Jag älskar att det är 3 år kvar.

vi blev stylade av 2:orna igår, det var toppen vi satt i en och en halv timme och bara njöt av att få bli sminkade och hårfixade, och jag älskar att det är 3 år kvar, tjalalalalala


igårkväll var toppen också, det började bajs men slutade najs, fan klassen ni är toppen!




Mitt växande arkiv.

Denhär bloggen börjar förvandlas till ett stort arkiv där alla mina köp verkar samlas tillslut, ganska skönt att kunna kika tillbaka till också. kanske inte så kul att läsa om dock. de här väskorna är i alla fall nya från tradera - jag är toppennöjd!




Yours truly!

Det var någon typ av säljtävling på jobbet idag och gissa vem som låt etta på säljlistan på veckorevyn i pausen - jajemän yours truly

imorgon ska vi komma osminkade till skolan för att pyssla klart våra kollage och för att sedan bli stylade av 2:orna, jag har ganska höga förväntningar som jag kanske kommer att behöva vrida ned ett snäpp innan Frida sätter klorna i mig, eller så har jag fel - det hoppas jag.

Efter skolan blir det Middag hos Fredrik, det ska bli trevligt det var längesedan och sen blire av till en tjej i klassen och jag är taggad!

Nu sitter jag med en kopp hallon/lakrits-te och väntar på Satc - och ja javet jag har tjatat så mycket om att jag inte gillar varm vätska egentligen men eftersom att man på jobbet förtär en hel del så börjar även jag tycka att det kan vara helt ok, sen gör ju inte hallon/lakrits-smaken saken svårare direkt. finns på tehörnan.


2 par rikare.

Jag har aldrig köpt 2 par jeans på samma gång men idag blev det så, 2 par Dr Denim rikare ett par vanliga jeansblå och ett par grårandiga så är jag glad och 1000 spänn fattigare, men jag älskar ändå det märket, modellerna är till för sånna som mig och priserna är mer än överkommliga, för att inte nämna något om stretchen!
Nu ska jag och Fredrik se film och jag signar ut - slut!




En tisha och en synvilla

Idag hade jag ett möte på skolan sen inget mer, rätt kurs det också! sen träffade jag mamma på stan för att hämta ut jeansen på Rut och sedan äta middag, jobb hägrade också ikväll och det gick ganska bra, inte toppen men bra. Imorgon börjar jag med B-kurserna.

Jag köpte en t-shirt idag också, den var färgig och fin!


Jag ser sjukt brun ut på bilden, det är en synvilla helt klart!



Rätt kurs.

Jag hade bara en lektion idag så efter det strosade jag lite på stan, hade siktet inne på att hitta jeans - jag hittade 2! jag tycker att det är så sjukt jobbigt att prova och försöka hitta jeans som man passar och inte att förglömma; trivs i men nu hittade jag två så jag tänkte slå till! - jag hade glömt kortet hemma.

men jag fick ändå ett par nya jeans idag, eller nya och nya man skulle väl kunna kalla de 2hand då jag vunnit de på tradera, ett par svarta stuprör från chep monday för 50-lappen.




Lily Allen - Alfie



Senaste dagarna har jag lyssnat slaaviskt på denhär låten den är toppen!
hon är så söt, lite wierd tho att hon har en tredje bröstvårta.. fast det har ju i och för sig en på tio har jag hört.

Att hamna under rätt täcke.

alltså, jag vet inte men förlåt och tack för igår.

Jag trodde inte att folk brydde sig men de gjorde de tydligen, tack för de och ett speciellt tack till Ture som bjöd på hus, säng, ost och serious talk jag behövde det och nu känns allt bättre (kontaktannonsinlägg om pojken kommer inom kort) ;D

Jag sov inte allt för mycket i natt då jag inte hamnade under rätt täcke förens vid halv 5 i morse men jag har ändå klarat av dubbelpass på online 8 timmar hela dagen så jag är stolt över mig själv, pengar rullar in som de ska nu..

Imorgon ska jag bara till skolan på ett syo-besök med Frida och
Josefin kl. 10.30 för att planera vår framtida framtid och sen är den skoldagen över.


Ta mig till party!

