Baby I can see your halo..

Valborg, aaaah, memories. En av mina favoritbilder i hela världen är tagen idag om några timmar för ett år sedan - ge mig tillbaka.

Planerna är lösa alltså, valborg var mer taggat när ma va yngre eller så är det som nyår att det alltid är taggat fast det aldig riktigt blir som man tänkt sig. Det återstår att se.


Minus för regn.

Helt ok dag. Lunch med Pappa, Stan med Frida, Nya kläder, Nytt krimskrams och Bonus på online - ja tack.




Paparazzi.

jag tror det här är första gången på länge då jag velat gå i skola en måndag. Jag är ju ledig som vanligt men känner mig sjukt uttråkad!

Paparazzi har koll på Hv.


No stress

Gårdagen bjöd på Hockey, tures snygga bil, ordyatzy, shell, David, Fredrik och donken. Eller donken bjöd föressten Johan på.

Nu sitter jag av tiden innan jag ska jobba, känns sjukt jobbigt och jag ångrar nu att jag inte jobbade mer på lovet. veckan blir nog lugn, med lunchning med papi imorron sen jobb måndag tisdag onsdag. Fattar inte att det snart är maj.

btw så är peace & love biljetten nu införskaffad, för dig med hoppas jag!


Vätskebrist.

Tack för igår allihopa!

Nu kom jag nyss hem från Strömpilen, köpte lite nödvändigheter, lite smått och gått och ett jättefint halsband i samma stil som mitt
favoritarmband. Solen skiner och vätskebristen är påtaglig som aldrig förr.



Cola, Frida, Sol och Vår.

Hårstyling, cola, Frida, sol, vår och jag som ser ut som en bög. - min dag var inte allför skitjobbig. Kändes sjukt ovårigt med svarta jeans, de ska nog få gå i ide snart. Idag grattar vi föressten Jossan, GRATTISGRATTISGRATTIS!





Detta lär sluta som "Phone booth"

Igår svarade jag i taxitelefonen vid hemköp i stan, det var Erik som sökte efter mannen i hushållet som rökte. då sa jag att jag nyss kom ut från hemköp och att ja inte visste vilka som rökte och inte inne på hemköp.

Idag ringde en man på min mobil som sökte Gunvor. då sa jag att det bara var Rebecas mobiltelefon och att någon Gunvor inte alls fanns på denna linje.

jävla telefonförsäljare.


Pengar vs. Arbetsvägran.

Nu börjar jag seriöst fundera över hur långt jag är villig att gå för de där extra slantarna varje månad, älskar jag pengar mer än vad jag hatar online - är jag verkligen så pengakåt? Jag fick skriva på något idag där det stod att jag arbetsvägrade. det hände aldrig.

Helkroppsmassagen idag tärde på en. min kropp är mör och jag har en jäkla huvudvärk. slagget rör på sig!

Om 60-tals arbetet har jag inga kommentarer. Nu blir det dock kladdkaka och massor med vatten.


Puder.

Tack för helgen allihopa!

I lördags drog jag med Sigrid på accessoarbytardag på
Art&Eco. Det var väldigt mysigt och jag fick med mig en jättefin puderrosa sjal hem! Jag är ingen sjalmänniska men för denna kanske jag ska konvertera ändå, den var supersöt med en massa rosenblad på.

I veckan är planen att börja med/göra klart 60-tals arbetet till stilhistorian, Vi får väl se hur mycket självdisiplin jag har denna gång. kör det ihop sig så får jag väl ringa min speclärare Rebecca, i vått och torrt honey.






Myrorna.


Idag var jag på myrorna och köpte en stentvättad jeansjacka för 185 kr.



Slavarbete och solglasögon.

Nu blir det snart sängen, på tok för tidigt tycker jag men det tycker tydligen inte Oskar som indirekt kommer att slita upp mig ur sängen vid 8 imorron. Det blir något typ av make-jobb på Gregers vid 9.45 så - Rise and shine!

tänkte passa på att svara på lite frågor också jag fått här av anonyma/folk utan blogg; vart jag köpt mina solglasögon och hur mycket jag jobbar på online respektive hur mycket jag tjänar.

  • Och på Online jobbar jag oftast 40 timmar i månaden (ibland mindre), 10 pass á 4 timmar. Det är jätteolika på hur mycket man tjänar eftersom att du får provotion på det du säljer men du har ju hur som helst garantilön på 70 spänn/timman om du skulle sälja kasst, ajja det är svårt att föklara. Va dock beredd på att det är slavarbete du utsätter dig själv för.

Rebeca 15 år.

Jag hittade en bild igår som var daterad 27 juni 2007 - Rebeca 15 år.

jag skulle vilja vara 15 igen, Allting var så enkelt! Bilden är tagen 9 dagar innan jag träffade Fredrik för första gången i Sundsvall på gatufesten. Vilka minnen va! Jag vill vara sådär söt och oskyldig igen!





