Ny klocka.


Hemma!

Sedan i torsdags har jag och Fredrik varit hemma har bara inte hunnit med att lägga in bilder och så. vi har haft det underbart bra i Alanya många skratt med Frida och Malin också. Jag är dock inte så brun som jag hoppades på att bli men vafan gör man bus 4 life.


Nu far vi!

Nu är det dags! om någon timma lyfter planet och vi är påväg, blir lugnt på bloggen som ni kanske förstår. Jag och Fredrik ska bara mysa i solen, fan jag längtar till imorron då vi är framme, hej då umeå :)

Upptakt, upptakt!

Idag var jag uppe med tuppen för att fara med Lena från Twilfit på föreläsning om butikssäkerhet - hur man upptäcker tjuven innan det är försent Med Dick malmlund. Faktiskt bra föreläsning mycket nyttigt fast det bästa var väl utan att ljuga att de bjöd på fika, det är ju aldrig fel.

Efter föeläsningen så blev det lite stros på stan, meningen var att hitta det sista inför resan imorgon men istället ramlade jag över ett superfint halsband på H&M. Jag har sett att de funnits i turkost fast jag gillar nog den med vit sten bättre. Nu blir det bio, packning och upptakt - Turkiet imorron!!
 


Turkiet!

jag saknar Twilfit nu när praktiken är slut, att städa på morgonen till melissa horn, att stå i kassan och att hjälpa kunder etc. ska nog in dit imorgon och hälsa och hämta mitt tårtfat.

Nu är pengarna växlade och solskyddsfaktorn inhandlad, kvar att skaffa är ett par flipflops innan vi på torsdag lämnar bladlusiga umeå för turkiet jag och min boytoy. Jag är så sugen att jag börjat packa lite redan, kanske inte tycks tidigt men med tanke på att jag brukar slänga i de sista grejerna sekunden innan vi ska till flygplatsen är detta en stor tumme upp!


Om ni missade!



Vk körde webcam från röda mattan i torsdags så om ni missade när någon gick in så har ni filmen här ju!, jag går in runt minut 64 någon gång tror jag, he ba spola fram!


Bal 2010.

Igår var det bal, jag hade supertrevligt! förfest med champagne på teg sedan middag vid ledarskapsbordet, hade itne velat sitta vid något annat bord, det var drag att kalla duga! Det blev en ganska tidig kväll men jag är nöjd, fick ju tillslut en klänning. på bilden har ni jag och Baldejten John, igår skålade vi för att vi känt varann i 10 år. inte illa!

 




Vad är väl en bal på slottet?

Imorgon är det bal, helt fruktansvärt ouppstyrt men vi tar det som det kommer. Jag hade en dröm om att jag ramlade för att jag inte kunde gå i skorna precis när vk tog sin bild och att folk dagen efter ringde och skrattade. usch.

Imorgon fixas håret kl 9 sen har jag ett stort jäkla hål som heter "hela dagen" innan det är dags att inta röda mattan, ingen aning om vad jag ska göra av all dötid alltså. om någon vill käka lunch imorgon med en finhårig osminking är det bara att höra av er.

Romantik

min nya rosettprydda skapelse från Twilfit, Romantik.



Selected/Femme



Jag köpte den här finfina mobilväskan att ha runt halsen förra veckan, jag hann ha den en dag innan en nit hade lossnat, så himla värdelöst, blir att reklamera imorgon, känns inge kul alls. Den är ju perfekt för en utekväll när den rymmer mobilen och betalkortet, de som annars brukar trängas i bh:n ;)