P-P-Påse.

Äntligen har jag fått tag på en tygpåse, har letat hela sommaren men ingen har riktigt uppfyllt mina kriterier förens nu!




Melissa Horn.

Alltså Melissa Horn, inget annat än fantastiskt.. blir alldeles varm inombords när jag hör henne. Och ryser genom hela "kungsholmens hamn" som är till minne av Riccardo Campogiani.





Ny sko.





Städtant.

Försökte mig på att städa mitt alltid så fina explotionsrum ikväll, jag vet inte riktigt hur jag lyckas men hur jag än försöker tycks det alltid ligga grejjer överallt. Jag skulle väl inte påstå att jag trivs att leva så men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vet var allting är - Jag vet exakt var allting ligger, bankdosan ligger lixom på soffbordet under den vita t-shirten under busstidtabellen och i den lilla asken med örhängen. ordning i o-ordningen.

Hursomhelst så kom jag inte långt på städningen, allt slutade med att jag hittade mina
lösskuggor och gjorde en helt galen sminkning på migsjälv, brukar sluta med en massa eyeliner och ögonskugga både här och där.


Hey im in the band!




Tagga till.

Jag har sett fram emot skolan och nästan längtat tills sommaren skulle ta slut men nu efter andra dagen är jag som en klubbad säl, trött less och hungrig. Mamma gör chevrépaj och jag ska ut ikväll bara bra saker, *smack smack* tagga till nu Rebeca!


I put my new shoes on.

Nu har jag gått lös, Det finns sjukt mycket skor på tradera, kopior till jättebra priser. for och hämtade dom här på posten i förrgår, sjukt nöjd. får ju se hur kvalitén med tanke på att skorna var allt annat än dyra. de är typ imorterade från någonstans, håller dom så håller dom :)




Should I stay or should I go?

Idag var jag och Fredrik på stan, jag införskaffade lite nödvändigheter inför skolstart aå att det hela känns lite roligare. Kom också hem med ett par jeans, två sjalar och en väska, tror dock ett en av sjalarna får återvända till butiken då jag itne är en sån flitig sjalbärare, kan dock inte bestämma mig om vilken. "livets svåra val"




Petters stuga.

Innan jag listat ut hur man laddar upp ett videoklipp på bloggen så får ett vanligt inlägg om Petters stuga duga (rim).

Tack som fan för i lördags, sånna kvällar är guld värda och behövs nu när sommaren börjat lida mot slutet. Det var grill, sol, vänner och öl i mängder, jag badade också för första gången sedan midsommar. eftersom att det var så mörkt och för att jag har en förkärlek för videor istället för bilder så blev det några sånna från denna trevliga lördag, jag återkommer väl om jag lyckas få upp dom på bloggen. Annars så tackar jag för helgen!


Fix och trix.

För några dagar sedan knåpade jag ihop en header till josefines blogg, hon blev nöjd och jag blev glad. Sjukt bra blogg förövrigt, ta er ett kik här





Tack för att du finns!

I tisdags var det champagnetisdag inlusive kaos med Matilda och igår pimplades vin, öl och cider för vidare till taket.




Jag förtjänar inte detta.

Det finns saker som ska berättas innan man kan börja bygga på något. Man kan inte starta en relation vilken som helst på lögner då faller det tillsut. ju förr desto bättre säger jag. Bara åt helvette att jag litade på dig, tyckte om dig. Hur kunde du med gott samvete trösta mig och krama mig och säga att saker skulle bli bra igen, hur kunde du sitta och lyssna utan att säga nåt. Du är en fruktansvärt dålig kompis och jag har aldrig känt mig så sviken av någon  i hela mitt liv. Just nu kunde jag inte bry mig mindre om dig, Jag stryker aldrig bort folk från mitt liv så detta blir ett undantag.

I det lugnaste vattnet, u damn right.


Jag skulle ju bara ha glödlampor.

Söta pojkar borde inte få vara säljare, eller så är det just därför de har de jobben, de viktiga för arbetsgivaren är typ bilden i CVt. shit alltså. sedan så borde man inte vara 18 så att man inte kunde skriva på saker även om man ville. vad hände med min målsman lixom?

Näe men helt allvarligt så är jag ju inte dum, är man telefonförsäljare så blir vissa saker genomskinliga men avtalet verkade helt klart bra så visst fick han min signatur.

söta pojkar borde inte få vara säljare.



Ta mig tillbaka.

vart tog sommaren vägen? ta mig tillbaka till midsommar, bekymmerslöst och med sommaren framför mina fötter.





Fruktansvärt fantastiskt!

Droskan igår var fantastiskt/fruktansvärt roligt, Kul med alla carlshöjdare!

Nu har jag hittat den perfekta resan som jag verkligen verkligen vill fara till, billig och bra, Jag skulle säga att det inte blir bättre än såhär men det saknas bara reskompis. Snällasnälla Frida? Rebecca? :)

Annan frivillig får gärna anmäla sig ;) till saken hör att resan går av snart, riktigt snart.


Pepparkaksbrun plz.

Idag har jag pressat för att sedan käka middag på stan med Frida. Blir dock inte särskillt brun, jag är nog alldeles för arisk, ljus hy, ljust hår och ljusa ögon. jag vill bli sådär pepparkaksbrun så att man inte syns i mörker! utlandsresa någon?!

Utgång imorron?


Längtar tills du kommer hem...

Just nu sitter jag med en tröja praktiskt taget dränk i hans parfym pressad mot min näsa, Har kollat igenom alla bilder på honom minst 4 gånger om och försöker att intala mig själv att han snart kommer hem och att han faktiskt inte kommer vara borta länge och snart är hemma igen men det är förgäves. Mina tårar har tagit slut och då tar den kalla stora klumpen i magen över, huvudet dunkar i takt med hjärtat och varje bit av min kropp saknar så att det gör ont - fuckingjävlakuknorge.





InaktivInaktiv.

Serri, jag återkommer snart, det är mycket nu.