Satinjackan från Monki

nu äntligen äntligen, som jag har försökt att få tag på denna, det var i och för sig inte på Tradera men på Blocket.se. På tradera går dessa Tunna, fina, snygga, fräscha satinjackor av för 400+ (de kostar 400 i butik) jag fick min för 250 pengar och är supernöjd!

Lite historia dårå: Denhär har jag suktat efter enda sedan Trästocksfestivalen i somras då det var en tjej som hade en sådan, jag blev kär! Jag och Wictor hade till och med lagt upp en plan för hur vi skulle baxxa den när hon sov men dessvärre sov hon aldrig. nu har jag i alla fall en likadan och jag är lycklig!
image432

image393

Idag förbannar jag min ålder

image427Igår var vi och skulle se Organism 12 på äpplet och Adam Tensta men det var en flopp, stackars arrangörer - det var en fin tanke men tänk verkligen efter nästa gång ni sätter "ALLA ÅLDRAR" på planschen. Jag var i och för sig absolut inte den äldsta men tillställningen kändes mer som ett mellanstadiedisco än som en realisefest. Inte nog med att man kunde lukta sig till den dåliga stämningen på avstånd så var det också så att Organism 12 hade ställt in (detta var inget vi blev informerade om när vi kom) så kvällen var totalt misslyckad och jag for hem innan Adam Tensta till skillnad från vissa försöker jag behålla "my cool".

om man hade varit 20 idag så hade man haft en superhelg framför sig; Corona ställer till med kalas - Digital Tone Festival med massa guldkorn Supersci, Timbuk, Afasi och Filthy mfl. förbannat också!

image393

Tigerjackan

denhär är i och för sig inte nyinköpt det var nog drygt en månad sedan jag köpte den, riktigt impulsköp kan man säga, jag hade inte spanat in den och hållit koll på den i veckor innan utan när det var ca 40 min kvar auktionen så upptäckte jag den och ville bara ha den - Iove tradera

Jackan är i satin och ganska tunn och charmen med den är (väntavänta håll i er nu) att den är vändbar, ena sidan är lila och quiltad (svårt att fånga färgen på bild, den är som lite ljusare irl) och andra sidan är slät men med ett tigerbroderi på ryggen, fett najs hihi. Jag fick punga 144 SEK
image425

image393

Mer varm choklad åt folket

idag känner jag mig friskare och det blir nog skola imorgon trots hostan. Egentligen skulle Fredrik ha sovit i min säng inatt men eftersom att jag var hemma och sjuk och inte visste om jag skulle på skolan imorgon eller inte så blev det inte så, han får sova i min säng på onsdag istället.

image424Nu känns livet faktiskt helt okej, tänk om jag bara hade fått vara frisk, då hade jag fått avnjuta min varma choklad och mina pepparkakor i fred utan snövlingar och hosta (jag är föressten en klippa på att göra varm choklad)


jag längtar tills jag blir helt frisk och kan mandilla med John på skolan igen.

image393

EXMAZEXMAZEXMAZ

image422idag var det skyltsöndag, vi vaknade och som vanligt klagade Fredrik på mitt snoozande och drog upp mig ur sängen. Klockan halv 2 var jag nere på stan med struken luciaskjorta och en hals lika ond som Cruella De Vil. vi sjöng upp, vissa kraxade. Jag och Anna hävde te - förgäves. vi fick sedan hoppa upp i en hästvagn som körde oss till Apberget vi sjöng våra låtar, svarade på de dumma frågorna, åkte mer häst och vagn och blev ännu blötare. Min hals blev inte bättre idag, snarare sämre det är sanrt EXMAZ och det känns som om någon dragit ett sandpapper i min hals så att det blivit stora rivsår,
imagine it!!!
Luciafitta.

