I love you both.

Igår, shit alltså, misshandel av någon annan har aldrig varit så smärtsamt för mig. Jag står föressten för allt jag sa och gjorde under gårdagskvällen och har någon något emot detta så kanske denne behöver tänka över i vilket förhållande han/hon vill fortsätta vara i. love you both!
Stort tack till Sven också - du är en klippa!


Sigrid Wennstedt älskling, kom hem!!

Fick just Brev från France från älskade älskade Sigrid, satan vad jag saknar henne, nu är jag helt emotionellt rubbad och grinar hysteriskt och okontrollerat.


Klädbytardag.

Idag hade vi egentligen kompdag men vissa av oss for ändå till skolan och hjälpte till på modevisningen för klädbytardagen som miljörådet fixat ihop. Jag älskar verkligen konceptet kring hela klädbytargerejjen och att de gjort en modevisning av det hela var ju bara ännu bättre. vi på stylist väljer att ta fett med credd för det hela då vi Mejkade och gjorde håret på modellerna.

Vi var skitnervösa i början, (vissa mer än andra) hysterin var mest kring huruvida man skulle bli tvungen att grooma en kille eller inte då vi fick en modell var, och självklart så åkte jag på en varelse av det andra könet och tänkte 'vafan ska jag göra av dethär då?!' men nu med facit i hand kan jag nog säga att jag paxar en kille nästa omgång då det var lite mer utmaning i det hela.

Här har ni mitt offer.



Congrat(ti)s!!





Tur att det finns väktare.

Idag gick det bra på body shop också, nu har jag lärt mig kassan så jag taggar nästa vecka. Det har dock varit en hel del snattande på body shop i veckan, bland annat några 15åriga tjejer som stulig grejjor för 800 spänn (!), tur att de finns väktare.

Imorgon har vi kompdag så jag passade på att ta ut den nu när Frida har kirrat gratisbiljetter till Fröken Veronica Maggio imorgon, iiiiiiiiiih! jag är skittaggad! sen är det ju också möte imorgon inför modevisningen som vi på stylist ska göra på fredag där vi ska styla allt från kläderna till maken och håret så det blir spännande!

Efter dessa galej blir det klubbkväll på Make up store , det känns väl inte heeelt aktuellt då pengarna börjar sina men event är ju alltid kul även om man inte ska köpa nåt :)

*Imorgon håller jag tummarna för dig älskling.*


Svag för rosa.

Jag hade min första dag på praoen idag på bodyshop, finns väl inte så mycket att säga om det egentligen mer än att det var som praktik brukar vara fast bättre :)

På lunchen gick jag en snabbis på Åhléns. Shit att det har tagit dom så många år att inse att Åhléns i umeå borde se ut som det i huvudstaden, nu är de dock väldigt mycekt mindre men wow! make up-avdelningen har fått in massor med nya märken, egentligen så har de utökat sortimentet på alla avdelningar och så känns allt mycket mer öppet då de slagit ut massa väggar p-p-p-perfect!

Så när jag gick där och browsade såg jag en liten clutch, en rosa! Jag har alltid varit svag för riktigt rosa grejjor (
mina leggnings och kjolen är praktexempel) och när den blängde på mig som den faktiskt gjorde så vågade jag inte annat än att dra kortet och ta med den hem.




Cake eyeliner.

Idag fick jag äntligen hem min cake eyeliner köpt på tradera, den var tydligen använd 2 gånger men då detta var med pensel så är jag inte så kinkig. Det var dock lite tråkigt att leveransen tog lång tid och att själva kakan inte satt helt fast i burken, fy fy, det blir nog ett halvkasst omdömme för dendär tjejen. 90 svenska enkronor.




Dagens goda.

Dagens goda gärning: betalade bussen åt en tjej som hade slut med pling, vad gör man inte för en medmänniska lixom ;)


i.d. make up.

I helgen har jag haft fullt upp/inte varit hemma så det har inte blivit mycket bloggande och heller inga fler bilder som jag lovat så jag börjar väl från Fredagen.

I fredags hade vi genomgång på i.d make up. Jag har alltid längtat efter det då jag X antal gånger uttryckt hur jag nog kommer att älska deras produkter men jag kan säga direkt att vid första anblicken och intrycket blev jag inte charmad, concealern täckte inte alls bra, solpudret jobbade emot mig och fairly light gick helt enkelt inte att få tag på (detta var dock inte i.d's fel). Näe jag kommer att ge produkterna en till chans jamenar övning ger färdighet men jag tror att jag stickar to make up store ett tag till.

Men på Mirrans färdigheter tänker jag inte klaga alls!



Midyard.

Jag, Miranda, Jossan och Frida var på Midgård idag och jobbade, vårat första jobb! Vi sminkade till dans och musik-showen "koma" som för övrigt var över förväntan, Matilda var bäst :)

Det var ganska stressigt att hinna med alla men jag tycker att vi skötte det galant! vi hade ju toppat laget idag. Vi fyra gjorde bas bryn, rouge och läppar - ja allt annat än ögonen och specialgrejjerna som 2orna på andra sidan skötte.

