Festivalfeeling.

Nu är första gången sedan i fredags vid 14.30 jag är hemma. Vilken helg alltså! Det känns som när man varit på festival runt människor hela tiden för att sedan komma hem och tycka att "vartfan är alla?!" och känna sig mest ensam i hela världen. Nu ska jag gräva fram kamerakabeln så blire bilderbilderbilder!


Gonatt från höger öga.



Foto. O.Sandstrom



ProvProvProv

Nu pluggar jag, plugg, plugg, plugg. Vi har ett megabawota-prov på fredag. Det blir klädstyling, make up och spa samlat i ett enda prov, och jag känner på mig att detta kommer bli halvtufft, men men.. Man ska väl egentligen inte klaga - sista uppgiften vi hade på klädstylingen var att vi skulle inventera/rensa vår egen garderob för att sedan shoppa nytt inför sommaren med 4000 låssaspengar - göra ett kollage och en inköpslista. Ni vet sånna kollage som modebloggarna gör önskeoutfit-style. Den uppgiften var inte jättejobbigt faktiskt.


...ja de var ju MVG.



Grattis Rebecca 20 år!

Jag orkar verkligen inte vara förkyld, Speciellt inte nu när solen börjar titta fram och det är mycket som ska hinnas med innan sommaren.

Rebecca fyller år idag, GrattisGrattis! Jag trodde aldrig att vi skulle bli såhär stora! Säger samma som jag gjorde med Sigrid att jag minns när ni var 15 och jag 13, det var tider om något!


Kultur?

Efter en kväll med massa bilåkande, ha blivit filmad av en turk som vi fick käfta lite med, max, träffande av fyllesvin till kompisar, nakenhet i form utav ölmagar och Josefine så blev kulturnatta över förväntan och vi lyckades hålla oss borta från allt vad kultur heter! - varför var det egentligen så kul när man var yngre?!


Stylade kulturdansare.

Här kommer lite smakprov från idag, Vi var på skolan 8.15 för att styla några dansare från balettakademien som skulle stå ute på stan och göra sin grej. Temat var extremt på både hår och make men när det väl kom till kritan var det nog många med mig som blev lite fega. Det kamerablixtarna gick varma så det kommer nog ploppa upp fler/bättre bilder på bloggen framöver. Här har ni mina offer, make och hår it is. en bronsig lite feg sedan en azuur med 80-tals rouge ;D  (var dock inte jag som stylade de blonda håret..)





Utmattad.

Nu vet jag inte om jag är arg eller ledsen. Känner mig helt tom, umattad och trött.


Skolsug.

Jag vet inte varför men jag får alltid världens skolsug på måndagar! Bilden är från i Fredags då vi var på studiebesök på Svt.



Frida, Jossan, Emelie, Alexandra, Jag och Linda.



Stress!

Tack för helgen!

I veckan blir det mycket jobb, för att inte snacka om nästa vecka, usch! Sen ska jag förhoppningsvis städa och rensa en del kläder och annat löst som tar upp onödig plats i min tillvaro.

Jag känner mig allmänt stressad också, Stressad över att skolan slutar för alla 90or, över att jag inte har börjat övningsköra, stressad för min och Rebeccas utlandsresa, stressad inför peace and love, och stressad för online, jobb och pengar och en heeel del annat! Kan någon bara lyfta vikten från mina axlar tack.


Weekend.



I helgen köpte jag en t-shirt och världens finaste strandtunika- bara så ni vet.



Döbelns park.

Igår var jag och Frida vänsterpartister. Döbelns park var mer eller mindre full med sånna som vallfärdat dit för att lyssna på politiker och skön musik. Jag var där för Fridas skull och hon var där för Industri Royal som för övrigt är alldeles för bra för så små scener.

Kvällens roligaste var tjejen som jag ett antal gånger spelade in när hon stod och dansade. eller vad hon nu gjorde.


Freakshow!