Idag gjorde jag en kraftansträngning och städade lite, syns knappt någon skillnad även fast jag slavat i över 2 timmar grmpf*

Ikväll hoppas jag på något taggat, har varit för mycket otaggat på senaste, men som läget ser ut nu så verkar det bli lungt ikväll också, fan, ta mig till party jag somnar ju snart! Vi skulle egentligen hänga med Sigrid ikväll men de blev uppskjutet till i veckan istället. imorgon jobbar jag dubbelpass från 12.45-21.00 - astaggad.


Pysselfröken

Jag vet inte hur ofta jag sprungit och letat örhängen hit och dit och nu igår var droppen då jag skulle ha ett par örhängen som låt och knuffades med massa par andra i en skål och det var ett jävla helvette (ursäkta) att få loss dom med kedjor och krokar och allt vad det innebär så jag googlade lite på örhängesförvaring.

Sen köpte jag tyll och en ram idag och pysslade ihop en örhängestavla med en häftapparat och lite tålamod och nu är dom mer out there än innan, nu återstår det bara att hitta ett förvaringssätt till alla mina hoops och till örhängena med ploppar.




Tur att jag får lön imorgon.

Jag var en sväng på stan efter skolan idag, det skulle jag inte ha varit.

Alla affärer har ju börjat dra fram höstgrejorna nu och jag var helt lyrisk och på 45 min hade jag spenderat närmare 1000 spänn - tur att jag får min lön imorgon. nedan är ett axplock ur dagens fångst.






3dje dagen gilt?

Idag tog vi foton till skolkorten, jag ska få ett nytt då det står fel klass på mitt, bara för att jag var relativt nöjd med de jag tog förra året så lär detta bli katastrofalt ugly.

Resten av skoldagen tillbringade vi på IksuSpa, med bonding, afropowerpass och fika. Efter det stannade jag kvar när resten av klassen for för att dra the talk med mina lärare, vilket innebar att vi gick igenom vilka kurser jag redan läst på design och vilka jag skulle kunna vara med på i alla fall, det hann komma med en hel del annat snack om yttre faktorer som också spelar stor roll in i huruvida jag kommer att gå kvar eller inte - i nuläget lutar det helt klart åt att stanna.



Ikväll för att tala om något annat så såg vi film hos Fredrik, jag Matilda och David, Shutter (inte den från 1994) skräckis med en del sköna vändningar och ett ahaaaaaaa-slut, dock inte en 5/5 men.


So far, so good..

Japp, jag gjorde det otänkbara, det man absolut inte får göra första dagen på gymnasiet med ny klass (inte heller andra första för den delen) - Nej jag kom inte naken, men jag försov mig, klockan visade 08.58 då jag vaknade av att hemtelefonen ringde.

jag fick till slut i alla fall skjuts av mamma till skolan och slog upp dörren till aulan precis lagom till att hinna höra mitt eget namn ropas upp.

sen gick vi till klassrummet för information, presentation och allt som hör till och jag satt verkligen där och tänke "fan ta mig härifrån, vad gör jag här? och jag hoppar tillbaka till design innan någon ens hunnit blinka" tills det tillslut blev lunch och jag satte mig och pratade lite med framtida klasskamrater och en av lärarna, Stylist med spa är alltså en YRKESFÖRBEREDANDE linje, vilket innebär att jag kan börja jobba direkt efter, i slutändan blir jag både hårstylist, makeupartist och spa-terapeut på pappret och det låter ju lovande!

Dessutom gick det en hel del 91or i klassen som redan (precis som jag) läst A-kurserna som jag då skulle kunna börja läsa B-kurserna med. så so far so good säger jag.

Pratade med älsklingen idag om skolan också och han är så fin! han tycker att jag är för smart för att bli makeupartist, han tror att jag är menad för något bättre, typ socionom eller mäklare, älsklingen då ;D



Jobbet håller i alla fall på att ta över min vardag, jag kommer på migsjälv med att tacka i slutet av samtal med mina vänner typ som "Rebeca jag ringer dig imorgon då" så svarar jag "okej, ja tack så mycket, hejdå" - rätt störigt.


Min andra första dag.

