kuddsnack är det nya.

utan något sentimentalt lämnar jag rebeza.blogg.se för pillowtalk.blogg.se, den här bloggen har funnits i 5 år och har över 1000 inlägg, nu blir det nytt och fräscht! kommer att radera denna så det är på pillowtalk jag finns, tell your friends ;)



TA MIG DIT.


lugnet före stormen ;)

bloggpaus ett tag nu, snart händer det grejjer ska ni veta!

Tack Kristina för en fin kväll..

Lördagen började som en mycket trevlig kväll med fina människor men slutade med röntgen och stödkrage på akutmottagningen. Det är inget allvarligt, min nacke klarade sig fint med tanke på förutsättningarna. Busschauffören Kristina kör 69an mot röbäck vid 23.15 igårkväll, tvärnitar av någon okänd anledning så att det bara flyger vikingahjälmar och annat löst från bussens passagerare, omskakade utbrister vi vad "fan gör hon?!" bara minuter efter den första tvärniten gör hon det igen, jag sitter på ett säte utan säte framför mig och har huvudet aningen vänt mot emil och emanuel som sitter bakom mig - vi pratar då jag flyger av stolen baklänges och kastas som en vante med nacken först in i en kant. Chockad och med dunkande huvud konstateras att jag mår bra och vi fortsätter vår resa.

Efter att ha pratat med världens mest otrevliga människa (busschauffören) som utan att ge mig den minsta antydan till ursäkt och som avfärdar mina upprörda frågor med "det var en cyklist, jag kan inte ta avsvar för det som hände dig" så kliver vi av på rosettvägen, efter någon timma har jag så ont i nacken och i huvudet att jag ringer sjukvårdsupplysningen som tycker att jag ska fara in på akuten pronto. En polisanmälan har gjorts, jag är bara glad att jag inte har mer än huvudvärk och en svullen, dunkande nacke idag lixom...