Tårtbak @ Hedlunda

Jag sitter med tårta upp i halsen just nu, efter att hela förmiddagen ha bakat tårta till att äta mig sjukt mätt på de så behöverj ag nog inte mer socker på ett tag. Det var tårtbakartävling på Hedlunda i morse, DP07AD bakade tårta, Det blev 7 st totalt om man inte räknar 1orna som fler än en. Temat var årstider.

När tårtorna var klara kom 2orna och 3orna och bedömde de olika tårtorna inom vissa områden, sen blev de kalas, vi trodde inte det skulle räcka men alla åt och åt och ändå blev det kvar. skönt att se att det inte bara är vi som går första som käkar som djur. min och Katarinas blev awsome!




Det var shoppingkväll på Strömpilen





Mera Lera

Inte på samma nivå som Apan, då detta stackars djur blev bränt då den inte var helt klar därför lite skev och jävlig. man kan inte lyckas jämt ;D




Nu är det slut!

Igår köpta jag äntligen ett såntdär etui som man har kort i, nu är det slut med knäckta kort som av en olyckshändelse brutits av då de legat lösa och samsats om plats i väskan hela dagarna. och så köpta jag nya glajjer då mina andra är borta, var är dom?





Den hade behövt boostas

Igår var första lektionen värdelös, jag trodde det var redovisning fast det inte var! blev så sjukt less, jag hade kunnat boosta min skönhet ett tag till istället för att fara på skolan.

Det var varmt i alla fall. igår. Jag drog till stan när skoldagen lidit mot slutet och käkade med Rebecca och sedan uträttade vi ärenden :]

Det var fest hemma hos mig när vi kom dit, 20 pers av Rebeccas kommande arbetskamrater, Christian min mammas man är chef för ett spralligt gäng på vattenfall och ska rekrytera Rebecca (han har svart på vitt förstört min sommar)

Efter minglet var det dags för Vårshowen på Carlshöjd, jag hade förväntat mig mer. Den var inte dålig men den hade kunnat vara bättre, och vart var fikat lixom? (Ditt kvarter var favoriten)





Ömma trampdynor

Idag hann jag på hantverket en pyttestund för att ta kort på mina kreationer till loggboken som egentligen skulle varit inlämnad idag, som jag såklart inte börjat med :)

Jag tog mig till stan, en snabbis på h&m där jag höll på att välta omkull Peter Siepen den stackarn. Snabba ryck till bussen och av! raska steg mot strömpilen för att kolla när frida sminkades, hon blev riktigt fin och klänningen var super! Hem och byta om, snabba skutt observera i pumps, för lite tårta hos Rebecca min love för sedan volvon ner på stan och titta på balen. kvällen avslutades med utsvulten mage och ömma trampdynor på Eurasia med ett födelsedagsbarn.


Jag är t-shirt tagen

Jag köpte en t-shirt idag, med skor på, den är tunn och skön och har trevlig urringning. Jag köpte en storlek större än vad jag brukar ha så den är lite oversized ;D hihi




Jävla mailreklam..

Jag är mitt inne i ett lyckorus just nu. Jag brukar nästan aldrig kolla min hotmail då det oftast bara är skräp och reklam men i förrgår gjorde jag det, jag hade fått reklam från någon "gratis hemsida" där allt är gratis och jamenar gratis är ju gott, det vet ju alla så klart jag klickade.

Varje gång jag rensar hårddisken brukar jag sakna bilder jag haft på datorn, man redigerar dom och dom försvinner, man tar bort dom i tron om att dom finns kvar någon annanstans men så är det ju i 9 fall av 10 inte. hur det nu än blev så hittade jag en annons på dendär gratis-sidan där man skulle få framkalla sina digitala bilder 100st för 0 kr (du betalar portot) så jag slog till.

Jag hade inte 100 bilder jag ville framkalla men 95 vart det, jag skickade beställningen i förrgår och bilderna kom idag!! sjukt fort gick det! och bilderna är SÅ fina, jag vet inte vad men det är något speciellt med riktiga bilder som du kan hålla i handen. jag är så lycklig nu alltså! postfoto tack! nu är ju haken att helt gratis blev det ju inte, frakten, porto och emballage och webavgift etc. och massa små avgifter likade med 60 kr men gladeligen ska jag betala - att jag ska! jag är så lycklig!

Postfotos hemsida (erbjudandet syns på förstasidan)





Kroki och Grafisk formgivning.

Kursen är askostig, vi har för lite tid och för mycket kurser som ska in så kroki (att måla/måla av nakna människor) fick dela kurs med Grafisk formgivning (att göra brevpapper, visitkort, loggor och affischer i illustratior) vi får alltså bara ett betyg på kursen även fast det är två helt olika ämnen, jamena shit.

Nu har vi i alla fall Grafisk formgivning vår slutuppg. är en gruppuppg. (uppg.uppg.uppg.) vi ska ta egna bilder och göra en plansch i a3-format med ett "ordspråk" i texten alternativt en företagslogga också. Min grupp (Mnh, Moa och Siri) valde "alla goda ting är tre" hoppas dom inte blir sura för att jag publicerar bidraget innan premiären så att säga. här är vårat.

Alla goda ting är tre



Torra tisdagar

På tisdagar när jag kommer hem har jag alltid torra händer, är det inte lera vi har grejsat med så äre glas eller mosaik, aldrig får man vara riktigt nöjd!