PS. Även Huayu var ond
image393


Vartfan är hoppet?

jag är så less nu, finns det ingen gräns, aja jag håller iallafall hårt i livet - nån måste ju ha kvar sitt, jag bryr mig inte.

sen har man ju kvar lite värdighet iallafall, skärp för fan.

image393

Jag, Min person och Fredrik

tack för igår, det var trevligt!

jag är fortfarande sjuk och kan inte texten till stilla natt påengelska som vi kommer att köra på stan imorron, jag känner mig helt fucked, känns inte alls bra att jag kommer snörvla mig igenom kvällen och morgondagen också. jag ligger efter i skolan och idag började jag grina helt utan anledning, jag känner mig helt imba.
image393

fortfarande ill, krya på mig

image421jag och extra starka - citron chillar fortfarande, jag mår piss och har verkligen inte tid att göra det. ikväll kanske jag sover hos Fredrik, om någon skjutsar mig dit och s åfar jag på skolan imorron (även fast jag nog borde vänta nån dag till). sen ska vi ut och äta på kvällen, det verkar som att det blir garaget på umedalen, Fredrik taggar. och efter det får vi se vad det blir. krya på mig

image393

påtal om frånvaro...

Idag är jag sjuk och kommer förmodligast vara sjuk imorgon också (förhoppningsvis inte) jag vill va med Fredrik - åh! och dessutom är det sista luciaträningen innan skyltsöndag imorgon, den får jag bara inte missa.

Idag har varit känslomässigt jobbig, jag tog tag i alla mina känslomässiga problem samtidigt, typ allt jag hade på hjärtat och detta resulterade i en del ångestfyllda telefonsamtal och sms, och en hel del tårar, tack för allt.

image393

you're like a cake

... and I'm on a diet

Igårkväll somnade jag när vi såg på tv vid 23 och vaknade av mina egna snarkningar och att Fredrik tittade på mig, fan baby jag älskar dig! jag mådde iallafall sjukt kasst och somnade om ganska snabbt. När vi vaknade orkade jag inte gå upp så Fredrik gjorde frukost, vi åt den sen gick vi och la oss igen, båda började 8.20 men det slutade med att jag fort till skolan 10.45, Fredrik for ännu senare, men jag skyller faktiskt på att jag mådde sjukt dåligt på morgonen också, jag trodde att jag skulle kräkas, men jag vet itne, det är ju sista veckan på kartan - min kropp vill dö.

Nu har jag gjort ett silent promise - INGE MERA SKOLK -Anna Rebeca Wikström har nämligen 22% frånvaro, vilket inte alls är lovande med mer än en tremin kvar, hurfan ska det gå , lalala?

image393

Tygtryck!

DP1D har äntligen gjort klart sina tryck och fixerat, satan va duktiga vi är! "Property of Rebeca"-trycket sitter på en T-shirt som är Fredriks haha :] Träd-trycket på wettexduken har jag också tryckt på baksidan av en T-shirt till migsjälv. ja ä sä duktih.
image420

image393

Strumpbyxorna

... damp ner i brevlådan igår, de är svarta ganska tjocka och ytan är lite randig/ribbad, åååh dom är jättefina och passar perfekt (vilka strumpbyxor gör inte?) det mest festliga och typ det som fick mig att lägga bud på de från början var nog att de stod kalasbyxor i rubriken, Kalasbyxor! seriöst! party i mina kalasbyxor!! de gick loss för 21 spänn helt sjukt billigt med tanke på att de var splittternya och oanvända. - Nöjd!
image419

image393

Pennkjolen

egentligen har jag inte tid att skriva detta inlägg, det är sjukt mycket som ska hända inom en timma men jag fick nyss hem min efterlängtade kjol i brevlådan, den är lite för stor men jag går väl inte design för intet - jag ska sy in den, 61 pix gick den av för iallafall, kändes helt klart värt!
image416

image393

Var det värt det?

