In a good way!

Nu har jag äntligen fått hem klänningen jag köpte förra veckan! den är jättefin, jag var skeptiskt till storleken då den var 38 men på en size 4 (dvs mig) så satt 38an från hm helt okej endå, fodral ska ju va fodral men vi behöver ju inte framhäva vecken så att till och med blinda kan se dom  ;D så jag skulle säga att storleken passade perfekt!


Jag älskar dragkedjan, hela klänningen är väldigt "posh spice"  från 90-talet -
in a good way ofc.



Kalla mig rasist eller vad ni vill..

Jag läste i metro idag om någon typ av sportslöja för muslimska kvinnor - kalla mig rasist eller vad ni vill, jag tänker inte uttala mig nå länge om det, men det tycker jag var löjligt.


Velvet - Take my body close



Jag har blivit pinsamt galen i denhär låten, oftast brukar jag totaldissa låtar som spelas sönder och samman på radio men den här har något speciellt, den får mig att vilja hoppa och dansa och vara vild och ha tillbaka sommaren.



Städlisa

Nu har jag städat! oftast när jag säger att jag ska göra det så blir det bara att jag galgar nå kläder eller plockar undan lite men idag gjorde jag det på riktigt, slet tillockmed upp dynorna på soffan för att damsuga emellan - det skulle jag inte ha gjort.

sen har jag damsugat och vädrat så nu är det superfräscht, bara garderoben kvar sen är det fritt fram för alla som vill att hälsa på :]


Mitt minne är då inte 8 GB

Jag och Fredrik har letat oss galna på ett fickminne 8 gb som jag helt utan min egen vetskap slarvat bort, vi har behövt dethär minnet ack så många gånger och blivit så sura på varann över det, vi har vetat ungefär var minnet kan ha varit - på höjden av skrivbordet och vi har finkammat hela bänken och den har inte varit där.

Nu var den där.


Babyboi..



Nu fick jag värsta Fredriksuget, saknar dig honey.



Patrik 1,5 och Mirrors

Det blev en lugn helg med Patrik 1,5 och Mirrors.

Ikväll blev jag John och Adam satta på ett nytt projekt på online som testapor, helårsprenumeration på en biltidning 26 nummer för 895 kr, jag sålde 1 på två timmar och killarna gjorde inte heller bättre ifrån sig (provotionen låg dock på 60 spänn), sen blev det vitalbarry som gick desto bättre. Fick ändå en liten selfesteem-boost av att dom satte mig på något sånt.

Imorgon är jag ledig som vanligt så då ska jag nog ge mig på en storstädning av mitt rum och skicka lite paket för att sedan fara med Christian till handledarkursen för övningskörningen, jag har hört att den är dryg som satan så jag gruvar lite, skönt dock att få det gjort!


Klubbkväll.

Det var jättemysigt och jag ser fram emot fler klubbkvällar på Make Up Store av samma kaliber, blev dock inte inhandlat lika mycket som jag trott men jag kompliterade mitt penselbälte med en puderborste och så unnade jag mig ett lipgloss på stick.




I guess I can do it all!

Jag kommer att få magsår inom en snar framtid det är jag övertygad om. Jag vill hinna med så mycket på så kort tid som möjligt! som ikväll tillexempel;

först ska jag gå i skola okej det är ganska basic, det är prio 1, någonting man ska men sedan kommer vi till de andra grejjerna, jag for hem efter skolan för att vända i dörren då vi skulle på Olles och käka, nästan efter att precis ha svalt sista tuggan skulle jag träffa Emma på stan (17.30) innan affärerna stängde för att köpa "paketet" till Ingela (hoppas hon inte läser det här) sen skulle Emma iväg med sin mamma (17.45) så jag spenderade min tid till att kika på lite inflyttningspresenter till Rebecca (helvette vad taggad jag är) för att sedan rusa iväg till max på E4an för att träffa Frida och Erik som satt och käkade, sen fick vi skjuts av Erik till make up store för klubbkväll (19.45), där blev det inte heller en lugn stund, det skulle shopas och med en otålig Rebecca i bakhuvudet och på parkeringen på kajen så skyndade jag mig ned dit efter att ha satt gränsen vid en timma på Make Up Store. Vi tog volvon till Strömpilen där det var shoppingkväll (20.08), där blev vi gåendes en hel del ut och in på samma ställen tills vi äntligen for hem (22.00) och jag är helt slut!

sådana här beteénden känns så typiskt mig såhär i efterhand. Ingen, inte heller jag hade blivit förvånad om jag idag även klämt in ett jobbpass på online och en fika med pappa på schemat. Hur gör du?! - I guess I can do it all!


