ZooTour

ikväll blir det Mange och Zootour! och halloweenpartaj imorron, jag saknar Fredrik men jag ska nog sova där inatt, även fast han jobbar. Min mamma är purken på mig (som vanligt) jag tycker att jag har tur när hon inte är sur på mig- ska det vara så?
image393

Luciatåg

image405igår var första mötet för de uttagna tärnorna till Lions luciatåg dvs jag och 6 st andra. många sökte - JAG fick va med! Igår utsågs också Lucia, det var hur hypat somhelst och alla satt som på nålar i väntrummet. Vem som blev Lucia -the one- i Umeå 2007 är fortfarande hemligt men jag kan lova att tåget kommer att bli toppen! första sångträningen är på Torsdag, wish me luck!



image393

Charm"fucking"troll!



Fredrik, känn pressen! för en sekund älskade jag denhär 6åringen mer än någon annan, damn he's cute!

image393

fodralklänningen!

äntligen har jag tagit bilder på klänningen! den omtalade feta för ynka 2 kr!! vart är världen påväg lixom?! frakten kostade i och för sig 20 kr men det var fortfarande dn billigaste klänningen jag någonsin köpt, på bilden ser den lite skrynklig ut men annars är den rätt tajt- skål!
image417
ny kategori också chekka!
image393

Jag skulle ha tänt på löpelden!

Jag vaknade 06.30 idag och fick en fet utskällning för att jag ställt klockan på alldeles för tidigt (som vanligt) skam över mig -tydligen, han började ju också 08.20 bussen skulle gå 8.. jag gillar bara inte att stressa!!

Innan datakunskapsprovet idag var jag så nervös att jag bet av alla mina naglar (hoppas ni antecknar!) nu är dom korta och fula, men provet gick bra! kanske är det bara bra att de är av nu istället för att jag skulle gnagt av dem på matteprovet imorron..

och sist och minst så var jag och Zootour-biljettern/tatueringen idag, helt sick- jag har en plan. peace
image400
image393


Through Your Eyes



Nina Kinert
image393

skooor!

justja jag glömde, jag fick 7 par skor av min mormor igår! hennes gamla vintage flammor, mest stl. 36 och vissa 37  men jag kunde ha alla :} hon hade fler men jag plockade de jag ville ha. de bruna stövlarna är nya favoriterna eftersom att de andra var mest pumps och jag är ingen hejjare på pumps.:]
image398

image393

Det var inte igår!

hejje! satan va förslappad jag har blivit!

helgen var iallafall okej. Fredagen höll måttet och var nästintill råtrevlig (häftig färg). jag får pengar imorron så livet leker fast jag håller på och jobbar på några kap på tradera så alltförmkt pengar lär inte bli kvar. Jag har börjat fundera lite på julklappar också, både till andra och till mig, till Rebecca har jag en liten aning om vad jag ska köpa måste bara få tag på den/det och jag vet inte vart jag ska börja leta ens, Frida har jag ingen aning om vad hon vill ha och Sigrids är så gott som klar, Ebba är nåt att bita i också, tur att det är ett tag kvar.

idag/ikväll:
  • Godis
  • trätekniksuppsats
  • städa
  • kanske träna
  • Rebecca
  • måla naglarna
  • Fredrik
  • plugga matte
image393

Måndag 15 Oktober

nu kliar det igen, det kanske är för att jag tänker på det- hoppas inte! hoppas lössen är döda, det borde dom vara!

BT'fucking'W - innan jag glömmer det så finns KLASSFILMEN aka 'CH9B07' tillgänglig för priviligierade säg ba till!!!

idag var det slappt att gå i skolan, trots skitigt hår och skitiga naglar och fel tröja, så kändes inte livet alltför hårt när vi imorse hängde på Hedlunda och sydde (försökte - gjorde fel - försökte igen) manschetter.
jag hade planerat att fara på Iksu o träna men jag kände mig helt imba och pallade inte. Falukorv och makaroner, matteläxa och boston tea party är väl det som väntar.. :)
Och ja! PeterW, fika anytime ;D

image393

Kör Mozilla!

jag har för länge sedan insett att bloggen ser förjävlig ut i Explorer. om någon av er därute använder sig av explorer (stenåldern?) så förstår jag inte hur ni pallar. färgerna och hela layouten är fuckad!! Jag har ingen som helst aning om hur jag ska fixa det så jag har inte ens försökt.

ska ni läsa Rebeza.blogg.se så göre för guds (och er egen) skull i Mozilla!! inget annat! bloggen är anpassad för Mozilla fucking firefox punkt.!



Bloggen i Explorer Bloggen i Firefox

image393

Damn i'm good!

image395Igår såg jag sista avsnittet av skins. vad ska jag nu mätta min hunger med?! - mat skulle man ju kunna tänka sig, men icket! jag har gått upp 1 kg på ungefär en vecka! men påtal om så kom jag nyss hem från iksu, och är alldeles mör i hela kroppen = duktig!

Jag tog mig en sovmorgon idag till 10.08 och det slutade med att jag bara hade 10 minuter dagisengelska på hela dagen, slappt!
btw, 27/27 på provet, damn i'm good!
image393

It'll be alright

image394

Luspojk!

helgen blev inte riktigt som jag hoppats. Det var tänkt att jag skulle till Sunni på 'tjejmiddag' i Lördags men istället slutade det med chips och dip och hyrfilm + en underbaaaour Freedie.

i lördags på morgonen tyckte jag att det kliade sjukt i mitt hår och bad mamma kolla, sjäälvklart hittade hon luusar (fifan) 3 st, en fullvuxen som var sjukt stor och fortfarande rörde på sig det var det vidrigaste. Så vi drog apoteket och sedan grubbe, jag kollade igenom Fredriks kalufs och gav upp efter att ha hittat ett antal äggskal (jag skulle ha förtärt migsjälv om jag hittat nåt levande). lusfuckingmedlet skulle verka i håret i 12 timmar så kl 3 natten till Söndag sköljde vi ur skiten (spriten) ur håret och blev lusfria (hoppas vih) nästa omgång nästa helg. puss min luspojk!

image393

2 månader idag älskling!

image392

Spindelmannenglass

baby jag saknar dig redan

Jag och Fredrik åt middag hos min pappa igår, jag var lite nervös för att ha Fredrik och pappa på samma ställe men helt sjukt - de kände massor med samma människor och när vi skulle fara fick jag nästan slita dom ifrån varann.

igår chillade jag Linus och Fredrik film, eller det var iallafall meningen, men de ville bara se mörka filmer (filmer med mörka färger som man ofta måste tänka på när man ser) usch!

Sen blev det finmiddag hos Fredrik innan jag tog bussen hem för att slöse lilla melodifestivalen (btw <3 melodi nr 10!) och när jag kom hem hade jag äntligen fått skjortan från tradera *kornblå lång och med 3kvartsarm*
   15 pengar var den värd.
image391

image323