Helgen.

Alltså det ska mycket till innan jag far på coverclub igen! Det är fan knappt bättre än inget! I fredags var jag där för andra gången sen dom gjort om och det var verkligen inget att hänga i granen.

Igårkväll var jag och några stylistbrudar på TC och mejkade för Make up store till en modevisning, under väldigt tvivelaktiga förutsättningar klarade vi det i alla fall relativt bra, make up artist-yrket är fan inte alltid glamoröst där vi stod inne i garderoben och knäckte ryggarna. Det var inte det roligaste jag gjort men en bra erfarenhet. Vi stod sedan och trängdes och svettades bland stekare och fulla flickvänner för att se visningen. "du är så jävla snygg så du får gå före" omg va cheeezy.




Fin från BikBok.

Jag vet - Jag sa färg! Men när jag och Josefine var på stan igår såg jag denna fina lilla väska, jag är så svag för små fina väskor att jag inte kunde hålla mig alls. Nu måste jag bara se till att använda den också ;)

 


Make me up.

 


Huvud, hår och make up store.

Igår var jag hos Karin med huvudvärk och snuva, hon hade minigesällen och min utväxt  färgades. Jag tycker det blev bra, färgen slog lite i rosa men det försvinner efter någon tvätt, det är mer synd om karin då hon tror att hon fick ig på behandligen.

Nu sitter jag i ett fult gammalt klassrum och har samhälls 3 timmar framöver. Jag har ont i huvudet och hela kroppen, och är allmänt trött och less. Det sög att sverige är ute ur hockeyn också. bläk!

Ikväll är det klubbkväll på make up store, det taggas.


Off säsong.

Jag är helt off på säsong just nu, köpte denna fina jeansjacka i helgen medan minusgraderna hägrade utanför. Jag kunde inte låta bli, nu vill jag ha vår! ljus denim och massa, massa färger! blir heldeppig av svart vitt och grått. Det enda som är illa är att det är många månar kvar innan jag kan använda den här fina. Hon får helt enkelt vila. Men till våren/sommaren då jäklar! Lindex 399 sek.

 


Inte tänkt bli sjuk.

Jag ramlade just över den här fina datorväskan hos chique.se, klart att det var friis och co. älskade älskade. Den är ju jättefin och jag som velat ha en ny jättelänge, jag hatar verkligen de man fick med skoldatorn, det värsta är att den väskan inte har några handtag - alls! Jag vet inte hur många gånger jag har varit påväg att tappa den på grund utav det.

 

Nu sitter jag och försöker hålla ögonen öppna, min plan är att se spanglish kl 9 men jag vet ärligt inte om jag kommer att vara vaken tills dess. Jag fryser och har lite ont i halsen men jag har inte tänkt bli sjuk. Inte den här veckan.

 


2010-02-20

 

Idag har jag min nya tröja från Lindex med pärlor på axlarna, fin fint. Nu sitter jag mest och väntar på att Fredrik ska komma hem från fjällen och komma och hämta mig så jag slipper uggla här alldeles ensam, en del av mig taggade utgång ikväll men jag har verkligen inte råd - det var synd, Det hade varit fruktansvärt kul att ta mig in i dimman med John och co. men det får skjutas upp helt enkelt.

 


Ni är underbara.

 

Den här veckan gick så fruktansvärt fort. Jag hinner knappt med längre! I tisdags hade vi efterlängtad vinkväll med klassen, åh va ni är mysiga, När vi tar oss för något blir det ofta välfigt bra! Hade det funnits en dold kamera i rummet under kvällen hade den filmen varit värd många många pengar. Det hade funnits mycket smaskigt på den vill jag lova. Många avslöjanden som förhoppningsvis för allas trevnad adrig lämnar Majas lägenhet. - tack hörrni, ni är bäst!





Arg.Ful.Sur.

Jag gick just in i ett depparkoma. Jag har så mycket skolarbete, det bara läggs på hög. Jag har inga pengar. Jag har ingen praktikplats. Sitter utan körkort och utan hopp. Borde träna och borde städa. borde plugga och duscha. Fan va less jag är!


