21 dagar to go.

 

Jag hade väldigt trevligt i fredags, Det blev många skratt och lekar, Det gillas och jag hoppas vi kan göra om det snart! Karin pratade också om att hon behövde sätta in löshår på någon innan hon går ut eller hur det nu var så jag offrar mig glatt innan balen.

 

Ikväll blir det nog plugg, vi har ju bara 21 dagar kvar i skolan innan vi drar ut på praktik i 5 veckor, så det finns alltid något att slutföra. Jag ska ha min praktik på Twilfit, jag var inte supertaggad på att vara på någon salong så det blir nog toppen! Så hela maj får ni komma in och köpa bal-bh av mig ;)

 


Förvirrad!

Jag är ju helt förvirrad! Hade jag inte träffat Rosanna idag på UF-mässan hade jag aldrig kommit ihåg att det idag är middag och party med brudarna från gamla klassen! Så är i alla fall planen och jag taggar!. Nu har jag nyss duschat och samlar mig inför ett gympa-pass med mina tajtaste jeans, Fredrik tycker att det är så jäkla fult när jag står och hoppar och sparkar för att få på mig dom, vad gör man inte liksom?


Tradera.

Det går bra för mig nu på Tradera (peppar peppar) sålde just klänningen nedan för 533 spänn och ett par jeans för 355. Det är sjukt ju! Den där klänningen är från H&M, jag kanske betalade 149:- för den när jag köpte den, precis som med ringen så tjänade jag på att sälja det i andra hand, folk är ju toki.

 


Wake me up before you go-go.

 

Igår på make up lektionen var temat 80-tal, Vi dunkade 80-tals musik och så skulle det skuggas 3 skuggor, det (syns dåligt på bilden), sen skulle håret och kläderna bli 80. mig är det Emma som har mejkat. Jag gillar rouget!  nästan samma skarpa variant som tjejen jag mejkade till ruts modevisning på kulturnatta om ni kom ihåg? bara lite mindre extrem den här gången ;)

 


Kini

Jag klickade just hem denna underbara från H&M, det enda jag kan tänka på nu är sommar! Det är så mycket jag vill hinna göra med så lite tid och så liten budget som möjligt! Jag och Fredrik har en plan, it better gå vägen!

 


18 and life.

 

Den här bilden är från igår, och visar nog hela känslan - onykter. Jag hade i alla fall sjukt trevligt, det blev 3-rätters i miljöhuset med massa trevliga, middan var som vanligt och förväntat obeskrivligt god och det var längesedan jag varit så mätt! Blandar man öl, cider, vin och sprit så mår man som man förtjänar dagen efter,

fy fan.

 


Stress.

Träningsvärken är påtaglig efter gårdagens skoteråk, nu stressar jag som vanligt, tvättar och duschar. Det blir middag hos Kire och co. ikväll, TrevligtTrevligtTrevligt!


Ord. pris 70 spänn.



Jag köpte först en för stor storlek på min döskallering från glitter, tänkte att det skulle gå bara fint då den inte var jättejättestor, men plötsligt en kväll på TC upptäcker jag ringen i botten av min white russian och inser att den faktiskt var förstor! Glitter fick in nya storlekar och jag köper en i rätt. Förra veckan la jag ut den stora på tradera och ikväll slutade auktionen på 409 kr allt som allt och jag är nöjd! - Så är det någon som sitter med en döskallering och är fattig så skulle jag inte tveka på att lägga ut den, go! go! go!


.

 

Always be a first-rate version of yourself,

instead of a second-rate version of somebody else.

 



Ge mig sommar!

 

Hittade just denna fina videoinspelning från i somras - midsommmar. Det låter som att jag redan är lite rund under foten och lite förrvirrad. När jag ser den här videon får jag pirr i magen, fina vänner, fint väder, öl och nakenbad. Blir det inte sommar snart!?

 


Lyxle Mrknd.

I lördags var det galej i lycksele. Underbara människor shotade äckligheter, visade snoppen, lekte våghals, dansade kebabdans, knackade dörr efter tandkräm och var hund i 30 sekunder med mera med mera, jag hade träningsvärk i magen dagen efter då vi fick massiva skrattattacker. hursomhelst så hoppas jag att jag får den där travhästen när jag fyller år, och att Fredriks borttappade förälldrar kommer hem, att Josefine kan ta beslut om vem som hade störst kön och att victor får all dendär såsen han pratade om. hoppas.

 


Kan imorgon vara slut snart?

 

Ont i sittknölarna, träningsvärk i benen, kli i halsen, huvudvärk, trött, prov imorgon, full pojkvän, fin pojkvän, lov sen, lycksele, helg. Kan imorgon vara slut snart?

 


Soda shop.

You held my head over the edge of the bed
I remember it now but at the time I thought I was dead
You put a pan there and held by hair
How can I repay you for saving me and my hardwood floor?

And when the world stops spinning round
I picked the pan up off the ground
I read my up heaves much like tea leaves
They said its over so get sober or you'll die again


Store up Make.

I torsdags var jag ju på clubkväll på make up store och fick med mig det här hem.
  • Min cover all mix-concealer tog slut så jag fick lov att köpa en ny (längst ned till vänster). Den är inte toppen på vintern egentligen, och speciellt inte på min typiska torra skandinaviska hud då den lätt fnasar sig och blir kakig - en flytande concealer är bättre på vintern, eller att man som jag blandar ut cover all mix med fukten från en annan produkt till exempel blend and fix. Det gula täcker rött, det röda täcker blått och den hudfärgade passar bra på ögonlocket - fast det visste ni ju redan!
  • jag fick också med mig ett bronzing/glitter-puder Sparkling powder i färgen magic bronze. jag älskar när solen lyser och man ser att det glittrar lite på dekolltage eller kindben, speciellt på våren och sommaren när man är brun. om jag känner mig själv rätt så kommer det här glitterpudret att finnas över hela min kropp en varm sommardag, jag är svag för bronzers med glitter och detta är ju ett glitter med bronzingeffekt såå..
  • Köpte också ett Rouge i färgen fresh som jag sneglat på länge, rouget har en ljusrosa färg som får trängas med alla mina corallfärgade. Jag vet inte varför men jag har haft något knäpp i skallen och bara köpt orangecorall-aktiga färger på mina tidigare rougt från make up store - men de funkar nästan bäst på sommaren, nu när det är isigt och kallt så är rosa en naturligare färg, men det passar även på sommaren.


Hur går det till?

I torsdags var jag och Josefine på bh-jakt! vi hamnade på Change och innan jag visste ordet av hade jag gjort av med 200 spänn och fått två kupstorlekar större bröst. Jag förstår aldrig riktigt hur dom lyckas med det där!

Butiksbiträdet frågade vad jag hade för storlek, 75B var jag ju säker på men då skrattade hon bara och jag gick hem med en spetsprydd sak i stl. 70D - Jag förstår inte hur det går till när dom bara vet och när det är helt annorlunda än vad man själv tror sig veta. Fast jag tänker inte grubbla länge över det, finns ju inte mycket som är bättre än en riktigt fet self esteem-boost.