Nu är det ju såhär att jag berättat dethär för många men jag börjar i alla fall skolan imorgon, svar: nej, jag är inte född i farstun utan det är faktiskt så att jag sökt om till en annan linje - stylist med spa, ska jag gå denna innebär det helt enkelt att jag får börja om min gymnasietid alltså 3 år kvar. Och detta bli alltså min andra första dag på gymnasiet

1orna börjar 2 dagar innan alla andra så att de ska lära sig korridorerna och känna sig lite mer säkra på läget innan resten kommer.

Nu är det inte helt säkert att jag kommer att vilja vara kvar på stylist med spa och då är fallet så att jag efter max 3 veckor kan hoppa tillbaka till min plats på design och alltså bara ha 2 år kvar. Eftersom att jag läst A-kurserna redan så har jag en fördel och kan börja läsa B-kurserna (som stylist med spa annars inte läser) med start imorgon och därmed få det sjukt lugnt i 3:an.

Jag är mest ambivalent då det gäller 1 år extra, att gå med 92orna innebär att jag måste ta studenten med dom (förståss) och då känns det jobbigt att de i min årskull redan gått ut ett år innan, men som sagt jag vet itne hur jag kommer att känna imorgon, vi lär se hur det urartar - nu är jag nervös.


Första dagen på Online

jag gillar jobbet faktiskt, man får lära känna så mycket människor, tiderna är bra, lönen är bra och jag är nöjd. idag på mitt första pass sålde jag till 7 personer, jag vet inte om det är bra eller dåligt dock.

Nu är jag bara torr i halsen och trött som ett djur, hungrig också det får jag inte gömma, jag är grymt jävla hungrig, skulle kunna äta en tiger eller vad man brukar säga. Pratade med John (ja Bojen) nyss också och fick lite tips från coachen, han säljer som ett djur.. en tiger.


Att ha koll på de små liven.

Nu ska jag sova och tagga (eh..) inför jobbet imorgon 12-21, hur ska detta gå?

jag har föressten glömt att lägga upp 2 plagg som jag fick hem från ellosbeställningen jag gjorde (väntar dock fortfarande på ett skärp som kommer inom snar framtid). jag gillar lixom att ha koll på de nya i garderoben, har jag de lixom på bild i bloggen så har jag också lite mer koll. sen så gillar jag att redigera bilderna :] men det här blir nog sista bilden på ett tag säger plånboken.


2 st tunikor/klänningar. De är dock lite skrynkliga då de hamnade underst i högen med resten av de som skulle fotas (jag har aldrig gillat att vika)



Online, pussel och fika

Nu kom jag nyss hem från stan och fika med Mnh och Jonels, mycket trevligt då vi inte träffats på hela sommaren.

Och jag var faktiskt på intervju på online igår, vågade dock inte skriva det om jag inte skulle fått jobbet (blir man inte anställd på online så är det mer än illa) men jag flaxade med ögonfransarna och har nu blivit erbjuden en anställning där, introduktionen är imorgon 12-21 och sedan på söndag och måndag.

Nu är jag sjukt trött då jag och rebecca satt från 00-04 i natt och byggde pussel, något som för övrigt är mycket mycket roligare än man tror så dissa inte.




Oj jag glömde...



...Kavajen (från h&m)


Dagens köp.



Dagens köp; En svart finstickad kofta/poncho och ett grått linne med knappar



Shop til u drop?

Nu kom jag nyss hem från stan (ja, igen), lunchade med pappa innan han skulle jobba, sedan shoppade jag lite till. Det är en skön känsla att ha pengar och att kunna köpa det ma vill ha men jag tycker samtidigt att det är skrämmande, jag blir blind och köper allt i min väg, näe okej men i alla fall nästan. Jag blev till och med tvungen att ringa till Rebecca och berätta att jag hade blivit galen för att få höra migsjälv säga det högt.

Avslutningsvis kom David och Fredrik och hämtade upp mig och så drog vi till mcd för att fetta på oss.


I löve him!



Jag och Fredrik var faktiskt uppe med tuppen (nästan) för att hinna springa lite på stan innan mitt möte, jag köpte en ziphood (Red label) och ett linne (Gina tricot), jeansen (Koola Anna) fick jag av honom, yeees I löve him!



