Valborg

Valborg imorron men igår tog all min energi, eller näe men det var det enda jag tänkte på, igår var förövrigt sjukt najs middagen och allt puss på er..

hur det nu än är så blir det middag hos Frida (tror jag :S) imorgon och sedan oklart. Ikväll blir det nog inget uppstyrt jag känner att jag håller på att bli förkyld också så det suger, lär typ vara hemma och göra skolarbete och typ eh, måla naglarna? har fett med arbeten som måste göras snarast!
  • SOarbete - om I-land och U-land
  • SOarbete - fördjupningsarbete
  • Musikarbete - jämföra musikstilar + redovisning
  • Engelska - läs en bok (215 sid) + bokpresentation, muntlig redovisning
  • Idrott - fördjupning och träningsschema
  • Svenska - redigera min och Ebbas stumfilm
  • Svenska - grupparbete filmanalys + muntlig redosivning
SHIT!

puss till mamma som satte in 300 spänn på min mobil idag :)

btw så fettaggar jag Malins tröja, fetaste fanet så varför inte!? JAG vill typ ha en, vi vet inte hur de ska se ut men det är jättetaggat :] intresserad? hahahahaa
image232

Rosanna

... - utan bling är hon ingenting :]
hahahahhahaha! puss

image230

Carlshöjd ftw

alltså nu är jag på skolan har precis gått igenom ett sjukt tråkigt elevråd, jag har bestämt att jag ska avgå som elevrådsordförande, det är baaaara hemskt fyfan speciellt när Malin ligger och sover istället för att hålla mig sällskap typ hjälpa mig genom livet hahaha.. handboll på idrotten idag, geh

vi ska föressten beställa våra klasströjjor snart med Fredrik på ryggen och nån text på framsidan, hood med dragkedja, det blir bra :)

jag mår bra,bra,bra.. (8)

image201
såg jag 'Lords Of Dogtown' har sett
den ca. 100 gånger förut, och den är
så braaaaaaw
image202
MÅSTE jag jobba med mitt SO-arbete
jag har jättemycket ångest över det :(
image203
blir det kanske stan med Frida, henne
har jag inte träffat på hela veckan typ så
det blir nog mysigt.
image204
..om 10 min har jag Spanska i en timma
och jag vet inte vad jag ska ta mig till, Malin
är inte här Ebba och Rosie är på Midgård
he ba ja o Linn och Sofie kvar,fast de håller

JAG HAR SNART SLUT PÅ PENGAR PÅ MOBILEN, DET HÅLLER INTE

:(

image224

*suck*

image223

Det är dags..

alltså, jag har aldrig haft såhär tråkigt tror jag, väntar typ på att nåt ska hända. Det ser ut som att jag ska åka med bussen till stan vi får de hur det blir med det.
image222


image201
var det chill och trevligt trevligast
var Nina helt klart puss på henne och allt,
gratis buss hem också!
image202
ska jag åka och Träffa Nina och hennes
kompis tror jag, annars vet jag inte
och då blir det nog inget uppstyrt
image203
ska jag sova uuuut och plugga lite
det blir nog fett skönt!
image204
måste jag hitta mina grejjor och
busskort och gitta till bussen, geh,

life is a bitch - fuck it

aaaaaalltså, jag försov mig till nationellaprovet i matte idag så det måste göras imorgon kl 10 och det känns fett drygt om jag ska vara ärligtare än ärligast

jag kom föressten inte in på Personlig stil Preliminärt iallafall men jag ska kämpa vidare och går det så går det och gör de itne så blir det dans (eh?)

idag var jag fett less efter att ha försovit mig och för att jag fick beskedet att jag intek om in på linjen (preliminärt) men som tur är har jag Malin, underbaraste tur att hon var med idag annars hade jag nog förtärt migsjälv (börjat med handen och jobbat uppåt) näe så jag klarade mig igenom en dag till av 'människor emellan' och imorgon är sista dagen! det är lite synd, för det är najs med temavecka iaf denna :D
(grattis till Malin btw som faktiskt kom in)

meeeeeen
att va deprimerad för ju alltid något gott med sig, man kan antingen tröstäta eller kööpa saker, tröstshopping, och eftersom att badsäsongen är nära så var ju inte ätandet något alternativ, egentligen blev det inte så mycket, mascaran var ju mest akut..
image215
och jag är förvånad/imponerad, alla som tror att era förälldrar inte förstår er eller vet allt om er har typ fel, eller så är min morsa 'superwomen68' grandiosa power pan fett med fibrer, finns i fyysen och så vidare, puss!

Unicornlove

fan..

what happens in my head stays in my head, but sometimes it won't. what if you knew what I was thinking,  would it make you like "Whoa!"? I don't wanna risk putting my foot in this ...So I keep my mouth closed.



Yes nu kom jag ihåg varför jag hatar våren - alla blir så nykära i varandra, det är som att alla par lixom vaknar eller bara hittar varann. Jag var på stan idag och det var verkligen inte kul. :) (malplacerad smiley) När de sitter där o äter mjukglass på apberget, eller bara glassar runt på stan och håller handen, näe det är fan inte roligt, och jag ser ingen annan som skrattar heller! Ärligt nu whinar jag inte bara för att inte jag har någon att äta glass med lixom för hur ensam man än vill tro att man är så vet man längst inne att man inte alls är ensam, ingen är..