Damn im good!

Jag kom nyss hem från Rebecca, vi har sett Made of honor den var skitmysig verkligen, har försökt få Fredrik att se den X antal gånger men han har inte varit så sugen.

Innan filmen färgade jag Rebeccas hår, en Pernilla Wahlgren-nyans som blev toppen! det är första gången jag färgar på någon som inte är mig själv och det enda jag har att säga är - damn im good!


.





Umeå in my.

Med risk för att få arga blickar och folk som dissar totalt så måste jag endå få utlåta;

Jag och min frisör pratade om Umeå när jag var och klippte mig sist, Det började med att vi pratade om att salongen skulle byta lokal och koncept och jag har varit i extas enda sedan han berättade om det första gången, det blir nytänkande med mer möjligheter och ett fett ekologiskt sortiment och jag taggar men åter till saken,

Vi båda var överens om att Umeå är en tacksam stad att starta upp nya projekt i, staden är lixom på tå, den sover inte. Jag tycker att alla klagar så väldigt på Umeå, jag tycker att staden är toppen, det händer alltid mycket, vi expanderar (kanske inte går så fort) faktiskt kolla bara på planerna nedanför sjukhuset där stationen för botniabanan ska ligga, det kommer att bli feta grejen, för att inte tala om hela kulturstads-grejjen, jag har även fått upp ögonen lite då många i min klass kommer utifrån.

Näe Umeå har allt som jag behöver och lite till pricken över i:et var när nya busstidtabellen för vintern damp ned i brevlådan - jag är sjukt nöjd, detta betyder dock inte att jag kommer att bo här hela livet (fast det vet jag ju i och för sig inte) men jag tycker faktiskt att de som har mage att klaga borde knipa.


Weekday tee.

Igår fick jag hem Weekday-tröjan jag så flitigt snackat om, och så provade jag glansdropparna jag (med lite hjälp) köpt, dom var ju toppen precis som dom sagt, och luktar mumma :D




Det blev inte bra alls.

  • Förlåt för att  jag är ouppdaterad, men idag var ingen bra dag, jag klippte mig, det blev inte bra alls och vi har skolfoto imorron som jag helt seriöst överväger att inte fara på pågrund av mitt hår, jag vet jag är töntig men det ser ut som om jag klippt luggen själv och att jag bar mig åt som en 4-åring när jag gjorde det.

    Sen har jag ont i foten sen jag varit hos fotmänniskan så jag kan knappt gå, och den potentiella finnen eller vad fan det är som har täppt igen min ena näsborre hela veckan har inte vikit hädan än.

Det finns den del bra saker från idag också som jag helst inte vill nämna då detta är en dålig dag men; tacos, the dark night, en ny tröja och lunch med Rebecca , borde ändå inte kvalifiseras som Bra-dag-material eller hur?


Mina förväntningar är skyhöga.

Nu ska jag snart till Rebeccas parkering för att sedan till SF och hämta ut våra biljetter, det blir Patrik 1,5 och mina förväntningar är skyhöga.

Imorgon jobbar jag dubbelpass på onlineis men det känns inte allför jobbigt då Frida komemr att vara på utbildning där hela dagen så då kanske jag kan äta lunch med henne. jag är i alla fall sjukt taggad på att hon ska börja jobba med mig, det enda jag hoppas nu är att hennes skepsis ska gå över - det löser sig säkert.





Veligare än veligast.

Tjejorna i min klass är bland de veligaste jag vet, själv kanske jag inte heller är helt bestämd i mina åtaganden men det här är det värsta jag varit med om, vare sig det gäller att välja vilka som vill vara med på fikalistan, hur vi ska lägga upp bloggen eller på vilken resturang vi ska äta så slutar det alltid på samma sätt.

Några av oss toppade laget igår och for och käkade pizza för att sedan fara hem till Annas fina lägenhet på grubbe, där spelade vi spel, pratade och käkade godis, det var längesen jag gjorde något liknande, tack för kvällen.


Astaggade.



Tur att han är i bur...





Vaccinera mera.

