Gummibåt!

igår alltså, det var någon (Sara) som kom med idén att vi skulle ut på nydalasjön i gummibåt - det blev ju ett 'äventyr' som heter duga. först var vi tvugna att hitta en gummibåt vi kunde använda det var problem 1 med det löste vi ganska snabbt problem nummer 2 var att det fanns 3 st hål i båten men det fixade jag och Elina med ett 'cykelhjulslagnings-kit' och något suspekt ur en röd tub med texten 'aqua tät' det lär bra så vi kladdade på det också. När lagningen var klar skulle båten transporteras till Nydala, vi orkade inte ta ut luften ur båten innan vi skulle fara så därför var vi tvugna att cykla med den - 3 pers, 2 cyklar och en uppblåst gummibåt (jag är glad att vi inte träffade någon vi kände). väl framme på nydala var det svinkallt, men vattnet varmt, vi tvugna att provsitta båten på land (Saras idé, suck) innan vi for ut på sjön. Jag tror inte ni inser hur liten den egentligen var, våra ben fick hänga utanför. 3 pers i en liten gummibåt, max 98 kg. men hur det än var och blev så gick allt jättebra och det var fett mysigt och jag gör gärna om det.

GUD så mycket igelkottar det finns !- jag hatar dom !. igelkottar är bland det äckligaste, de har loppor, bits och är allmänt aggressiva jag tror att vi såg 6 st allt som allt igårkväll. när vi satt där blöta och kalla slog mig tanken ' jag har aldrig dödat en igelkott' haha nu var det ju inte så att vi hade tänkt göra det men vi undrade ju också 'kan igelkottar simma'. resten kan nu ju tänka er...

personligen skulle jag inte kalla det djurplågeri - Sara sa annat .

fy satan!
Näe fy fan !  


åh gud.

alltså när folk börjar fråga varför man inte skrivit någon blogg då det faktiskt har gått några dagar då har det gått förlångt :D -jag är seriös, haha en seriös bloggare (åh gud va töntigt de låter)

den gångna helgen har varit bra. Det bästa var nog att vi "tältade" på sopberget, jag sov aldrig och inte var det då i ett tält heller men vi satt och grillade vid elden, från början var vi väldigt många med gitarr och hela köret men sedan fick folk för sig att 'sova-det är något man ska göra' och gick hem men stort tack till den lilla skaran människor som faktiskt stannade och tittade på soluppgången för det var stämning.

livet på vissa plan är fortfarande inte helt stabilt men jag jobbar på det, som Rebecca brukar säga "allt blir bra tillslut och blir det inte det så är det inte slut". word!
jag hade också namnsdag idag utan att jag visste om det, 'Anna' som i 'Anna Rebeca' jopp så heter jag.

och gud !jag och Frida var på stan och hyrde film igårkväll och en av filmerna jag hyrde var 'Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö' - JAG ÄR KÄR , alltså inte för att filmen var så särskillt bra det är som med madagaskar (som jag förövrigt hade förväntat mig massor av) att man väntar på att något ska hända sen händer det och sen hinner man inte med förens filmen är slut, precis så var det. näe men anledningen till att 'jag är kär' som jag uttrycker det är för att filmen är så sjukt mysig och de små pojkarna är så sjukt söta så att jag tror jag dör och då menar jag inte bara utseéndet utan hela karaktärerna är underbara.

man vill alltid ha det man inte kan få - det suger.

soluppgång
jag måste sluta ta sånnahär bilder, tro mig jag skäms men såhär mysig var soluppgången i alla fall

Mjaou !

gud, nu är jag inte pigg alltså. jag gick och la mig kl halv 7 imorse, då solen börjat titta fram. anledningen till detta var att jag pratade i telefon som vanligt - gud jag måste sova mer !
idag är jag absolut inte på topp, jag är fett ledsen över diverse och bara mest otaggad på livet. Men det känns endå som att jag visste att det skulle bli såhär tillslut, om dethär inte löser sig och blir bra så kommer jag att klandra sönder migsjälv, tänk va lite människor det finns som faktiskt orkar bry sig och Alexander och Wictorförstår.

jaja, det är i alla fall sommar nu och kvällarna är på nydala, mycket mysigt bara lite jobbigt att det är ett projekt att ta sig dit varje gång eftersom att min cykel är och har varit trasig nu i mer än ett halvår. Det är en jättegammal postcykel med trähandtag och grejjer så anledningen till att den inte blivit lagad är att det helt enkelt inte finns delar som behövs för att cykeln ska funka, men nu blir det moppekort 1:a Augusti så det är bara att härda. ikväll är det ju Winnerbäck på nydala, jag har inte tänkt betala in mig i alla fall

jag tog också bästa bilden på min katt Dissen för ett tag sen, (han hette egentligen Disa tills vi upptäckte att han inte var en 'hon' så då blev det Dissen istället)

Vanessa Carlton - Ordinary day

Dissen

Bästa kissen




FETT !!