Idag var jag på synundersökning i alla fall, för körkortet. Killen som gjorde den åt mig var en riktigt hyvens kille, han sa att jag såg som en örn, over average! jag vart asglad och betalade 100 spänn i kassan.

Och så höll jag på att glömma! jag köpte ju en jacka för fyrtio kronor idag, en jättefin, lila och vit på röda korset jag är supernöööjd, peace




text IS boring!

Jag kommer aldrig att sluta älska denna! det finns alltförmycket folk med konstiga idéer i världen, men denhär är bland det bästa, livar upp stämningen lixom :)

Länk

Tur att jag är uppmärksam!

jag var på stan "uträttade några ärenden" som det heter då jag ramlade över en tröja som jag tyckte om, jag provade den och köpte den, Jag trodde att det var endast en panda i trycket, jag var ändå så stressad att jag inte hann se den andra, nu när jag tog bilden insåg jag att den har ju fan en unge vilket i och för sig inte är mig emot.

Sen så var jag och hämtade ut mitt nya leg som man fick med sparbanken ungdomspaketet, blev dock tvungen att legitimera mig med skolkortet när jag hämtade ut de eftersom att jag inte hade med mig annat tanten på banken tyckte det var lite suspekt.

Ikväll ska jag färga håret, jobba på städningen (det är ett jävla företag vill jag lova) och sen om jag hinner ska jag plugga. haha prioritera mera tack.
Pandatröjan



Sorry blame it on me!

Jag insåg just att jag tjänat 700 spänn på 2 veckor genom tradera, fan de går bra nu kompis.

Idag hade jag hoppats på att de skulle sitta en liten dvärg på sängen när jag kom hem som hade städat, bytt sängkläder, rensat ur garderoben och gjort engelskan (så att den låg klar på skrivbordet -observera utskriven!) när jag kom hem. men intefan! inte idag heller. jag är såjävla less på mitt rum just nu, det är kläder Överallt! Överallt! och grejjer fulla jävla golvet och soffan jag är upprörd! iskukarna är inte mina kompisar heller, de går sönder så att man bara får pung! Mamma är inte hemma heller, hon som skulle färga mitt hår! och Fredrik vägrar väl komma för att mitt rum är en krigszoon, i och för sig I don't blame him.

Jag kunde inte heller hitta någon bra bild på en dvärg, helvete, så de blev en dvärghamster istället.


Ser ut som att jag fått sommarjobb

Efter att ha gett upp hoppet helt så står jag endå där med ett grönt a4 från kommunen i handen- sommarlovsentreprenör.
första perioden, jag slutar dagen innan jag fyller år, det lät rätt lovande :)

Idag var vi i vännes, jag och Fredrik. Vi åkte buss, min pappa bor där, tydligen.




Nu mår jag bättre

Mitt rum ser förjäävligt ut! komma och städa? äh, jag har faktiskt halvlovar Rebezaa att jag ska börja städa, har ju fan itne ens öppnat väskan från malmö typ.

Helgen har inte varit helt sämst i alla fall, vi såg untraceable (stavning?) igår, jag, Rebecca och Fredrik, den var väl inte helt super men. sen så sov jag så sjukt skönt i natt att nästan bara det räddade helgen. Man måste ha lugna hemmahelger ibland typ för att spara pengar och energi, längtar redan till nästa helg.



...ismaskinens drottning

eftersom att jag är allmänt (i vissa kretsar) känd som ismaskinens drottning så var det inte mer än rätt att jag levde upp till mitt namn eller hur?

jag är fan galen i is, till allt och ni som känner mig vet att jag helst inte dricker
"hot liquid" om jag slipper. Man kan inte vara livsnjutare på riktigt utan de här iskuberna, diamanterna är perfektion, men kukarna är ännu bättre!, jag längtar tills det blir is av dom! Dryga 40 spänn sved (med handen på hjärtat) inte alls! jag älskar dom redan!
Iskuberna



Peppar peppar...

...Det är lite bättre idag, peppar peppar ta i trä.

idag har jag gjort kraftansträngningar för att få tag i en tjej som köpt mina leggings på tradera, hon verkar vara en lurendrejare, om hon är så får jag väl lägga ut de igen, känns surt.

ikväll ska väl alla ha askul och göra något som man gör när man är frisk och ledig och när det är fint väder, HA SÅ KUL DÅH!


Jag är sjuk.

jag kan inte sova, för jag kan inte andas genom näsan, det känns som att jag har rivsår i halsen och mitt huvud dunkar.

fyfan, jag har inte tid att vara sjuk :( jag såg fram emot helgen hemma men nu blir det väl sova av alltihop istället. fan då. och så saknar jag Fredrik, han for nyss, han har skola.


Jag älskar dig!

Jag älskar dig!



Eyelash necklace

jag köpte fetaste one-of-a-kind halsbandet på tradera, fick iofs betala 110 spänn, men jag ångrar det inte, de är så snyggt!
halsband med ögonfransar



Sundsvalls Gatufest - 07





Jag och Ebba var i Malmö



(klicka vetja)

för några timmar sedan kom jag hem, Ebba kommer hem snart. men en hel jävla del trappor, flygplan och folk var det. bilder säger mer än ord så varför inte.
  • Ebba under sjukaste fina trädet, de hade fullt med sånna på borgarskolan, st Petri var mer av ett hogwartZ
  • sen shoppade jag lite, lite bikbok, monki, h&m och combination, jag är nöjd
  • det som försegår på sista bilden hände i ett svagt ögonblick. hur lång tid tar det innan Hennatatueringar försvinner?
image471