den brann

min dator brann upp, eller typ grafikkortet, what do I know de började lukta konstigt.. jag drog ut sladden

hemmaaa

geh, nu är jag hemma !, varberg är en ful stad, Göteborg är en ful stad ! shit alltså, t.om Umeå är vackert i jämförelse ! sen så är folk purkna i Gbg, och stressade, det var ingen ordning ;)
jag blev iaf väldigt fattig när jag kom hem, huvva, jag har btw köpt ett 'lipgloss' som gör ont att ha på sig, 'ska man få lida pin o va fin osv'  men jag saknade allt folket hemma när jag var borta, egentligen ås ska man fara bort när alla andra är borta också, då missar mna inget, sen äre ju så att folk alltid gör roligast saker när mna är borta , trist :( .

när jag var i varbergh blev jag så illa tvungen att kolla idol eftersom att alla andra där var sååå insatta (jag gör mitt bästa för att itne vara insatt, jag skyller på attm ina kompisar tvingar mig att se de.) jag tycker iaf att det är kasst somfan, varför är dendär cissi kvar ?! hon är ful o kass på att sjunga , inte som typ ' agnes' som iaf va snygg..

i varberg var jag liten o folk nöp en i kinderna och sa ' SHIT REBEC-AH, va fin du har blivit OCH SMAL !' ...eeehmn tack..
det var lan också det var fett najs faktiskt :] favvo

lol

glad påsk..