OFTA?!

shit ! aldrig att jag har varit ledig i 70 dagar lixom, det känns som max 3 veckor och gud vad jag ävlar omdethär med lov men dethär är sista gången eftersom att det snart är slut - helt sjukt.

igår var jag hos Frida med Rebecca det var fett mys och vi såg film 'dorm daze' den var helt sjuk och jag Rebeca och Rebeccafattade ingenting, vi drog maxi också i regnet - suck så mina nya vita reashorts blev smutsiga, buhuu! fast man får kanske skylla sigsjälv när man valt flipflopps i spöregn (jag skyller på att det inte regnade när vi gick ut) påtal om flipflopp hoho jag har en kompis som tycker att det är det fulaste som finns typ och drar sig inte för att säga det till mig, jag nämner inga namn (Johan Alexander Lundmark) men jag vill bara att alla ska veta att även fast mina är ett år gamla och nästan hål i så är de fett fina !.

edge imorgon och Industri Royal, och jag taggar som ett djur, mest för Fridas skull men det blir nog fett bra - 'JA vi kan stå längst fram om du vill..'

igår köpte jag kläder- igen, alltså det är inte BRA !, Ebba skulle på stan och köpa jeans, hon köpte inga men jag gjorde av med 300 ist (det var ju rea) så nu har jag inga pengar kvar..

- btw, jag älskar Sara just nu, hon dammsög just mitt rum och det blev huuurfint som helst och hon vek alla mina kläder! och Ebba för att hon bäddar som en gud, Elina va inte taggad på städning men henne tycker jag ju om endå..

jag och Linnéa
nu har jag äntligen fått tag i de sista konfbilderna från Linnéa, de jag väntat hela sommaren på..


Gladast !

nu är det fan bäst igen och jag är jätteglad, inget mera whine jag lovar och inga fler barn i Afrika, ska bli såjävla skönt att slippa dem. somsagt så börjar sommaren när den är slut och det kan ju suga, sista veckan har varit feeeetkul tycker jag och söndags var en höjdare med tältning och allt- det gör vi fan om !

jag fick mitt förarbevis igår och livet leker jag skojjar inte, eller nu så leker jag med livet och inte livet med mig, så vi körde till öbacka igår där träffade vi 3 st random moppepojkar som vi chillade med ett tag efter att Ebba hade ätit hö.

så efterosm att det snart är slut med sommaren tänkte jag ta tillfället i akt och säga att det i det stora hela har varit en ganska bra sommar, känslomässigt har den varit jävligt konstig svår och dryg men annars så tycker jag fan att det itne varit något större fel på den, jag chockerar migsjälv och aldrig hade jag väl kunnat tänka att det skulle bli såhär, jl sa ' jag började fan leva när jag slutade 9an' jag skulle säga att jag började leva nyss eller i början av sommaren och just nu jobbar jag på att känna igen migsjälv haha det kanske låter psyykat men så är det :D.  
allt har ett slut - korven har 2, så vi ser väl hur allt blir.. med allt. helt seriöst - vi ser.. 

Tält
Wictor och Jag,  Elina i hörnet

Spättan !

herregud äntligen är jag klar! - moppekortet, det känns såjävla skönt att det är över, nu sitter jag bara och vaktar brevlådan som en liten apa och väntar på att själva förarbeviset ska komma eftersom att jag inte får köra innan jag har fått det. Grejjen är att jag inte är helt säker på om jag klarade själva teoriprovet, man fick ha 5 fel men jag tror att jag hade fler, men vafan han godkände mig- inte så att jag har tänk klaga haha Fridamer som GRATTIS TILL MIG ! :D .

varför börjar alltid sommaren ordentligt i Augusti ? det är ju verkligen så, i alla fall när det gäller vädret. vi var i alla fall och solade igår i Sigrids stuga det var faktiskt trevligt även fast vi inte hann vara där så länge, det enda man kunde tycka var lite otrevligt var de fuktskadade chipsen eller när Rebecca (blöt) hoppade på mig så att jag blev blöt - de sög. men som sagt det var fett mys.

på kvällen igår var det ju RIXfm festivalen på stan. ptjaa jag vet inte vad jag ska säga om den, blev tvungen att se idol-Ola (fast det skulle jag aldrig erkänna att jag gjort) för Fridas skull - hon har så långa naglar och är så sjukt aggressiv så det är lixom bäst att göra som hon vill :D , på tal om det fick jag mig några blåmärken endå fast de var av Rebecca för att jag 'råkade' nämna ett namn som inte fick nämnas så högt i närheten av någon.. suck.    När artisterna var slut och jag och Frida hade skrikit sönder våra röster till Linda Bengtzing och Rebecca hade skämts så att hon vill gå därifrån så skulle vi egentligen hem, men det var då vi träffade massa carlshöjdare som höll oss kvar - jag tycker kvällen var jättetrevlig fast den kanske inte riktigt slutade som man kunde hoppats.

ikväll blir det storkalas hos Sigrid och jag är råtaggad :D ! och på Söndag fyller Wictor år , det kommer bli fett najs pusshejs.

Rebeza
specbild..

NU !

NU !, nu kan sommaren börja, mina kompisar har kommit hem och ikväll var en sån kväll som det har funnits alldeles för få av denhär sommaren, och jag har verkligen saknat det . Bara en sådan enkel sak som te, ofta jag skulle dricka te om inte ni fanns - nej. och jag har saknat att skratta med er ' får du kramp i armen så finns inte så många utvägar, tänk dig då att få kramp i benet' Frida har förövrigt ingen vattenkokare därför måste de steka vattnet. Jag längtar så mycket så att jag nästan förtär mig själv tills vi ska ha kalas, allihopa. - nu kan sommaren börja.

idag var jag med Elina på strömpilen (har ju haft kompisar här hela sommaren men jag menar att nu är ALLA hemma, tror jag) och jag gjorde ett kap, haha jag blir glad när jag tänker på det, jag köpte alltså en tröja - på lindex, på barnavdelningen, på pojkavdelningen jag pallar inte att förklara hur den ser ut men den är fett fin, 199 kr (javet, det är rea, men när det väl är rea så vill man inte ha något som är på rea, så är det ju alltid ,face it). mina pengar försvinner med rasande fart och det är såjävla härligt, jag har köpt jättemycket nya kläder och är så stolt över migsjälv.

nu blir det moppekurs imorgon, jag är inte så taggad, faktiskt ganska nervös men det ska nog gå bra och allt blir ju lättare när jag väl har tagit det så allt känns ganska bra bortsett från att jag måste kliva up tidigt -BIGTIME , för att åka dit det är och jag borde verkligen sova vid dethär laget funderar faktiskt på sängen nu , pusshejs..

Sigrid
älskade Sigrid..