tjallala

jagvillknulladomsomlerjagvillhöradomskrikameromer
livetärenvåldtäktdeärintesköntomhoninteäsprääckt,   (8) lalala asså vi tog skolfoto i veckan o jag o 7 pers till kom på att vi skulle 'bilda' en grupp så att vi skulle få ta en extra bild till skolkatalogenmed bara oss, det slutade med huvudvärk och julspel på julavslutningen - men bilden blev förhoppningsvis fett najs ! jag är med på 3 gruppbilder i skolkatalogen ena fick jag byta kläder på men jag orkar itne dra de, ni kan ju checka 'amateur' för den informationen.

det kom värsta buddhisten till skolan idag och föreläste så vi skulle meditera, jag gjorde typ allt fel, men jamena HURFAN ska man kunna slappna av men inte stänga ögonen helt  o sen endast koncentrera sig på andningen för att få mer ut av livet, jamena WTF !? - näe buddhist ska jag inte bli.

jag tänkte också bara säga att jag trodde jag hade allt under fullkomlig kontroll, men ACK så fel man kan ha.. jag jobbar o jobbar o jobbar på det men intefan går det någe bättre för det :'(( buhu (dubbelhaka)

i helgen hoppas jag att de händer någe fett najs jag har taggat helg sedan i söndags och det har varit en olidlig väntan :D hahaha jag rensade föressten mina mappar på bilder i söndags, ungefär 75% av alla bilder på min dator är på mig pinsamt nog o de flesta bilderna har aldrig ens fått se dagsljus, lr asså jo lr hahha det är fullt påklädda bilder o inget annat, men feta posar bilder äre o som ajg bara blir less av att titta på.

hejjjj

I'm not a festis


endååååå!

asså shit ja , vilket jävla liv vi lever i, det håller inte ?! fast det va fett kul, tur att vi är så sjukt bra kompisar och att vi älskar varann och inte hänger ut varann och inte berättar saker för andra om varann det är huuuuuuuur bra som helst , det är därför vi älskar varann ajjt :D , haha ja jag menardet ja. och Rebecca du kan skratta dig JÄVLIGT lycklig för att jag är en JÄVLIGT bra kompis (sååååå inte värt) men nu går vi vidare, allt glömt !

Sofia fick tillbaka sin väska i alla fall, det var ju tur även fast allt som funnits där var stulet, sorry men jävla ålidhemmare (pax att dra alla över en kam)

idag har jag sovit och sovit och sovit sen efter att jag hade gjort det så drog jag hem utvandrarna på talbok för jag tänkte att nufan får det vara nog, och det är skabb att det tog mig 200 sidor att inse att jag hatar att läsa svår svenska och bonnspråk.
sen resten av kvällen har jag suttit och sminksurfat (wihoow!!) och hittat fett med saker som jag bara måste ha ! haha näe så äre inte men nästan.. jag har faktiskt egentligen inte råd med något alls i oktober, ingenting för jag har inga pengar men 'rosebud salve' lär vara hos mig på torsdag i brevlådan - kan ju alltid hoppas !

ohhh jag såg på mtv nyss så vare en kille som åt 17 bananer på 1,27 min det blev typ nytt rekord sen stod han och kräktes i typ en kvart , de va fan nasty shit mhmm

btw, skolfoto på tisdag TAGGA ! - njaaaaa


Cykel
japp vi litar på varandra - Sigge o Rebecca som cyklar


mahiii..

alltså jag har en liten fläskläpp - igen !
fast denhär gången var det inte Ebba (som i skule) denna gång var nog mer olyckshändelse och det var Emils förtjänst, Gratzi. friluftsdag igår @ gammlia och jag var fett jävla less redan från början, jag har inga pengar och vill INTE åka till Varberg v.44, jamena Varberg - WTF !? men dagen blev tillslut uthärdlig.

Sofias väska ar blivit stulen, jag blir så jävla less på folk, jag menar vafan, har de inga egna väskor?! jag tror heller inte att hon hade något värt i väskan för någon annan, eller alltså hur värdefull är Sofias favorittröja för någon annan ? -INTE SÄRSKILLT. åh orka, nu har jag en anledning till att inte ha väska i alla fall, vi får hoppas på att hon får tillbaka den , jag håller en tumme.

idag har jag med segt huvud varit duktig, tvättat städat och sett Ondskan (igen) - fan va dom kräks i den filmen alltså, huvva. jag har tänkt idag också det ska man unna sig ibland, att tänka och jag tror att jag har kommit fram till en del saker så jag är ganska glad - men tihiii jag tänker itne berätta vaaad ! :D

jag har massa skolarbete kvar också 57 sidor av Utvandrarna har jag kvar tills på måndag men det ska nog gå bra. och ikväll är jag inte helt säker på vad det blir. hoppas föressten att Lars inte gjorde sig illa igår - det gjorde i alla fall min kväll :D HAHAHA.


Over my head - The fray

finn 1 fel
den här bilden är endå FETT kul, jagmenar finn 1 fel !