Snälla någon PLINGA!

Jag visste att jag var tvungen att skriva om det här någon gång, Den dagen skulle jag få bukt med problemet, en ny start. Det ligger till så att jag har feta issues med att "plinga" när jag ska kliva av bussen. Jag har ingen aning om vad detta bottnar i alls. När bussen verkligen närmar sig slutstation och ingen annan har tryckt på dendär obehagliga knappen blir jag ju så illa tvungen att göra det själv och det är lika jobbigt varje gång, det är kort sagt bara väldigt obehagligt. Det har hänt en gång att jag åkt till ändhållplatsen istället för att hoppa av en hållplats innan bara för att bussen då stannar av sigsjälv (detta har hänt X antal gånger jag åkt nattbuss och ensam på bussen). Men eftersom att jag nu åker buss varje dag till och från skolan så lär jag behöva lägga ner dessa töntfasoner och skärpa mig! det kommer hända!

jag får också ångestliknande känslor när jag går igenom larmanordningarna på olika affärer när jag är ensam, men det hjälper oftast att hålla andan precis när jag slinker förbi - så det är lugnt.


btw, sjukt att vi slagit regnrekord och grejjer, tacka gud för att man inte bor på röbäck



Cornelia + Östra = Sant?

happ där förlorade vi henne, jag hoppas för allt i världen (nästan i alla fall) att inte Emma också slutar! imorgon kommer någon Emil och tar Cornelias plats, EN PÖJK, TJEJER EN PÖJK! helt sjukt, ska vi slå vad om hur länge han pallar? han gick visst på JB förut och heter tydligen Emil, det ska bli intressant.

idag har jag varit gladast i världen,
trots att vi hade matte med tråkErik, att min symaskin var purken och trilskades i morse, jag såg ut som en pajas på elevkortet, det spöregnade när jag skulle gå till bussen, att bussen kör ifrån mig och karin när vi står på fucking busshållplatsen och väntar och även fast vi fick gå till stan I SPÖREGNET så kändes mitt liv underbart idag, :D livet leker!
image323

Fredrik snortare och...


sjukt skön!

Petter - Fredrik snortare och Cecilia synd

image323

...Cecilia synd

igår klev jag upp fucking 9 och åt frukost (hör och häpna) ! sen hängde jag på låset när H&M öppnade för att lösa ut min tröja. efter det städade jag som ett litet djur heeeela dagen! sjukt! så nu är hela mitt rum och hela garderoben skinande fina!
(garderoben som för övrigt aldrig har varit städad sen vi byggde den är suuuper nu)


...på tal om! så tackar jag för igårkväll. Nydala var över förväntan, och hos Ebba var det också sjukt trevligt! mer mer mer.
pusss, jag saknar dig redaan :)


REBECA, STÄDA!!

satan va det ser ut här, jag ska nog sova någon annanstans imorgon, jamena dehär går inte. man sover bättre istädade rum och jag måste verkligen sova.

det står "N2!" på min arm med ca.14 streck under. shit asså det är inte bara lite svårt att hitta, men jag tror att innan nästa vecka är slut har jag nog koll.

Idag fick jag min tröja! den efterlängtade som jag så fint 'ropade in' på Tradera, den väldigt väldigt röda för ynka 26 pengar. väskan kostade 160 svenska enkronor. kapet! den kommer kankse imorron eller på fredag :]

klickakollaklicka
image323

I try so hard!

igår var jag nog inte den enda som inte kunde sova på natten, fick mascaran i håret och bytte kläder 2 gånger innan jag for till skolan. äre första dagen med en ny klass, ny skola, ny matsal, nya människor, nytt liv så ska man vara nervös MAN SKA bara vara det!

idag gick bättre, jag har lite issues med att jag går DP1A och inte DP1D, jag skrev en liten lapp till Assar där jag så fint talade om hur gärna jag skulle vilja byta grupp i min klass. hoppas han är en hyvens kille.
image323

Dragon'fuckin'skolan ju..

image370livet leker! jag har suttit på tradera hela dagen och spanat, inte efter något speciellt egentligen men nog har jag lagt några bud. (Jag hoppas att jag inte får igenom alla, då lär jag bli fattig)

jag är sjuk och imorgon början skolan upprop i aulan kl.10.00. idag var det tänk att jag skulle städa klart mitt rum (ett projekt som pågått i ca 3 veckor) men det gick sjukt segt. skolaskolaskolaskolaskolaskola!

man får bara en chans till första intryck - vafan ska jag ha på mig imorron?! (det måste ju matcha mitt blåmärke på hakan)


image323

ni ville veta.

