Mumsbit.

 

Idag hade vi med oss killmodeller på hårstylings-lektionen sen blev dom mejkade och fotade, jag fick med mig denna mumsbit, som blev färdigsnaggad och fin, visst? :)

 


Sisters.

I helgen var det dags för en ny klänning. Blev en från Sisters för 199:-

 


Klubbkväll.

I torsdags (bättre sent än aldrig) var jag och Josefine på Make up stores klubbkväll. Efter alla gånger vi har muttrat över att vi aldrig vinner något så vann vi båda varsitt paket i lottningen! Sedan köpte jag läpp-pennan Lollipop som redan i helgen blivit välanvänd och skuggan jubilee som är mörk/svart med guldglitter. Vinsten var en rödglittrig sminkväska, läppglanset hollywood som jag sneglat på förut och en liten spegel med loggan på. En lyckad kväll helt enkelt!

 


Nya sneakers!

Nu har jag äntligen unnat mig nya sneakers, visserligen från tradera men vad gör det när de är sprillans nya? De blev löjligt billiga och jag är fruktansvärt nöjd :)

 



Extreme Catwalk.

Idag gjorde vi en jättekul sminkning på make upen. Jag älskar att göra udda, ovanliga sminkningar! ;D temat var "extreme catwalk" och när vi var klara såg alla ut som Lady GaGa. Det gick mycket kajal då linjer skulle målas och suddas och dessutom är det kajal på läpparna ;)

Jag gjorde en lila make up på Miranda och jag blev riktigt nöjd.

 


Vi tänker på dig Linn.

Jag vet att jag talar för alla när jag säger att jag aldrig någonsin trodde att jag skulle behöva gå på din begravning. Det var det värsta jag gjort på mycket länge. Jag kunde hålla tårarna tills några minuter in i ceremonin men när högtalarna i kyrkan med all dess resonans sprutade ut Fix You med Coldplay så var det kört, kört för många timmar frammåt.  Annars var begravningen jättefin, du skulle ha sett hur mycket folk det var där som saknar dig! Värst av allt var bildspelet som visades, helt plötsligt ploppar det upp en bild på dig och mig, jag fick världens panikgråtattack och krampade i hela kroppen och kunde inte sluta. Du ska veta att vi tänker på dig! Ha det så bra nu. Jag hoppas vi ses igen.




Klickat hem.

 

alla från H&M.

 


Hårvisning Wella.

Efter en lång dag som ambassadör för skolan/stylist med spa blev det äntligen hårvisning. Det var wellas chefstylist Tomas Edlund som stod för förvandlingarna mellan alla sina skämt och nu är jag helt insperationsstinn!. Efter en hårvisning som den här känner jag att mitt hår är alldeles för långt, tunt och tråkigt.

Visningens tema var 'stora förändringar' och det blev det verkligen! En av killarnas före-bild va helt chockerande, var det ens samma kille?! två och en halv timma satt jag där och hänfördes och trots att jag inte alls förstod mig på wellas färgkarta och därför inte hade någon aning om vad de pratade om när de slängde siffror och plus och minus rakt ut i publiken så tyckte jag att det var toppen, jag blinkade nog inte en enda gång :)

ett stort plus i kanten för räkwrapen man fick, Den satt bra i magen.



Blir aldrig frisk.

Igår kunde jag itne sova alls, mådde illa och saknade Fredrik. I morse kunde jag inte förmå mig själv att gå upp då jag mådde illa och Inte hade sovit mycket alls. Jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon, för imorgonkväll är det hårvisning på Rex. Det taggas.

Ursäkta min bloggtorka btw.


Mogen hy.

Idag hade vi make up lektion - mogen hy. Vi hade fått ta med oss en egen modell där kriteriet var att denna skulle vara 45+. Mormor fick äran - det var superkul och hon blev jättefin, men ett varningens finger skall höjas detta var inget för nybörjare damn va svårt det var! inte alls som att sminka ung spenstig persikohy, en riktigt läro-och-tops-rik lektion. Har dock inga bilder på detta så en bild från förra make up lektionen får duga. En osminkad Rebeca och en funderande Frida.


"--"

Vissa saker händer andra. endast. Inte en själv. trodde jag.




Friskare.

Nu är jag friskare och tyckte att jag efter all sjukdom förtjänade ett halsband, med ett lejon. Jag tror att jag har en förkärlek till djursmycken, kanske ska samla dom och visa dom i nåt inlägg framöver, det börjar bli en del.


Yeey!

Öroninflammation med en hint utav halsfluss, yeey! Jag har varken tid eller ork att vara sjuk. Jag har inte ätit någonting på 2 dygn då det gör för ont att svälja. Det enda jag förtärt är skållhett te som bränner i halsen, då känns det lite bättre. Men fyfan. jag hatar Hösten!!


Nytt Armband - H&M Herr.


Tack för att du finns!

...I helgen umgicks jag med Fredrik, han kände inte Linn så vi behöver inte under några omständigheter beröra ämnet och gråta i varandras armar - vilket hände när jag var omkring Carlshöjdare. Vi var Hos Frida och Sven på ön som hostade partaj med utklädnad. Efter detta for jag och min boytoy vidare till Origo där ölen var billig och männskorna trevliga. Jag hade roligt trots att jag stundvis bara ville gå hem, lägga mig under täcket och skrika från tårna för att livet är så orättvist. Det är tur att jag har min pojke, i alla väder, ävenutankläder. Han fyller faktiskt 19 idag!
Grattis Älskling!!