Inge mer i år.

Jag köpte jackan trots allt och är riktigt nöjd, blev även en nyårsklänning också fast den sparar jag till imorron :) Nu ska jag inte shoppa nå mer i år.




Sura mail.

Nu har jag äntligen fått mitt armband! jag vet inte om jag nämnt det men jag köpte ju ett Ms Bijoux armband av en tjej på tradera för nästan en månad sedan, hon hade sjukt kassa omdömen men jag slog ändå till, kanske var dumt då jag fick armbandet idag och att hon inte ens mailat en ursäkt eller svar på mina sura mail -49 enkronor i alla fall.




Dötrist och tråkig..

Idag märkte jag att en söm hade släppt på min nya väska så nu har Fredrik varit här och lämnat kvittot så att jag kan byta den imorgon.

Morgondagens plan är "strömpilen -> stan". Till strömpilen måste jag för att kolla på en jacka jag provat X gånger som jag nu hittat i rätt storlek och lagt undan, sen måste en kuvertväska lösas ut också. Sedan på stan ska väskan bytas och förhoppningsvis en nyårsblåsa hittas. Om jag inte hittar någon så kommer jag att intala mig själv att jackan faktiskt var dyr och att jag köpte den istället för En dötrist och tråkig och alldeles, alldeles underbar nyårsklänning.


Mellandagsrearea.

Idag har jag varit duktig, jag gjorde något med dagen! uppe med tuppen (kl 10) sen ner på stan med Frida. Meningen var att hitta en nyårsblåsa och kanske något billigt på rean och shoppingturen blev över förväntan.

Det finns en regel jag går efter när det i slutet av året tillslut blir mellandagsrea vilken lyder på detta vis: "köp aldrig något du inte skulle kunna tänka dig betala fullt pris för" då endar man bara upp med en massa skit - alltså köp ingenting bara för att det är billigt.

Jag ramlade först över en svart fransväst i mocka på BikBok som jag tidigare provat men då kostade den 500 spänn så det blev  inget av. Men idag så var det halva priset så då fick den följa med hem i påsen tillsammans med ett par ljusa jeans - även de 250 pix.

jag införskaffade även ett par lackleggings och ett par örhängen. Även fast jag inte hittade någon blåsa så blev detta år i alla fall bättre än
förra då jag inte köpte något alls som var på självaste rean.




Ingrid Michaelson - Be Ok



- På repeat



Tack Lskling!





Ryck.

Jag var nyss på bio, nu fick jag ett städ/rensar-ryck! varför är det så lite kvar av dagen?!


Jul på ön.

Gud vilket långt inlägg de innan blev!

Nu har jag i alla fall kommit hem från lilla julafton med Sigrid, Rebecca och Frida. Det var mycket mysigt och vi öppnade och gav julklappar. Nu är det officiellt - det är julafton. Tack vare ikväll har jag faktisktl ite mer julkänsla än jag hade tidigare och när jag kom hem genom dörren var det så fint i hela huset så nu kan det faktiskt få vara jul.

Jag fick i alla fall massor av fint av tjejorna, bland annat ett presentkort på parfymboden på 350 .- , en ljusgrej med lillhörande doftljus och en ljusskiftande badanka, jag trodde att det var en sån där vibrerande först vilket i och för sig inte hade varit helt fel det heller men den här håller lite högre klass ;D





Då summerar vi!

Det gågna året ska summeras och glömmas inför de nya så då kör vi.

Januari
Nyår firades gråtande inför de nya året "jag vill inte ha nytt år!" upprepades X antal gånger. Mamma fyllde 40 och jag hade varit en förgrymmad unge som fick ha EVK uppe hos rektorn.

Februari

vi började månaden med att åka till
Sigrids stuga i glada vänners sällskap - alla vet vi hur det slutade. Jag och Fredrik firade halvår och jag kapade av mina fingertoppar.

Mars
Vi var mycket hos Chris. Jag opererades och var fortfarande handikappad med handen i bandage. Rebecca och Frida gjorde sin tripp till Denmark och jag for till fjällen med fredriks syskon. och justja zootour floppade.

April
bandaget åkte och Jag började kränga grejor på tradera efter ett års handlande. På design hade vi nationella prov så de stod härliga till och jag fick veta att jag kommit in på stylist.

Maj
Valborg firades i solen vid grillen på grubbe. Jag och Ebba drog till malmö. Det var bal och Rebeccas 19-årsdag firades på eurasia där vi förbannade pumps och fittbalen.

Juni
Jag sydde klart det som kom att bli mitt enda projekt på Design - leopardjackan. Jag och Fredrik hann ha en liten helgkris, det blev skolavslutning, entreprenörssommarjobb och midsommar. Här var jag mitt uppe i min ansiktsmålarkarriär.