Chitchat, Jobb och Skräckfilm

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte skrev att jag skulle på möte med jobbet idag (då folk hade försökt använda min blogg som infosida)

Från detta kom jag nyss hem, vi åt middag på Café Göteborg och chitchatade om blondinbella och hennes vilda värld. Det delades ut diplom och stipendier också, jag fick inte stipendiet (även fast jag lyckats och jobbat bäst enligt länsförsäkringar) men jag fick en liten walkingonwater börs. Känns lite konstigt att det var sista gången med jobbet, hoppas vi träffas ändå.

Och Tack för igår! Jag, Fredrik, David, Petter och Mathilda hyrde skräckfilm på hemmakväll för att sedan låta adrenalinet flöda till Rec och Blackout.


Paraplyer och dyngsurhet.

Tack för igår!

Förut tyckte jag att paraplyer var överflödiga och att man ändå blev blöt hur man än bar sig åt i detta underbara svenska sommarväder - nu har jag tänkt om. Hade jag inte lånat Fahléns paraply idag när de bar av mot bussen hade jag varit mer än dyngsur just nu.

Alla åker iväg när skolan börjar, snart är det bara jag kvar i umeået, Detta medför dock en positiv sak - avskedsfika/häng/galej i övrigt, detta gillar vi mycket. Senaste var Sofias som åkte till Frankrike för någon vecka sedan, Anton som flyttar till Stockholm (de fikat missade jag dock, har tyvärr ingen bra ursäkt till detta) och Sigrids som nog tar plats inom kort (det kommer göra lite ont i bröstet när hon far no doubt) och så har vi även Andés som äger rum idag. herregud I'll be there.


Får se vad kvällen bjuder på.

Känns som att jag suttit vid datorn hela dagarna och kvällarna denhär veckan, helt ensam utan vänner och liv, ikväll blir det förhoppningsvis något lite mer lajbans, vi får se vad kvällen bjuder på.


Sugen på örhängen?

Jag fick ett Armband med posten idag och helt utan vidare anledning hade säljaren skickat med ett par matchande örhängen, Jag har så mycket örhängen redan så jag funderar på att göra en bloggtävling (sånna är ju så roliga ;D) och slumpa ut dom till någon bättre behövande, håll utkik!


Nya dryga Yes






Nu är jag arg.

Fan nu är jag förbannad.

Jag vet att jag är lite av en dramaqueen (ångrar direkt att jag erkände detta då jag kommer att få det daskat i ansiktet när jag minst anar och jag kommer då att bli ännu mer förbannad) men vissa gånger har man rätt att bli sur också och det är jag nu, jag vill bara klargöra några saker
  1. Att vara tjej är underbart och om jag vore kille skulle jag ta mitt liv i hopp om att få bli en i nästa liv
  2. På Carlshöjd har vi inget eget språk
  3. Alltid stavas alltid med 2 L
okej trean hade inget med saken att göra, ville bara poängtera detta.


Visste ni inte?

Jag och Rebecca var på stan idag igen, kollade på mer glasögon och la undan ett par, aldrig att jag i min vildaste fantasi skulle gissa att glasögon var så dyra. Vi shoppade på apoteket också, japp ni hörde rätt, visste ni inte att det är det nya innestället? med varsin kundkorg strosade vi bland hyllorna med värkmedicin, vitaminbrus och tandkräm och kom hem med lite smått och gott.

Jag saknar Fredrik också han jobbar, Jag sov i och för sig där i natt men det blir lixom inte samma sak när han åker och jobbar kl 7 på morgonen och endast kan gosa en liten stund på lunchen :/


Middag med Fahlén family.

Nu ska jag iväg snart, äta middag med familjen Fahlén, i alla fall en del av de och tänkte passa på att visa tröjan jag fick av frida när jag fyllde år (visserligen köpte jag den själv). det är en kissemiss. den och skärpet och svarta bomullsleggings får utgöra min så kallade outfit när vi ska ut på stan.




En dålig affär.

