Lite avis.

Jag är ändå avis på de som drog till borlänge, det verkade ha haft sjukt kul. Men nu taggar vi resten av sommarn, jag kommer inte att ha pengar men vad gör det om 100 år? let's get this party started.


Gatufesten -07


Tack mamma!

Mamma hade köpt en långskjorta till mig när jag kom hem igår, den var jättefin, tack mor. Nu måste jag skynda mig, Fredrik har kommit hem!! puss





Nu sitter vi av tiden

Gud det är så skönt att Peace&love-gänget kommer hem imorgon, så kan allt bli som vanligt igen, förhoppningsvis.

Idag var jag och Rebecca på stan hon lämnade tillbaka skor och blev tillslut tvungen att köpa en väska. Sen käkade vi mjukglass och promenerade till slumpen.

Jag längtar till Trästock och Storsjö. känns som att man bara sitter av tiden nu mellan allt det roliga och inte gör nåt vettigt alls - var är värmen föressten?





Skruttet.





Och några halsband.

Efter dehär slutar listan av "shoppat @ Birsta" Det blev billigare än jag var förberedd på så jag fick till och med pengar över. Jag köpte 2 stycken halsband i en liten affär som hette I.Me.My först såg jag svalan, själva halsbandet är relativt kort men ack så fint, eftersom att det var rea i hela butiken kostade svalan 20 kr, och nästa halsband - ett långt med ett kotte/ekollon-hänge (jag trodde det var en kotte men på kvittot stod det "ekollon") kostade 21, så jag kom undan billigt.





jag köpte också..



Beiga "Edith trousers" på Monki
Och ett långt oversizat linne med tigertryck.



Fredrik ringde mig nyss;

- hej älskling hör du! det är supersci, jag önskar att du vore här med mig nu, fan jag saknar dig och det är supersci lyssna! hör du?! storsjöyran tillsammans baby! jag älskar dig!

mah det hade kännts bättre om de hade spöregn därborta inte steksol. fast det är det ju här också, jag har chillat med den uppblåsbara fotöljen i poolen idag, guppade omkring i någon timma, sen började det blåsa, då gick jag in.


Att skämma bort sina läppar.



Vi hittade också en liten jättesöt butik i stil med
Blush.se som hette Pashion cosmetics. De hade samma märken och höll samma kvalitet.

  • Det första glosset kostade 10 kronor och är inte större än min tumme, men färgen var så sjukt fin corall så jag var bara tvungen.
  • Sen köpte jag ett rosa plumpinggloss (som inte alls är lika rosa i verkligheten som på bilden - tacka gud för det.) det ser ganska B ut men plumpar ordentligt.
  • Sen har jag letat länge efter en charmig fickspegel i storlek större för att ha i väskan då hittade jag denna - you look fabulous, who did it and how much?
  • Jag hade bestämt innan vi åkte att jag skulle köpa ett nytt original rosebudsalve men jag hittade mama coco's istället, jag har hört mycket bra om det och så är jag lite less på rosebud. balmet är som mycket fetare än rosebud vilket jag gillar skarpt. taste: vanilla mint

Det gör dom sannerligen.

Vi chillade in på Designtorget idag när vi var i Sundsvall, jag har inte skrattat på mycket på hela veckan som jag gjorde de minuterna vi spenderade där inne.

vi hittade världens coolaste nyckelringar, jag valde mellan "gissa min pervertion", "mannen som kunde bajsa med hästar", "skägg", "bajsa med vargar" och denna och visst är det ganska uppenbart vilken jag valde?




Impulsera mera

Jag kom nyss hem, gud så trött jag är.

Jag och mamma impulsdrog till Birstacity i Sundsvall i morse, med Ikea och allt vad det innebär. Jag shoppade inte allt för hektiskt men jag är ändå nöjd då de mesta var på sommarrea kommer kanske bilder ikväll om jag orkar.

Jag saknar Fredrik lite, men när jag pratat med honom så låter det som att han har kul och det är ju bra.

For sale!