Dagens idag var den fnittriga killen med det långa håret och att jag fan inte tog någon skit, "ursäkta men här är jag, titta på mig, VI SATT HÄR!" jag är fortfarande chockad över hur jävla bestämd och bitchig jag kan vara i vissa situationer, men som vanligt - damn im good.




Stress.

Usch idag var det stressigt! midgård-max-midgård-bodyshop-fothälsan-hem-rödäng-grubbe-hem, hurrvens.


Ursprungligen.

Jag visste att jag i veckan skulle få hem lite stuffs från tradera och idag kom ett par leggings med dragkedja i bensluten (ursprungligen från gina) och en oversize rutig skjorta/klänning (ursprungligen från monki). Jag hade verkligen ingen ork att ta några toppbilder så det blev bara ett litet smakprov.




Studiomake

Jag har ju glömt att ladda upp bilderna från fredags då vi hade studiomake, jag tyckte att det var sjukt svårt med de olika färgerna och att highlighta men det blev bra tillslut. Som vanligt så kände kameran att den ville radera några av sina egna bilder så de på Elin tog han bort och det var henne jag sminkade men då får ni istället en bild på mig, Sandra och Alexandra

Studiofoundation kan användas till vardags också men det är verkligen något jag aldrig skulle palla, då den vatr så sjukt kladdig täckande och tjock, log man så fick man rynkor, näe den var ingenting för mig om jag nu inte ska jobba på tv framöver ;D




När det väl händer...

Jag har aldrig varit så ledsen, sårad och tom på samma gång i hela mitt liv som i lördags. kvällen  började så bra och jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att det som faktiskt hände skulle hända. Med dig har jag haft mina gladaste moments och jag har aldrig mått så bra som när jag är med dig men samtidigt så har jag aldrig heller upplevt känslan av att vara helt jävla sviken och sparkad på som i lördags och allt det glada får svårt att väga upp till det.

Jag vill försöka igen men samtidigt så är jag inte rättvis mot mig själv, jag vet att jag inte på något plan förtjänade att bli behandlad sådär och skulle det hända igen så skulle det knäcka mig totalt. Men nu älskar jag dig så pass mycket att jag är villig att ge dig en till chans, fuckar du upp det här så kommer du att vara död i min bok det är ett som är säkert.

Jag älskar dig.


Jag vet ingenting längre.

Jag önskar att jag kunde pausa tiden från igår.


Förbannad.

Jag tror inte att det är meningen att jag ska köpa fler leggings än de jag redan har för jag har beställt 2 par på senaste och både dom här och dom här har varit slut, HELT SLUT! och det är inte restvara heller som kommer om ett tag eller så utan dom är SLUT verkligen, jag blir förbannad!

Nu har i alla fall farfarströjan/klänningen och uggsen kommit, mys.


Jag blir tokig!

Jag vill verkligen verkligen ha tygpåsen från YSL. denna omtalade tote designad av Stefano Pilati som delades ut gratis på NY fashionweek i höstas, jag blir fullständigt galen! är det någon som tänkt sig köpa en julklapp till mig men som inte alls vet så vet du nu! helt stört, den är så clean så fin, och den enda väskan man behöver! den vita skulle va så himla välkommen i ett paket under granen med ett snirkligt "God Jul Rebeca" på eller om inte annat den svarta. den är nog lite knepig att få tag på dock.


Skulle ha bytt buss.

Idag har jag jag varit ledig igen, som vanligt inga konstigheter. vid 12 mötte jag upp Rebecca på stan för att fika på lobbyn, det var ba trevligt, nu sitter jag och väntar på att en auktion på tradera ska ta slut som jag har tänkt vinna. Jag och Rebecca skulle föressten ha bytt buss..


Nu livar vi upp höstmörkret...


.. med min lilla chineeeese




Inget jag inte förtjänat.

Idag hände massor med saker som inte brukar hända:

Jag fick springa till bussen med Gångaregänget kalle Calle som cheerade, jag träffade Albin, jag käkade skolmaten, jag fick skäll av Ante på jobbet (det var dock inget som jag inte hade förtjänat) och jag kom hem till ett städat rum!


Städat o klart!

Nu är mitt rum städat! damn im good!  Nu ska jag fara och jobba, för att vara ledig så är jag väldigt aktiv..


If I were a boy..

Jag är helt galen i den här låten och videon just nu, säkert inte imorgon då jag under hela min städsag idag kommer ha  haft endast den på spelningslistan om och om igen.  Men nu är den naaaaaaz


Fetta lagom.

I helgen har jag hunnit med massor och framförallt ätit massor! I fredags var det pizza med stylistbrudarna hos Linda på snickargatan och i lördags var det möhippa med mat och cateringmiddag på det för att sedan fetta hela farsdag på 2 olika ställen.