Idag på hårstylingen gjorde vi störda extrema frisyrer - övning inför kulturnatta då detta kommer att hamna på balettakademiens dansares huvuden. Vi tupperade tills vi inte orkade lyfta armarna längre, usch! det extrema och "det ska blåsa åt ett håll"-looken glömdes dock bort när Christina letat fram diverse brölloppsdetaljer att pryda uppsättningarna med. Och allt slutade med någon typ av tufsig freakshow-bride.



.





Lägesrapport

Nu har jag nyss kommit hem från en wonderbar dag med hårfixning och jobb. Nu vankas fika med John. gladgladglad!


Karin Sandström 4 president!



Tack Karin för en trevlig förmiddag och ett trevligt resultat för en mycket trevlig summa!



Stylist javisst!




Morgondagens agenda.

Imorgon blir det upp med tuppen för blekning hos karin på catwalk, så ljust som möjligt lär va kommandot. Efter det blir det jobb på online, håller tummarna för fyr eller mynt. Sen kvällsdate med bojen och fika - looooking goood. ;D


Sketch.

helt störd helg, på alla vis.


Boka!!





Jag hade nitat henne.

Tänkte börja med att tacka Jonas för igår, förbanna hela idag och att längta lite tills imorron.

Nu ska jag göra klart arbetet som ska redovisas imorron, eller vem fan försöker jag lura - jag ska börja med det OCH göra klart det, somsagt redovisning imorron.

När jag satt på bussen från vasaplan imorse efter att ha slitit mig upp ur sängen praktiskt taget bara dragit på mig närmsta kläder och hurtat iväg så fick jag ett sms från Danny - "hej, kom inte till skolan vi har nationella" - Poff, där var min dag förstörd. Med ett hål från 8.20 - 12.25 som spenderades på inget.

Och det var en jävla fitthorhulda (de ni) som glodda på mig utanför Catarinas, hon glodde och skrattade sedan pratade hon med sin kompis som också började glo och skratta, och detta var ett återkommande moment även väl inne på lunchstället. Jag höll på att brinna av, jag glodde såklart tillbaka så till den milda grad att jag tog av mig solglajjerna och riktigt spärrade upp ögonen. Vafan äre som är så roligt?!  Hade jag varit en hardcorebrud med massa tats eller en riktigt jävla butch lesbian så hade jag nitat henne.



Tur att jag hade med mig de här två underbara varelserna.



Skavsårsplåster ftw.

Faaan, något med våren som jag hade förträngt har kommit och bitit mig i hälarna bokstavligt talat. Med en vinter där fötterna varit varmt ombonade långt ner i ett par uggs hade jag helt glömt bort allt vad skavsår heter. I helgen åkte sommarskorna fram och innan jag visste ordet av så blev skavsår ett faktum och skavsårsplåster en livsnödvändighet.

Och sen att det finns skor som man envisas med att använda medans man intalar sig själv att man ska "gå in dom" fast man vet att man har lika ont dagen efter och att skorna inte alls verkar sugna på att bli ingådda. Även fast varje steg svider så att man bara vill svälja ett rakblad eller två så att det ska göra ondare någon annanstans så tar man på sig dom, om och om och om igen - varför är man dum i huvet?


..

Varför är inte livet underbart?


Sol och spex.











Morgonen förlåter natten.

Morgonen förlåter natten.

Tack för igår, En valborg över förväntan och utan kyla och röklukt från någon halvtaskig majbrasa. Nästa stopp i mitt livståg blir Frida och Rebeccas födelsedagar! för att inte ens nämna tjejmiddagen som är högst aktuell och upcoming om ni frågar mig.

Nu har jag föressten bestämt mig för att jag ska sluta omringa mig med folk jag inte tycker om
. Folk som jag egentligen inte bryr mig om och folk som inte heller bryr sig om mig. Jag pallar faktiskt inte mer. Låter kanske harsh men det blir nog till att göra slut och dumpa lite folk framöver, lite vårstädning bland relationerna så att säga - fast börja inte oroa er nu ;)

På tal om städning så står det högst upp på schemat ikväll, tätt följt av att dunka
svennebanan på max och att måla naglarna. peace.