Imorgon ska jag ta första sprutan, vaccinera mig mot livmoderhalscancer.

Att vaccinera sig mot saker som cancer är rätt hög prio kan man tycka för hur skulle man känna sig om man fick cancer i livmoderhalsen och att man hade kunnat vaccinera sig men inte gjort det och sen dog man - inte så kul kanske, Det enda som är fittigt är att det kostar 3000 spänn! hör ni 3000 fucking kronor en tusing för varje pruta. Jag kan tycka att det är helt sjukt! vad är det för jävla värld vi lever i där det kostar satan att få bli säker på att man inte får livmoderhalscancer, när fyfan alla har väl samma rätt till det, när det är så pass dyrt att göra detta så blir det ju en klassfråga - vem har egentligen råd?

Näe jag är fan upprörd. Hela sanningen är egentligen att högkostnadsskyddet kickar in så i slutändan ligger priset för en frisk livmoder på ungefär 1800 men det ändrar fortfarande inte de faktum att om ens familj har det lite kämpigt att få ihop det så kanske man får cancer downstairs, hallå politiker?!   the end.


Utvecklingsförstörd.

Usch nu ska jag snart sova, börjar 12.25 imorgon och det mina vänner kan jag faktiskt säga att det är lite tidigt för lilla jag då jag hade tänk mig upp och duscha innan, man blir helt utvecklingsförstörd av mitt slappa schema.

Idag var jag och Karin på Åhléns efter jobbet för att jag skulle köpa kollegieblock (pallar inte 5-ämnesblocket längre, det ryms inte i någon väska och är så tungt! jag har inte ens 5 ämnen denhär perioden så..) och då köpte jag även en jättefin anteckningsbok med björkmönster, riktigt fin, jag vet dock inte vad jag ska ha den till men det är ju ett senare problem.




Nära-Borttappnings-Upplevelse

Jag längtar till nästa make up lektion, har hört att det inte blir någon sådan på fredag då vi ska ha "trendspaning" hela dagen, det lät ju dock ganska intressant det med men jag var så himla sugen på att spackla!

Nu ska jag faktiskt gå och märka mina borstar med en nagelacksprick så att de inte kommer bort, hade ju en nära-borttappnings-upplevelse förra fredagen då en av mina skuggborstar slitit sig men nu skadet bli andra bullar! ni har väl inte missat
stylistbloggen föressten?



Jag drar tydligen spegelposen och Frida kör hårt på brynen.



Sämsta passet någonsin.

Jag kom nyss hem från mitt sämsta pass någonsin på jobbet, grattis.

Igår började jag med yrkesporträttet satt med det i 2 timmar och blev klar, det blev dessutom riktigt bra, kanske inte Mvg men bra blev det i alla fall - damn im good.

Nu längtar jag till Fredag då det är middag med klassen :]


Dagens fynd.

Jag hann en sväng på stan idag också, var meningen att jag skulle köpa kollegieblock men det glömde jag ju såklart helt bort, det tycktes vara det som låg längst underst i högen av allt annat i mitt huvud. tog en sväng till röda korset i alla fall, där hittade jag denna going, 20 kr. Den är i något typ av äkta-siden-material.





Yrkesfuckingporträtt

Imorse pluggade jag lite, sökte fakta för yrkesporträttet, typiskt mig att skjuta upp arbeten så att jag blir stressad i slutet som nu, arbetet ska in på torsdag och inte kommer jag ha någon tid att jobba med det på onsdag heller då jag har bokat in mig på ett dubbelpass på jobbet, fuckfuckfuck.


Jag känner mig helt handikappad

Jag och Fredrik mös hela dagen idag det var toppen! Men sen när jag skulle hem lyckades jag glömma min kalender - inte toppen. Nu har jag ingen aning om hur min vecka ser ut, när jobbar jag? när har jag tid att jobba med yrkesporträttet? var det något viktigt jag skulle komma ihåg? Jag känner mig helt handikappad.

Ikväll visste jag om att jag inte hade något planerat så jag och Rebecca drog till godishuset och köpte godis, jag köpte alldeles för mycket så nu mår jag lite dåligt och det är mycket kvar, vi såg också "hål i väggen" som hade premiär idag på kanal 6, rätt lame då våra svenskar inte är asiater.


Kurerar..

