jävla hora

08.02 är alldeles för sent, eller för tidigt. 15.30 är alldeles för sent. Förlåt för igår, allt var bara random, vi glömmer det! peace.

Det är INTE okej!

Jag tror att det är min grej att säga att saker är okej fast de inte är de egentligen, egentligen är det så o-okej att jag bara vill grina och kasta saker omkring mig, men på ytan ler jag och säger 'näe men det är lugnt, herregud ja' .
Allt omkring mig nu känns 'okej' mer eller mindre faktiskt. mest 2 saker! Det är fan inte okej alltså! näe! och jagvet inte varör jag säger det. kanske för att jag inte vill att folk ska tycka synd om mig. jag behöver ingen pitty. Eller för att ingen av sakerna går att göra någonting åt, förut hade man chansen men man sumpade den,
Rebecca och jag kan skratta oss lyckliga åt att vi har varann, partybrudarna, Rebeccorna från Carlshöjd, FAN inget spelar någon roll egentligen när det enda vi vill göra är att tycka synd om oss själva (i alla fall jag). om man bara fick döda, då skulle jag döda alla störande moment i mitt liv, allt och alla. hahaha det låter brutalt, men jag är brutal, och less, det är fan inte okej!
image321

Stop feeling sorry 4 yourself

... näe jag kom inte in, visst jag är rätt ledsen och nere nu, speciellt eftersom att Design inte kändes som ett värdigt alternativ. Det är sjukt tänk dendär stackarn som inte kom in på designprogrammet och jag kommer att börja det (motvilligt) - fitta! och jag beklagar också för alla andra som fick nöja sig med 2ahandsval, istället för första, typ karin keep up the good work. jamena 2hand kan ju ibland vara 100 gånger bättre än nåt dyrt , eller eh!

MIN KATT! Dissen! Dissen har sprungit iväg!
inte nog med att jag kommer behöva gå fittdesign nästa termin, min katt är borta också, och jag känner mig som en dålig människa som inte märkt det förens nu! åååh, fast så gjorde hans morsa också, hon blev typ 1 år sen drog hon, Tova. kom tillbax älsklingsdissenkissen :(
image319

det är fortfarande igår

nu sitter jag här igen, ikväll är jag nöjd, jag vet inte varför men livet leker. Det är fortfarande igår och endast jag och Anton är pigga och allerta, jag borde egentligen sova med tanke på att jag och Ebba ska på stan halv 12 imorron så klockan lär ställas på minst 10 för att jag ska komma mig upp ordentligt

gonatt, tack för ikväll!

image318

så arg så arg!

image315nu har jag precis kommit hem från Middag med mina förälldrar på Invito på stan, observera mina förälldrar, de som producerade mig, inga styv, bara riktigta. Jag tycker att det var lite konstig stämning men det var trevligt och vad gör man inte för laget lixom :)

just nu är jag bara arg
, sjukt arg på min kompis men jag tänker inte ringa henne, näe jag tänker låta det rinna av eftersom att jag hatar att ringa och skälla ut folk i telefon och det som har hänt har hänt och hon har nog insett att det inte var så bra, tänker inte slösa energi på att skrika på henne, för egentligen älskar jag henne, så vi får prata om det imorgon.

Midsommar, aldrig mer

så nu sitter jag här och tar bort helgens nagellack som är mer eller mindre dött, blått var det, kornblått, mamma tyckte att det var fult men hon fick inte välja, nu hade jag tänkt måla guld, men jag gillar den blåa, de matchar faktiskt, men intefan kan man måla varannat finger lixom.

nu är min 3dagars ff slut och allt blir somvanligt igen då man får maten på bordet och alltid kommer hem på kvällen, där mamman bakar bullar och städar på lördagar, när får man besked?

midsommar... jag är alldeles tom i huvudet just nu, jag vet inte vad jag ska skriva alls förutom en kram och ett förlåt till alla inblandade igår hahahah puss Rebecca. Midsommarhelgen var cirkus
image308

50 dagar och Vita björn

image307ikväll var det chill och mat med mitt Crew på stan och fika på vita björn så sjukt moget att sitta uppe på vita björn och fika. men det är ju inte riktigt sommar än så det var ju inte behaglig värme direkt men vi gjorde det vi gör bäst -härda (eh)

50dagarsgrejjen och sen 30dagarsgrejjen efter det lär ju bli cirkus och efter 30dagarsgrejjen vill jag inte ens veta hur de blir, bäst att ni gör det ni ska tjejor :D (jag sa inte tjejor nyss)

