tingen är tre

idag fick jag bilderna från 'grafisk formgivning's-arbetet som vill håller på att göra, de är så sjuka haha döda mig inte!
image575

image471

Första inlägget i nya kategorin...

... blir kanske inte så glammigt som man kanske tänkt sig typ nåt trendigt chict eller så. för er som missat (F-ing R-tards) så pluggar jag Design och där pillar vi med mycke spännande saker.

idag gjorde alla klart sina lerhuvuden, min apa ser ut som skurt (det är okej att tycka det) men jag är nöjd ändå. Lera är så mycket svårare att handskas med än vad det ser ut att vara. vi fick mest denhär uppgiften för att vi skulle få känna på materialet och för att vi skulle klyva huvudet mitt itu när vi var klara med formen för att sedan gröpa ur och tillslut sätta tillbaka det igen.

är han inte bedårande så säg!
image574

image471

Malmö nästnästa!

Nu har jag börjat packa, det bär av till malmö med Ebba på torsdag och jag kommer inte hinna packa någon annan dag än ikväll så ikväll it is!

jag är astaggad, de ska bli sjukt kul. Ärligt talat så är jag mest taggad på att åka flygplan och strosa på nån shoppinggata i staden. kruxet är ju bara vart det är bäst shopping?

det är alltid lika svårt att packa, jag har hört att de kommer att vara dyngvarmt, men samtidigt vet man ju aldrig om det kommer att regna. jag packar ner en hel del onödiga saker som jag vet att jag inte kommer ens ta upp ur väskan (men utisåfallatt) planet går 9 jag är fett på!

image572

image471

Så var det söndag igen

Jag och Fredrik var på kalas hos storasystern, massa fika och pizza på de, jag känner mig helt jävla uppsvälld om man får gapa ur sig sånt.

ikväll ska jag och Rebecca se sanningens ögonblick och dedär astöntiga programmet som är innan de ska bli mys. Fredrik lär nog spela poker eller nåt, hans kapital blir bara mindre och mindre, hoppas han vinner stort nångång :]

image471

Jag har min egen fotfetischist

Det sjukaste idag: jag sålde ett par skor till en kille jag trodde var konstär, att han skulle göra någon typ utav installation med en massa ballerinaskor, inte hade jag en tanke på något annat.

idag sattes i alla fall pengarna in på mitt konto helt korrekt och jag får ett mail där han undrar om jag inte har fler skor, jag svarar att jag inte är säker men att jag ska kolla, sedan att jag är väldigt nyfiken på vad han ska ha de till, vilket på han drar igång världens utredning om att folk gillar olika saker/tänder på olika saker och han tänder på strumpor och skor (tjejvariant dårå) han va jättenoga med att förklara att han var helt normal i övrigt. Sjukt jävla kul! han frågade mig om vi kunde hålla kontakten och om han kunde få köpa gamla strumpor och skor av mig. jag va sjukt på, nofan kan ju undvara en gammsock eller två.

image569

image471

Såjävla sjukt!

image568
När jag duschade nyss hittade jag Amandas ytterst suspekta leksaker i duschen. Jag kom ihåg när barbiedockan hade en sinnessjuk idealkropp med stora bröst och smal midja och varför inte långa ben, men när de gäller benen kan barbie och hennes vänner fan slänga sig i väggen. När jag först såg den tänkte jag att de skulle vara något fel på den, såjävla sjukt!!
hahaha när jag var liten kunde man i alla fall uppnå dessa mål om man ville (dvs när man blev större och kunde operera brösten) men nu, vafan ska man göra för att få sånna ben?! skåda denna sjuka sjuka docka, nu har de fan gått för långt (många centimeter för långt) Jag finner inga ord.

image471

Givie tome!

most wanted just nu typ, asfet tee som jag skulle beställa i ett nafs om jag bara hade pening så det räckte till. den är i alla fall från upper playground, gah
*me so honi*

image565

image471

Ditto

image564

image471

Greger neger om wct-jackor

Jag ramlade över några nyinkommna kommentarer idag, där yttrandefrihet var ett faktum, där en pojke (synd bara att jag kunde se ip-nummret och konstatera att både Josef och Greger hade samma.) verkligen kritiserade mina kläder, smaken är som baken kolla ba.

