Raska tasken till bussen!!

inatt sov jag asbra, det var nog för att vi äntligen gick och la oss tidigt, vi somnade säkert vid 11 nångång och vi hann se prison break (NYA AVSNITT!) och äta massa godis ändå!

idag hade jag en jobbig Elevvårdskonferens, EVK med skolsköterskan, syon, handledaren, kuratorn, mamma och Rektor Assar, det gick bra men det var jobbigt att sitta där och vara den som det var såjävla synd om...

Efter e-v-e-k-å-n for jag och köpte tyg, först hittade jag ett leopardmönstrat satintyg som jag hade tänkt ta till skolan och förvandla till en jacka/skjorta, nästan som
den från Monki som jag köpte på tradera. Sen hittade jag också ett asbilligt grönt WCT-tyg som jag köpte där jag köpte upp hela rullen!! (173 cm) för 19 kr/m, men det vet jag inte alls vad jag ska sy av. Satan va jag går Design
image487

image471

Var är livsgnistan?

just nu sitter jag och klottrar ner massa sjuka idéer och "måste göra" på post-it lappar, det är saker som att jag borde; köpa en kamera som har uppladdningsbart batteri och skrota min som käkar 18 batterier/sek för att sedan kunna ta massa bilder och lägga upp på bloggen bilder på vad? - ingen vet. Post-it nummer två har 2 stycken äventyr nerkluddade på sin släta gula skrivyta köpa tyg till skjortan inom parentes 140x150 slut perentes . och under står det Frida 149, Rebecca 132? sedan en nu lapp "spara dina pengar Rebeca!!" tätt följt av "städa + dammsuga + garderoben" och "köp dig ett nytt liv"

Idag var jag och Ebba i City, drog en latte och chillade, efter att ha grinat igårkväll som ett jävla vilddjur tyckte jag att jag förtjänade det, livsgnistan är slocknad.

image471

Vi ba snyltar

igår var jag ute med Fredriks familj och åt, vi skulle egentligen på Garaget men det slutade med great eastern p-böter och obetald efterrätt.

idag orkade vi itne laga någon mat så vi vallfärdade till Karin (Fredriks syster) för tacos, och sedan snyltade jag på skjuts hem av karin och Jimmy istället för en halvtimmas bussresa hem.

imorgon ska vi äta middag hos min pappa, tja det säger väl allt.
image471

Man vet aldrig om hon kommer.

nu har jag börjat äta mina nya pillz, gud så skönt, och så fick jag ett samtal från Jan Wall med betryggande budskap, allt är bra.

idag var det första gången jag hade metall med göte, vi hade fett snygga overaller och fick sluta fett tidigt.
Jag försöker verkligen hålla mig på skolan nu för tiden men det tar emot så jävla mycket, det är som en spärr eller tröskel eller you name it som gör att jag bara inte orkar vara där. "Ge inte nyckeln tyill Rebeca, man vet aldrig om hon kommer imorgon" - sant.

image471

Friis & co. väskan

åhå vilken lycka jag har återigen gjort det, hittat något jag tittat på länge och sedan köpt det. Jag såg denna Friis & Co. väska för första gången i November på kii och blev helt betuttad, men den kostade 700 kr , och lever man inte på mer än studiebidrag så blir det med största sannolikhet väldigt knapert att punga ut sånna summor på en "dum väska" så att säga. men helt hux flux så var den bara där skinande blank och med endast 5 timmar kvar på auktionen och resten är historia...

väskan har många fack och alla som känner mig vet att jag för det mesta bor i min väska så för att platsa i min värld måste väskan vara stor och mjuk så att det går att pula och det gör det, den har ett litet handtag och en lång kedja för axelbärning och för 283 spänn får jag pula hur mycket jag vill!
image484

image471

Jag har ju färgat håret!