Livsnjutare!

Tacka gud för sol och vår! Idag satt vi på uteserveringen på Waynes och agerade livsnjutare. Sol, musik, vår och goa designbrudar - blir svårt att överträffa.

Dagens "word!" går dock till Oskar som förbannade de satans dammet som hamnar exakt överallt så fort vårjackan plockas fram. Sopningsbilen var är du?









Ps. Oranget hår är fortfarande it.



Vårtecken.

Ett bra tecken på att det verkligen börjar bli vår är nog att det börjar ljusna när man kommer hem om kvällen. Eller så är det bara ett tecken på att man kommer hem alldeles för sent/tidigt - jag kan inte riktigt bestämma mig ;D

Vi såg 'Fatso' igår - varma rekomendationer!

Tack för igår.


Yes plz.

Det var mycket godis på online ikväll, det gillas.

Nu blir det film i väntan på telefonsamtal. sol imorgon också - yes plz.


Rite where u stand.

Ah hoppas alla hade kul på shape up ikväll i alla fall, när fyller jag år lixom?!

Dagen spenderades med städning och tvätt av rang och kvällen spenderades med Fredrik på grubbe - 5 av 5 på den!

Gangstarr - Rite where u stand.



Att spara stunder.

Ge mig sommaren! och gör den lika bekymmerslös som den sommaren då sverige spelade lika mot trinidad-tobago, då vattnet va vått och fåglarna kvittrade, anstränger jag mig tillräckligt kan jag till och med minnas vad jag tänkte. ibland önskar jag att man kunde spara stunder - vi gjorde dock ett bra försök;









Off topic!

Usch va jag är förvirrad, ena sekunden tror jag att jag vet, att jag har bestämt mig, andra är det ba poff bortblåst, min hjärna är som en jävla gröt just nu och du jobbar emot mig.

Och off topic, Rebecca du kan väl ringa mig, svälj det, har ju sagt förlåt.


Städaaa.

Idag står städning på schemat, tagga till! Vad händer föressten ikväll?


Hårstyling fo sho.

I vissa ljus är mitt hår faktiskt blont redan, i andra - som i salongen på skolan så är det oranget, fast jag är rätt obrydd. Till sommarn ska ni se att jag nog är blond :)







Damn.

Kom ihåg detta datum "Tisdagen 7/4 -09" damn säger jag bara!


Quote.

"Jag uppskattar ändå det faktum att vi lever på ett sånt sätt att vi aldrig slutar överraska"

- Rebeca Raneblad.  jag säger bara word!


Tack Karin!



..och störst tack till denna donna som förgyllde min kväll!

ps. oranget hår är it just nu, det var här du hörde det först/det enda stället du hörde det..



Tack.

Tck som fan för igår! längesedan jag hade så kul!


Lady GaGa till storsjö!!

okej, inget snack om saken.


2-strand Twist.

Idag var faktikt inte hårlektionen fy skam, Vi gjorde enkla men snygga uppsättningar med 1 och 2-strand twists. Jag fick även reda ut en docka med lååångt hår. Det var toppen! Fanns ingen gräns för vad man kunde göra med henne! (de två bilderna till höger)

Ikväll är tanken att jag ska plugga, fast jag är så sjukt less. Imorgon är det prov och sedan bal-make!




090401



OSandstrom



April April.

Tyckte att jag var rolig idag också när jag drog iväg sms till både mamma, Oskar och Rebecca där jag förklarade hur jag brutit handen när vi åkt skrana och hur jag nu var påväg till akuten.

12 missade samtal senare ringer jag upp dom var och en och inser snabbt att mina kompisar nog bryr sig mer om mig än jag trodde, ingen utav dom tyckte att mitt aprilskämt var kul alls. När jag i samtalet då säger, APRIL APRIIILL!! svarar de;

Rebecca: "Näe fyfan va svinigt Rebeca.."
Oskar: "Näe fan nu lägger jag på" *klick*
Mamma: "Visst förstår du att jag inte kommer att prata med dig något mer idag! det var INTE roligt."  tätt följt av ett sms med texten "Jag tänker adoptera bort dig."


Yes vi vurpade.

Vilken lång men underbar dag!

HV1D hade gemensam aktivitets-dag idag. Vi intog bräntberget med skranor och tjejskrik. Jag älskar sånna här dagar, vi hade sjukt kul med lekar och samarbetsövningar, skulle nästan vilja påstå att det var hysteriskt roligt i omgångar.

Sjukt skönt att det bara var vi på hela bräntis! Och eftersom att solen var allt annat än blyg idag så blev det en hel del solande också vilket resulterade till att det nu svider välkänt på kinderna (bare minerals spf 15, wtf?!)

 Annarshar jag idag lyckats få folk att tro att jag kan gå ned i spagat, lossat skinn från Elins panna (yes vi vurpade med skranan) blivit David Beckham och fått höra att jag har ett stort hjärta. tack för dagen!!