Jag och mina kompisar, håll ut ett tag, det är snart över, det lovar jag!

unicornlove

Baj Baj Carlshöjd

De preliminära intagningspoängen för

gymnasieprogrammen i Umeå, Vännäs,

Robertsfors och de fristående skolorna är nu

sammanställda...

..grymt, fint. bra men de spelar ju ingen roll egentligen eftersom att poängen kommer att höjas i takt med alla som dampjobbar på sina betyg nu, vad är grejjen med preliminärintag egentligen, jag fattar inte!
MEN jag är ändå glad, tror jag för
Personlig Stil på Draggen har nu 245p och jag har 250 nu!!

kommer du in ;D? .. let's find out

a Dove film..



jag blir less av denhär filmen, fast den är cool

Sunk!

lunch med pappa typ 11 idag dagen efter, trevligt men trött, sen hängde jag och frida på kajen i sommarvärmeeen och promenerade hem (my feeeeet gör ooont)

image213

Sigrid Frida Rebecca och Jag..

..toppade laget och drog till Sigrids stuga någonstans i skogen bortanför stöcke, oj sa jag någonstans? jag menade ingenstans, för det var där vi va mitt ute i ingenstans men ack så naaajs!

vi bastade o hämtade ved i mörkret, spelade monopol och konstiga kortspel med konstiga regler, ni är så najs och jag är så glad att vi gör sånthär, det var verkligen värsta tjejkvällen.
Slutsats:
Frida kommer inte ta av sig jackan.. , ingen kommer vilja ha Rebeca i sommar, Rebecca är het i baddräkt ,Sigrid kommer att adoptera alla världens barn någon dag..

jag har bara dåliga bilder från mobilen för att Rebecca vägrar lägga in sina på datorn, hon är bitch
image209
image211
image212



Nu gittar jag..

... till Sirids stuga, hoppas ni kommer sakna mig :} vi kommer ju iofs hem imorron så ni överlever nog/jag överlever nog

nu måste jag skynda mig och skriva klart dehär inlägget för jag hörde nyss att jag fick ett sms men mobilen ligger i sängen och det är aaaaaaaaalldeles för långt bort, men det är nog viktigt från Sigrid om närvi ska fara, eller från Rebecca som undrar närvi ska fara, eller Frida som vil veta när vi ska fara och hur, och vad man borde ta med sig.
.. eller så är det från Wictor, de va synd att han inte kom igår, och synd att jag var trött, men ibland får man överleva, Cya!
image208

kejsaren har inga kläder..

usch idag har jag gjort lite SO inte så mycket som jagborde ha gjort men i alla fall, och så har jag värsta Strömpilssuget, vill typ traska ner och chilla runt, jag och Ebba skulle ha farit på stan idag men det glömde vi bort :(

och så igårkväll for jag, Elina och Sara till en Anton i Saras klass och några fler av hennes klasskompisar (tror jag) och hyrde film 'wolf creek-nått' och den var riktigt dålig, men de var ändå rätt najs. sen när vi skulle fara hem så gick det ju som välkänt (trodde jag) inga nattbussar så vi fick skjuts hem av Frejs mamma - tack för de!
image201
så var vi hos Anton sen hos mig senare på kvällen image207
och såg film, jag har ändå saknat er så de var najs!
-oh herregud, jag tror han fortfarande lever!
image202
vet jag inte vad det blir men jag hoppas på
något uppstyrt eftersom att det känns som
att lovet börjar lida mot sitt slut..
image203
YES! imorron ska vi till Sigrids stuga och jag tror
att det komemr bli riktigt mysigt, med
förhoppningsvis tårta och allt, + lycka till Sigrid
image204
sitter jag på msn och dunkar oberoendeframkallande
i högtalarna, de är sjukt så bra den skivan är! men
jag måste egentligen göra SO, så snart..

Redigera mera

ikväll blev det inte alltförmkt, just atm väntar jag på att Ebba ska fråga om jag vill följa med fölket ut men de lär inte hända så jag orkar itne styra upp nån sliten outfit, näe jag sitter nog föressten hellre här.. på msn, och luktar på, eeh.. ptja, jag vet inte vad, men jag är rätt trött så jag klagar inte :)

jag fick för typ en timma sen världens sug och ville redigera bilder, vilka somhelst! så jag sökte igenom datorn och hittade fett lite bilder, då tog jag tag i mig själv och tog några - på den människa jag känner bäst i hela världen!

så jag tog och slog 2 flugor i en smäll, nu fick ni ju äntligen era blonda bilder. dehär är alltså efter 1 blekningmörkt hår, därför är det oranget längst ned. Jag ska bleka det mer sen men jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få de ljusare, jag är inte så fett med rutinerad...puss
image195

16/60 *hålla tummen sjukt hårt*

så någon känner någon som vet, det är 60 pers som sökt till min linje och 16 som kommer in -Grattis Rebeca, jag har egentligen gett upp hoppet och börjat inse att det nog blir dans på Midgård även fast det inte alls är något jag vill. Egentligen handlar det ju inte om att hålla tummarna utan att jobba somfan! men jag tycker att jag har gjort de de senaste månaderna men ju mer man jobbar desto sämre går det, det är mer som en ångest som tynger ens axlar och jag saknar motivering eftersom att jag bara är en av dedär 60, fast utan imponerande betyg, fan.