Nu sitter jag och Fredrik och degar, vi ska se wall-e och lägga oss relativt tidigt det känns skönt. Jag kommer ha långhelg nu framöver då jag är ledig måndagar första perioden.

Jag och Josefin hade tänkt hitta på nåt ikväll men jag är lite halvförkyld och jag läste på
hennes blogg att hon inte mådde så bra heller så det kanske var lika bra att vi kurerade ikväll. :)


My ultimate addiciton!

Jag kan bara inte sluta äta dom!, jag hittade dessa underbara småttingar då jag surfat omkring och hamnat på en random hemsida med naturläkemedel och kosttillskott - Gojibär.

När jag var på Ica för att köpa lunch till jobbet i förrgår så var de plötsligt där på en hylla bara helt utan förvarning och jag blev ju såklart tvungen att köpa mig en påse. Gojibären eller superbären som de så fint kallas i en del sammanhang ser ut som röda russin och är fullproppade med vitaminer och mineraler och antioxidanter och spårämnen av alla dess slag och goda är de också!

- jag är fast.


Bas med Make up store

Idag hade vi våran första make up-lektion, vi gjorde bas med produkter från Make up store. Det var kul men jag var rätt nervös när jag skulle köra igång på Frida men allt gick bra, jag blev fin, hon blev fin alla blev vi fina.

Nästa lektion är det dagsmake och jag är jättetaggad! Det enda jag måste göra nu är att skaffa alla nödvändigheter, saknar en riktig foundation och ett puder, är dessutom sugen på ett nytt rouge och kanske en brynskugga, men det får bli på klubbdagen då är det 20% på make up store :)




Du är vad du äter..

Ikväll lyxade jag och Rebecca till det och käkade kinamat direkt då jag kommit hem från jobbet för att sedan färda oss via bron till ön. Frida och sven har ju bosatt sig där nu i en riktigt fin lägenhet i anslutning till Svens pappas hus, dock inte drömläget kanske men satan så fin lägenheten var, de hade lampor (typ stjärnor) i taket i duschen, där skulle jag kunna tänka mig att bo - i duschen alltså. tack för ikväll.


Jag vet vad ni tänker.

En t-shirt till, egentligen har jag köpt en liknande som borde komma med posten inom en snar framtid men den här hann slinka förbi i ögonvrån på hm också så..





Nu syns det till och med

1orna fick sina datorer idag, jag fick min dator idag så nu syns det till och med att jag går 1an, med en dator i armarna (världens dummaste väska)

Idag har jag annars jobbat, och jag är helt slut, Det var kallt på jobbet och gick allt annat än bra att sälja fyhuvva. och nu är jag hungrig jag vill ba ätaaaa.


Jag myser ett tag till.

Nu har jag varit ute igen, nu börjar jag känna att det inte riktigt mättar när man köper nya kläder. eller mättar kanske var fel att säga men det blir itne lika speciellt som när man vänder på kronorna för att få köpa dendär tröjan eller whaevah. Fast det är ju inte så att jag slösar heller (eller kanske lite) eller jag vill i alla fall inte riktigt inse det.. än. Jag myser ett tag till.


Ett baslinne, en skjorta och en Tisha. (och en kofta från tidigare inlägg)



Det kliar i fingrarna!

Idag hade jag endast en lektion - Spa.

Jag är så sjukt taggad på att börja jobba/lära praktiskt! Vi hade genomgång på frans+brynfärgning samt plock av dessa idag men eftersom att vi hade en teoretisk redovisning så hann vi inte börja jobba på varann, jag taggar!

Sen åt jag lunch på skolan för att komma försent till mitt pass på online, det gjorde inte så mycket då det gick rätt bra att jobba men det var lite orutti av mig att inte veta när passet började riktigt - jag erkänner.

Sen efter jobbet struttade jag lite på stan och impulsshopade, det har blivit riktigt mycket sånt sen jag började jobba -sjukt skönt, bilder kommer.


Oftakofta.

Jag köpte en kofta idag, jag är dock lite osäker på färgen, egentligen är den grå men ser lite blå ut på bilden, kanske ska byta den.





Nu har jag googlat skitlänge.

Jag börjar känna mig smått stressad, vi har fått en uppgift på hantverksorienteringen där vi ska skriva ett yrkesporträtt. Jag hade valt att skriva om han Teddy Rydberg från "snygg naken" på kanal 5 ni vet? Så nu har jag googlat skitlänge men endast hittat massa skräp, bara massa flashbackforum och blogginlägg där dom skriver om hur kass och äcklig han är, så nu måste jag hitta en annan att skriva om ÅH!"

