Vi ses i Östersund!

Ny har jag packat och är klar för storsjöyran, känner mig lite hängig idag men jag hoppas det blir bättre till helgen. nu blir det off till Fredrik med packningen och allt för att eventuellt se star wars (han var på museét i Övik idag så han är nog måttligt taggad) så vi hörs på söndag eller så ses vi i Östersund! :D


Låt mig aldrig bli så skrockfull.

Jag kom nyss hem från Strömpilen där jag shoppat av mig litegrann, jag har väntat på att ett linne på lindex som jag spanat in skulle komma på rea, vilket det nu var och dessutom hade hela lindex 2för1 så jag snappade åt mig en väska också, i perfekt size för det nödvändigaste som alltså blev gratis.

Blev lite andra smågrejer också som hårsnoddar (bortsupna allihop) och en blushborste. köpte även ett par vita tygskor i conversemodell på hm som jag är grymt nöjd över, nu kan mina svarta på vila i frid.

När jag kom hem skulle jag visa mamma vad jag köpt, skorna råkade hamna på bordet och mamma förvandlades då till en blixtsnabb panter och hasade ner dom på golvet - låt mig aldrig på bli så skrockfull.





Ett långt inlägg om otur.

Idag kom jag och Fredrik hem från angsjön. Där badade, solade och chillade vi allmänt.

Igår var största otursdagen på länge, vi skulle åka lokalbuss till busstationen för att ta oss till bjurholm där pappa skulle hämta oss. bussen från Carlshöjd skulle gå 12.08 (bussen till bjurholm 13.05) Den bussen kom aldrig, så vi insåg vårt öde att behöva springa från vasaplan till stationen för att hinna med bussen genom att ta 38-bussen. bussen som skulle gått 38 gick istället 43 och var framme på stan 2 minuter över 1. Vi sprang usch va vi sprang och kom fram perfekt så att bussen stod på stationen vi pustar ut och tänker betala (näpp det är inte slut än) Fredrik hittar då inte sin börs, jag hade inte kontanter så de räckte så medans busschauffören suckar gräver jag i väskan efter kortet som jag till sist hittar och halar fram, De tar inte kort på bussarna så bussen åker iväg.

Nästa buss skulle gå en timma senare så nästa problem tog jag tag i direkt och raggade upp numret till swebuss, ringer och förklarar att vi nog glömt en börs på bussen linje 1 från carlshöjd till umedalen, jag blir kopplad kors och tvärs och slutar inte förens börsen var i goda händer. (är en riktigt bra fickvän med underbar telefonröst)

Nu pustar vi ut (än en gång) och Fredrik köper en stripsmeny på sibylla och jag ska dricka en klunk av min loka som under resans gång guppat en hel del från vasaplan till busstationen ni kan ju bara gissa vem som blev dyngsur och luktade päron resten av dagen.


Vi komma, vi komma...

Idag har Jag (Rebeca) spelat volleyboll med Karin (Fredriks syster) och Jimmie (Karins pojkvän) mot Johan (Fredriks bror) och Fredrik (världens bästa), vi vann (ibland).

Vi var i alla fall i Fredriks stuga med ungefär hela tjocka släkten. vi spelade volleyboll, fiskade gädda, åkt massa båt och haft riktigt trevligt. Min kropp är inte van vid att hålla igång så länge ute i den friska luften så just nu är jag dötrött. Det hjälper inte heller att jag har bränt mig sönder och samman, det var dock inget jag märkte då vi var i stugan, då kändes inget av de onda i varken ansiktet eller på ryggen och benen. Jag är röd! om jag ändå vore brun som ett pepparkakebarn.

kanske dåliga bilder att jämföra men jag hoppas det når ut i alla fall - jag är bränd.



Äntligen!

Som jag har väntat, från den dagen jag vann auktionen så har jag praktiskt taget bott i brevlådan, kollat flera gånger per dag då den som sålde klänningen var kass och skickade paketet sent så kom det fram idag, jag hann till och med tänka att jag skulle ha blivit blåst, men vemfan blåser nånpå 56 kr, inte hon i alla fall. Det är egentligen bara en tee men med skärp och uppkavlade armar blir den en jättsöt klänning ju.



Ganska fotogenuin - inte.



Men rosorna var ju fina, och jag har klippt mig.



