Vad hände?!

Väntavänta, jag fick just på mig mina svarta/gråa skinnyjeans som jag blängt på skitlänge. Efter att ha klagat på att mina andra svarta jeans har gått ut sig så mycket tänkte jag att det kan ju va värt ett försök - OCH TAMMEFAN! sitt ju som en smäck!


Snusk på Online.

Det var mycket snusk på online ikväll, folk sålde sex, försökte sälja fittbindande patenterade ämnen, och tyckte att man blev kåt av ingefära. för ett tag glömde jag helt att jag jobbade som telefonförsäljare.


Weekday.


Bodde i denna i helgen, handlad på tradera för runt hundringen. Svart t-shirt klänning från Weekday. ja tack.



Gårdagen.

Gårdagen började med en tripp till tre kronor med favoriten, någon som inte var helt hundra..

Hur som helst så var det middag hemma hos
Mnh igår i glada vänners sällskap. Jag fick agera lite make up artist, alltid lika trevligt, Oskar kom dit och allt gick som planerat till senare på kvällen, kan inte riktgit säga att jag är nöjd med hur den slutade.

 Tackar och bockar föressten för fredag, det var inte fy skam ;D Känns dock skönt att hela open-hypen är över nu, kan det lixom bli vardag snart?!

Färgade föressten håret i fredags..



I know that I've got issues, but you're pretty messed up too..





Make up efter bild.

Idag skulle vi sminka efter bild på mejken. Jag har haft assvårt att hitta bild men tillslut blev det den första jag hittade. en klassisk make med röda läppar, mycket skimmer (syns dock inte på bilden), förstärkt globlinje, eyeliner och Mörka bryn ;)

Önskar jag hade haft bilden jag gick efter att visa er. Med en liten egen twist så blev jag faktiskt rätt nöjd :D Alexandra (på bilden) gick dock lös med massa våriga skuggor på mig, lila och guld och lolaläppar. såg ut som en docka när det var klart, bilder kommer...




Hälsa Petter.

Jag insåg just en sak. Nu ska jag göra te och plugga. PLUGGA, för första gången sedan jag började skolan förra året. Det känns nästan lite spännande!

Ska föressten vara barnvakt imorron till någon som säkert inte ens kommer att vara hemma så om någon känner för något typ av mys på sehå med mig så äre bara att slå en pling. Ni andra får ha så kul på open, Hälsa Petter att han är awsome.


..och justja!

Och så köpte jag ju en t-shirt också!




Svarta croco fegheels.

Usch vad jag är trött och less på allt.

Var på skolan idag, försöker intala migs jälv att jag är frisk nog innan jag växer fast i min säng, detta var dock nästan helt meningslöst då vi hade arbetspass att förlägga hur vi ville, majoriteten for hem.

Det blev sedan promenad till stan för att möta Oskar som fick hjälpa mig att fördriva tid tills jag skulle käka med far min på Lobbyn. alltid lika trevligt.

Annars har jag köpt skor idag. Bianco har ju någon typ av utförsäljning av skor i flotts gamla lokaler så jag haffade ett par svarta croco fegheels för 100 spänn och en scarf för 50. kapet!

usch vad jag flänger, var ju klubbkväll på både gina och Make up store också ikväll så det blev väl lite halvdyrt innan jag kom hem (vägrar förövrigt försöka ta en meningslös bild på rouget jag köpte, blir ändå bara fucked upp,
eller hur?)




Serious countdown.





Meningslöst.

Fan va jag är deppad, allt känns såjävla meningslöst, då menar jag allt. 
MEEEENINGSLÖÖÖÖST!


Sigrid 20 år!!

Tack för igår peeps!

Efter en shoppingrunda på stan med inhandlande av mat och diverse porriga presenter blev det tillslut födelsedagsmiddag för Sigrid på Grisbacka - ja grisbacka i lördags. Jag hade sjukt kul och det känns som att vi träffas alldeles för lite. så ska det ju inte vara "Rebec(c)a-CH and the sidekicks" 4-ever. och Sigrid jag trodde aldrig att du skulle bli så gammal. tack för kvällen! (finns btw fler bilder/filmer att tillgå)









Handy buki.

Fick föressten hem min handy buki idag som jag köpt via tradera, tänkte bäställa via skolan först då vi får rabatt men när denna landade på 133 spänn kändes det lite bättre, tror att den går för 400+ på åhlens.