image482
Javet det är mörk men jag är rätt nöjd, förutom att mitt hår är allmänt torrt och slitet, kanske dags för en klippning..?
lyckades ta värsta sepiga rörelsebilden när jag skulle ta kort på mitt hår, ni vet jag försökte spejsa till det men misslyckades (man går väl inte media heller) men den blev rätt cool ändå förutom att mina bröst ser defekta ut , bilden ser nästan målad ut :)


image471

Idag är det bra!

image479himlen är blå med några vita moln, det är perfekt mängd minusgrader så att andedräken bara precis fryser, det känns klart utan krux. Egentligen skulle jag nog mest av allt vilja gå ut och gå, en liten promenad men jag har så mycket att göra - man skulle ha haft hund.

nu måste jag lirka fram pysselgenen då jag missade designlektionen i fredags och vi skulle göra ett kollage med tidningsutklipp som skulle symbolisera oss själva och så när jag ändå är igång ska jag pimpa min loggbok till hantverket.

Idag är det bra det enda som gnager mig är att jag måste gå ut med soporna snarast och det äe en hel fucking del vill jag lova, och att jag än väntar lingonvecka, alltid lika jobbigt att vänta och oroa.

image471

Centralhallen im my..

igår kom jag en och en halv timma för tidigt till min tid hos farbror doktorn, så jag fick sitta och vänta i Centralhallen på sjukhuset, det är egentligen ganska trevligt att bara titta på folk vad dom har på dig och fantisera om vad dom jobbar med och hur deras liv är allmänt men dessvärre var det inte alltför mycket folk på sjukhuset klockan 08.10 igår.

allt gick bra sprutan gjorde inte sårskillt ont och jag kände mig inte lika utelämnad som jag i vanliga fall gör när mna ligger helt utfläkt framför en främmande människa meden stor lampa. allt gick bra och jag är glad ikväll kanske det blir grubbe, eller Ch, vi får se vart tiden för oss. peace.

image471

jag skulle ha sovit

i morse var jag trött och less, missade idrotten men for på engelskan, det hade jag kunnat skippa faktiskt vi såg början av Crash som jag har sett 2 gånger och analyserat en lektion. sen var det lunch, men ingen historia efter lunchen, jag brann ju av, detta betydde att vi skulle ha ett 3 timmars hål för att sedan ha en lame lektion i metall. det här händer inte tänkte jag , och for hem.

(observera föressten att jag tagit bort rosabandet från högra hörnet)
image471

som en spelkula?!

Idag slutade jag skolan 12.45 för att jag ville, jag hade kunnat gå betydligt senare och ändå hinna men jag nog gjort mitt för dagen vid kvart i. just nu sitter jag bredvid en ginatricot-påse och med leende på läpparna och en lättnad över att jag fett med äntligen tagit tag i migsjälv och bytt p-piller, yasmine. let's get naked.

jag köpte en kjol. eller rättare sagt så köpte
Frida den, jag ringde henne när jag stod i provrummet några sekunder efter att jag insett att jag inte kunde leva utan denna dragkedjsbeklädda penny och även att jag inte hade ett öre (inte mer än 50 spänn) på mig. hon kom dit och löste ut mig. Nu är det i alla fall städningsdags och sen mat, sedan kanske maxi med Rebecca. tjing!
image474


halsbandet hade jag råd med själv faktiskt, 15 spänn kan ju till och med jag pressa

image471

Chanel-örhängena

idag damp dom ned! i brevis lådis vill ajg lova och jag är så glad! jag har alltså denna gång införskaffat ett par chanelörhängen med tillhörande ask och påse. de är i silver och suupernajs. de tog en jävla tid att få dom men den som väntar på nåt gott vet ni! (väntar i och för sig oftast för länge) de finns inte så mycket mer att säga en bild säger mer än 1000 ord de gick på 199 spänn och är ljuvliga.
image473

image471

Eamon - Fuck it




födelsedags"barnet"

mamma har 40-årskalas idag med öppet hus, jag har ätit så mkt mat att jag inte vet om jag ska fortsätta äta eller stoppa fingrarna i halsen. jag har hälsat på folk till förbannelse och hållit i så mycket barn att jag själv börjat längta. ikväll blir det film o godis, eller fingrarna i halsen, peace.