Linus Lägenhet

Igår hjälpte vi Linus att flytta till nya lägenheten på Teg, kl 01.00. Lite stört faktiskt. så efter att jag pillat bort en hel del röda lappar från linus nya tallrikar så såg vi film och åt chips. Jag och Fredrik tillbringade natten på en madrass i hallen.

I morse solade vi ute i gräset, innan jag och Fredrik var off to Kalas hos Jimmie 21 år! tjoho. Väl där blev det en hel del tårta och bullar och negroballs, var näst intill sprängfärdig då vi vid 5 fick skjuts till mormor där min del av släkten var för att sedan dra vidare mot Maxim. På maxim hade de parasollen helt värdelöst placerade på uteserveringen, maten var kass och jag brände mig på en av deras tallrikar och fick sitta med svedda fingrar i ett glas isvatten medan de andra smaskade omkring. Jag var rätt less.

Vi kom hem nyss och Fredrik har slocknat i soffan, måste väcka honom snart och se hur det blir med ikväll, vi hade planer men om jag känner oss rätt så blir det nog lugnt ikväll.

Det fanns faktisk en bild på Fredrik också men min kamera har på senate tiden börjar radera bilder till höger och vänster lite illa faktiskt,



Snappade åt mig en väska..

När jag var på stan idagt smet jag föressten in på Kii en snabbis, där var det ½ reapriset så jag snappade åt mig en väska som gått från 600.- till 150.-. Det är en beige bucketbag från favvo väskmärket Friis&co. med lite patchwork-detaljer. Egentligen gillar jag inte patchwork, jag är inte heller säker på att jag gillar den beiga färgen (som förövrigt kassörskan tyckte var brun) men det var ändå något med den som gjorde att jag fastnade, modellen kanske? jag har ingen aning.



Sommaridyllen.

Nu kom jag nyss hem från stan, har haft väldigt givande konversationer med min Frisör som även klippte till med saxen, jag är så nöjd, han lyckas alltid!

Om jag efter igår inte fyllt min kvot med "måsten att göra på sommaren" så blir jag besviken, vi for nämligen till Fredriks stuga där vi åkte båt, la ut fisknät plockade blåbär solade, spelade volleyboll etc. Det är alltid lika mysigt där det känns som när man var liten och var i stugan i norrmjöle, tiden stod som still och man fann sig själv helt utan måsten. Även fast en del av mig tycker att det är skönt att ha vardag igen så skulle jag nog velat stanna lite till. :)


Beställa med mig, någon?

Som jag har klickat omkring på Forever21 jag vill ha allt och det mesta, det bara kliar i fingrarna, det är så billigt att de till och med passar min lilla plånbok och jag vill betsälla nu! enda kruxet är frakten, den är svindyr och har man otur blir man även tvungen att tulla på kalaset. Jag har googlat en del och är nu helt förvirrad. någon annan sugen själ?

inte helt min grej med kollage men tristess blandat med kliande fingrar fick ändå resultera i något liknande.



Trästock -08

Nu är vi hemma från Trästock -08 egentligen kom vi hem igår men jag har inte haft ork innan nu att plicka in det i bloggen.

Ja, vi for hem på lördagen, jag ångrar det inte, dock hade det nog varit kalas att stanna en natt till men nu blev det som det blev, Jag och Fredrik var måttligt glada när vi kom fram till vårt camp (redan uppställt och provsovet, bara för oss att stuva in sovsäcken) vid 17 på Fredagen, kvällen och vädret blev över förväntan och det kändes nästan bra att åka hem dagen efter, man slutar när man är på topp lixom, jag är nöjd och taggar nästa år!
(och storsjö om någon vecka förståss)
.

kameran som såklart var med fick av någon konstig anledning aldrig komma ut ur facket på väskan så därför hittade jag istället en lite festlig bild på Per därifrån, keep up the good cykelrep.



So long suckaz

Shit va de rymdes grejer i bagen, den var typ bottenlös!

Nu har jag varit duktig och packat och skrivit ned vilka tider bussarna går dit och hem och allt är klart för trästock, jag ångrar lite att vi inte for idag, de har säkert superfun ikväll också, men jag och Fredrik kände att vi inte riktigt pallade då båda ar varit sjuka en längre tid.

imorgon åker vi alltså, det kommer bli fett.

Bild från Trästock 2007



Nu ska jag packa!

Jag fick hem en bag idag från tradera 71 svenska enkronor kostade den, precis lagom till packningstider. Den är väldigt färgglad och fin! och har många fack, jag är supernöjd, den skulle bara ha haft axelrem så hade den varit guld.