fy fan va illa, min mamma är såjävla arg! fyfan för er som så fint täppte avloppet och kirrade "översvämning" hon mår hur som helst skitkasst och är sur och jävlig mot mig och resten av sin omgivning för det. Fan va hon älskade sitt jobb förut hon snackade alltid om det, det tog upp större delen av hennes liv, och jag vet ingen som var så engagerad som hon, iaf när jag gick där och innan, men nu är hon less och sur varje dag och vill helst inte alls jobba. tack vare er jävla skitungar. ni skulle ha tänkt efter mer än en halv gång.. och det är då fan inte synd om er, om jag hade fått bestämma skulle ni fått betala var enda jävla krona av saneringskostnaderna själva, ur egen jävla ficka, vad var det? 800 000. Grattis, var det värt det?

image393

Reklamen!! minns ni?!



Gud jag har letat den här låten i flera månader och Äntligen hittat den, den är så sjuuukt go - Nostalgitripp!

image393

Hormonmonster

jag kommer inte ihåg sist jag var såhär trött, slitdag i skolan o inte fan är det slut än, Lucia mat och städning står på tur. mitt humör blev inte bättre av att min pappa ringde och ville att jag skulle äta lunch där på Lördag (javet javet det är farsdag den helgen) men helt ärligt så orkar jag inte. Och för att göra min tillvaro riktigt jävlig så är mamma pisst för att ungarna på Ch är dryga (det går mest ut över mig) och så är det kallt i min källare (hata snö) och the pillz are making me ledsen och arg över minsta lilla - jag är ett hormonmonster som borde sova, tack för mig!

image393

lite ambivalent...

... pallar jag verkligen att fara till skolan idag? jag borde i alla fall gå på bilden, där ligger jag nog en del efter och det är ju feta projektet nu så det håller inte :( funderar på att fara på svenskan också men det är värsta mördarpasset som är huuur långt som helst, gah! jag måste hursomhelst duscha!

image393

Vinterkräksjukan?

image413

eller matförgiftning? jag vet inte men obehagligt som fan var det iaf, jag var hemma från skolan med värsta magontet på flera år och kräktes som ett jävla djur - så nu vet ni ! idag är det mycket bättre men jag har fortfarande lite feber så jag håller mig hemma och kurerar tills imorron.

nu måste jag äta något, har inte ätit på mer än 25 timmar...

image393

zondag vierde van november

igår mös vi bara hemma, kollade film och var mer eller mindre barnvakt åt ett sovande barn medan mor och ingifta far var ute på 2 olika fester och blev runda under fötterna.

image412idag vaknar vi, han hade ont i huvudet och jag var på mitt underbara morgonhumör (eh.) förlåt för de. sedan åkte vi till min mormor @ haga för supergod middag med family. efter det  for vi hem till mig och såg film med den bärbara i knät - alltså jag och Fredrik.

image393

Skinnväskan

image411
nyaste kapet från Tradera är denna woonderbara skinnväska (100% äkta skinn) jag var lite skeptisk och ångerfylld när jag väntade på att den skulle dimpa ner i brevlådan men jag är riktigt nöjd! för 98 SEK var den min!

image393

Halloween!

igår var det halloweenpartaj på marieberg (halloween!? - spelling!?) det var okej men nådde inte riktigt upp till mina höga förväntningar. Jag var inte taggad i början av kvällen heller så det kanske var dömt att misslyckas.
Jag var iallafall utklädd till Corpse bride medan Frida hade kläderna jag hade tänkt ha. Till min stooora feeta förtvivlan var det vara ca. 2% av alla i lokalen som sett den filmen, skam över er andra! jag var fan lik! kvällen slutade iallafall rätt tidigt och jag fick skjuts till min boytoy (tack sven!!)

Nu sitter jag och saknar Fredrik så att jag har alldeles ont i magen, jag har nästan inte luktat på tröjan som jag lånade av honom på 1 timme så de borde sitta lukt kvar :) jag tror att jag och tröjan ska lägga oss och se nån film nu, peace
image406
image393