Juli

Jag fyllde 17 med middag med de bästa på invito. Målade fler barn i bjurholm och på vännäsdagarna. Lyckades också ta på mig ett sommarjobb på statoil men de visade sig inte vara något för mig så jag blev sjukt helt hux flux otroligt nog precis innan Jag och Fredrik drog till trästock. vi började även tillbringa sjukt mycket tid i hans stuga. efter trästock bar det av mot storsjöyran - östersund i vår hyrda silverfärgade.

Augusti
Jag började jobba på online telemarketing och utvecklade min pengakåthet. Jag började om 1an på stylist med en bunt goa brudar och jobbade asset av mig på jobbet.

September

Jag och Fredrik firade 1 år med fondue och badtunna och sigrid och Sofia drog iväg till Frankrike. Jag klippte en riktigt ful frisyr lagom till klassfotot

Oktober

Rebecca flyttar till lägenheten på Griisbacka, jag besöker fothälsan titt som tätt och köpte ett par sjukt snygga skor med päls som sällan användes (än är det inte för sent.)

November
Halloween firas hos Frida och Sven på Ön och Fredrik fyller myndig. skolarbeten huntar mig i drömmarna och Fredrik gör bort sig big time! Det blir bröllop, jag praoar på body shop och Frida bjuer på Vmaggio-konsert på aula nordica

December
Jag och några hv:are sitter skyltdockor för rut på skyltsöndag. jag jobbar för bodyshop och jobbar än en gång asset av mig på online. resten har inte hunnit bli historia än...


Lilla julafton

Nu har jag nyss kommit hem från "lilla julafton" hos pappa med farmor och farfar. Mycket trevligt och nu återstår bara ett julklappsbyte innan själva julafton och det blir förhoppningsvis imorgon med tjejerna.

Så jag har öppnat massa julklappar redan idag, jag fick lite presentkort på ex bikbok, åhléns och bianco, pengar och en ny kalender och så. Mest klappar jag kikat ut i förväg :)

Nu ikväll blir det egentid då Fredrik är med Linus, så jag ska väl läsa igenom lite bloggar för att sedan dra av en date med mr Blund, Det blir nog tidigt ikväll för jag är sjukt trött!

Go Jul!



Allting upprepar sig.

usch nu är det mycket i juletid.

Igår var det den traditionella "lilla julafton" med Fredriks släkt och vänner. Denna gång var vi hemma hos Janne och whatshername i deras galna hus på Östermalm, Det största huset jag sett! De hade design/anika grejjer överallt och den fanns inte en enda vägg i hela huset som inte hade mins en tavla hängande på sig. Det var trevligt och maten var god, Det är sjukt hur allting börjar upprepa sig nu för mig och fredrik, nu gör vi allt för andra gången lixom - året gick fort.

Ikväll var det poker och julklappslek hos Fahléns med syskon och repsektive, sjukt kul! och nu är vi hemma på ch.

Nu ska jag julstäda innan jag och baby ska se film. De sista klapparna är inslagna och imorgon blir det lilla julafton hos pappa med farmor och farfar :)


Min tillvaro är hääärlig!

Nu äre lov! Sjukt skönt. Jag jobbar inte förens den 29 dec nästa gång och får lön både imorgon och på tisdag (välbehövd lön - bör tilläggas)

Imorgon är det avslutning som jag i och för sig inte behöver gå på då jag har jobbat i veckan men vi får se hur trött jag är imorgon - I might.

Efter avslutningen/när jag klivit upp blir det stan med Ebba för att inhandla de sista julklapparna. Min tillvaro är hääärlig!


Gonatt!





7 to go!

Har ni föressten hört om min julkalender som min ever so charmiga mamma ordnat! gud det är så sjukt mysigt jag får ögonskuggor, en ny färg varje dag så nu har jag snart arbetat upp ett förråd -Tack mami!

Det är lösa mineralskuggor i metallic. Jag blev faktiskt lite chockad över hur mycket pigment det var i dom då jag aldrig hört talas om märket tidigare men de är grymt bra och jag är fett nöjd 7 to go!




Em-pass hit och dit.

Usch äntligen hemma!

Det här var bland de jobbigaste dagarna hittills! Jag skulle egentligen ha jobbat eftermiddagspass då jag kom på kl 16 att jag nog var sugen på att vara med på utbildningen moment 2 då jag blev less på kombi. På utbildningen fick vi bland annat lära oss att neutralisera kunderna låter som värsta hypnosen.

I alla fall så hann jag ju inte ägna en tanke åt att äta varken innan före eller efter Em-passet så när vi skulle sälja efter utbildningen var jag så hungrig och less att det bara var ogjort att jag inte hängde mig i telefonsladden, när detta var på väg att gå överstyr fick coacherna ta till andra medel så som pepparkakor.

hur som haver så vann jag en ljudbok på eftermiddagspasset för att jag sålde 2 st kombi först av alla - yes! Skumtimmen by Johan Theorin


Idag vs. Igår

Igår var Jag, Fredrik, Kristoffer och David på bio och såg "the day the earth stood still" - sjukt mäktig film ändå!