Greger Neger om Utvecklingsamtalsdagar..

Förstår inte hur man kan tycka sånna där 80-tals träningsoverallsjackor är snygga. De är bland de fulaste jag sett. Tror många killar håller med mig.


Josef Ibrahim om Den vita wct'n

De är fan inte snygga :P


Gör som Greger och tyck till!

image471

Det blev en iller.

Idag var det chill på stan med David Kristoffer och Fredrik. David köpte nya byxor och mat, och de andra klippte sig, båda blev riktigt stiliga :D jag hade också ett uppdrag att utföra, jag skulle köpa dendär nedrans petshopleksaken till min syster. så när fredrik klippte sig vallfärdade vi resten till lekbiten där vi fick lov att irra omkring ett riktigt jävla tag innan vi hittade hyllan. det blev en iller, hon har redan bestämt vart den ska få bo i pet shop huset, med de andra 25 st. hon är nöjd.
image563

image471

Solen i ög-Å-nen!

I morse kom ingen buss förens 53 så jag kom försent till nationella i Engelska A uppsatsdelen, det blev inte som jag ville när slutet blev osammanhängande.

Idag slutade vi 1, efter att ha testat kandidaten drog ett ovanligt oglasstaggat gang till wayne's uteservering. vi tillbringade tiden med mackor, iste, kladdkaka, cola och varför inte en chokladboll det var mycket mycket trevligt. jag hoppas att jag efter dessa timmar i solen i alla fall fått en skvätt av brunt i skinnet. vid halv 4 kom pappa till stan och vi drog middag på direkt för att sedan skjutsa hem Rebecca från jobbe. tack Siri, Mnh, Kattan, Mills och Johnels för idag.

image562

image471


Stentvättade Cheap Monday

Nu har jag köpi igen bara stentvättade Cheapisar rakt av barra. de är lite blåare i verkligheten (varför äv vi inte förvånade) 125 pengar. Jag var orolig i början när jag köpte de att de skulle vara för små 26/34 men de var strech så de var nästan för stora, fräna tycker jag.
image561

image471

Jag är manipulativ lalala..

Jag har just gjort den bästa dealen idag. jag bytte bort en 16tum tft skärm mot en 22 tums wide och det enda jag var tvungen att göra var att köpa en "petshop" (litet leksaksplastdjur- typ råinne om man är född -01) för 50 spänn till min syster. alla blir nöjda i slutet, mest jag.

image471

90tals örhängena

Jag skriver nästan samma början på alla tradera- inlägg "att någonting damp ned i brevlådan" eller att "brevlådan är överbelastad osv"
(sånt är faktiskt fallet denna gång) men nu ska jag inte göra det håll i dig här kommer det:  Hej! idag kom de med posten.. till brevlådan (fan) i alla fall alldeles fina 90tals örhängen, ganska street ganska snyggt för 49 spänn. Och för att min main-lampa i rummet just gick så har jag lånat bilden från tradera. kanske duger ändå.
image560

image471

Vi går mot ljusare tider

helgen har varit sjukt bra, jag är nöjd trots vissa snedsteg :)
tack till alla inblandade

jag och Rebecca såg nyss klart 40year old virgin och jag ska ringa Fredrik. imorgon måste jag till biblioteket och låna en bok till min redovisning på tisdag som jag hade glömt bort helt och sen blir det plugg plugg plugg för hela slanten. fittegyptenprovet lär ju gå åt hell men jag satasar på redovisningen. när tisdag är klar ska jag börja plugga på svetsprovet - teorin. Nu går vi mot ljusare tider

image471

4evah and evah

image557

image471

Utvecklingsamtalsdagar..

