Peace and kärlek!

Bilen är städad och tillbakalämnad och kläderna tvättade men skämten, blåmärkena och solsveddan finns kvar. och med en bilresa av porr, vin, burgerking, strypgrepp, fläckar och samma låtar om och om igen så kan jag inte tacka nog för att jag och Rebecca slapp vallfärda mot dalarna i svettiga tågkupéer - tack killar!

Peace and love var faktiskt över förväntan, Michael Jackson var ju en chock i det hela, vi stod lixom mitt i natten och skrek i takt me mötley crüe när Fredrik helt random utbrister att han king of pop har dött, jag skrattade bara och trodde inte att det var sant. chocken dagen efter då det var dagens samtalsämne och inte alls lika roligt skämt som dagen innan.

Annars var allt bra, nu är jag förkyld och hostar snart upp mina egna lungor, kan dock inte hjälpas, har inte tid att vara sjuk när jag fyller år om fyra dagar. tjoho!


Bängen trålar!

Hemma igen från Peace&Love. Tänkte föra över bilderna från kameran, sedan däcka i soffan. Tack för en toppenhelg!


Fred och Kärlek och Soooool!

Det är ett sjuuuukt flängande alltså! ikväll drar vi mor borlänge och peace and love, jag är sjuuukt taggad, dock lite arg på mig själv för att ag inte packat då det är stekarväder ute. fast om jag packar fort så finns en chans att jag hinner bättra brännan ;)


Midsommarhelgen.

Nu är första gången jag är på Carlshöjd, sedan i fredags vid 13ish. helt sick vart tog alla dagar vägen, jag har lixom inte ens varit hemma och bytt kläder (tacka gud att jag hade ombyte)

Midsommar ja
, var underbart bra bortsett från några incidenter men sånt får man väl räkna med, right pojkar o flickor? ;D
En fet applåd till Johan som stryrde stuga och sjukt bra midsommarmiddag, jag är riktigt impad och hade inte velat fira midsommar på något annat sätt eller med några andra människor.

Helgen har iövrigt spenderats med Rebecca, Johan, David, Kristoffer och Fredrik utspritt över dagarna. Tack för att ni finns. Ni förgyller.


Sen glömde jag ju, en stor jävla kram och alla tack i världen till grubbegänget inför imorron. tacktacktack!



Sommarsommar.

När det är rea är allt förlåtet. Kom hem med en vit bas-tröja (29:-) och en jättejättefin kofta med genomskinligt tyg vid axlarna och armarna (124:-)





Rekrytera mera.

Jag gjorde just en sjukt spännande grej!! Ni vet reklamen på tv, försvarsmakten, dom har ju ett test på hemsidan och när Fredrik tyckte igår att jag var uppmärksam och duktig när vi såg reklamen blev jag triggad att prova göra testet, sjuukt vad spännande det var, men typ svårt! Adrenalinet ba pumpade när jag fick utvärderingen att jag utfört testet så bra att jag låg Över medel.  Fast gud vet, så kanske dom skriver på alla för att man ska vilja söka positioner inom försvarsmakten. Jag tycker i alla fall att alla borde prova!!

Gör testet här!


Styr upp plx.

Mitt rum är i stort behov av en makeover i städväg. annars så är midsommar löst. dock inte peace and love. tagga. dags för ken att träffa ronald?

Annars är det väl halvok.... you're like cake, and i'm on a diet.


När ska det börja gå som jag vill?





Går lös

Nu går jag lös med stripern som Emelie så fint kallar den :D på det mest n00biga viset kommer jag nog gå igenom alla djurmönster innan den är slut, haha. Bilden nere till höger är dock tagen innan jag hittade igen min länge försvunna nailcorrector-pen. ser ut som att ett dagisbarn gått lös ;) zebravit it is.




Åk bil med oss!!

Nu är det problem i paradiset, Jag och Rebecca försöker fylla våran bil mot borlänge peace and love på onsdagen den 25e, vi behöver en till chaufför annars vill vi bara fylla, om någon är intresserad så ring skriv smsa, ja vafan somhelst, who we´re going to borlänge!


High heels will take you far, yesyes.





Lyxle.

Nu är jag hemma igen! Jag och Frida bestämde oss efter en mycket degig lördag att köra hem till umeå på kvällen istället för att ta bussen idag. trots diverse tanklocksproblem (dumma blondiner) så kom vi hem till slut. lycksele var över förväntan med en fredag då det var skolavslutning och ett himla åkande med bil fram och tillbaka och partynight a la lyxle, En lördag med deg och mat och film samt bilresa hem med Frida :D Bilder kommer.



2 år kva-ar, tjalalalala!

