Fredag 28 September

Nu sitter jag mest och taggar lördag, och hoppas att det blir alla tiders!

Fredrik mfl har byggt klart altangrejjen så nu är badtunnan monterad o klar. Vi invigde igår i ca. 41 grader fucking celsius. Från början mesade vi lite men det gick över. Jag vill egentligen inta kalla det för badtunna för då tycker jag att den ska vara i trä och stå på marken, men Fahlén-familys' tunna är i plast och som nergrävd i altanen. Den är iaf Wonderful och jag har kommit till insikt med att jag nog bara är tillsammans i Fredrik för badtunnans skull egentligen.

(det var ett skämt)

Ikväll blev det ingen middag med Tomas och Malin men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan det blir av. nu ära städningstajm, un beso

image323

Jag vill snorta dig!

I alla fall.. jag har tänkt jättemycket på dethär och kommit fram till att de enda som läser min blogg måste vara folk som känner mig (kompisar) och tycker att det bara känns töntigt att lägga en kommentar, eller folk som inte riktigt känner mig men ändå vill ha koll (på mitt wonderbara liv) och därför är lite anonyma vilket leder till att de inte kommenterar. Jag kan ju vara nästan 100% säker på att det inte är randoms som läser iaf (känns tryggt) eftersom att "randoms" också har bloggar, och de vill promota dem genom att kommentera andras inlägg och oskyldigt placera sin länk i kommentaren men så är det ingen som gör.

Jag bryr mig inte om kommentarer , så länge statistiken är vacker kan jag skratta mig lycklig åt att inte behöva promota min blogg över hela bloggvärlden och trängas bland tusentals *mitt liv*- mode- och politikbloggar för att någon ska läsa mig. tack för det!
image323


Vilken bra helg!

tack alla inblandade för helgen, den var av världsklass trots vissa små incidenter.

nästa helg (om allt går som det ska) såblir det middag med Tomas och Malin på fredag och sedan klassen på Lördag, det skulle ju vara übernice förutom att jag då inte kommer hinna träffa nån av mina 3 beeebisar (Becca, Fnatte_ och Freeddddie)

Jag är inte bara lite, jag är helt sjukt kass på att uppdatera, men det är för att jag har så mycket annat för mig så nu vet ni - när jag uppdaterar ofta är det för att mitt liv suger (vilket jag inte heller brukar vara sen med att berätta) ochimage386 om jag inte uppdaterar är det ett tecken på att mitt liv ROCKAR!!!! eh.

ikväll blir det godis och 50 first dates med Drew fucking Barrymore!!
imorgon blir det ungdomsmottagningen (förhoppningsvis)
och imorgon måste jag också köra hårt på mitt reportage om Emil.

image323

Kate Nash - Foundations

JAG RYSER...


nya kärleken!

Nu sitter jag hemma igen, jag är sjuk och less, pratar i telefon med Rebecca och borde plugga datakunskap...
image323

pengarpengarpengar!

TRADERA ÄTER MINA PENGAR

så sjukt osmidigt av mig att glömma busskortet hemma igår, usch jag ville förtära mig fucking 20 spänn för buss till och från skolan, usch sen tog det låång tid innan bussen gick, plus att det är långtåthelvette till busshållplatsen på Gabrieljansvägen.

så sjukt skönt att sova i morse iaf, jag började 12 men var ändå tvungen att fara till skolan, kändes inte aktuellt att ligga kvar och sova när Fredrik ändå började typ 10.40 eller nåt, jag saknar dig redan!image385

nu är de Rebecca o Frida .. puss!

image323

Feist - One evening


såg denna på någon blogg häromdagen, den är så sjukt najs! jag älskar låten videon allt moha! *pussljud*

image323

Top 'fucking' 3

FAN FREDRIK JAG LÄNGTAR TILL 20 SEPTEMBER!image384

gud vilken slapp helg, känns som jag inte har åstadkommit något alls inte pluggat nåt bara sovit och ätit godis.
Igår var mys med mina just nu top 3 bästa personer i hela världen!
nu sitter jag ensam o uppgiven, ska nog ner till Maxi snarast och kanske käka nå glass @ donken med Frida, puss!

chillar med arikvbilder, hittade denna på Frida som passade till inlägget, fan vi måste uppdatera

image323

Glödheta på Röbäck

JAG MÅSTE SLUTA BUDA, MEN JAG VILL INTE...image382

Idag vann jag en auktion om ett par clips, svarta i trä med råspec form 6 SEK @ Tradera.
I alla fulla fall så är det helg nu om någon stackare missat detta. Vad händer på Lördag? och vafan händer ikväll? Egentligen vill jag bara sova men de känns ju lamt.

idag fick vi veta vem vi skulle göra vårat reportage om: Rebeca Wikström - Emil Andersson
det lär bli intressant

image323

...inga problem

VI UTGÅR FRÅN IDAG...

jag kan ju berätta hur arg jag blev när jag inte vann tröjan på Tradera idag, jag blev arg, sååå arg. Jag såg på Idol när auktionen tog slut så jag hann inte lägga högre maxbud, den jäveln som vann den vann med endast 1 fucking SEK, de sög! men jag vann en annan som jag är sjuukt nöjd med, jag har letat dessa överallt och alltid velat ha en men aldrig hittat, nu är den min.

tack för ikväll Frida, Sven, mest Rebecca och lite Wictor, Peace
image379

image323

Rebeza på bild


klickitlickit(klickit)

image323

Cornelia + Draggen = Sant?

HOPPASHOPPASHOPPAS!

jag har blivit lite förslappad när det gäller bloggen på senaste tiden, men det är mycket nu vill ja lova, Design, tradera, Draggen, Snyggmatsalen, Fredrik, tradera igen, K5, förkylning, datakunskap, tradera, pengar, busskort, middag med pappa, tradera, mobilen, Fredrik, tandläkarn, DP1D, Tradera, Top Model, ja ni förstår...

...im addicted
(idag är det föressten en månad sedan min pappa gifte sig, Grattis!)

image323

1000 kommentarer

nu firar jag 1000 kommentarer på bloggen, Rebecca la den, grattis!