Idag jobbar jag till kvart i 5.


Love for all!



Ni som känner mig vet att jag är ett reklamfreak som älskar reklamer, i alla fall om de är kluriga med sköna budskap eller ger mig "aaaah"-känsla som
den här och den här. Här är en till i samlingen. Jag älskar den! love for all, fo real! - Hejja Björn!


Snart, snart!

Idag är det 200 dagar kvar tills jag fyller 18!


Ikväll är det PF

... pojkvänsfritt

Åh på tal om pojkvän så är jag sjukt nöjd med mina julklappar till honom, honeybollen då! han kommer att bli så gald :)

Idag har jag köpt skrubbvantar (2 för 25 på maxi) en turkos och en rosa så nu när det är pojkvänsfritt och allt så ska jag hoppa in i duschen och använda min Wild cherry scrub från body shop så jag ska bli så mjuk och len. Resten av kvällen kommer att tillbringas i sängen framför sex and the city the movie på skoldatorn. och med en hud alldeles insmord i cocos boby butter!


Försäkringsbolagius

Jag pratade Med Jimmie (Fredriks syrras pojkvän) när vi käkade middag @ Kungsgårdsvägen idag och han berättade att han nyligen fått 46000 kr av försäkringsbolaget för sin tumme (!). Tummen har varit med om ungefär samma trauma som mina fingrar så jag håller verkligen tummarna (som vissa av oss faktiskt har kvar) att jag också får en fet bonus för mitt lidande.

Eller minns ni inte när jag kapade av mina fingertoppar? (läs
här och här) i Februari är det ett år sedan och då ska jag höra av mig till försäkringsbolagius.


Kluven.

Nu är jag less på mitt hår, Igen.

Vet inte om jag ska färga det ljusare eller mörkare, jag är kluven, precis som mina hårtoppar - de ska jag dock låta Karin få trolla bort med sina förhoppningsvis magiska fingrar.



The Body Shop.

Nu har jag som börjat sakna Body shop, att gå tillbaka till online är ju värdelöst i jämförelse, näe det blir nog uppsägning efter jul om jag lyckas hitta en annan inkomstkälla vill säga. Jag fick föressten en del grejjer när jag slutade där, dom är ju hela underbara allihop, och detdär färtjänade jag verkligen inte (haha klart jag gjorde!)
Jag fick Ett bodybutter, en duchgel - båda cocos, en sminkväska (kan inte stava synonymen), en ögonskuggspensel som jag tjatat om båda veckorna att jag skulle köpa och ett presentkort på 500 spänn!




Armband.

Idag har jag jobbat och köpt ett armband för 20 kr.




Do I look like I sell druuugs?

God morgon, eller god eftermiddag och allt vad det nu heter. Idag ska jag på stan och lämna tillbaka en bok på biblioteket och verkligen inget mer, då jag tog ett kik in på internetbanken min och insåg att det absolut inte blir något mer på stan än boklämning.

Ikväll ska jag och Fredrik till pappa i vännäs och käka, vi lånar Fredriks pappas bil.


Asså vänta, vänta

Syns min nya header? jag ser den gamla bara, skulle bara testa nya, var inte ens säker på om jag ville ha kvar den, jag fattar ingenting.


väldigt porrig väldigt fort

Jag älskar Ginas undies, köpte 3 nya par nu, dock bara två på bilden, tredje paret är in use. Jag menar 129 spänn för 3, då kan man fan unna.

gud va väldigt porrig bloggen blev väldigt fort.. jag är lixom borta en vecka och vad händer?!




Mitt hjärta stannade en sekund.

Freedie säger:
vad önskar du dig av morsan?
Freedie säger:
å farsn.
Rebeca säger:
sex med deras son när jag vill..
Freedie säger:
haha det är Göran som skriver.

...innan jag insåg att han drev med mig.



TheBodyShopy

Idag var Jag och Miranda och jobbade åt the body shop på tegs byagård (som förövrigt var typ värsta ödehuset att spela in en skräckfilm i) Vi delade ut prover, sålde lite produkter, sminkade och fikade det var mycket trevligt!


Missbrukar..

okej, jag missbrukar "im back"-grejjen men nu tror jag att jag är i alla fall.
Att sova själv och vara själv imorgon kommer att vara tufft då jag inte spenderat 24 timmar ifrån Fredrik sedan i november, shit. Nu ska jag prova att skicka arbetet till Ingela en sista gång, funkar det itne nu så får hon en utskriven copy.


I'm back!

Gud så ni har missat vill jag bara säga! under tiden jag varit ouppdaterad har jag mer eller mindre bott både hos Fredrik och Rebecca. Jag har hunnit köpa massa julklappar, praktiserat, glömt mitt kort på shell, varit nära at glömma mitt kort på shell en gång till. käkat lunch med paps, börjat på 4e säsongen av himym, med hjälp av Rebecca kunnat skriva klart antikenarbetet, haft kundkväll på bodyshop och mycket mer!