Man måste göra dåliga affärer ibland också, jag brukar oftast göra kap men vissa saker som denhär jeansjackan till exempel var ingen hit. Den är snygg precis den färgen jag ville ha och lagomt sliten, men den är alldeles för stor för mig, att man kan uppskatta sin egen storlek så fel. den kostade 130 kr och åker direkt ut på tradera igen, "kanske chic på någon annan"




Onödiga livsnödvändigheter..



Jag och Rebecca var på stan idag, hon hade en lista med saker hon skulle ha och göra, Jag hade inte tänkt mig nåt men som vanligt så blev det en del onödiga livsnödvändigheter som i folkmun brukar kallas för krafs. Vi kollade på glasögon åt Rebecca också - Jag är avundsjuk.

  1. Allmänt skön t-shirt från Carlings, kassörskan missade priset på 50 spänn så jag fick mig ett klipp.
  2. H&M's egna shinespray, Jag är riktigt svag för glansigt hår.
  3. Nagelborttagning för sånna mesar som inte klarar av att bomullen knakar mot nageln när det slitna lacket ska bort, jag erkänner, jag är en av dom.
  4. Ny mascara MaxFactor 2000 calorie
  5. Och till sist den billigaste saltvattensprayen på marknaden, luktade dock godast.

Mama mia, vilken man!

Ikväll såg jag och Rebecca Mama mia på bio, den var bra man blev helt tagen av musiken och började gilla Abba sjukt mycket precis efter. Nu ska jag ladda hem soundtracket och sen sova, en grej bara som var konstigt, "men hallå James Bond vad gör du?" - satan vilken vacker man.


Andy Mckee - Africa



Jag klickade runt på
Youtube och hittade denna - helt stört, sådär ska man inte kunna göra med en gitarr, den låten är inte den värsta, valde den då jag älskar låten och för att han gör den sjukt bra! kolla killens andra videor, han är störd.



Älskade armband

Jag är så glad idag, Fredrik ringde och väckte mig när han hade lunch idag och var så lycklig över att han hittat arbmbandet!

Fredrik fick ett armband av mig i julklapp tror jag, om jag inte minns fel. enda sen han fick det har han haft på sig det och han tyckte om det jättemycket vilket boostade mig otroligt mycket, han hade ju fått det av mig. Sen för några månader sedan tappade han bort det när han jobbade och både han och jag var rätt olyckliga jag älskade ju tanken av att han älskade armbandet han fick av just mig. här började tjatet om att han skulle köpa en ny då han tyckte om det så mycket och varje gång vi gått förbi skyltfönster med armband i har jag muttrat för migsjälv när han velat köpa ett. Det skulle ju inte bli samma sak som det han hade fått av mig. Idag hade han tydligen hittat armbandet i någon typ av ficka och både min och hans dag blev räddade.


Livet på en fucking Pinne

Nu är vi hemma från Storsjöyran igen, jag hade askul och är rätt nöjd. fast det som gjorde perfektionen var nog att vi hade bilen, och de som satt i den.

Våran hyrda lilla Golf fick ta oss från Umeå till Östersund och tillbaka och under resans gång har vi lärt oss att:
  • Vi bor i västerbotten
  • Alla killar har inte smakat på sin sperma (tror dock att detta är lögn)
  • Johan är riktigt jävla kåt.
  • Rebecca har lokalsinne som en igelkott (dock på god väg att bli en soptunna)
  • Sjunga Maggans 17 år utantill
  • Rebeca har visat sin ena nipple för hela campet utan hennes vetskap
  • Att skatten finns där broarna möts.
  • nästa gång ta med fler skivor
  • Rebeca och Kristoffer nog inte ska sitta bredvid varandra nästa bilsemester.
  • och att vi nog alla skulle bli tvugna att ha sex med varandra om vi skulle bo i bilen för alltid, vissa av oss tillkänna gav till och med att de nog skulle bli tvugna att byta sexuell läggning
... Listan kan göras oändligt mycket längre då man hinner med en hel del under 60 långa mil.

Av själva Östersundsvistelsen finns inget att klaga på, kanske vädret den sista dagen eller att luftmadrassen pös, eller kanske bajamajorna, och den steninga marken, och alla brudar som skulle dräpas och brännas på bål, haha näe ja ba skoja, livet var på en pinne och jag längtar tills nästa sommar.