image471

3,90 och lycka åt alla

idag försov vi oss så jag missade idrotten som för en gångs skull var teori vilket jag nog tror att jag klarar mig utan.
annars har dagen varit helt okej, jag redovisade powerpointpresentationen om bloggen för DP1AD på datorkunskapen och det bådar för mvg, nästa vecka börjar vi med grafisk formgivning - skjut mig.

annars så fyller min mamma 40 år idag (GRATTIS!). men det blir inget partaj ikväll, det ska tydligen bli något annat uppstyrt på Lördag fråga mig inte vad men hon blev sjukt glad för presenten i alla fall. jag och Christian var ju för några veckor sedan och spelade in en skiva till henne i studio.

det är 3,90 kr/hg på lösviktsgodiset på maxi, jag köpte mycket och har aldrig varit såhär osugen.
image472

image471

Snart ett halvår, helt sjukt

image469

image471

Tack för helgen folks

sista helgen på lovet kändes rätt så uppgivet men Lördagen var väldigt trevlig, det var Rebecca, Fredrik, Jag, David och Chris vi badade, chillade och förtärde, det mesta och varann. Tänk om vi aldrig träffats i sundsvall.

annars har resten av lovet/helgen också varit mycket stimulerande, vi har spelat kort, ätit kebab, idkat, bakat kladdkaka och haft lilla julafton (och allt det bara sista helgen). nu återstår bara att spara powerpointpresentationen som ska redovisas imorgon, skriva ut lite åhörarkopior städa lite och sen blire hopp i säng för min del men med tanke på att man vänt upp och ner och bak och fram på dygnet så komemr det nog gå åt skogs de också.

tack för helgen folks
image468

image471


Kanye West - Good Life



Nej jag är INTE less!

image471

Badtunnan väntar

igår gick vi och la oss rätt tidigt, vi var utmattade av allt 500 och jag och Rebecca förlorade i Games.

Ikväll blir det desto mer blött då fredrik älsklingspojk klev upp och åkte hem vid 1 för att städa och fylla vatten i badtunnan, jag är rätt taggad och hoppas att det blir trevligt. Fredrik ska också laga middag till oss ikväll det lär ju bli spännande. :D

image471

filmkväll

igår var jag och Rebecca på bio och såg Enchanted. Den var rätt bra, jag höll på att dö ibörjan då det var tecknat men annars var den ganska avrage och mysig. När vi kom hem såg vi American pie - Beta house och dom filmerna är ju som dom är..

ikväll hoppas jag att jag får träffa min pojkvän, skickade ett råtöntigt sms inatt som jag inte alls vet var de kom ifrån, men jag skyller på att jag var trött och inte medveten. Imorgon Fredag ska jag vara barnvakt åt min lillasyster från kl 13 till 16.30, undra om ajg är vaken då. Nu ska jag i alla fall duscha efter ett mycket givande besök på Carlshems supernya och snygga solarium - superfresh.

justja, jag måste också hinna med att förbanna ungdomsmottagningen för deras kassa telefontider, dom ringer aldrig upp och svarar aldrig. dagens USCH!

image471

Nyårsafton

som väntat blev inte nyår som man tänk, fast man tänkte ju att det inte skulle bli det, men man hoppades ändå, och de gick åt skogs! fast de inte gjorde, a ni fattar.

jag och Rebecca kände i början av kvällen att vi nog mkt hellre skulle sitta i mjukisdressen och se film, äta lite chips, dricka lite cola än att dra sig ut i minusgraderna för att åka buss, snubbla i pumps, skåda vackra färger på himlen och nästan missa tolvslaget för att ens ögon är igenimmade - men det var i alla fall så det blev, inte helt fel enligt min mening och med den bästa människan bredvid. tanken var att kvällen skulle sluta på Grubbe men med inte allt för stor besvikelse finner jag mig på väg hem till kvartsvägen 30 då natten blev till dag med min hand i en pojkes, nofan gick de an allti. förlåt frida om vi svinade.

image480

image471