Nu har jag lagt ut annonsen på blocket, Hoppas någon vill ha den så jag blir av med åbäket, Den tar bara plats och intefan kan jag spela heller.



I should know

Ikväll far Fredrik iväg till Peace and love, han har lovat att ringa och att inte göra nåt han inte borde och jag tror att jag litar på honom. jag har också förvarnat honom - tjejer kan vara sviniga. I should know

Idag ska jag städa är det tänkt, nu när min dörr äntligen är klar så ska resten av rummet också få bli finfint, ikväll står det Stepmuskel på agendan och Rebecca jobbar till 23 så roligare än så blir det nog inte.


Let's pyssle

Idag började Kii's Rea här i umeået. som vanligt när man går där blir det mest fönstershopping då plånboken sätter stopp för annat men idag köpte jag faktiskt ett par Ms Bijoux-örhängen.

Jag har aldrig gillat örhängen med fler än ett hänge då jag ofta tycker att de känns för mycket, smaken är som baken "kanske chic på någon annan" lixom. men jag gillade revolvrarna som hängde på krokarna, Så jag drog på mig pysselhatten och modifierade de lite, knipsade av trollsländorna och kedjorna som hängde (sparade dock trollsländorna för att kunna göra andra örhängen av de) Så nu blev det bra. :)






int bangen.

Igår var jag och tjejerna (Rebecca och Frida) på bio coh såg Sex and the city-premiären. Filmen var bra inget jag inte förväntat mig dock, helt till belåtenhet och jag är nöjd

Efter filmen Ringde Fredrik och ville att jag skulle komma till dom på Umedalen så David, Petter och Johan kom och hämtade mig - Grattis till körkortet killen. när jag kom dit insåg jag att nog rakapparaten varit framme då alla inklusive Fredrik hade väldigt lite hår på huvet, men ja är då fan int bangen -det blev snyggt.




Här är Sagan.


Här har ni henne, lilla solstrålen.



Snaggad.

Min pojkvän har inget hår. men han är snygg!


Pick-me-up

Sex on the beach var såklart den enda som var slut, fuck. mamma har pink lemonade luktar goagoa men jag vill ha denhär, nu inte om men månad. åh!


Midsommar

Igår drog jag till Norrbyskär för att måla lite barn, tjänade 870 pix, det var absolut över förväntan.

Idag vaknade jag med otroliga ryggsmärtor och träningsvärk i höger hand. Synd att det är näst intill omöjligt att måla med vänster. barnen blev tigrar, fjärilar och katter, Albin blev en robot.







Entreprenörerna <3 TV4

Jag tycker ni klickar på länken och spolar fram till 03:42 för att kolla coola kids och checka ut mig och mitt sommarjobb.

HÄR ÄR LÄNKEN



Impulsköp de luxe.

Vi impulsköpte en kattunge idag, någon hade hängt upp en lapp på biblioteket, man frick dra nummer, så ringde jag.

Nu har kissen precis slumrat efter en dag med mycket nya intryck, hon så sjukt fin alltså :) fixar bild senare. Saga heter hon.

Jag börjar jobba imorgon också - jag taggar.


Ebba är en tiger.




Satans sommarjobbare!

Efter jobbet skulle jag lägga undan ett par skor på Åhléns, där jobbade en riktig surpuppa (obs, ung kille) han lät mig inte lägga undan skoran då de var på rea, inte ens en timma undrade jag men han sa nej. så jävulskt, efter ett tag gick jag fram till ett annat biträde och förklarade att jag om jag inte fick lägga undan de blev jag tvungen att vandra runt på Åhléns i flera timmar med skorna i nävarna innan jag kunde betala de (då jag inte hade pengar själv att lägga ut) hon lät mig lägga undan dom.


Norrbyskär nästa.