Igår tog mina favvosar studenten, David och Kristoffer försökte sig på mina hv-brudar där i början av dagen vid halv 9, då kristoffer redan hunnit kexa och innan jag insett att min mobil var borta.

Det vasr en hektisk dag där störta delen spenderades hemma hos Fredrik med sjukt mycket tårta, barn och familjemedlemmar. Mobilen var borta redan innan kl 10 så den var en issue genomgående under hela dagen.

Jag hoppas att killarna hade en toppendag igår för att inte tala om kvällen, Grattis på studenten David, Fredrik, Kristoffer och Petter!! (hade kunnat fortsätta och gratta alla jag kände som tog studenten igår men nu måste jag packa, who! we are going to lycksele!)




Tänder på händer

Med lite för mycket free-time on my hands så brukar det bli såhär. Eller inte precis leopardnaglar men tristessen brukar gå ut över de stackars fingerspetsarna som får uthärda de mest fruktansvärda ting. Man ska dock helst inte titta så nära, på håll och när man rör sig ser det bra ut ;) Nästa gång blir det zebra!

Inser ni föressten vilka ordvitsar jag drar, jamena free-time on my hands. Hahaha nu räcker det. Gonatt bitcheeees.



Tänder på tänder

När jag var hos tandläkaren sist så frågade jag efter avgjutningarna jag gjorde innan och efter jag satt in tandställningen som sedan satt solid i 2 år. Ville så gärna jämföra hur illa det var från början med hur de ser ut idag men det blev ett jääääkla projekt då jag skulle följa med någon redan väldigt upptagen tandläkare och leta i ett dammigt förråd där jag tror att alla dessa på hela sjukhuset förvarades, vilket inte var det lättaste. Efter att vi för tredje gången insett att "detta är hopplöst" så tog hon min adress och lovade skicka mina gipsfigurer om dom hittade de.

När jag kommer hem idag ligger ett fett vadderat kuvert med både före och efter gjutningar av mina gaddar på köksbordet - spana in överbettet och bulldogtänderna från 2004?!

2006-års upplaga ser dock inte ut som nu då jag byggt på vissa tänder lite men visst är det sjukt!?



Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!

Skatteåterbäring ja tack.

Det blev inget Alanya på fredag, mycket skulle stämma, dagar skulle bytas och platser skulle finnas, gick inte ihop helt enkelt. Tanken är nu att sadla om och tagga till för lyxle på fredag då jag äntligen ska få komma iväg från deras studieort till deras hem - då pratar jag såklart om Frida och Josefin. Jag är redigt taggad och hoppas på en toppenhelg även utan stränder, bad och paraplydrinkar.

Förutom det så är tanken uppvaktande hos Fredrik-studenten imorgon, sedan en torsdag med smörgåstårta hos john om allt vill sig väl.

Btw toppen att träffa Mia idag!


Stannar hemma..

Nästan hela min dag har gått ut på att leta resor idag, Jag och Rebecca har suttit och suckat i timmar! skiiiiitliiiiiv. jag är så less på Ospecade du&jag-rabatter, ej lediga veckor, höga priser, flyg från landvetter och lufkonditionering:nej att jag snart spyr!


Festligt.

Hahahaha, såg en Lady Gaga-parodi på youtube igår. Så sjukt dålig idag i vaket tillstånd men igår tyckte jag att den var riktigt festlig, kolla här!


Fyfan för ikväll.

Fyfan för kvällar man duschar, klär på sig, mejkar sig helt klar, är helt redo för vadsomhelst, det är bara det att vadsomhelst inte händer, det blir helt enkelt inte av och du blir sittande där som ditt bästa jag utan mål. Fyfan för ikväll.





Styr upp åt mig!





Fritt fram sol!

Halva priset på allt i butiken på bikbok resulterade i 3 par shorts, var är solen?


Balen med gulsot.


Idag hade vi bokningar inför balen men som vanligt så blir det värdelösa bilder med min kamera så inget syns men ni får fantisera. Det blev två sotningar med guld idag, ena mer sot och andra mer guld. Jag hade massor med problem med Matildas fiiina bruna hud, foundation ska ju inte bli grå ;) det löste sig i alla fall till slut och jag hoppas de blev nöjda i alla fall och tack Matilda och Elina som förgyllde min stressiga, snoriga och klimakteriesvettiga dag :D


Fixeriet.

Idag var jag på nagelfixeriet - äntligen! införskaffade "härdningslack" och "detaljlacksgrej" med liten pensel, jäklar va det fanns där! Blev helt salig! Fast jag egentligen inte är så intresserad av naglar så blir allt mycker toligare med bra grejjer :D

Det blev lite annat också, ett par shorts, örhängen och lite sånt. Var också inne på Only idag som tagit över Flotts lokaler, var faktiskt rätt mysigt :)


Random från helgen.