GladGladGlad.

Igår var det klubbkväll på Make up store. Jag, Josefine och Linda kom hem med lite smått och gott. Jag köpte ett rouge jag haft förut men som åkt i golvet (lust) en skugga och ett läppglans. Sen när jag kom hem idag hade jag fått hem en annan skugga jag köpt på tradera (smog) och så har jag nyss varit och hämtat ut paketet med skorna och väskan jag köpte. Nu är jag en glad kanin :)

 



MajaHund.

Idag på make up lektionen fick maja bli en hund. Vi hade barnmålning vilket jag faktiskt vill påstå att jag kan med. Vissa minns kanske att jag jobbade med detta hela förra sommaren. Både här och där.

 


Dumheter.

Alltså just nu gör jag allt annat än pluggar Sh, det har till och med gått så långt att jag sitter med jättemkt smink i webcam med josefin och dummar mig. för vidare info besök Jossan HÄR

Rebeca säger: 3 lager warmth på också och jag hade varit kissie!!
Josfeine säger: haha nää =) men du gillar ju warmth så du an ju bli *********

 




Vad hände just?

Seriöst jag blir deppig om det just snöade? Jag har inte hunnit med! När slutade sommaren på riktigt?!


Hemklickat.

 


Polkastång 15 kr/st

Ibland känner jag pure love för min klass, idag var en sån gång, för några veckor sedan tog vi det helgalna beslutet att beställa 1020 st polkagrisstänger i blandade smaker för att få extra klirr i klasskassan, observera då att vi är 16 pers som skall kränga alla dessa. Det blev kaos på Vi-timmen då alla stänger skulle delas ut, alla skulle ha lika många av varje sort (sjukt många sorter) lika många allt som allt och i den här klassen finns inget som heter lugn, stängerna skulle utdelas i räserfart samtidigt som kakburkar skulle skickas runt och vi skulle fika medans alla skriker i örat på varann - jag blir svettig av att bara tänka tillbaka på det men i slutet så lyckades vi tillslut - vi lyckades att organisera något!! ..jag är så superstolt, och då har vi inte ens sålt dom än!

 

 


Ful bild, Fin känsla.

 


I halsgropen.

Ibland tappar jag helt orken, folk lovar och lovar sedan går dom bakom ryggen på en. Man förlåter och försöker, Den här gången orkar jag inte ens bli arg, jag blir bara ledsen och besviken, vet inte längre vad jag ska göra, jag känner inget hopp - alls! hjärtat är i halsgropen. Ni behöver inte vara rädda att detta riktas till er då den person som borde ta åt sig förmodligen är fullt upptagen med att läsa andra bloggar.


NyttNyttNytt!

Idag köpte jag en jättesuperfin väska på tradera. Hoppas den är lika fin irl.


Badanke-ljud.

Nu har nu fått se den där hemska bilden med mig och öl alldeles för länge dags att skriva nåt nytt. Idag har jag i alla fall legat och tittat på tv och käkat glass, halsontet från i helgen har inte gett med sig så jag vågade inte chansa med att fara till skolan och kanske bli tvungen att fara hem igen. Man får inte vara så ego jämt heller som dom som åker till skolan även fast dom är sjuka och smittar andra för att själv inte missa nåt.

Helgen var eehm.. hes. Har inte kunnat prata sedan i fredags, så jag har terroriserat Fredrik med mina badanke-ljud, käkat chips och kollat film sen dess, sen droskan. shit, droskan med 1h kö. inte toppen.



Helg.

Nu är det helg igen, veckan gick fort och jag har längtat! Nu har jag dock blivit lite förkyld, får se vad kvällen bjuder på, det är ju sista sommardroskan så vi får väl se. Jag slänger i alla fall in en bild från förra onsdagen då vi drog till med
lill-lördag på Allstar - för övrigt mycket trevligt!

 

Snodde bilden från Josefine.


Kroppspeeling will take you far.

Idag hade vi kroppspeeling påskolan men jag kom inte alls ihåg att jag blev så här mjuk och go förra gången det utfördes. Shit det är nästan så att kläderna halkar av mig för att jag är så len. det lilla av min bränna från i somras lär ju vara i solbränns-himlen men satan så mjuk jag är! Får du chansen i veckan att ta lite på mig så gör det! Det är obeskrivligt.


Igår var det vin hos John.


Fredag.

 

Idag köpte jag en ring, med en ren. Frida tycker den är julig, jag tycker den är fin. Äntligen helg men utan plan?

 


"Nu är det onsdagsmyyys"

I förrgår blev det lill-lördag i alla fall och jag kan säga på rak arm att det blir lääänge till nästa gång, bakis på skolan var ju inte tanken och definitivt ingen hit heller. Hur som helst så var vi på Allstar och kollade in fotbollen. Att sverige vann var ju bara det anledning nog för en till öl, tack för det!




Lite lur.

Nu kom jag precis hem från skolan och från en svettig lacross-lektion, blir att vända i dörren för date med pappa på stan, är lite lur på att cykla dit då det är så fint väder. Bara inte centerpartiet ringer mitt i svingen så borde det gå bra.




Glamourbrud.

Idag var det brudmake som gällde på make up lektionen, Vi har ju fortfarande brud/bröllops-tema på skolan och idag gällde "glamourbrud". Alltså en make up med starkare jordnära toner för en modigare brud - färg på läppar och mörkare skuggor. Vi använde dock studiofoundation vilket jag inte är ett fan utav, det var inte helt lätt men jag blev somsagt nöjd tillslut.

 


Barnvakt.

Ikväll har jag och Fredrik barnvaktat med hans syrra och hennes pojkvän, barnvaktat lilla Julia. bäbisar som ska sova halv 8 är lätta att vakta, kvällen spenderades alltså med popcorn, godis och världens sämsta film (the way of war) fast i gott sällskap på berghem.


Vi har blivit som dom.

Vi sätter oss ner utan ett ord som så många gånger förr, du beställer ett glas vin och jag en kopp te, Och fast vi båda vill.. mer än någonting annat så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.


Paljett.

Idag fick jag hem paljettjackan som jag köpt på tradera, den är så himla fin,
min nya bäbis!!

 



Ska vi se film?

"Jag hatar ordet film, jag vet vad det betyder" - Frida Sehlin

Ikväll har jag suttit och remenissat med Frida. Vi bakade kladdkaka och försökte förgäves enas om och komma ihåg vad vi har gjort de senaste 5 nyårsaftonarna. Mellan varje kladdkaksbit blev vi mer och mer förvirrade och tillslut blev allt en gröt i vilken termer som "efterfest hos Bore/Frida", "hasselbackspotatis", "Sofias hall", "tomtebo", "Wictor", "buss", "Sven" och "Fredrik" förekom innan vi gled in på saker vi helst vill glömma. såhär 4 år efter har man insett att film aldrig någonsin har betytt "film".


Stylistaaa.

I Fredags träffade vi 1orna som börjat stylist, vi lekte burträskbingo och så skulle vi sminka vårat fadderbarn eller inte fadderbarn - det lät som att hon sitter i afrika och att jag skickar en hunka i månaden så att hon får bo kvar i sin barnby ;) men Hv gillar faddersystemet så de vi är faddrar åt skulle spacklas hursomhelst, sjukt trevlig fredag.

Här har ni henne, Fanny, mejkad och klar.
(jag ser ut som 12 okej.)