image555Utvecklingssamtalsdagar är guld, veckan blir kort och helgen känns lyxigare. Idag for jag ner på stan för att träffa en tjej jag sålt en jacka till på tradera. det gjorde lite ont med tanke på att jackan är sjukt snygg, men jag blev faktiskt tvungen att inse att jag är för liten för den och låta den få gläda och pryda någon annan. men jag grinar väl inte, fick faktiskt 300 svenska av henne på "köp nu".

på stan köpte jag subway till mig och Fredrik också. man kan ju tänka sig att han borde ha följt med till stan men han låg kvar i sängen och sov. när jag kom hem satt han och spelade GT, och jag omorganiserade i skafferierna (inte toppenkul)

image471

Var är våren?!

Det var helt klart vår i helgen och nu snöar det igen, jag hade tagit fram cykeln och nu skrattar moderjord så hon storknar. på tal om helgen så var den trevlig känns som att det var väldigt längesedan jag verkligen gjorde någonting av helgen på riktigt så denna var över förväntan (jag vet att ni blev oroliga men nu är det lungt) för att inte tala om veckan, jag är ledig imorgon och på onsdag och på tisdag är det ingen svetslektion (halleluja) fast fredag kommer jag att få genomlida som vanligt men jag tror att jag klarar det.

ikväll är väl planen att kanske faras och träna för första gången efter att jag kapade fingrarna för att sedan på något sätt ta mig till grubbe och alternativt se film och sova där :)

image471

Igår var också en toppendag

Slapp dag på skolan, middag med pappa och bio med Fredrik. Vi såg 10.000 BC den va bra, absolut en biofilm. laddar man hem den (fy skam) måste man i alla fall ha surroundsound.

nu sitter jag uppklädd men osminkad med magont och taggar kvällen, det blir middag med tjejorna, så långt vet jag. (haha jag skrev tjejorna) så, nu ska jag mejka och sedan ta bussen med dom bästa till stan. god helg

image471

Alla dagar borde vara som idag!

image548Idag började jag 12.10, och hade lektion i 35 min och efter det var det dags för intervjun några meter bort. Jag tror att jag gjorde rätt så bra ifrån mig idag, jag var glad, trevlig och viftade med ögonfransarna som aldrig förr. jag tror dessutom att dom gillade mig, så nu är det bara till att hålla tummarna. efter intervjun tog jag bussen till stan med Andreas för att lämna tillbax en klänning jag köpt. Nu ikväll ska jag umgås med Frida och Rebecca och det vill jag lova, det var längesen!

image471

Jobbintervju?

image547Jag har aldrig varit på en sån förut, jag vet inte om jag borde vara förberedd, hoppas inte för det är jag allt annat än. jag har anmält mig intresserad att sommarjobba för finnerödja och sälja jordgubbar, intervjun är imorgon kl 13.30 på storgatan 19, usch mitt i dagen. men jag är rätt så taggad ska bli intressant och se vad det egentligen handlar om. och så håller vi tummen för att jag charmar dem imorgon. :)

image471

Börja 10 sluta 12

Jag hade sovmorgon i morse, och vi har ingen svenska idag så det blev en askort dag för min del.

Fredrik och jag har börjat se Andra avenyn, först innan jag sett det så ratade jag det totalt men nu kan jag inte sluta se det. bara jobbigt att vi är så stressade, Svt tar bort avsnitt eftersom så vi måste få oss ett litet försprång och det går inte så bra.

jag har tagit bort bandaget, så nu är jag näck igen, jag är jätteöm i fingrarna så allt jag gör görs med största möjliga försiktighet. Det ser bra ut och kommer förhoppningsvis att se ännu bättre ut när det är klart. Nu blir det massa plugg och lite städning.
image545
image471

Den vita wct'n

Jag förstår om ni är lessa, wct's hit och dit men jag gillar dom, denna är vit med turkosa och rosa enheter både fram och bak, färgerna är som vanligt svåra att fånga på bild, blir inte bättre än såhär. även denna 101 pengar.
image542

image471