Ta hand om varandra.

Jag trodde det inte först. Trodde att det var ett sjukt skämt. Sånt här händer andra men inte människor runt omkring mig, speciellt inte en kompis. Linn, jag har så sjukt många fina minnen med dig som vi aldrig någonsin kommer att kunna prata om igen. Jag ångrar att vi inte träffades mer efter högstadiet än vi gjorde men det är sånt man inte får ångra, då mår man bara sämre. Jag önskar att du var kvar här. Så himla mycket. Jag hade velat komma på din 18-årsfest, jag vet att du taggade att fylla 18!

Precis 50% av våra liv så gick vi i samma klass. i hälften av mitt liv träffades vi varje dag. 9 år. Det känns så fruktansvärt att vi andra kommer att fortsätta leva men du förblir 17. * Jag har 2 bilder på mobilen jag hade tänkt skicka till dig älskade du. Först en på dig som apa. Sedan en med dig och mig inne i vilrummet hos skolsyster när vi vill slippa idrotten och sa att vi hade ont i huvudet
(det lär Leif ha genomskådat på dirren!)
Jag skickade aldrig dom bilderna till dig, det ångrar jag nu. Jättemycket. Jag kommer nog att ta bort den senare bilden från mobilen. Skitjobbigt att kolla på. * Jag har grinat hela dagen, mer eller mindre hela dagen har dränkts utav tårar. Mina och andras. Det var en fin minnesstund i kyrkan och jag sänder en tanke till Linns familj, ni är starka, det är ni verkligen - Vi älskade eran Linn.

Idag fick mig att inse att ingen är odödlig Och att man måste ta hand om varandra.

Linn Jonsson. Vila i i frid.

Sugfuckinglov.

Det här kommer nog att bli mitt sämsta lov hittills! Har typ haft feber till och från sedan i måndags och idag har jag legat i sängen och sovit hela dagen, allvarligt talat! såjävla dåligt lov! Jag har idag sovit bort en hel dag, legat och svettats och snuvat. great. I kalendern står det "Corona - party like a student" - ah juste det lär ju hända.


Halsband.

 

Förra veckan köpte jag ett nytt halsband med kors efter att ha sett det på Elin så var jag bara tvungen. Tur att man kan inspireras av sina kompisar :) . Har föressten hittat min borttappade döskallering igen.



Diverse blandade anledningar.

Helgen har spenderats hos Fredrik mitt hjärta.

I fredags drog jag och mina brudar ut på Coverclub och deras öppning efter sjuka ölspel hemma hos Josefine. kvällen slutade relativt tidigt på grund av diverse blandade anledningar.

Idag verkar jag vara sjuk, hosta, ont i huvudet, kanske feber? Tur att Fredrik kommer snart och pysslar om mig (..För det lär ju hända) så ska jag smitta honom med svininfluensis. - tagga lov..


My favorite quote.


Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.



Knåp.

Jag har ju glömt att visa örhängena som jag knåpade ihop för någon vecka sedan. bättre sent än aldrig. :)

 



Hårmodell.

Idag har jag blivit stylad hela dagen, hår, make och kläder inklusiver fotning, en riktigt intensiv och rolig dag! frisör-3orna har någon kurs då detta ingår så jag ställde upp som modell. Karin bjöd på mat och härligt umgånge hela dagen, vilken pärla du är!


Det kommer tydligen att läggas upp någon typ av hemsida där bilder från fotograferingen kommer att finnas. Där kommer man att kunna rösta på olika modeller och uppsättningar. I slutändan är det en grupp eller en frisör eller hur det nu var som vinner, så då får ni ligga i och rösta på karin, men de blir framöver.

 


Biotherm skin vivo.

Jag smorde just in ansiktet med ett ansiktsserum som jag fått i med någon tidning, alltså en liten testförpackning. Det både såg ut och luktade lite som sperma, varm nysprutad. produkten verkar dyr också så ville jag ha detta skulle jag bara låta någon få sagga mig i ansiktet istället. Hahaha, flummigt inlägg som min mamma kommer tycka är "väldigt opassande". Seriöst nasty shit.



Hårmodell.

Idag har jag suttit ute i salongen hos frisörerna hela dagen. Jag ska agera modell åt en superfin frisör som heter Karin som i en del i någon typ utav projekt som de håller på med. Idag var det färg och klippnings dags medan de nästa vecka blir styling, uppsättning och fotning.

Jag är supernöjd med alla olika slingor och partier som blivit mörkare. Mitt hår känns mycket mer naturligt och fräscht nu. Har fått höra 2 gånger idag att håret/jag ser dyr ut och det låter ju bara positivt. Bilder kommer nog när fotningen är klar. blir spännande.