Pepparkaka - ja tack.

Ikväll var vi riktigt mogna, vi käkade middag hos Oskar Nilsson och toppade med te och alfapet och jag vann såklart (eller jag borde ha vunnit!)

Imorgon blir det till att vara frisk, jag och Rebecca (som förövrigt lär va riktigt bakis med tanke på hennes skick då jag träffade henne ikväll) ska på stan och fixa en massa till middagen imorrgonkväll då vi ska fira Sigrid, handla mat + efterrätt, köpa presenten och så vidare, det blir lajbans.. om jag får upp henne ;D

Träffade föressten Mirran på väg till bussen ikväll också, hon har ju kommit hem från thaai nu, och shit vad jag är avis, brun som en pepparkaka, ja tack!


...Sofia hade ögoninfektion.

Den här veckan har jag praktiskt taget bott i min säng, vilket i och för sig inte varit fy skam då det har varit skönt, fast jag hatar att vara sjuk. man känner sig så liten och hjälplös.

Taggar dock lördag och hoppas att jag hinner bli frisk, mycket som ska göras innan dock, tur att jag har min klippa, honeybun, hoppas du håller dig frisk och att jag frisknar.

Kan inte riktigt få in i skallen att Sigrid fyller 20! jag minns när hon var 15 och jag 13 och vi firade nyår tillsammans. Jag var väl egentligen med Helga och Anna men Sofia hade ögoninfektion så Sigrid fick fira med "lillasyster oc hennes kompisar" kanske inte så dumt endå siggi ;D grattis i förskott i alla fall.


Dagens insikt.

Jag ser lite ut som en transa på min visningsbild, den måste nog bytas.


Och när ska jag bli frisk?

jag är så sjuk att jag till och med börjat se the hills. då skulle jag vilja påstå att det gått för långt.


Fuck-Fuck-Fuck

Det är jättevårigt väder ute med 5 grader och strålande sol, jag hade bara haft en lektion idag och sedan jobbat och ätigt middag med Rebecca på stan. Hela dagen var planerad och skulle bli så bra förutom att jag vaknar - helt oförberedd på mitt öde och kan inte svälja, och när jag väl lyckas ångrar jag det å det grövsta då det känns som att svälja en glaskula med taggar.

Kul, jag pallar verkligen inte att vara sjuk, blir att införskaffa någon typ av röd solhatt innan det går förlångt och halsa den.


Paraplyer och sånt.

Idag har jag jobbat, känns inte lika jobbigt som det brukar och så får vi hoppas att det förblir ett tag. Och nu sitter jag och dunkar "stay the night" med Alcazar som jag har blivit helt oprovocerat galen i - lite pinsamt kanske.

Igår var jag med Oskar vi såg tila tequila och hade värsta fotokrusen, om man utvärderar mig var jag nog sjukt dålig men jag tycker att jag var bra, det kan nog stylistbrudarna också hålla med om då mina bilder med skolans systemis brukar bli allt annat än dugliga.

Sen väljer jag nog att ta på mig all credd för bilden nedan då jag fixade iordning allt som har med paraplyer och blixtar att göra och absolut inte bara tryckte på knappen - nej nej.




Censur.



Jag hade på mig min leopardjacka igår som jag sydde på design. Den har varit borta jättelänge och jag har saknat den. Jag tror att jag fått fetare armar eller nåt då resåren sitter sjukt tight, det blir att sprätta och göra om.



Urban dictionary.

Rebeca - The most intelligent and stunning girl on the planet.

Guy1: Hey man y'know Rebeca?

Guy2: What, that girl who you don't have a chance with?

Guy1: Yeah im going out with her now!

Guy2: Bastard.

(tack för boosten Urban)

Helg, tack!

Nu sitter vi i en av de minsta salarna på den här sidan k-korridorerna, 16 pers med 16 datorer, kablar överallt och värmen är påtaglig as fuck, mitt huvud dunkar och jag vill bara ha helg. NU!

Det blir film snart, skönt.
 

Sköldpaddsporr!



Han tar verkligen i, och kolla lillsnoppen! hahahha!

tack honey!



Fucking svin.

Jobbigaste dagen i världshistorien då jag inte gått heldag på skolan sedan innan lovet, usch!