Update

Jag har ont i halsen som en gris, imorgon ska jag packa till Trästock
(vi far på fredag) kanske chilla med Rebecca också - var ett tag sen, och så ska jag hämta ett paket på posten och vila, hoppas jag blir friskare, inte så taggat att trästocka som sjuk.


Sommarjobbare sökes!

Till städning av ett rum på 30 km2 du skall vara snygg och nogrann och hava tidigare erfarenhet inom rumsstädning. om du har vad som krävs för att;
  • galga kläder
  • plocka grejjer
  • bära upp disk
  • dammsuga
  • och byta sängkläder
  • eventuellt städa lite i garderoben.
Så är du den jag söker!! inget skämt! timlön kommer vi överens om + eventuella pengar på golvet.

hör av dig på 0738485433


256 kr i timmen tack.

Nu har jag målat hela världen, känns det som.. 141 barn blev det och det förvandlat till pengar blev 2820 kr på 11 timmar blir det 256 kr i timmen för att dricka kaffe och under ruschar måla lite ansikten, jag är nöjd.

Nu är jag helt inställd på att försöka bli frisk till trästock, inget skämt - vi ses där!


Jag ska måla hela världen...

Idag har jag jobbat på Vännäsdagarna inne på Trollungen (en kombinerad leksaks-och klädaffär) målade 43 barn det är 2 st fler än midsommar på Norrbyskär - det tar sig!

43*20 kan ni ju tänka er själva hur mycket det blir och så är det 2 dagar kvar att jobba med samma sak, och det är lättförtjänta pengar alltid. Emelie kom och hälsade på mig idag också, då blev jag jätteglad hennes jobb når sin storhetstid i Augusti så hon har inte tjänat mer än mig... än.




Har jag fått wrap-damp?







Den här kategorin har vilat ett tag nu men nu är jag igång igen, Jag fick hem en klänning idag - näe okej det är egentligen en morgonrock men tyget är så fint och blankt med fina blommor att jag nog ska sy några stygn lite här och var och fixa till den lite så kan vi kalla den för klänning sen.
(har jag fått nåt
wrap-damp?) 26 kr i alla fall.




Usch nu skäms jag.

När jag stod och jobbade idag (skurade kundkorgar) med P3 i öronen så kom denhär låten upp, kanske lite pinsamt, ungefär som karatefylla och dunka mig gul och blå - lixom töntigt men ändå okej. Där finner jag migsjälv med diskborsten i högsta hugg och vickar en hel del på stjärten

Jag loggar alltså på internet och drar hem låten när jag kommer hem, och kollar om den finns på youtube - det skulle jag aldrig ha gjort, jag skulle ha fortsatt att gilla låten i mitt stilla sinne och inte, jag säger det igen INTE ha tittat på videon, den va pinsam faktiskt denhär låten kan jag ju inte gilla, vad representerar jag då lixom? och hur gamla är dom, 14? usch nu skäms jag.



Kick - Fest hos mig.

EDIT: Det här var tydligen nya sommarplågan som jag helmissat, de är förmodligen äldre än 14. lever jag i en bubbla?



Extrajobb som slav

När man bara går in och köper något på statoil hinner man inte checka hur sjukt smutsigt det är överallt - tips till nästa gång; kolla inte!

Första dagen på Statoil gick bra förutom att jag välte ned en glasflaska med innehåll ut på golvet, mer jobb till mig lixom. De låter mig göra sjuka slavgöror som att skura kundkorgar och skrapa bort gammal utspilld cola (från 3 år tillbaka enligt bossen) imorgon äre tillbax dit igen, fan jag kommer aldrig att jobba med något fysiskt krävande när jag börjar jobba knappt värt 75 kr/h.


Hejdå Sofia.

När jag satt i Rebeccas bil påväg till Sofias avskedsfest ikväll tänkte jag, vafan? varför gör jag dethär? jag har inte träffat människan på sjukt länge och visst - vi var jättebra kompisar förut, verkligen, men inte längre man glider ju ifrån varann lixom men om jag nu blivit bjuden vorde det ju svinit att inte dyka upp.