Ibland får jag il och vill skriva om helt sjuka saker i bloggen som för det första ingen skulle fatta och i vissa fall inte alls skulle vilja veta. i och för sig så skriver jag alltid om sjuka saker som säkert ingen utomstående är intresserad av alls, men jag kan inte hjälpa det. här kommer mer.

idag tog jag bussen ner på stan (11.38) för att träffa min pappa för lunch på Subway (Rebecas choice) för att sedan strosa omkring på stan i min ensamhet och försöka hitta ett par byxor - nu när de enda par jag vill använda är trasigare än de byxor jag slaviskt bar i åk 7 och 8. Men som vanligt när man letar något specifikt så hittar man det inte.

Jag träffade min moster på stan som hade kollat tider jag kunde ta för fotvård (Imorgon kl 14.00) hon ringde också en timma efter och kvittrade om att en kund hade ringt och avbokat sin tid 16.15 "idag" och att när jag ändå var på stan kunde jag väl komma förbi och kanske vaxa benen eller något - så jag offrade mig.

efter nyvaxade ben (och bikinilinje - aj) så var det Mcdonnaldsmat med mamma och lillasyster. Nu är det promenad med Frida

peace.
image368

image323

touch what you can grab

idag har jag spelat The curse of Monkey Island heeeeeela dagen, lite knivigt måste jag erkänna att det är faktiskt.

igår var jag, Niclas, Emil, Robert, Nils och Karin.R på Nydala (T-bryggan) och grillade och badade, eller dom badade jag vaktade, eeeeh deras.. eh handukar? näe men helt ärligt så kände jag mig lite kinkig och tyckte att det var lite kallt och lite sjuk var jag nog också, dessutom hade jag inga badkläder med mig, and all that jazz...

idag köpte jag en Slitz tidning för första gången i mitt liv, till mitt försvar säger jag att det var bara för att det var en stor artikel om Magnus Bretnér (ta mig) med i tidningen och till min förvåning var tidningen faktiskt helt ok, artiklarna var bra, lite väl grabbigt för min smak men helt ok. åh jag som trodde att den gick ut på bilder på silikonbrudar i bikini, ack så fel.
image365

image323

Eminem - Superman



asså gah, denhär låten!! och videon!! damp, najs najs najs förutom att hon är trash :D obs! xxx-version
(ville bara knuffa henne åt sidan och typ kolla på tv)

Too much pride

image363jag tänkte bara säga gonatt, jag är råledsen. nu blir det thåström till jag somnar (förhoppningsvis inte framför datorn). Det var ju inte såhär det skulle bli väl? jag skulle gjort ditt och jag skulle gjort datt men nu är det too late och det är too much pride inblandat för att jag skulle kunna göra något åt det, sorry förlåt och jag håller andan tills det blir bra igen :) lol


Igår, 50 dagar, helt sjukt!

hoppas alla förstår att det inte spelat någon roll egentligen, att det är av är bara ett plus. det var fucking 50 dagar sedan vi satt på vita björn och kände oss mogna, har det hänt nåt spec sen dess? jag tror inte det. allt är fucked..
image360

image323

Ikväll saknade vi Sigrid

image359Imorrgon har jag bestämt att jag ska upp tidigt och städa mitt rum, hela rummet inklusive garderoben! Ikväll chillade jag med tjejerna (alla utom Sigrid). ganska kortvarigt eftersom att 50% av oss skulle upp tidigt på grund av diverse anledningar punkt men det var tevligt.

Skolan börjar fett! snart!
Frida la ut sitt schema man kunde inte spara min som bild men man kan kolla sitt eget här om man går på Draggen. Jag fattar inte vad nåt av det men jag tycker att det ser rätt illa ut... nu blire scrubs




åååh hoppas hoppas!

nu sitter jag och luktar dåligt, jag kom precis hem från middag på droskan och jag luktar en blandning mellan svett, solkräm och havsvatten - jag måste duscha.

Idag var jag, Sigrid, Rebecca och Ylva på Bettnäs, det var mycket trevligt även om jag inte alls tycker att jag blivit brunare än jag redan var (dvs blek). på Bettnäs var det mycket folk, vi träffade Fredrik och Albin. Malin och Tomas var också där åh! jag saknar middag med er, de får vi styra :) , undra vad Wictor gjorde idag.

påtal OM, så kom jag ihåg att denhär bilden har fett 1-årsjubileum idag, congratZ
image353image323

back to black

image352nu sitter jag och dunkar Amy Winehouse i högtalrna, livet leker inte men jag improviserar. Jag vil lbara bli frisk nu! och så vill jag ha fint väder så att jag o Ebba kan dra till Bettan, det är det enda jag begär! På lördag gifter sig min pappa och jag ska sjunga så om inte för min, så för hans skull vill jag bli frisk.
 

Okej, 9 dagar kvar sen är de off hoppas jag, eller helvete. Off eller helvete, vi lär ju se. Nu ska jag fixa klart naglarna. peace


image323