Hårstylingen som alltid är lika uppskattad.. eller?! gick väl som vanligt... Det skulle övas svinryggar inför det prov vi har nästa vecka, praktiskt prov på flottigt hår med kluvna toppar - Fan Marita klipp dig och skaffa dig ett jobb det säger jag då bara!. hur som helst blev uppsättningen lite mer okej än
förra gången som var kaos.

Nu ska jag nog laga pannkaka, det kändes aktuellt!




För jag har färgat håret..





Ni vågar, jag lovar!

Åh David min vän, nu ska han äntligen få sitt inlägg som han tjatat om med bara bra grejjer om hur bra han är! Så alla brudar där ute (95or och uppåt) Ni ska veta att David han är jättelång - fast det är nog för att kompensera sin lilla penis, fast förutom det är han awsome - när han inte förväxlar bajs med choklad då.. Oj justja bra saker var det ja!

Äh skämt och sido David är nästan alltid snäll med mig, när han inte sparkas och dissar mitt hår. Han är nästan världens charmigaste med glimten i ögat!

För övriga frågor eller om ni vill boka en träff med David kan ni mejla mig på [email protected]. Ni vågar, jag lovar! han är inte kräsen ;D

Puss David!


Jag är fan pinsam.

Jag satt nyss och surfade på youtube då jag ramlade över en video med en bakgrundslåt som jag kände igen men inte riktigt kunde placera, chockerar sedan mig själv då jag kunde texten då den började sjungas.

Shit tänkte jag vilket jävla minne jag har! men när låten började närma sig refräng med mig helt oskyldigt fortfarande nynnandes på texten insåg jag snabbt att jag nog inte borde kunna den där låten.

Dildon sven
känns som en låt som naturligt borde falla i glömska
- jag är fan pinsam.


You got growin up to do.

Happ, det var det lovet vi aldrig får tillbaka.

Gud det var så jobbigt att jobba, satt med den mest okarismatiska person jag någonsin stött på och det gjorde inte mig mer taggad precis.

Nu har jag kokat ihop den fetaste fruktsalladen, varför äter man inte sånt oftare?! Sist jag käkade fruktsallad var nog hemma hos
Maria för säkert ett år sedan, tack för helgen föressten.


Ny T-shirt!





Make me up.

Idag fick jag hem mina efterlängtade grejor från tradera. Införskaffade en bare minerals maximum coverage face - brush för 70 SEK, En tri brow color - 134 SEK och en multitasking produkt från bare minerals - well rested för 189 SEK, iöverlag sjukt nöjd!




:)





Flängt av rang!

Idag har jag flängt av rang!

Pappa ringde mig 2 minuter i 11 i morse (ja det räknas som i morse) och sa att han var hos mig på 2 min, get dressed lixom! Jag hasade ur sängen, drog på mig jeans och en sliten t-shirt och i gårdagens då relativt fräscha make grabbade jag väskan och for.

Vi käkade lunch på lobbyn och efter det mötte jag upp Oskar och Oskar
(I know, disturbing)
som käkade pizza. vi kikade skor åt de småfotade pöjkarna sen var det dags för fika med John. Det blev tillslut häng på Waynes i typ 5 timmar.

Planen var därefter pizza med grubbe och det enda jag kunde tänka på var att få duscha men jag beslutade mig hastigt för att "helvette så snygg jag är - ofta jag behöver duscha?!" och hoppade på en nedspydd umedalenbuss tillsammans med Tor.

kvällen spenderades framför tv med slitna pojkar på kungsgårdsvägen och nu är jag dötrött. verkligen dötrött!


Utflugna från Umeået.

Jag vet att det jag gör bara tar mig till ruta 1 igen, men im a big girl, jag gör som jag vill, eller hur?

Det är lov alltså, jag fattar ingenting, vad ska jag fylla ut dessa dagar med?! vara uppe till 4 och sova till 3 håller ju inte i längden (alltså inte för att jag gjorde det igår eller nåt). Sen är Frida i fjällen, Sigrid verkar vara sjuk och jag vet inte Rebecca börjar väl jobba som vanligt folk vilken dag som helst. resten har antingen planer eller är utflugna från umeået sedan många dagar bakåt. Näe blir att ta sig i den välkända kragen och styra upp nåt lajbans. happy sportlov!


Salty lips telling lies.





Rebeca vet du vad...

"...hon hade målat en bild med dig och mig och ett hjärta, sedan frågade hon var du var"