God jul.

Bättre sent än aldrig. Jag fick många fina juklappar och och allmänt nöjd med julen. Nu väntar nyår då planen är TC, allt är klart förutom klänningen. Kanske får ta någon gammal om jag inte hittar någon ny.

 




Datumamore.

Idag fick jag öppna en tidig julklapp av Fredrik och så fick han öppna en av sina. Jag fick en ring från Marc Jacobs i samma stuk som mitt Favoritarmband. På ringen står det "DATUMAMORE. AD DEFENDENDUM" Det är latin och betyder

"given in love for protection" Fan vad jag älskar dig Marc!, eller jamena Fredrik! :)

 


Argh!

Kan folk sluta ha shorts på vintern! Det är förfan minusgrader ute! - NEJ det hjälper inte om ni har stumpbyxor under! skärp er!. Och sen Lady GaGa kan du sluta vara så jävla ful! seriöst jag orkar inte med dig, SLUTAAA!


Pladask.

Ikväll var jag på Strömpilen, De har öppet till 22.00 nu fram till jul. Det är något speciellt med att strosa i affärer på kvällen. hur som helst så föll jag precis som alla andra pladask för halsbandet med korset från Lindex. Sen köpte jag lite andra növändigheter, nya nagellack, ett baslinne och en ny necessär.

 


Älsklingspojke.

Min favoritpojke for till fjällen idag eller igår om man kollar på klockan - eller gör inte det föressten! Saknar honom redan. Det är så kallt att sova själv. Kom hem snart igen! Jag älskar dig!

 


Inte enligt planen.

Fredagen gick inte helt enligt planen men å andra sidan gör sällan dessa kvällar det. På villan var det fullt så Jag och Rebecca fick glada dra oss vidare till Olles. Där kunde diverse personer konstatera att jag hade en mörk period när jag var yngre samt att jag nog var 23 år idag.

Kvällen började med en skarp bild på Rebecca och mig och slutade med en blurrig genom ett fönster på Plaza, Hur det nu gick till. Pernilla?

 


"Alla ska dit!!"

Ikväll blir det aschanska med Rebecca. Fristad har Releasefest och jag hoppas på en trevlig kväll. Det blir ingen julskiva på Corona alltså. Vad är charmen med att "alla ska dit!" egentligen? Då vet man ju vilka man kommer träffa - alla. På aschanska lär vi nog träffa andra, inte alla dessutom är ölen billigare. Näe jag taggar juldagen på corona istället. Men ni alla får ha så kul!



Min söta vän Ebba.

Ikväll har jag umgåtts med sötEbba. Vi skulle se "This is it" men hittade bara en version med rysk text. Det sög. Då tvingade jag henne istället till en sminkning. Det är kul att sminka folk som annars inte brukar sminka sig så mkt. hon var som ett barn i början, ville knappt hålla upp huvet och tyckte att jag var astöntig som ville sminka henne men nu när det är klart kan hon inte sluta kolla sig i spegeln, haha Visst är hon söt!


Dans, öl och folk

Ikväll dricker jag en fruktshake till middag. jag tog alla frukter jag kunde hitta, dumpade de i mixern tryckte på play och sen klart. förvånansvärt gott - sjukt syrligt.

Fredrik är på Allstar ikväll och käkar middag med sina kompisar, varför gör aldrig vi sånt? hallå kompisar! Sen ska dom ut. jag funderar på utgång imorron, antingen julskivan eller releasefesten. är hur som helst sugen på dans, öl och folk. Är ni med mig?!


Shinyshine.

Josefine skulle köpa julklappar idag. Det gjorde hon inte, jag köpte en klänning. Det var ju inte alls tanken.

 


klart!

Nu är alla julklapparna inslagna och klara, nu är det bara att vänta..


Går på repeat..

Girl with one eye - Florence + The Machine



...I slipped my hand under her skirt
I said don't worry, it's not gonna hurt
Oh, my reputation's kinda clouded with dirt
That's why you sleep with one eye open
But that's the price you pay


BAZAAR.

Medan ni släpper garden och blir mer ödmjuka ska jag göra något fruktansvärt oproduktivt.

 


Släpp garden.

Folk har fan helt slutat vara ödmjuka. Ja jag sa "folk", ingen nämnd ingen glömd. Jag är så fruktansvärt less på människor som tror att de alltid har rätt - i alla lägen. Sluta tro att ni är bättre än andra, ingen är bättre än någon annan, inse att ni kan ha fel, sluta se ner på andra. Sluta tro att folk vill er illa och tycker och tänker det värsta om er, sluta sura, sluta vara sviniga, släpp förfan garden, försök förstå varandra, försök förfan att vara lite ödmjuk för jag orkar snart inget mer!


New-New-New Shoes.

 


Hårt att vara stylist!

Det är hårt att vara stylist. jag var uppe i ottan i i morse! eller föressten "ottan" är väl 6 på morgonen och idag hade det varit sovmorgon!

Kl 05.00 var jag på Draggen i morse, Umeås luciatåg skulle stylas
(
minns ni att jag var med -07?). Hår och make stod på schemat, jag fick äran att styla fina Malins hår, Niclas tjej. Alla fick lockar utom hon, hon hade redan lockar och ville ha platt så det blev spikrakt

De lämnade oss kl. 07.00 då vi intog bildrummet för lyxfrukost! Nu har jag precis kommit hem med bussen och klockan är lixom 9 känns skitkonstigt. Nu väntar jag på att Ebba ska pallra sig hit sen ska vi kika på Ch's Luciatåg!




God jul! från oss.

 


Helt ok dag.

Som väntat fick jag feber, frossa, huvudvärk, hjärtklappning och sömnproblem igårkväll men när jag väl vaknade i morse mådde jag som innan febern alltså helt ok.

Även om jag haft feber på morgonen hade jag nog krälat till skolan i alla fall. Vi hade en heldag med frisörerna idag, Jag fick en slingad utväxt av fina Sandra och hon fick ryggmassage och manikyr av mig, bytt är bytt lixom :)
Vi hade egentligen en samhällslektion mitt på dagen också men den föll bort helt, det var inget vi orkade :) Jag är supernöjd och dagen var inte helt asjobbig.

bilden är lånad av Julia

 


8-timmars träningspass?

Om någon blivit offended av att jag tidigare yttrat att de som fått ont i armen nog bara är veklingar och klena som satan så tar jag tillbaka detta å det ödmjukaste.

Själv står jag nu och försöker göra hemmagjorda potatisbullar (fråga inte, jag fick ett ryck) med endast en arm.  Min deltoidmuskel, typ, är fruktansvärt svullen och vägrar att jobba överhuvudtaget. Det känns som 2 dagar efter ett 8-timmars träningspass då enda fokus var min vänstra deltamuskel! Nu lär jag väl få både få en släng utav feber yrsel och vomering innan detta är över, tagga!

Ja, jag har vaccinerat mig. Mot grisflue.


Hårt.


Nya armband.

 


Stackars liten..

- Asså fan va jag har ont i ögat! Kolla jag har ett hårstrå som växer inne i ögat!!
- Men seriöst Fredrik det där är tårkanalen..

LäpparLäpparLäppar!

Idag på Make up lektionen sminkade Jag Emma. Vi hade ett träningstillfälle där vi fick träna på det vi kände oss osäkra på, för mig var valet inte svårt - Det blev såklart läppar, läpparläpparläppar, det är mycket svårare än det verkar! Jag fegade lite och körde på rosa istället för svart eller röd och så fick hon markerade ögon. Jag älskar stylist med spa!