Efter detta mogna äventyr var det off till Albin, det var faktiskt najs :) imorgon blir jag nog tvungen att sova hos Frida stackarn men de blir nog najs, sen åker mina förälldrar så blir det midsommar med badtunna, skagenröra, sigrid, sofia och köttbullar (eh)

btw synd att inte älsklingsEbba kunde joina på midsummer, ajja annan gång peace!

hittade hos Linn..

image299

vad gjorde du? checka här

en liten parentes...

idag vaknade jag av att mamma dunkade musik på sjukt hög volym på övervåningen och vid 12 kommer hon (som vanligt) in och tänder lampan, det mest störande idag var att hon skrek om att hon hade bakat bullar (svenssonliv) så jag blev ju mer eller mindre tvungen att kliva upp - annars har jag inga problem alls att sova på morgonen när dendär satans lampan lyser på en. äh jag älskar min mamma hon är bäst, men 12 är ju lite overkill när man pratat i telefon till 4 på morgonen.

Ikväll var det chill hos Frida
. 'vad gör du med mig hoppas jag'. egentligen skulle vi planera trippen till Sundsvall men istället blev vi tvugna att ta igen våran förlorade tid tillsammans (3 dagar!!!!) tacka gud för att vi gjorde det också, ni är bäst!

Imorron blir det Carlshem (förhoppningsvis) jag är typ redan hungrig. SEN vet jag inte, Rebecca o Frida planerar min sommar o de känns förjävligt. och projektet "50 dagar" som inte är 50 dagar längre utan kanske 45 suger! hur ska jag klara det?
Rebecca o Frida ni är bäst och det värsta är att ni vet om det... (klabböle på Fredag)

image298

den som väntar...

... väntar oftast för länge, shit alltså jag vill få beskedet om gymnasiet så jag kan sluta gå omkring och oroa mig, jag vill veta nu så att jag fullt och fast kan vara inställd på att det blir Design på draggen i höst, istället för att bara hoppas på att det inte blir det.

Borde alla egentligen ta sitt pick och pack, trycka på Off-knappen, dra ut sladden och flytta till en liten röd stuga med vita knutar mitt ute i skogen, skulle vi må bättre då? Eller räcker det om jag kommer ihåg att inte lämna mina prylar på standby läge? Jag hoppas det.
ur Strålning by Rebeca Wikström

image297
Linn Angelica Jag Karin Kajsa Ebba Viveca Liza Sofie Elenor och Evelina

Grattis Rebecca, måååh!

livet leker, eller jag vet inte haha igår såg jag Sigrid o Frida Industri Royal i Döbelnspark iallafall, rätt så trevligt, efteråt när vi var på Haga kände jag mig lite bortkommen bland naturarna och allt överigt löst folk men de dög.

Idag är det grattis till Rebecca, grattis är kanske fel ord, eller så har det aldrig varit så rätt som nu hahaha, alltså 50 dagar från nu helt sjukt så vi håller på. Jag älskar er och längtar till Gräsmyr så sjukt mycket hahahahah

shit jag är förvirrad. nu ser jag Greys Anatomy o grinar typ till varje avsnitt! och jag vettefan vad jag ska ta mig till när jag sett klart 3:e säsongen..
image296

Thegirlnextdoor-hår?

image294

Elisha Cuthbert i the girl next door- jamena hallå varför har jag hennes hår ? hahaha det var en av mina kompisar som uppmärksammade, det är väl inte helt sjukt likt men kanske lite.. ajja hon är gorgeous så jag tar gärna hennes hår.

Skolavslutning

jag hade lovat migsjälv att jag inte skulle grina, men gissa vem det var som 09.05 först av alla började böla? Rebeza indeed. från början visste jag inte varför, jag hade aldrig innan riktigt förstått vad det var som höll på att hända, skulle vi aldrig vara en klass mer? skulle vi aldrig äta i matsalen på Carlshöjd igen? aldrig mer vinna brännbollsturneringar tillsammans, skulle vi heller aldrig mer kunna dra någon av alla 'interna' skämt och de skulle funka lika bra som de gjort förr- näe jag tror inte det.

ex9B är underbara och kommer troligtvis alltid att vara, det går inte att komma ifrån. En sak som jag lovat migsjälv att inte göra och faktiskt inte gjorde igår var att inte börja lova en massa saker om att vi skulle träffas igen om ett år, ha klassfest när skolan börjat, för det händer inte.

haha nu tycker folk säkert jag jag är jättetöntig och blödig och äcklig men, min klass var bättre än din så sug min obefintilga...!


klicka för större bilder

Bal och sen dör vi..