När jag kom dit insåg jag hur fel jag hade haft, det kändes som att jag inte borde ha varit någon annan stans i hela världen förutom där just då, vi var där ett tag (trots min förkylning) och mer eller mindre sa hejdå. jag insåg hur sjukt mycket minnen jag hade med henne egenligen, och vi var ju visst kompisar fortfarande, bara att vi inte träffades så ofta gjorde väl inte oss till sämre kompisar egentligen. Jag skrev en hälsning i boken och kramades hejdå och hjärtat var alldeles tungt jag kommer att sakna henne no doubt.


Ursäktar bildkvallan. (bild från 2005)




Värme vila vätska + städade rum.

Idag var en skön dag, både jag och fredrik är sjuka, han värre än mig så vi har sett lite film och mest glidit runt i underkläderna hela dagen och jag längtar tills jag blir frisk för dethär blir då ingen gladare av. Imorgon ska jag sova länge och kanske städa och fara till Fredrik, förutom att sova är jag övertygad om att min inte blir friskare av att ha ett sjukrum - dvs ett rum fullt med toalettpapper vattenglas och täcken i soffan. Nu ska jag byta bort Fredriks febriga lakan också, stackars älsklingen yrade jättemycket igårkväll hoppas han blir bättre snart.


God morgon.

Igårkväll gick jag och la mig vid 00.30, vaknar av Mobilen som ringer vid 09.50, somnar om. blir väckt vid 11.00 går upp och äter frukost till 12.10, somnar om till nu 14.34 - jag är övertygad om att man blir friskare om man sover..


Wiley - Wearing my Rolex



Next thing I'm wearing your Rolex.. vänta bara.



Dog in progress..

Idag jobbade jag i Bjurholm @ bjurholmsdagarna, Rebecca var med som stöd och chaufför.

Satan så trött jag är om man får säga så? jag har ont i halsen som en jävla gris och är trött och smutsig, just nu förbannar jag Fredrik för att ha smittat mig. Påtal om Fredrik så for han till sundsvall (såvitt jag vet) idag vid 3 för att visitera gatufesten med feber, bra idé hun.





Fredrik och mina sidekicks

Teoretiskt sett så var det igår bloggen fyllde 2 år, och jag 17!

Det var en bra dag, massa folk kom och käkade kaka :D till och med de som chillade i Arvika och på gatufesten hörde av sig. Jag fick mest pengar - jag ville mest ha pengar också det går ju åt lixom så de ska sparas till traestock och storsjö, jag är så taggad!

Fredrik och mina sidekicks (se bild.) åt en välsmakande middag på Uteserveringen på Invito (tog dock år innan vi fick maten - skamligt) kvällen slutade med den hyrda thrillern "Whisperer" , godis och skavsår i Fredriks soffa och jag är nöjd. Synd bara att vi inte pallade något annat då alla är påväg att förkyla och Fredrik som är fetsjuk.




Malmö i maj


Ebba och Jag

Jag fick tag på några bilder idag från när jag och Ebba chillade i malmö, de flesta var fula dock.



Nya skor.

imorgon fyller jag år 17 stycken. Mormor och morfar är här och firar idag då de ska åka bort imorgon, egentligen hade jag tittat ut skorna till Fredrik (lika med att han skulle ge mig dom i födelsedagspresent) men hur det nu än blev så hamnade de i ett paket från mormor, grattis till mig.





Off season?

Jag köpte en kofta idag, det kändes helt off season men den var på rea och jag planerar att ha den i höst (kommer förmodligen inte dock) jättefin wrapmodell och stickad, jag är ändå nöjd. När jag kom på jobbet idag (möte med jobbet) så sa Malin att det inte alls var fel och att man faktiskt ska köpa höstkläder på rean, och i sånna fall gjorde jag mig ett kap.




Hejdå basen.

Igår sålde jag basen remember, hade fått höra av sånna som vet att den skulle vara värd någonstans 1700 men sålde den för 1500 då det var snabb affär, gubben kom och hämtade den så var det ett och fem rakt ner i fickan kändes sjukt skönt att bli av med den.


Tur att man inte slavar.

Jag la motvilligt ut min nya body på tradera idag, då jag inte använt den och inte hittat något att ha till så blir det hejdå. jag ångrar det typ redan. Sugen?


vi hade sista garderobsrensningen idag också känns skönt att alla har rensade garderober nu, lagom till höstkollektionen, ändå sjukt så tidit de ska börjas, hinner ju knappt bli sommar innan man måste börja tänka på vad man ska klä sig i till hösten, tur att man inte slavar under modet, då hade man haft det körigt.