Fast jag vann en biobiljett på jobbet igår, sålde flest AOM efter pausen, 37 st totalt, Jag äger.



Åren borde gå fortare.

Vi hade det så sjukt mysig igår, lång fonduemiddag för att inte tala om badtunnan, det var amazing, baby jag vill fira årsdagar oftare.

Eminem - Superman.

Julafton och svarta naglar.

Idag var det Julafton i K6, näe inte riktigt men nästan

Vi fick nämligen våra applikatoerer/penslar/borstar idag!! herregud, jag vågar knappt ta ur de ur skyddsplasterna nu i början. Jag längtar tills vi får börja använda de och lära oss, framförallt lära oss.

bilden är på de saker vi fick idag (kommer även till ett bälte att förvara borstarna i som knäpps runt midjan) Eller vi får dom inte riktigt, 700 spänn är det vi pungar ut för allt detta, för vissa kan det tyckas mycket men jag har hört rykten om att kabukiborsten (den lilla borsten längst till höger) kostar närmare 350 spänn.


Vi hade också manikyr idag, där vi lärde oss en enkel grundlig skönhetsmanikyr. För bilder eller annat trevligt checka
Stylistmedspa-bloggen det är klassens blogg.


.



Ett år har gått så fort, Jag skulle kunna säga att jag är lika kär i honom nu som jag var i början men det hade varit en lögn, jag var sjukt osäker på hela grejen at first, då tyckte jag tillochmed att han var lite konstig, men ödet, gud och pojken i fråga ville alla att vi skulle bli tillsammans, och vem är jag att ifrågasätta dessa 3 högt uppsatta? jag är dessutom glad att det inte har blivit på något annat sätt än såhär tillslut, Fan Fredrik Jag är så sjukt kär i dig och kommer att fortsätta vara det.



HV1D



Nu är det officiellt - Jag stannar.



Jobb...

Nu är pizzan på sin plats i magen.

Jag känner mig lite sjuk, undra om jag kommer att få dendär höstgrejjen som alla andra också fått, jag har fan inte tid att vara sjuk egentligen.

Jag ska jobba ikväll, hes som en gås, kommer sälja AOM lika bra som is till eskimåer fyfan, Frida ska föressten söka på Online, de skulle vara toppen om hon började. Jag jobbar i alla fall till 21 ikväll för hoppningsvis med denna skäggiga krabat;

EDIT: Jag har aldrig sålt lika bra som jag gjorde ikväll, det är ju som sagt bara sanning att vi svenskar faktiskt köper vatten på flaska av någon konstig outgrundlig anledning.



Hungrig.

Fan va sunkig jag känner mig, jag vaknade nyss och är hungrig som ett svin så jag och Rebecca är rättså påväg till pizzeria carlshem, fan stadig frukost.


Tvätta, tvätta händerna.

Idag lärde vi oss att tvätta händerna på Spa-lektioen, de ska va hela och framförallt rena, och dessutom är långa naglar och nagellack ett minne blott nu när vi ska ha praktiska lektioner och ta emot kunder.

Jag trodde inte att det skulle vara så särskillt svårt att tvätta händerna men tro mig det är en hel vetenskap och man ska ha den rätta tekniken.


Bilder är färskvara.

Egentligen ville jag vänta med att berätta om min kväll med klassen tills jag fått bilder men nu kan jag inte hålla mig längre.

Kvällen som skulle bli så bra började faktiskt lovande men urartade där vid 7 någon gång då allt som inte fick hända hände, magsjuka var en av faktorerna som störde lite, inte hos mig men hos Josefin och det var henne vi skulle till egentligen, efter detta blev det många samtal gjorda och tillslut slutade Fridas pojkvän kämpa emot och vi började dra oss mot haga, vi glömde Linn på vasaplan och så vidare..

Väl hemma hos Frida hade jag riktigt kul, jag tog 3 oskulder och samtalsämnena blev bara bättre och bättre med tidens gång, frågan är mest hur många av er jag kommer kunna kolla i ögonen på tisdag men det är i och för sig pettitesser just nu, jag hade askul och hoppas ni också hade! - tack för kvällen!