Alla hjärtans.

Alla hjärtans dag är så mycket roligare när man är tillsammans med någon, förra årets alla hjärtans råkade inträffa under vårt uppehåll så jag var på singelmiddag och fest - som i och för sig inte var fy skam alls men nog är det bättre att vara två.

Jag och Fredrik var ute och åt på Angelini igårkväll. Vi började fira igår alltså med god middag för att sedan gå till pipes vägg i vägg och dricka öl. Det är fruktansvärt underskattat med kvalitetstid med sin pojkvän! Ikväll fortsätter myset och vi ska på Avatar 3D (äntligen).


20-tal

 

Jag hittade en gammal bild på mig efter att vi sminkat 20-tal på skolan. man ser heltokig ut. Jag är less på alla årtalssminkningar vi gör nu, men man ska väl inte klaga. Frida är föressten konstnären.

 


Dagens surrealistiska.

Igårkväll var jag och Fredrik och såg film hos Andreas på haga. vid 01.00 bestämde vi oss för att åka hem men kände oss lite hungriga, vi for på seveneleven och sedan körde vi backenvägen mot grubbe. När vi kommer till övergångsstället vid cykelbron till teg (fortfarande på backenvägen alltså) så stannar Fredrik för någon som ska gå över, shit tänkte jag, "han har ju ingen tröja!" innan både jag och Fredrik blev bländade av världens vitaste ass och insåg att killen som gick - fruktansvärt långsamt över övergångsstället inte hade en tråd på kroppen förutom någon mask för ansiktet.

på sidan av övergångsstället där den nakna killen max 25
(är inte riktigt säker på hur jag bedömde det dock.) kom ifrån satt hans kompis (förhoppningsvis) och filmade. Det var så himla sjukt. klockan ett på natten en måndag, då minusgraderna var så många att de lurade fram den mest lila i snoppnyans jag någonsin sett.


Saknar dig redan.

Det är helt sjukt hur man kan sakna någon man nyss sagt hej då till. För någon timma sedan lämnade han mig sovandes för att han skulle på universitetet, jag fick en puss och ett hej då. Jag vet var han bor, jag kan hans telefonnummer, kan nå honom när jag vill, Ändå saknar jag honom nu som om han vore utomlands bara några timmar efter att han farit. Baby du är min klippa. Love you 'bove you.

 


Ny kavaj.

I helgen hade jag min nya kavaj, Den är midjekort och från BikBok. Jag fyndade den i fredags på halva reapriset, alltså nedsatt från 500 till 125 svenska enkronor. Det var ju faktiskt inget att bråka om. :)

 


En hint av fest.

Igår blev det lugnt med en hint av fest, Jag och Fredrik for en sväng på godishuset och sedan hem till Andreas där jag och Andreas bestämde oss för att fara förbi Elin och Tobias där det förfestades för fullt och hälsa, En white russian och ett stukat lillfinger senare var vi hemma igen hos Fredrik för godis och film. Ikväll vankas middag med Fredrik och is till mitt lillfinger. peace

   

Påfyllning

I veckan har jag fyllt på med hårprodukter då allt tycks ta slut eller försvinna på samma gång. Mitt hår är argt nu för tiden, Även fast det är nyklippt och fräscht känns det ganska torrt och tjorvigt, det börjar ge med sig efter alla diverse färg/blekningar som gjorts senaste tiden, näe håret nu blir det Rehab. Tacka gud för att vi får handla till elevpris!

 


Nåväl...

Idag klippte jag av mitt hår och hade jättemycket ögonskugga. Imorgon har vi vårt första kundpass på stylist och alla är jättenervösa utom jag som inte ska ta någon kund utan som istället ska köra make up a lá 30-tal på Elin då jag missade den genomgången. Nåväl..

 


Jäkla hjärtegull!

Nu sitter jag hemma hos Josefine, vi har nyss käkat pizza och sett på biggest loser - Ja samtidigt, Och nu har vi någon typ av mariolan/mys med deras vovve Melvin, vilket jäkla hjärtegull!


Ge mig svala sommarkvällar.