Idag fixade jag mitt första jobb med ansiktsmålningen, det blir på Norrbyskärs midsommarfirande. För er som är intresserade och förvirrade så jobbar jag alltså hos kommunen som SommarlovsEntreprenör första veckan (denna veckan ut + måndag) Har vi fått utbildning, och det har varit folk hos oss som har föreläst om olika saker inom företagsamhet, vi har haft bland annat försäkringsinformation, kundbemötande och resursinverstering på schemat. min idé och det jag kommer att pyssla med i sommar är att göra ansiktsmålningar för barn på olika evenemang och kalas etc.

idag hade vi genomgång på hur man använder sig bäst utav sitt nätverk. Är det någon som känner någon som känner någon vars mosters barn ska ha kalas och är intresserad av att ha en ansiktsmålare på plats så ska ni inte tveka att ringa, verkligen inte jag försöker samla på mig allt jag kan!

Viktor och Emelie



Ännu en dag på jobbet.

Idag lunchade vi en asgod sallad (som förövrigt fått fler getingar än någon av rätterna på Viktor av expressen) på umeås just nu trendigaste lunchställe - Lobbyn det bör tilläggas att det var på kommunens bekostnad. i övrigt var det föreläsning av Erika från ung företagsamhet, det var dock inget nytt som vi inte redan lärt oss men alltid nåt. sen chillade vi in och drygade med lekbitenbiträdet, även detta på betald arbetstid och på kommando av handledarna.




This is me buying colourless things.





Working 9-15...

Jag är så sjukt nöjd med mitt sommarjobb, vi käkar kinderöveraskning, kör massagering och huvud-axlar-knä-och-tå. När jag slutade var jag inte alls trött jag chillade rakt in på Lekstugan och köpte mig teatersmink för 600 för att sedan läsa alla mina sms (så skönt att folk vill en saker när man inte har tid - mums!) då jag insåg att jag i all hast glömt påsen med sminker på lekstugan, marsch tillbaka. teatersminket är inte till mig dårå utan till det jag förhoppningsvis komemr att sysselsätta mig med i sommar, jag kommer att ansiktsmåla barn på diverse evenemang och kalas, så känner ni något kalas eller bara vill bli tiger för en stund så äre bara att slå en pling.

Jag mötte senare idag upp Frida och Rebecca för en slush i solen medan vi väntade på att SF skulle öppna, väl där hämtade vi ut våra premiärbiljetter till SATC-filmen (sex and the city för er icke insatta). Dagen slutade med en indiana och en kebabpizza med Rebecca.

När man rör på sig hela dagen blir man så mycket piggare, imorgon tror jag att jag ska träna efter jobbet - Det känns aktuellt.


Garderobsrensningen gick prima!





Sötnosarna

Igår såg vi fotbollen hos Chris, efter matchen tappade nästan alla taggen, utom nåra som höll humöret uppe och vi som tappat lusten till allt for hem och såg film hos Rebeca.

Ikväll är det Garderobrensning hos mig, med Rebecca och Frida jag ser fram emot de som attan, tror att jag ska köpa lite godis åt dom små liven så de har något att pilla med medans jag slänger kläder. sommarrensning.



Mitt strå till stacken

Hela outfiten är från Tradera - inget skämt, tröjan, klänningen, väskan -Rubbet! Då har man lyckats. Jamena vissa äter kravmärkt eller tar bussen till jobbet och jag shoppar 2hand, alla drar vi vårt strå till stacken då de kommer till att förbättra miljön. varför inte se bra ut while doing it?


Onsdag.

Fick tag i några goingar från onsdags, detta var alltså innan civilen.




Arbetslösa och hesa.

- Rebeca vad skulle du beskriva dethär som?
- Cirkus.


Tack för igår alla inblandade, jag vill se bilderna.

Jag hade mitt livs värsta mardröm i natt, fyfan 4 pers har fått lyssna till den (stackare) kontentan var väl att min mamma inte ville ha mig.

Ikväll blir det förhoppningsvis film med 2 nyblivna arbetslösa och hesa studenter hos Frida, det är tagg. Fan jag hatar inlägg utan bilder men man kan ju inte lyckas jämt.


Leopardmönstrat modesatin.

