Leaving my fingerprints out.

Igår köpte jag världens finaste kavaj med pärlor på.




Avund om Östersund.

Nu avundas jag Rebecca och Sofia som tagit sitt pack och dragit till Östersund och storsjöfestivalen. Shit det känns verkligen inte som att det var ett år sedan
vi var där! Hur som helst så vankas nolia snart och jag hoppas på en toppenhelg!


ZzZzip.

Idag hämtade jag skorna på posten som jag köpte på tradera för några dagar sedan. Sprillans nya men skyddsplast under sulan och medföljande extraklackar.

Helt okej kopior av
Louboutins zip sandals. Känns ju extra fint med den röda sulan och allt! Innan jag fick hem dom var jag rädd att de skulle kännas plastiga eller vara i helt fel storlek, men de visade sig vara riktigt fina! budet slutade på 180 kr, vilket jag kunde leva med.





.

Tell your boyfriend if he says hes got beef,
That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.



Lill-lördag på TC.

I förrgår drogs det lill-lördag på TC, något som gillas till 100. Rebecca, Ebba, Sofia och Norrmän förgyllde tillvaron.

Igår var vi i Fredriks stuga men kom hem idag då han jobbar, det är därför jag är uppe med tuppen.

Slutligen, vad händer ikväll? Droskan?


Traestock -09

Tack alla för trästock, en kväll räckte gott och väl med tanke på att vi inte sov - nästan alls. Det är alltid trevligt med festival, mycket folk, vilket medför att du blir 100 gånger mer ensam än vad du va när du for, alltså när du kommer hem igen, tur att Fredrik kom förbi igår annars hade telefonen gått varm på
"tjejer-ringer-gratis"-numret igår också. ;)

Ebba blev sugen i dimman och helt impulsivt så snodde hon ett paket korv av de som sålde mat på campingen, vilket var sjukt uppskattat! Därav en nöjd Ebba med en finfin korv!



Tacka fan för sommarlov!

I förrgår var det öl, igår var det öl, Matilda säger att det är öl ikväll, det är definitivt öl imorron och på lördag är det öl - Hur ska jag orka?!

Det lutar seriöst åt Trästock på lördag, känns helt okej att inte köra hela helgen faktiskt, eller vad är det jag säger?! jag ska ju köra hemma, men ja ni förstår, lixom inte i ett tält.

Nu agerar jag för första gången hemmafru genom att laga mat till en man som jobbat hela dagen. jag tror det blir något taco-inspirerat då jag levt på kyckling senaste veckan.

Sista updaten är föressten att familjen inte kommer hem förens på tisdag fast de skulle kommit hem på söndag, jag klagar INTE.


..Mest när jag är full och kåt



Sedan igår kväll då David introducerade mig till denna astaggade låten har jag varit såld! Och när du tar en öl på puben till en kvartsfinal så har nån jävel laddat ner den som sin ringsignal!

Allmän inbjudan.

Först och främst vill jag tacka för helgen, Pipes, Droskan och goda vänner, tack för att ni finns!

Sen en allmän inbjudan till alla som känner sig manade, jag är ensam i storhuset hela veckan, jag trodde det skulle vara skönare än vad det var, ska inte säga att det är tråkigt men ibland får jag en käftsmäll av mr Ensamhet och får en stark lust att ringa något "tjejer-ringer-gratis"-nummer för att inte förtära mig själv.

Så det är varsegó att komma över - morgonen, kvällen, dagen, natten? välkommenvälkommenvälkommen.


Tagga till!

Igårkväll hamnade vi på Pipes, helt ok trevligt med bjudöl och bjudmat. Nu är det droskan nästa så vi vaknar till och ruskar om oss för en till kväll ut på byn.



Föraföraföraa!

Nu ska det föras hos Frida, Droskan imorron taggas och förhoppningsvis TC ikväll. see ya theeere!


Fresh.

Jag har föressten glömt att visa klockorna jag köpte för någon vecka sedan, grymt nöjd, och det var rea så jag slog till på två. Jag har tidigare inte riktigt gillat plastklockor men nu tycker jag det är riktigt fresh!





Me so mes.

Att jag ändå skulle fälla en tår över Michael Jacksons minnesstund, Jag kände ju inte honom och hade inget speciellt band knutet till hans musik men Fredrik hade fått mig övertygad om att vi måste se hela den långa fucking minnesstunden för det här är "enda gången man får chansen till det och så kommer man minnas det."

Jag klarade mig gäspandes enda till slutet då hans dotter Paris vills prata, hon grinade och förklarade vilken bra pappa han hade varit etc. och jag börjar storböla, tårarna bara sprutade. Jag vet inte vad som hände men jag pallar inte när det är barn inblandade, jag får en stor klump i magen. usch vad jag är mesig!


Greatness!

Checka skorna jag fick när jag fyllde år! greatness. Sånna som talar för sig själv, man ska nästan vara naken när man ska ha dom så dom får sig rättvisa. Tacktacktack!




"........................................................."



Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.



Tack allihop!

Tack allihop för en fin födelsedag! Det grundades med strawberry daquiris hemma på Carlshöjd innan benen bar mot båten för öl där dom till min stora besvikelse inte ens legade, resten av kvällen spenderades i dimman på TC, det kunde nog inte ha blivit bättre, störst tack till Rebecca och Fredrik, mina hjältar!





Happy happy me!





Fab.

Idag lunchdejtade Jag, Rebecca, Frida och Sigrid på gråstensvägen där det bjöds på laxpaj och chokladkaka med jordgubbar - helt klart underbart. Sigrid ska ju iväg på luffen med sin gulleplutt medan vi andra får stanna kvar i pissiga umå med varandra.

Efter att i måndags intagit bettnes med samma bikini som jag hade när jag konfirmerade mig (dock inte när jag konfirmerades, då hade jag såntdär nattlinne som alla andra yes) - eller alltså den finns på bilder från konf-lägret när jag var 14 år, alltså 4 år sedan. Jag utbrister detta faktum i den stekande  solen varpå kristoffer tycker att det var konstigt hur mina bröst inte växt något sen jag var 14?! - jag och Rebecca räddar sedan situationen med att trekants-överdelar är väääääldigt flexibla - summan av kardemumman så fick jag panik och köpte en ny bikini idag. Det blev en såndär som man inte ens kollar åt inne på affären sen sån som är chick på någon annan lixom.

Den är chockrosa med volang och världens sötaste, jag ser ut som en tjock barbiedocka i den, so fab.



Nakenhet.



Jag bjuder på lite hud i form av midsommarbad såhär halv 12 en onsdag. Nu kan vi alla sova gott. Matilda, Jag och Elin bangade iaf inte!



Flesh and Blood.