Stackare..

helgen va najs och fett händelserik så nu har jag ganska höga förväntningar på resten av lovet.. och på torsdag blir det ju Sigrids stuga med bruudarna, och det blir nog fett najs
och igår/dag hände de fan mycket, stackars Frida, stackars mig, stackars Johan, stackars Anna och stackars alla andra stackare som det blev synd om igår + jag har typ aldrig varit ute så tidigt i hela mitt liv! ..ändå halvpax
image187
vare middag med Rebecca och
Frida, sen improviserat tagg
och jag har typ inte gått och
lagt mig än, Wictor och allt också
image189
blir det nåt avdankat lungt med brudarna
tror jag, jag är inte upp för så mkt seriöst
nu, och det tror jag inte att de är heller..
image191
kommer jag att bli tvungen att skriva på
mina SOarbeten, känns väldigt otaggat
när jag mycket hellre skulle vilja chilla ner
på stan elelr nåt :/
image193
pratar jag med Rebecca i telefon, hoho
jag kan göra 2 saker samtidigt, fetfett!
och så ska jag duscha..
image194

Påsklov FT'fucking'W

taggat, Tjejorna ikväll! najs på slöjden idag haha 'SOM RONJAAAAAAA!'
och så snackade vi om våran klassresa idag Tallin vs. Piteå eh?!... "får man rösta blankt?"

guuuuue jag vill fara på stan men TöntEbba sku till stugan så de sög, jag hade traskat ner på Strömpilen om de bara inte varit så blåsigt, shit alltså :D haha!

image185
3,90 på maxi btw..

Lika barn avvika bäst..

jag är less, och längtar till helg och lov och Sigrids stuga, måh! Skoldagen var dryg med Spanska, Timbuktu, matte, SO, gröt och Ebba, EBBA ja ! Ebba va najs *gasp*
image163
vare chill hos Emanuel med mean girls
men vi blev itne klara det kändes lite drygt
men vi får styra..

image166
ska jag fett inte göra nåt, eller typ leta min
bikini (bad imorron) och näe juste INTE se
Greys, fittäckelhockey, MÅH!
image172
blire att Chilla med Sigrid (Rebecca o Frida?)
egentligen borde man dra sig till kyrkan och
äta krisit kropp och dricka hans blod osv.. men
de känns lite overkill..
image184

Purken

usch jag pallar inte, jag har verkligen ingen energi och min SOlärare är purken på mig för att jag kom med värsta bra förslaget fast som han itne gillade till min fördjupningsuppg. usch och det är typ 3 av 10 möss i datasalen som funkar, och killarna dampar på youtube så sjukt störigt geh och jag är omotiverad jagh ar inte gjort nåt på mitt arbete senaste 5 lekrionerna, och jag måste höja mig, (vad tror jag) haha om de kommer in nån nu blir jag fet avstängd också, råstränga regler, usch palla

Oiga!

image183

Mean girls

usch jag borde ärliiiigt plugga spanska men jag orkar inte, egentligen skulle jag gjort de ikväll men våran filmanalysgrupp bestämde att vi ville ha sovmorgon imorron istället så vi ska se film ikväll, Mean girls, (Jimmys choice) så jag ska väl ta mig till Emanuel snarast.. och analysera mera..
image182
annars hare varit en rätt så trevlig dag med Ebba o Linn på skolan
(Linn=fett villig..eh?) tack för de tjeeeejor..


Kenneth Jay Lane

image181
kollakollakollaaaaaa! måh, jag vill ha dedär!!! så sjuuukt!
finns inte inne på
kyssjohanna än så jag vet inte vad den
kostar, (skjortan skulle jag gissa) livet suger, jag nöjer mig
med ugglan änsålänge

ofta?

image176

I'm lovin' it

fan va glad, jag vet nu tror jag :D igår var kul, hade inte träffat vissa på rååwlänge så de va fett med kul och eloge till Albin som orkade med mig hela kvällen ;D plankade tillslut in på Timbuktu också (fetingstolt)

fan jag utlovade bild efter helgen och det är efter helgen nu.. im a baad baaad brud, men nu har ju de flesta sett mitt hår och mina tänder, fett fina efter att tandis fyllt min glugg!!
image163
var jag o Frida på Donken fett med najs
och sen Stan till Wictor *sakna* haha :D och Open  osv
image166
vet jag inte, det blir nog bara chill tror jag
är ganska less o borde duscha o sova
image172
blir det middag med pappa på stan tror jag
och sovmorgon till halv 11!
image175