med utkletat smink över halva ansiktet, ont i halsen, ont i magen, ont i fötterna, hårt hår och luggen fastsprayad i pannan säger jag gonatt, men vill också tacka min klass och A för denhär underbara dagen, helt sjukt men direkt känslan från mitt hjärta nu så älskar jag er, jag kan inte hjälpa det.

först så vann vi brännbollen idag (det var säkert för att vi är brännbollsmästare 2004) och fick bananer men var glada ändå, sen bal med underbara moves alla var så stiliga och vilken stämning, och promenaden hem var ju pricken över i grädden på moset osv. Nu är det bara imorgon kvar, imorgon innan vi slutar som klass för allti o allti!! (geh!) ajja tack för allt 9B ni är min favvoklass o jag kommer aldrig att glömma er

nu ska jag ringa Wictor för han är ju en tönt!?
image286

torka tåren, vi lever ju!

shit va alla var sentimentala idag alla grät ju nästan, vissa mer än andra - vi hade våran sista riktiga dag tillsammans som 9B shit, jag kan inte riktigt förstå, och jag fattar itne att det gått så fort tiden ba springer o vi ba ringer osv..

btw så är de medeltidstema/fantasy på brännbollen på Måndag fast det känns lite otaggat eftersom att jag inte vet om jag kan ha min riddarrustning, drakdräkt eller mina dvärg-skor fortfarande (EH!) näe men jag taggar badtemat, styr föfan, revolt !

jag och Ebba for i alla fulla fall till maxzidonnalds efter skolan och låg och solade på maxibryggorna i några timmar (eller nåt) och chillade, de är fan sommar ju!! på grannbryggan var det dock lite för mycket snorkling och lite för naket för min smak men annars helt ok dag,

ikväll är det Industri Royal med Frida och de är RÄTTSÅ taggat jaaaa :D såmkt flashbacks från förra sommaren lär det ju bli herregud så tiden går FOOOORT!
image285

Tröjvaka i entrén

image283

Klasströjorna!

image281
slutet är nära gott folk! jag taggar livet och "balen" och klasströjorna och skolavslutningen och att blir frisk :( och sommarlov och att sola och så taggar jag att Rebecca o frida ska komma hem (mest taggar jag Greys om en halvtimma)

Nationaldag idag ju, vafan ska man göra på den svenska nationaldagen? och varför firar vi den just idag :S ?
jag förstår att USA firar sin nationaldag för att jag fyller år och att Nogre firar sin för att jag har namnsdag, men sverige varför firar vi? wtf?! :]

Rosanna ska ta bort sin tandställning imorron också
och jag håller alla tummar för att det blir fint och att hon itne får ont o att livet för alla inblandade whatsoevah leker imorgon. jag ska föressten klippa mig på skolavslutningsdagen kl 14 :S vilken jävla tid va!

peace

Blyga blommor

nu har jag äntligen skickat iväg mitt sista arbete på Kalshöid till Jocke (nu ljög jag men jag ska göra det snart och om jag har publicerat ett inlägg där det står att jag gjort det så får jag dåligt samvete om jag inte har och måste göra de fortsomfan) shit betyygen är satta efter imorron de känns helt sjukt, då kan ajg inte göra något mer, jag kan inte påverka mina poäng mer och jag kommer kanske inte in på min linje - livet suger.

vi spelade brännboll idag på idrotten, shit va jag kommer att sakna min klass, gud va töntig jag är nu men ni är underbara verkligen allihop, och brännbollen på Måndag ska vi vinna, sen ska vi ha bal och sen ska vi ha skolavslutning och sen ska vi grina och vara töntiga och sen så ska jag klippa mig kl.14

image278

Enjoy!

image274
image276

jag rekomenderar varmt 'I know him so well' och 'andra symfonin'

helt sjukt hot

shit, idag var det sjukt varmt jag orkar typ inte med migsjälv, men jag är stolt för jag var ute i solen HELA dagen från kl 10 till 17, helt sjukt. jag har bränt mig lite på kinderna och är allmänt less och avdankad annars så leker livet

först chillade jag i hängmattan tills frej taggade maxi vid 13 nångång så då gick vi dit sen upp till kyrkan och statoil hann vi också med innan vi tillslut satt oss ner för att seriössola (även frej) hahaha, a det var fett mys iaf. sen kom Andreas dit, de va jättetrevligt jag har inte träffat honom på jättelänge... resten är historia

nu har jag ångest över mitt NO-arbete som jag inte börjat med och som ska vara inne på Tisdag. Min plan var att skriva det imorgon och göra klart det på måndag men nu har jag hört att det ska vara ännu varmare imorgon runt 26 graderC så nu vettefan :(

Sverige - Danmark, tagga!
image272