Nu är leopardjackan hemma, och gissa vad, jag har designat och sytt den själv. den är i leopardmönstrat modesatin och har feta fickor, (som tog drygt 5 år att sy) nu är den klar och jag pustar ut. u like?





Make me up!

Istället för klassens dag med brännboll i spöregn så tilbringade jag förmiddagen på make up store med en sminkning , mysigt och trevligt. så nu sitter jag med smink utkletat (regn) i hela ansiktet - fast det är ganska fint :] jag valde dagmakeup med sotade ögon, sen eftersom att man får produkter som ingår i priset valde jag en concealer och en blush, köpte även en borste att sudda med.




Förra året...

Förra året vid den här tiden på året för några timmar sedan var det sol, jag stod och grinade med resten av klassen på Carlshöjds baksida för att vi slutade. så är det inte det här året (tur) nu är jag bara glad över att det snart är sommar, lite ångest över vad jag ska gå nästa år dock, ska jag gå om eller gå kvar? det är fittigt rent utsagt att det regnar, aldrig får man då vara riktigt nöjd, jag pallar inte skolavslutning imorgon - far på Östra istället.


Zebraz'

Och när vi ändå är igång kan jag ju visa Zebraleggingsen som jag nyss budat in också, har alltid velat ha ett par men inte orkat sy då bara tyget kostar mer än de gjorde nu, och sen arbetskraft på de, herregud usch, 70 spänn.




igång igen ;)

I och med att jag börjat sälja massa skräp på tradera har jag knappt hunnit lägga vantarna på någonting alls - vilket i och för sig var bra för ekonomin men så fick jag syn på den här, jag har så sjukt mkt wct's (men ingen lila-vit-svart Nike) så jag var ju bara tvungen, 61 svenska för den.





På kalas

Igår var vi på kalas hos Johan och Linda, dom fyllde 30! jag hade kjolen!





Jag är utmattad.

I natt var ingen bra natt, jag har aldrig varit så rädd. jag är utmattad.


Vi var i Fredriks stuga..





Varsego!

Kom ni ihåg tävlingen? på Grafisk formgivning, för några inlägg sedan, VI VANN DEN! det såg kritiskt ut ett tag men satan så vi vann, jag måste få vara glad och präktig ett tag bilden var ju fett snygg! jag säger bara -varsågod Dragonskolan!




"That's no threesome! That's a foursome!" - Emil Andersson


Vasen och skålen

Äntligen är hantverket klart, och vi fick ta hem våra grejor. Vasen på bilden är snyggare i verkligheten vill jag lova jag är fett nöjd, skålen blev också fin, de är i vit porslinslera. Vasen ska mamma få när hom kommer hem, sen morsdaspresent. Min tanke var att man skulle ha tulpaner där i , det skulle vara sjutk fint, men jag var för slarvig med glasyren så jag tror inte att vasen är helt tät, synd.

På torsdag får jag ta hem tröjan jag sytt, då ni ska ni får se!


Jag slutar aldrig att förvånas

Fan jag läste metro idag, och dagens applåd måste gå till kino (sexshop i huvudstaden), först att de börjat marknadsföra sig i metro, mer sex i vardagen, tack! sedan att de har öppet dygnet runt, det är väl självklart att de ska ha öppet 24/7 - när du har lust lixom. asså det är så briljant att jag nästan blir avundsjuk på den som kom på idén, vilket jävla koncept va, jag är i extas.





edit:

klockan är paxad, ni får hitta på något annat! iiih! :]


Cheapoklockan.

Jag fyller ju år snart? nån? den finns hos nelly, givie to me!!




Thank you. for the music.

Tack för igår!

Nu sitter jag här med tuggummi till förbannelse och med svedda lår och kinder. Samma visa varje år, vårsolen är för stark för mina svaga ariska pigment, jag blev inte brun i helgen, men röd vill jag lova.

Idag stekte jag och Fredrik (igen) på altanen på grubbe, det var molnigt och kvavt, men det svider ändå, jävla jävla sol!