asså först, KÄRNFRIA DRUVOR for the win jag skojar inte, det måste vara bland det bästa. med vanliga druvor är det jobbigt med kärnorna. tänk om det finns kärnfria körsbär någonstans som jag bara inte har hittat än, WOW lixom!.
när vi endå snackar wow så berättade min mamma att hon skulle dra till Östersund under storsjöyran och jag fattade ingenting, jamena vad hade hon tänk göra där ? kolla Snook eller Håkan Hellström lixom? - inte troligt. Det framkom sen (pinsamt) att min mamma och Christian ska åka dit och träffa hela sin guild i wow ' GUD GE MIG KRAFT ATT LEVA', tänkte jag och gick därifrån. mamma verkar hursomhelst väldigt glad och nöjd över att få fara bort ett tag och träffa dessa suspekta människor och jag får huset för mig själv hela helgen så wtf ?! - jag har inte tänk klaga.
..........................fast är det inte så att föräldrar ska skrika in i ens huvud,
'GÅ ALDRIG MED PÅ ATT TRÄFFA FOLK DU MÖTT PÅ INTERNET' ?

nååååväl. vi var ju somsagt på IKEA och på alla andra affärer som finns där. Den här gången hittade jag mig mina sommarrea-kap det blev inte dyrt men jag är mycket nöjd och nya kläder behöver man ju alltid. IKEAdom har ju byggt ett eget hus till IKEA nu, på alla påsar och skyltar står det  'DUBBELT SÅ STORT' så jag gissar att det är ungefär dubbel storlek nu och jag läste på någon skylt att det skulle öppna 50 nya affärer i huset där IKEA låg förut, det kommer att bli en riktigt fet galleria av detdär tillslut.

jag var med Rebecca ikväll och vi promenerade till Mcdonnals och köpte milkshake det var faktiskt 'fett mys'. vi längtar tills Frida kommer hem , pusss Rebecca
Rebecca är alltid glad, ha-ha

tralala

hej hopp nu ska jag inte whina något mer som jag brukar göra för nu är det så att jag är glad! jag städade idag, alltså städade på riktigt och slängde bort en massa saker för det blir IKEA imorgon och jag måste göra plats. jag brukar itne städa för jag gillar inte att städa de brukar vara så att mina kompisar städar åt mig - 'det är kul att städa efter andra men inte en själv' haha (suckers) , men jag tjänar på det och dom blir också glada så alla blir glada. jag minns en gång då jag lät 2 av mina kompisar städa åt mig och så sa jag åt dem att 'hittar ni pengar på golvet så får ni dem', dom blev rika kan jag ju säga.

det känns helt sjukt att det regnar och att alla säger 'nu är sommaren snart slut' jamenar VART TOG DEN VÄGEN ?!, den är ju i och för sig inte helt slut än men det är ju nästan bara halva juni kvar och så augusti.  det känns som att hela min sommar är upptagen av helt andra saker än att sola och bada men vi får la se om det blir ändring framöver :D .

gud, jag var på nydala med några konfare igår jag tänkte bara passa på att säga att jag saknar er och grejjer och att vi måste styra upp mer saker för det var fett mys igår :D .

sepia
en bild från konflägret @ munkviken, jag skulle tippa att detta var sista kvällen.
'sepia' på Christoffers mobil är inte vad de borde vara.
<-Linnea och jag->
 

'Livet leker'

japp livet leker, det gör det verkligen - livet leker med mig.

haha ja.. jag var hos Frida hela natten idag/igår det var mest mys, jag borde kanske egentligen ha gjort något helt annat men det var ungefär det jag pallade med och så var Frida ensam så..
vi tvingade oss själva att se fotbollen ett tag tills jag blev less och vi stängde av, vi såg tyvärr inte delen då de byter tröjor med varann, det tycker jag är  bland det bästa med VM, undra hur många tröjor det går åt egentligen om alla lag byter tröjor med varandra efter varje match, hmm..

under kvällen hann jag i alla fall ha sönder ett paraply och batterierna på mobilen hann ta slut. paraply
ibland undrar jag vad det egentligen är för fel på Frida, direkt när vi vaknade till på morgonen elelr klockan var kanske 13 men det var morgon för mig, då fick hon ångest för att hon inte hade ätit sina chips och skulle äta upp dom nu. jag suckade - men visst åt jag också, shit det är såntdär man får riktigt ångest över , hahaha , näe gud jag skojjar , Frida jag tycker om dig i alla fall. det var mycket känslor också igårkväll jag tror att Frida nog är ganska less på mig efter dethär. 