TC Club Give.

 


Fashionfesten.

Trots vissa missöden med missade bussar och glömda leg så var gårkvällen fruktansvärt bra. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som var det där lilla extra men jag hade det i alla fall riktigt kul! Blev kanske lite mycket av det goda dock. De fick Fredrik uppleva när jag ramlade in tidigt tidigt på morgonen och rev ut allt i min väg - tydligen. Fruktasvärt bra kväll i det stora hela.

"Det är klart han vet var vi ska, han har ju svans!"

Den här bilden där det ser ut som att jag är så full att jag inte vet vad jag heter (dock inte fallet, tror jag.) får summera kvällen.

 


Hur ska detta sluta?

Och inte kunde jag somna heller! Hur ska detta gå? Nu blir det dusch och fixning. Som vanligt har jag inte heller den minsta lilla aning om vad jag ska dra på mig för paltor ikväll. Jag hoppas i alla fall att det blir Super och att jag inte somnar mitt under Make up stores visning. Sliten dag kräver lungt slut egentligen men detta lär nog bli motsatsen - förhoppningsvis. Dusch nu!

 


Catwalk make up.

Här har vi modellen jag stylade. Jag älskar håret, var inte speciellt svårt heller, volumaster och tupering, det va rätt kul då hon hade väldigt platt och rakt hår att då få ge henne ett pooof. Sen älskar jag att göra extrema sminkningar och det var ju det som efterfrågades idag, Det kanske syns!

 


FashionWKNDstress.

Guud så trött jag är! Jag har kört i 110 från klockan 6 i morse och det har inte varit en lugn stund! Vi har dock haft jättekul på skolan, Det var mycket folk och mycket modeller som skulle stylas, hår och make up. Jag stylade en tjej som hette Amanda som skulle gå Rut med fleras visning. Allt startade på skolan 08.00 och vi var itne klara förens vid 12.30 med alla modeller. Då sprang vi ned på stan för att se visningarna på torget. Jag, Louise och Sandra värmde bänkarna på front row medan Elin och Lorina kickade ass på catwalken. Nu är jag riktigt trött och ska försöka sova en stund innan det är dags för dusch, mat och styling inför ikväll och fashionfesten.

(Inte denna visning vi stylade.)

 




Börjar bra.

Imorgon blir dagen lång och stressig. Det blir styling av modeller som ska gå modevisningar under dagen. Min dag är packad från 07.08 då bussen går från Carlshöjd mot skolan enda tills 02.00 då äpplet och fashionfesten slutar. Jag hade lovat mig själv mycket sömn i natt men med tanken på att klockan snart är tjugo i två så sket ju det sig - fan det börjar ju bra.



Existensminimum.

Som jag har jagat den här ringen! När den kommit in i lager har vi gått om varann hela tiden - jag och denna älskling. Enda tills nu när han lång där på bordet och glänste. Den här månaden lever jag på existensminimum men jag var så illa tvungen. SOM jag har jagat!


2009-10-09

Cheap Monday, H&M, Donnagirl, Friis&co, Glitter.

 


Stylist <3

Idag har jag varit ledig! Så dagen spenderades på stan med Umeå fashion wknd, Vilket var riktigt trevligt! Jag och Josefine Lyssnade på ett föredrag by Gorjan Lauseger som är frilandsstylist. Jag fann det sjuuukt intressant och det pirrade i magen under hela tiden när han pratade om hur han jobbade och lite om sin bakgrund. Idag ångrar jag inte en sekund att jag bytte linje! Jag längtar till framtiden.



Nytt nagellack.

 

Jag har köpt ett nytt nagellack (Depend nr 163)

 


UmeåFashionWknd!!

Taggar föressten Umeå Fashion Weekend som satan, kanske blir en sjukanmälan där vid halv 12 imorgon, många bra seminarium och modevisningar står på schemat, dessutom ska ju vi på stylist jobba och styla olika visningar, kommer att bli grymt kul och kameran hänger med!



Guess who is back?!

Nu är jag back, från en liten bloggtorka/paus. Det känns som att mycket skola har varit ivägen för mitt liv. Det är ungefär så jag känner det nu. Den är ivägen, inte en del i livet, bara ivägen. Finns så mycket annat jag vill göra!! Ikväll har jag i alla fall både påbörjat och avslutat ett arbete på engelskan som ska redovisas imorgon. Fan jag är bäst på handbollsräddningar, att göra i sista stund.



Heelg.

 


Äntligen helg! Jag ser fram emot öl på krogenkrogen imorgon i glada vänners sällskap, får se hur det blir. annars är jag inte helt frisk, trött i ögonen, i huvudet, lite ont i halsen etcetc. Men är det helg så är det.