånvarande och det är ett medvetet val, tänker inte ljuga om nåt annat. Ikväll ska jag träffa min finaste vän kommit hem från huvudstan och om ni har tur kanske jag är tillbaka efter helgen.