.. läste också mitt horoskop igår; 
 'du är väldigt tillgänglig för andra nu och har mycket att stå i men glöm inte bort  att tänka på digsjälv ibland och om du faller så dra inte med dig fler än du borde i fallet. kärleken är en aning instabil.'
jag hatar horoskop


himlen
jag hatar egentligen sånnahär amatörbilder på naturen men attans så fin himlen var

inte lätt alla gånger..

barnen i Afrika går heta, eller vad det än är man brukar säga att telefonerna gör, eller så brinner det i Afrikas knutar eller så är de barnen som brinner och springer i knutarna- det är hur som helst mycket nu, väldigt mycket. om man tycker om människor vill man vara dem till lags och det kan vara svårt ibland eftersom att man inte alltid kan säga rätt saker, eller rätta saker är inte alltid rätt saker att säga. jag gör mig själv och min omgivning förvirrad och så går jag runt och kallar mig för apa - 'jag är en apa !', det är inte lätt när det är svårt.

igår var jag med Emmelie aka 'Mli' vi for och hyrde film 'the longest yard' den var helt okej, inte imponerad MLImen den var okej.
 hon passade på att ta några bilder på sigsjälv med min superkamera på mobilen.   Det är helt sjukt ! sedan jag fick ny mobil (vilket verkligen var på tiden den förra hade drygt 2 st knappar som fungerade och den var till åren kommen) har det ringt och smsat folk till mig konstant - 'det gillar vi'

nu har Frida kommit hem igen men Rebecca är jättesjuk det var verkligen inge bra, men det blir nog Frida ikväll och sen får vi väl se, jag har föressten hittat ett suspekt märke på mitt ben idag och jag har ingen aning om vad det kan tänkas komma ifrån. puss


90013-7

är jag döende ?



Sommaar

lalalal ! igår så var jag med Frida på stan och såg 'Industri Royal' på hamnmagasinet - som de förövrigt har fixat till sjukt bra, jag minns början av 7an då jag och mina kompisar hängde där jämt då det var disco men nu har de byggt om en del inne i cafét så det ser mycket trevligt ut. även denna kväll blev det promenad hem och det var underbart ! vi stannade på statoil Öbacka på vägen, tänka sig va mycket mysigt folk man kan träffa där en torsdags kväll kl 02:00 väldigt otippat. någon kom ihåg mig andra inte men det var kul endå !

jag får värsta ångesten över mitt liv ibland, asså det känns som att jag inte har någon som helst koll på mig själv och det enda jag säger är 'jag fattar inget, jag vet inget och jag känner inget' - jag måste fan styra upp migsjälv, man kan inte både ha kakan och äta upp den. fast man ska inte hålla på och tycka synd om sig själv ! när jag halkar in på sånna tankar brukar jag snabbt komma på mig själv och tänka på 'barnen i afrika' - det löser allt.

nu har Frida dragit till Sundsvall- gatufesten och en fågel viskade i mitt öra att Frej Elina Sara och Andreas också far efter helgen till stugor och dylikt så jag blir lämnad ensam här i skiten buhu för mig :( ! -näe okej, BARNEN I AFRIKA, i'll be fine. puss


90013-6
sverigeleden

första dagen

JAPP ! då var första dagen som 15åring snart avklarad. jag hade en bra födelsedag, fick till och med blombud från hemlig beundrare fast som inte riktigt lyckades med att vara hemlig. på kvällen blev det middag med mamma på stan och sedan bio med Frida. jag har tänk på  att man spenderar alldeles för lite tid med sina föräldrar, i alla fall jag med mina- skärpning ! efter bion blev det promenad hem, jag verkligen älskar sommarkvällar då det är ljust och inte alldeles för kyligt i luften bara jobbigt för oss här i norrland med all denna satans mygg som aldrig tycks bli mätt, det är så att man kan avlida!

jag var duktig idag och drog med mina kompisar
på stan i sommarvärmen. varför är det alltid så att när man
har pengar och kan spendera dem så hittar man ingenting ?!
de blev alltså inga större kap idag även fast jag var helt inställd
på att förnya sommargarderoben en aning men jag är glad
endå, umeå är bäst på sommaren.



ikväll blir det att träffa konfkompisarna igen :D ska bli kul !

Rebecca och Frida
Det är något visst med sommaren



 


femton långa år !

lalal nu har det gått 15 långa år av mitt liv, nu får jag cykla utan cykelhjälm - lagligt, köra moppe, blir byxmyndig ' haha' och så får jag gå på bio ordentligt det kommer att bli bäst ! - Grattis till mig.

det är lite jobbigt nu att många av mina kompisar är borta Sigrid o Sofia befinner sig enda borta i Frankrike på töntig språkresa och kommer hem om 3 veckor jag saknar er redan och Wictor och John är i Turkiet och blir negrer- kul ! min bränna från Bulgarien är nästan helt borta :(

nu känner jag att jag börjar sakna mina nyfunna vänner från munkviken, er kommer jag förhoppningsvis aldrig att glömma och om alla bara tar tag i sig själva så ses vi ju redan på Onsdag, imorgon det blir bäst !

sen måste jag också bara säga att Elina Sara Frej och Andreas - ni är ju bara underbarast fast frågan är ju -är jag döv?- puss på er. Nu blir det bio med Frida ikväll 'the Omen' .


vi tog livet av oss
nu är det sommar