Möhippan var sjukt najs och jag sminkade Linda, hon vill att jag sminkar henne på brölloppet också, så himla kul! Nu ska jag och Fredrik se andra avenyn och himym :)


Kvällsmake med eyeliner.

Idag hade vi kvällsmake med eyeliner, Det var kul men eyelinern var lite svår då den var flytande blev dock väldigt snyggt tillslut och jag är riktigt sugen på att köpa en egen, det är alltså make up stores eyeliner på kaka jag snackar om, som en högpigmenterad vattenfärg, vi körde även highlighteffekter med foundation.

Frida såg inte så festlig ut om man jämför med till exempel Elin - damn! men lite skimmer fanns där allt, lite mer som en afterwork-look, men jag är nöjd.




He klia i fingra.

Nu fick det bli en beställning, på ett par paljett-tights och på en väska med fransar 98 respektive 129.




Helvette också!!

Jag har aldrig varit såhär less på mig själv, jag vill umgås med någon annan, när jag är själv tänker jag för mycket och blir sur och grinig helvette också! men okej Alla, varsågod att vara borta just idag och jobba och ha sig, skit i det då, HATAHATAHATA!


Armisbandis

Jag köpte ett armband idag..





Mr Conscience is back in town.

27 st Kombi idag, åter igen är jag on fire!

Vetniva, vem försökte jag lura? jag pluggade inget iag, vaknade alldeles försent och sen for jag och jobbade, om inte Fredrik kommer så kanskej ag tar lite tag i det annars börjar arbetet imorgon eftermiddag.

Och idag gjorde jag veckans goda gärning (dagens bli ju för ofta då tappar det sitt värde ;D) När bussen stannat för avstigning hemma på Kvartsvägen så såg jag en påse stå vid en av platserna vid dörren, dörrarna var sega så jag hann ta tag i ena handtaget och kika med ena ögat vad som fanns i. Påsen var från Brothers och där i låg något som såg ut som en jättefin finstickad långarmad grå jättedyr tröja, jag hann tänka "åhå kanske till Fredrik" innan mr Conscience väckte mig ur den tanken och fick mig att ta upp påsen vandra enda fram till chauffören räcka fram påsen och säga "du, någon hade glömt denhär påsen där bak" för att sedan klistra på mitt sötaste leénde och kliva av bussen.



Planering är mitt andranamn.

Jag har ingen lust att göra det men jag måste - gå och lägga mig, även fast jag är ledig så är schemat fulltspäckat och först på listan (ja jag har skrivit en lista) står:
  • Se över och skriv ihop basfaktan till stilhistorien
  • Städa
  • Jobba eftermiddagspass
  • Dammsuga.
Egentligen så äre det rätt lugnt med arbetet då jag avsatt både imorgon förmiddag, torsdag eftermiddag, måndag och onsdag till arbetet. Planering är mitt andranamn - från och med nu i alla fall, annars brukar jag vara handbollsräddarn som inte lyfter ett finger förens det är 24 timmar kvar tills arbetet ska vara inne och om ni vill veta vad så bruakr det faktiskt inte gå helt fy skam.


Im on fire!

Sålde 20 st Kombi idag på jobbet, aaah.


Spetsbody á la vintage.


Åh jag gillar
min spetsbody, och -jo man ska ha nåt under, men det är häftigt utan i alla fall på bild.



Fett gay.



Jag lånade (självklart!) inte bara böcker på stan idag utan det blev lite accessorarshopping också, mest nöjd är jag över kuvertväskan från bianco för 70 spänn minst nöjd över de coola funkyformade örhängena från wedins som när jag tog på mig de helt plötsligt förvandlades till hjärtformar - fett gay.

De jag fruktar mest.

När jag förstod att jag borde ta tag i stilhistoria-arbetet så insåg jag att internet är då ett jävla ställe, allt jag fick upp när jag googlade var arkitektur vilket jag inte tror att jag kommer att få så mycket godkänt för då arbetet ska handla om kläder, hår och make, då vallfärdade jag till det stället jag kände på mig att informationen skulle finnas lagrad, detta är även de ställe jag fruktar mest i hela stan - biblioteket. Jag kom ut från byggnaden med 7 st böcker á 3 kg var (!) nu kör vi!


17... än så länge

Jag kunde ge mig fan på att det skulle uppstå smärre förvirringar angående min ålder i föregående inlägg, jag alltså 17.. än så länge.

Nu kom jag nyss hem från Fredrik och saknar honom redan men något som är ännu mer störigt är att Rebecca inte svarar i telefonen och för både hennes och min skulle hoppas jag att hon har tappat bort fonen och att det inte är ett medvetet val för jag har saker att berättaa..

ikväll kanske det blir bio men vi ser ju, snuttigrisen fyller ju år så.


Sweet 18

Vetni va! baby  fyller 18 om nästan inga minuter!! nu har han ångest säger han, han vill va 15 som jag, herregud..

tack för igår föressten!